düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasağını kaldırdım konusu önce neden kitlendi ? ve neden açıldı ? onu anlamadım zaten.

Şimdi gelişmeleri okuyunca yasağı kaldırdım. Üyelik bizden izin alınarak açılan 2. hesap.
Patroncugum yalniz sadece bu konusu yok,gorumcesini anlatmis daha once actigi konuda. Baya baya 2 uyelikle devam ediyor arkadas. Hadi bu konuyu anladik,gorumcesini kendi uyeliginden yazaymis.

sanırım izah edemiyorum ya da canınız sıkıldı gece gece olay istiyorsunuz. Yapılanları anlamadım ve sebebini de bilmiyorum dedim 2 kez okudunuz mu bilmem...

yo bir kere okudum yetti.
zira mune de aynı açıklamayı yaptı sizden sayfalar önce..
nasıl oldu anlamadım diye.
üç harfliler deyip geçelim o vakit..

Beni tek rahatsız eden ilk mesajda kızın güzelliğinden abartılı bahsetmesi ..Fake olduğunu düşünmedim tabi ama hani dedim nasıl bu kadar överek bahsedebilir eşinin aldattığından şüphelenip...Ya babanız ne dedi gerçekten merak ettim..
Akıl almak için salih insanlara danışmanı lazım dedi. Yani ilmi olan insanlar. Ama dedim baba benim yazdığım tavsiyeyi bilr okuyup dikkate alabilir? Tekrar affetmek mi sence dedim kafasını olumsuz anlamda salladı .Bir de babamın sürekli söylediği bir hadis var: Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz ( ısırılmaz ).

Patroncugum yalniz sadece bu konusu yok,gorumcesini anlatmis daha once actigi konuda. Baya baya 2 uyelikle devam ediyor arkadas. Hadi bu konuyu anladik,gorumcesini kendi uyeliginden yazaymis.

abla gözlerim acıyor gözlüklerim masada almaya üşendim içeriği okuyamıyorum.

Az önce de 2. üyelik doğru kullanılmamış diye kapamıştım sonrasında konusu devam ediyor denince açtım. Bir de sahte profil mi diye anlayayım dedim sonra profilindeki notu okuyunca (siz göremiyorsunuz) sahte profil olmadığını da gördüm yasağı ondan kaldırdım

Akıl almak için salih insanlara danışmanı lazım dedi. Yani ilmi olan insanlar. Ama dedim baba benim yazdığım tavsiyeyi bilr okuyup dikkate alabilir? Tekrar affetmek mi sence dedim kafasını olumsuz anlamda salladı .Bir de babamın sürekli söylediği bir hadis var: Müslüman bir delikten iki defa sokulmaz ( ısırılmaz ).
Maşallah babaniza:KK36::KK36::KK36:

Ben 2.uyelikle ilgili kurallari okudugum zaman, iki uyeligi de ayni anda kullanilmamasi gerektigini okumustum.onun haricinde 2.üyelikle istenildiği kadar konu acilabiliyor.ve aktif oluyor.ama esas uyelikle acilan konuya vs yorum yapmak yasak falan diyordu.

Esas uyeligini merak etmedim de degil hani :))

yo bir kere okudum yetti.
zira mune de aynı açıklamayı yaptı sizden sayfalar önce..
nasıl oldu anlamadım diye.
üç harfliler deyip geçelim o vakit..
nooption, bazen benim kapatma talebi üzerine işlem yapmak için geldiğim topikleri Kazen kapatmış oluyor bende işlem tuşuna basınca konuyu kapatmak yerine açıyorum, kimini fark edip hemen yeniden kapatıyorum ya da üye bana mesaj atınca jetonum düşüyor, ortada bilerek yapılan birşey yok, sanırım Kazen'de benim gibi yaptı.

Kaldı ki üyenin ana üyeliğinde de eşinin mesleği aynı, 2. üyelikse onaylı.

Ahaha konuya fake fake diye yazarsaniz böyle olur.. ne var yani sahte olduğunu düşünenler içinde tutsa sırf ben demiştim demek için konuyu baltalamasa :ıslık:

Ama bayan açikladi basit bir karakol dedi.
Kadın bagirarak uzaklaşmış zaten
İstediği kadar basit bir karakol olsun
İsterce sadece korucuların gözetim yaptığı bir mekan olsun , hiç farketmez .
Karşıda devletin bir üssü var .
Adam burası küççük bir karakol demez
Dediğim gibi öttürürler adamı .
Askere giden erin bile bir düğmesini kopartmak kaç aydan , yıldan başlıyor
Kaldı ki gelecek karakol önünde hamileyim diye bağıracak
İnandınız mı sahi ?

Galiba burda diyor ki
" AYNI ACIYI BİR DAHA YAŞAMAZ "

Valla ben öyle anladım ona yordum dogru mudur.
Maalesef :) şöyle demek istiyor bir hataya düşüpte bile bile ikinci kez kendini o hataya sürüklemez bir müslüman. Sanırım bu Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) ümmetine miras bıraktığı firasetten dolayı söylenmiş bir söz :) Eğer ikinci kez sokulmazsa o delikten evet bir daha o acıyı yaşamayacak inşallah :)

Ben 2.uyelikle ilgili kurallari okudugum zaman, iki uyeligi de ayni anda kullanilmamasi gerektigini okumustum.onun haricinde 2.üyelikle istenildiği kadar konu acilabiliyor.ve aktif oluyor.ama esas uyelikle acilan konuya vs yorum yapmak yasak falan diyordu.

Esas uyeligini merak etmedim de degil hani :))
Kural disi bir sey yoktur da,siz ikinci uyelik alacaksiniz diyelim,gorumcenizi anlatmakicin mi alirsiniz yoksa esinizle ilgili bir konu icin mi mesela :KK66: ben oraya takildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X