Abla uyelik iptali mi ban mı merak ettimCanlar gelişmelerle ilgili bir bilgim yok, o yüzden burada ne yazarsam asılsız olacak, hiçbirinizi yanlış bilgilendirmek istemem
insallah keklenmisiktir diyorjm ben.kimse boyle bisey yasamasin yaa.allah korusun vok zor bir durum.allah kimsenin basina vermesin.biz sabah beri pert olduk.hic aklimdan cikmiyor.konu sahibi napsin.@Mune Abla neden banlandi konu sahibi
Keklendiysek eğer şuraya düşer bayılırım
Galiba eşini affetmis konu sahibi.eger uyelik iptali yaptirdiysa buna yorarim.yada affetmek istiyor ama gelip burda soyleyemiyor diye düşündüm bir an.sen affet mesajini beğenmiş diyince kafama daha cok yatti@Mune Abla neden banlandi konu sahibi
Keklendiysek eğer şuraya düşer bayılırım
Galiba eşini affetmis konu sahibi.eger uyelik iptali yaptirdiysa buna yorarim.yada affetmek istiyor ama gelip burda soyleyemiyor diye düşündüm bir an.sen affet mesajini beğenmiş diyince kafama daha cok yatti
Merak etmeyin sizden daha iyi senorya yazanları gördü bu kk günlerde belki haftalarca kandırıldıkarkadaşlar tsk dediğiniz ne kim tsk binası dedi? normal bir jandarma karakol önünde gerçekleşiyor olay. ve içeri alınmayınca bağırarak uzaklaşıyor oradan kız. ve pencereden gayet duyulabilir mesafe de... yani kafanızda betimlediğiniz şeyleri hala bu olaya örgülemeye çalışıyorsunuz. inanan inanır inanmayan yazmaz. Yine diuorum konunun açılmasını ben talep etmedim kimseye de inanın yorum yapın diye zorlamıyorum olaylar çok çabuk gelişiyor demişsiniz kime göre neye göre. zaten ilk konu açış zamanım belli anlattıpım olayların geçmişi 6 7 aya daynıyor dedim. inanmayan yaz ma sın. isteyen de şikayet ettin konuyu üyeliği kapatsın!!
dizi gibi demişsiniz bu kadar senaryo yazacak yeteneğim olsa sizle uğraşmaz yapım şirketlerinin kapısını aşındırırdım sanıyorum.
Galiba eşini affetmis konu sahibi.eger uyelik iptali yaptirdiysa buna yorarim.yada affetmek istiyor ama gelip burda soyleyemiyor diye düşündüm bir an.sen affet mesajini beğenmiş diyince kafama daha cok yatti
Superisi burda az once sacma mesajlar yazan bi uyenin affet icerikli mesajini beğendiğini söyledi. Belli ki affetmis yada affetmek istiyor.artik son 1 saatte mi daha onceden mi bilemiyorum.suan banli mi uyelik iptali mi bilemedigim icin cokta emin degilimson 1 saate mi affetti?
Bu benim yorumum,oyle olmayadabilir.ama uyelik iptali yaptirdiysa boyle düşünürümBurda bu kadar insani uzup yorum alip zamanini alip sonra affetmek bana dogru gelmiyor tabi ki kendi tercihi ama o zaman affedin konuyu kapatin veya hic acmayin.
Burda bu kadar insani uzup yorum alip zamanini alip sonra affetmek bana dogru gelmiyor tabi ki kendi tercihi ama o zaman affedin konuyu kapatin veya hic acmayin.
Bu benim yorumum,oyle olmayadabilir.ama uyelik iptali yaptirdiysa boyle düşünürüm
Az once beni alintilayip inanmiyorsaniz uyeligimi kapartirirsiniz gibi atarli bi mesaj yazmıştı.kendisi istemis olabilir diye düşünüyorum benyok yahu son bir saate kadar buradaydı.
sanırım yönetim kendilerine ulaşması için banladı.
Superisi burda az once sacma mesajlar yazan bi uyenin affet icerikli mesajini beğendiğini söyledi. Belli ki affetmis yada affetmek istiyor.artik son 1 saatte mi daha onceden mi bilemiyorum.suan banli mi uyelik iptali mi bilemedigim icin cokta emin degilim
Az once beni alintilayip inanmiyorsaniz uyeligimi kapartirirsiniz gibi atarli bi mesaj yazmıştı.kendisi istemis olabilir diye düşünüyorum ben
söyleminizi üzerime alınmıyorum.Superisi burda az once sacma mesajlar yazan bi uyenin affet icerikli mesajini beğendiğini söyledi. Belli ki affetmis yada affetmek istiyor.artik son 1 saatte mi daha onceden mi bilemiyorum.suan banli mi uyelik iptali mi bilemedigim icin cokta emin degilim
Fake degildir ya,inanmak istemiyorum fake olduğuna.nolur olmasin.degilse cok ama cok üzülürüm.hepimiz mahvolduk onunla beraber.ben hala affetmis olabileceginden kullaniyorum oyumu :)) tabi gereken aciklamayi yönetim yapacaktirbekleyip göreceğiz.
ancak hala iyiniyetlisin söylemeden edemeyeceğim.:)