Benim anlamadigim noktalar, 1. Sayfadaki yorumunuz ile 45. Sayfadaki guncellemeniz arasinda kac gun var? Olay 6-7 aylik diyorsunuz ya. Siz buraya konuyu acar acmaz konuyu nihayete erdirdiniz diye anladim ben. Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Bir de kim size ozel mesajla adinizi soyadinizi sordu? Bu kisileri yonetime bildirdiniz mi? Aramizdan kimse boyle bir konuda zan altinda kalmak istemez cunku. Her ne olursa olsun,sizin adinizi sormasi icin sizofren falan olmasi lazim aramizda,umarim sikayetinizi yapmissinizdir
Bana gerçekçi geldi nedense tüm sayfaları okumadım o yüzden mi acaba :/Ben bu konuyu yeni gordum.Buram buram fake kokuyor yorum yazmadan edemedim
Ama fake ihtimali için kapanmıştı. Yönetim konuyu geri açarken gerçekliğe bakmıştır diye tahmin etmiştimevet okumuştum o mesajını.
olabilir tabi o da bir ihtimal.
zaten konuyu kapattırarakta kaçmıştı..
Fake degildir ya,inanmak istemiyorum fake olduğuna.nolur olmasin.degilse cok ama cok üzülürüm.hepimiz mahvolduk onunla beraber.ben hala affetmis olabileceginden kullaniyorum oyumu :)) tabi gereken aciklamayi yönetim yapacaktir
Ama fake ihtimali için kapanmıştı. Yönetim konuyu geri açarken gerçekliğe bakmıştır diye tahmin etmiştim
Ben de okumadim ne yalan soyleyeyim.1.ve 45.yi okudum bin kusur mesajlik ne olmus diye.Bir de hamilelik mi ne varmis.Oha dedim o kadar:)Bana gerçekçi geldi nedense tüm sayfaları okumadım o yüzden mi acaba :/
Bence “fake” laflarına sinirlenip, kendisi iptal ettirdi. . Konusunu kapattırdığı zaman da “fake” denilmesinden çok rahatsız olduğunu söylemişti.
Bir de bunlari yasayan insan gelip de “ay ozelden adimi soyadimi avukatimi soruyorlar” der miydi acaba? Hadi avukatini anladik sorsunlar da,adindan soyadindan kime ne? Napicaz yani o bilgiyi? Bir de soranlara yonetim islem yapti mi yapmadi mi meraktayim.4 nisanda konuyu acip 8 nisanda aldatildigindan emin olmus.
Konu ne kadar hizli ilerliyor diyenlere
Aldatildigini anlamak icin belirli bir sure kisitlamasi varda benim mi haberim yok minvalinde bir karsilik vermis.
6-7 aylik bir mevzu oldugunun uzerinden defalarca gecilmis. Fakat aydinlanmayi burada yazdiklarindan sonra yasamis.
Hatta hic zor olmamis bu. Kizin profiline buradaki konudan sonra bakmis esinin motorunu kapakta gormus. Ablasi konudan 2 gun sonra gelip bizim kiza adamin biri kask almis demis. Konu sahibi israrla ispatim yok demesine ragmen esine sordugunda evet yaa sadece bir iki kere opustuk diyecek kadar cool.
Kizla ablasi baba evine kacmislardi sozde ama en son askeriye onunde hamileyim naralari atarken gormusler falan filan..
En degisik buldugum ise
Konu sahibinin bu yasadiklari cok olaganmis gibi bir tavirla
Kendi haberi bile olmadan acilan konusuna
Ayy yonetim kiyamadi demek bana ihihih yapisi oldu.
Dusunun. Hic beklemediginiz esinizin komsu kardesiyle iliskisi var. Evinize girip cikmis. Ablasinin haberi var. Bir anda ogreniyorsunuz.
Evliliginiz bitmek uzere bir cocugunuz var.
Hic mi tepetaklak olmus hayatinizinin muhasebesini yapacak kadar noldu simdi yaa saskinligi yasamazsiniz.
Bu mevzular bastim gitti, yaptim oldu, bosuyorum bosadim diye 2 gunde olup bitecek seyler degil.
Ve asla guclu olmak yada olmamak meselesi de degil.
Inananlara saygim sonsuz.
Fakat kim ne derse desin buda duygusal anlamda bir istismardir.
Çok mantıklı tespitlerle açıklar bulunduğu için, benim de kafam karıştı... İnanmak istemiyorum yine de fake olduğuna ya bu kadar insan birlikte aynı acıyı çekti resmen.evet o zaman özelden kendisini taciz edenleri neden kib lemedi ?
kırk kere söyledim sordum.
cevap bile vermedi..
konuya bir kaç ima yapıldıysa bile direk fake diyen olmadı zira yasak.
Bir de bunlari yasayan insan gelip de “ay ozelden adimi soyadimi avukatimi soruyorlar” der miydi acaba? Hadi avukatini anladik sorsunlar da,adindan soyadindan kime ne? Napicaz yani o bilgiyi? Bir de soranlara yonetim islem yapti mi yapmadi mi meraktayim.
Pfff yok oyle bisey yaaaa demek istiyorum doya doya su an
6-7 aylik meseleydi,kkya yazdin aydinlandin he
Herkes yazsin da aydinlansin madem. Nasilsa bdv bir sihirli degnek.
Vay be konu daha hamile kız ile eşin evlenip, konu sahibinin eski eşi tokatlamasından sonra gebeliğin 11. ayında bebeğin kürtaj ile alınma ihtimali doğmadan final yaptı.. Neyse ki daha önce izlemiştik..
Vay be konu daha hamile kız ile eşin evlenip, konu sahibinin eski eşi tokatlamasından sonra gebeliğin 11. ayında bebeğin kürtaj ile alınma ihtimali doğmadan final yaptı.. Neyse ki daha önce izlemiştik..
Bir de bunlari yasayan insan gelip de “ay ozelden adimi soyadimi avukatimi soruyorlar” der miydi acaba? Hadi avukatini anladik sorsunlar da,adindan soyadindan kime ne? Napicaz yani o bilgiyi? Bir de soranlara yonetim islem yapti mi yapmadi mi meraktayim.
Pfff yok oyle bisey yaaaa demek istiyorum doya doya su an
6-7 aylik meseleydi,kkya yazdin aydinlandin he
Herkes yazsin da aydinlansin madem. Nasilsa bdv bir sihirli degnek.
Son konusu öyle bi cortladı ama Mune abla fake olup olmadığı konusunda emin olmadıklarının altını çizer ara ara.. Görmesin şimdi kulaklarımı çekerBu müge vardı ondan mı bahsediyorsunuz. O fake miydi?Ben ona çok üzülüyordum ya yalan mıymış hepsi?
Canım o hangi konuydu? Kaçırmışım ben.Vay be konu daha hamile kız ile eşin evlenip, konu sahibinin eski eşi tokatlamasından sonra gebeliğin 11. ayında bebeğin kürtaj ile alınma ihtimali doğmadan final yaptı.. Neyse ki daha önce izlemiştik..
Erkeklerin doğası derken ?Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.