Ben o mesajı görmüştüm ama konu geri açılınca mune onunla görüştü de ondan sonra açıldı geri zannettim. Hmm o zaman evet haklısın hala fake olma ihtimali varhayır konu sahibesi kapatılmasını istediği için kapatıldı. konu kapanınca fake mi değil mi diye bakılmadı. zira mune yazmıştı konu sahibesine numara verdiklerini kendilerini aramasını beklediklerini.
Müge hatun dimiVay be konu daha hamile kız ile eşin evlenip, konu sahibinin eski eşi tokatlamasından sonra gebeliğin 11. ayında bebeğin kürtaj ile alınma ihtimali doğmadan final yaptı.. Neyse ki daha önce izlemiştik..
Ben o mesajı görmüştüm ama konu geri açılınca mune onunla görüştü de ondan sonra açıldı geri zannettim. Hmm o zaman evet haklısın hala fake olma ihtimali var
Goygoyu güzeldi aynı ekşiciler gibiMüge hatun dimiyanlız fena müridleri vardı onunda
Öyle mi. Hmm. Ama varya bu konu beklemesi baya heyecanlı oldu :))hayır mune konuya yazdı haberi yokmuş nasıl açıldığından.
kazeni bekleyeceğiz öğrenmek için sanırım.
Müge hatun da mı masalmışMüge hatun dimiyanlız fena müridleri vardı onunda
Goygoyu güzeldi aynı ekşiciler gibi
Mugenin konularına hiç yorum yapmadımMüge hatun dimiyanlız fena müridleri vardı onunda
AynenBaşlık şuan ki ruh halimiz :/
Sürekli betimleme yapardı :))mıyır mıyır yazardı. şişiriyordu beni onun üslubu:))
Buluruz biz,2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?
Konu sahibi konu açılınca devam olaylarını da yazdı. Trende girdi tekrardan öyle2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?
Komşum iyi niyetli mi konusunda bı üye orda yola çıkarak hatırlamış kar buraya geldiklerini söylemişti sanki2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?
Bende 2 saat önce trend konularda okudum2. üyelik almıştı konusu bittiği için kapadık fakat anlamadığım bu konuyu ben açmışım dün akşam neden açtım onu bulamıyorum. Hadi ben açtım nereden bulup da yorum yazdınız ?