düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Mune Abla neden banlandi konu sahibi
Keklendiysek eğer şuraya düşer bayılırım
Galiba eşini affetmis konu sahibi.eger uyelik iptali yaptirdiysa buna yorarim.yada affetmek istiyor ama gelip burda soyleyemiyor diye düşündüm bir an.sen affet mesajini beğenmiş diyince kafama daha cok yatti

Merak etmeyin sizden daha iyi senorya yazanları gördü bu kk günlerde belki haftalarca kandırıldık

Galiba eşini affetmis konu sahibi.eger uyelik iptali yaptirdiysa buna yorarim.yada affetmek istiyor ama gelip burda soyleyemiyor diye düşündüm bir an.sen affet mesajini beğenmiş diyince kafama daha cok yatti

Burda bu kadar insani uzup yorum alip zamanini alip sonra affetmek bana dogru gelmiyor tabi ki kendi tercihi ama o zaman affedin konuyu kapatin veya hic acmayin.

son 1 saate mi affetti?
Superisi burda az once sacma mesajlar yazan bi uyenin affet icerikli mesajini beğendiğini söyledi. Belli ki affetmis yada affetmek istiyor.artik son 1 saatte mi daha onceden mi bilemiyorum.suan banli mi uyelik iptali mi bilemedigim icin cokta emin degilim

yok yahu son bir saate kadar buradaydı.
sanırım yönetim kendilerine ulaşması için banladı.
Az once beni alintilayip inanmiyorsaniz uyeligimi kapartirirsiniz gibi atarli bi mesaj yazmıştı.kendisi istemis olabilir diye düşünüyorum ben

bekleyip göreceğiz.
ancak hala iyiniyetlisin söylemeden edemeyeceğim.:)

söyleminizi üzerime alınmıyorum.
Kime söyledi? Benim hicbir soruma cevap vermedi konu sahibi. Belki kendisi icin cok önemli bir detaydan bahsetse haklisin affetme de diyebilirdim.Ben üyenin yanlizca 1.sayfadaki ve 45.sayfadaki mesajlarini okuyarak konuyu yorumladim.

Son düzenleme:
bekleyip göreceğiz.
ancak hala iyiniyetlisin söylemeden edemeyeceğim.:)
Fake degildir ya,inanmak istemiyorum fake olduğuna.nolur olmasin.degilse cok ama cok üzülürüm.hepimiz mahvolduk onunla beraber.ben hala affetmis olabileceginden kullaniyorum oyumu :)) tabi gereken aciklamayi yönetim yapacaktir

Bence “fake” laflarına sinirlenip, kendisi iptal ettirdi. . Konusunu kapattırdığı zaman da “fake” denilmesinden çok rahatsız olduğunu söylemişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…