düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4 nisanda konuyu acip 8 nisanda aldatildigindan emin olmus.
Konu ne kadar hizli ilerliyor diyenlere
Aldatildigini anlamak icin belirli bir sure kisitlamasi varda benim mi haberim yok minvalinde bir karsilik vermis.
6-7 aylik bir mevzu oldugunun uzerinden defalarca gecilmis. Fakat aydinlanmayi burada yazdiklarindan sonra yasamis.
Hatta hic zor olmamis bu. Kizin profiline buradaki konudan sonra bakmis esinin motorunu kapakta gormus. Ablasi konudan 2 gun sonra gelip bizim kiza adamin biri kask almis demis. Konu sahibi israrla ispatim yok demesine ragmen esine sordugunda evet yaa sadece bir iki kere opustuk diyecek kadar cool.
Kizla ablasi baba evine kacmislardi sozde ama en son askeriye onunde hamileyim naralari atarken gormusler falan filan..

En degisik buldugum ise
Konu sahibinin bu yasadiklari cok olaganmis gibi bir tavirla
Kendi haberi bile olmadan acilan konusuna
Ayy yonetim kiyamadi demek bana ihihih yapisi oldu.
Dusunun. Hic beklemediginiz esinizin komsu kardesiyle iliskisi var. Evinize girip cikmis. Ablasinin haberi var. Bir anda ogreniyorsunuz.
Evliliginiz bitmek uzere bir cocugunuz var.
Hic mi tepetaklak olmus hayatinizinin muhasebesini yapacak kadar noldu simdi yaa saskinligi yasamazsiniz.
Bu mevzular bastim gitti, yaptim oldu, bosuyorum bosadim diye 2 gunde olup bitecek seyler degil.
Ve asla guclu olmak yada olmamak meselesi de degil.
Inananlara saygim sonsuz.
Fakat kim ne derse desin buda duygusal anlamda bir istismardir.

Fake degildir ya,inanmak istemiyorum fake olduğuna.nolur olmasin.degilse cok ama cok üzülürüm.hepimiz mahvolduk onunla beraber.ben hala affetmis olabileceginden kullaniyorum oyumu :)) tabi gereken aciklamayi yönetim yapacaktir

hepimiz?
üi yaptıysa bile bende oyumu konuyu kapattırdığı zaman ki gibi kaçtığı yönünde kullanıyorum:)

Ama fake ihtimali için kapanmıştı. Yönetim konuyu geri açarken gerçekliğe bakmıştır diye tahmin etmiştim

hayır konu sahibesi kapatılmasını istediği için kapatıldı. konu kapanınca fake mi değil mi diye bakılmadı. zira mune yazmıştı konu sahibesine numara verdiklerini kendilerini aramasını beklediklerini.

Bence “fake” laflarına sinirlenip, kendisi iptal ettirdi. . Konusunu kapattırdığı zaman da “fake” denilmesinden çok rahatsız olduğunu söylemişti.

evet o zaman özelden kendisini taciz edenleri neden kib lemedi ?
kırk kere söyledim sordum.
cevap bile vermedi..
konuya bir kaç ima yapıldıysa bile direk fake diyen olmadı zira yasak.

Bir de bunlari yasayan insan gelip de “ay ozelden adimi soyadimi avukatimi soruyorlar” der miydi acaba? Hadi avukatini anladik sorsunlar da,adindan soyadindan kime ne? Napicaz yani o bilgiyi? Bir de soranlara yonetim islem yapti mi yapmadi mi meraktayim.

Pfff yok oyle bisey yaaaa demek istiyorum doya doya su an
6-7 aylik meseleydi,kkya yazdin aydinlandin he

Herkes yazsin da aydinlansin madem. Nasilsa bdv bir sihirli degnek.

evet o zaman özelden kendisini taciz edenleri neden kib lemedi ?
kırk kere söyledim sordum.
cevap bile vermedi..
konuya bir kaç ima yapıldıysa bile direk fake diyen olmadı zira yasak.
Çok mantıklı tespitlerle açıklar bulunduğu için, benim de kafam karıştı... İnanmak istemiyorum yine de fake olduğuna ya bu kadar insan birlikte aynı acıyı çekti resmen.

mune kendisine numara verip fake olmadığını ispatlasın diye aramasını söylediğinde uydurdu çünkü özelden taciz ediyorları. kib le dedim kırk kere.
yok ki neyi kib lesin.
konuyu kapattırıp muneyi aramaktan kaçtı.
tee o zaman yazdım. kib le kib le o yazanları diye..

Vay be konu daha hamile kız ile eşin evlenip, konu sahibinin eski eşi tokatlamasından sonra gebeliğin 11. ayında bebeğin kürtaj ile alınma ihtimali doğmadan final yaptı.. Neyse ki daha önce izlemiştik..

Bu müge vardı ondan mı bahsediyorsunuz. O fake miydi? Ben ona çok üzülüyordum ya yalan mıymış hepsi?

Banlanmis sasirdim ahahah

İnanamıyorum gerçek değil mi yani!!!!
Hiçbir kadın yaşamasın elbette bunu gerçek olmaması daha güzel.
Ama öte yandan, vakit harcadık,kafamızı meşgul etti,canımızı sıktı.
Böyle birşey söz konusu ise hakkım helal değildir kesinlikle.
Duygularımız sömürüldü.

Yaa açıyorlar böyle yalandan konular,iyi hadi eğlensinler ama böyle üzücü şeyler yazmasınlar bari,bize de günah be

Bu müge vardı ondan mı bahsediyorsunuz. O fake miydi? Ben ona çok üzülüyordum ya yalan mıymış hepsi?
Son konusu öyle bi cortladı ama Mune abla fake olup olmadığı konusunda emin olmadıklarının altını çizer ara ara.. Görmesin şimdi kulaklarımı çeker

Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.
Erkeklerin doğası derken ?
Eşimi 8 yıldır tanıyorum kimsenin karısı , kızı, kardeşiyle işi olmamıştır .
Kabul etmekte zorlanmamamızın ise neresi anormal ? Asıl kabullenen insanda bir anormallik ararım ben .
Üzgünüm ama cümleleriniz aldatılıp sindirilmiş bir kadının cümlelerinden ibaret sadece .
Az biraz onur gurur sahibi insan bakın kadın bile demiyorum insan diyorum buna " bizim doğamız böyle ! " diyerek böyle çiğlikleri kabullenmez .

Bende sunu anlamiyorum buraya kocam beni aldatiyor mu diye aciyorlar iki gun icinde aldatti bosaniyorum durumuna geliyorlar.Burasi sanki sihirli bir yer gibi.Tabi konu gercekte olabilir ama dikkatimi cekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…