düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır konu sahibesi kapatılmasını istediği için kapatıldı. konu kapanınca fake mi değil mi diye bakılmadı. zira mune yazmıştı konu sahibesine numara verdiklerini kendilerini aramasını beklediklerini.
Ben o mesajı görmüştüm ama konu geri açılınca mune onunla görüştü de ondan sonra açıldı geri zannettim. Hmm o zaman evet haklısın hala fake olma ihtimali var

Ben o mesajı görmüştüm ama konu geri açılınca mune onunla görüştü de ondan sonra açıldı geri zannettim. Hmm o zaman evet haklısın hala fake olma ihtimali var

hayır mune konuya yazdı haberi yokmuş nasıl açıldığından.
kazeni bekleyeceğiz öğrenmek için sanırım.

Konu sahibi ins fake deilsindir ya günlerce takip ettim bu konuyu bide oturup ağladım bee

2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?
Konu sahibi konu açılınca devam olaylarını da yazdı. Trende girdi tekrardan öyle

2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?
Komşum iyi niyetli mi konusunda bı üye orda yola çıkarak hatırlamış kar buraya geldiklerini söylemişti sanki

Yok yok fake olamaz olmamalı..Aslinda olabilir olmalı çocuk vardı arada ins fake.tir ne diimm ..Ama fake ise vala güzel yedim ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…