Genelkurmay değil sonucta,çoğunun içinde lojman var bir yaşam var.Kendi içinde jandarmanın mudehale ettiği adli olaylar var.Mac gunu icip sosyal tesisin camıni çerçevesini indiren var.Esinin iş arkadaşı ile lojmanda basılan var.Olmaz diye birşey yok yanivalla konunun gerçekliğini sorgulamadan şuraya iliştireyim: tsk nın herhangi bir biriminde, -kız işyerine kadar gittiğine göre ayak üstü, merkezi bir bölge olmalı- kapıdaki nöbetçilerin önünde “ben hamileyim” diye bağırabilir. Bağırdığı için kimse onu hapse atmaz. Tutuklamaz. “Yahu yürü git kardeşim” derler, kolundan tutar, yollarlar. Hatta kolundan bile tutmazlar. Jandarma ise bir ihtimal komutanları gelir, o da yüksek ihtimal uzman çavuş olur, “hanımefendi olay nedir?” Der, kadın da çığırtır. “Lütfen gider misiniz?” Der Falan filan. Ne tutuklanması yahu?
Kartı gösteren, plakası tanımlanan içeri girer. Kartı olmayan kapıda bağırarak derdini anlatmaya yeltenebilir. Sustururlar, tutuklamazlar. Pentagon değil oralar. Ya da gizlilik düsturu olan 51. Bölge falan.
Çok üzuldum adiniza gerçekten buyuk bir hayal kirikligineyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..
o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...
motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.
Kesinlikle atarlar ve attılar eşim asker 8 yıllık evliyiz böyle vakalar daha öncede duydum yine hamileyim diye iş yerine gelmis beni kandırdı diye üstelik üst komutanlarla görüşmüş açığa alındı ve atıldıCidden atarlar mi?
Üstleri bildirmeyebilir bile kapıda yaşanan bu olayı.Bosanir tayin ister bu arkadaşla evlenir.Ha konu sahibi kızın güvenlik önünde olay çıkardığını mahkemeye bildirir,mahkeme kanalıyla kamera vb.kayit istenir(verilmez ama huzursuzluk olsun) işyerine bu olaylar iyice yansır o zaman başkaAynen katılıyorum birde ilave ediyorum eğer kiz hamileyse gerçekten askerlikten atarlar net
Herseyi dürüstçe anlatmis ve gidelim buradan demis.Bence son bir sansi daha hakediyor.kim olsa o oynak kiza kayitsiz kalamazdi.her erkekte esine bu kadar dürüst olmaz.neyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..
o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...
motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.
Allahım sana geliyorumHerseyi dürüstçe anlatmis ve gidelim buradan demis.Bence son bir sansi daha hakediyor.kim olsa o oynak kiza kayitsiz kalamazdi.her erkekte esine bu kadar dürüst olmaz.
Takip edemedigimm detaylar yoksa, evet.Allahım sana geliyorum
Umarım şakasınızdır
Şakamısınız ya? Adam karısı hasta bebeklerinin derdindeyken, komşusuyla yatıp kalkıyor. Yetmedi evlerine girip karısına hakaret etmesine müsade ediyor. Ama kadın yuva kurtaracak! Pes yani.Bosaniyor musunuz yoksa? Ben yuvanizi kurtarmanizdan yanayim.
Kafa mı buluyorsunuz??Bosaniyor musunuz yoksa? Ben yuvanizi kurtarmanizdan yanayim.
Herseyi dürüstçe anlatmis ve gidelim buradan demis.Bence son bir sansi daha hakediyor.kim olsa o oynak kiza kayitsiz kalamazdi.her erkekte esine bu kadar dürüst olmaz.
arkadaşlar tsk dediğiniz ne kim tsk binası dedi? normal bir jandarma karakol önünde gerçekleşiyor olay. ve içeri alınmayınca bağırarak uzaklaşıyor oradan kız. ve pencereden gayet duyulabilir mesafe de... yani kafanızda betimlediğiniz şeyleri hala bu olaya örgülemeye çalışıyorsunuz. inanan inanır inanmayan yazmaz. Yine diuorum konunun açılmasını ben talep etmedim kimseye de inanın yorum yapın diye zorlamıyorum olaylar çok çabuk gelişiyor demişsiniz kime göre neye göre. zaten ilk konu açış zamanım belli anlattıpım olayların geçmişi 6 7 aya daynıyor dedim. inanmayan yaz ma sın. isteyen de şikayet ettin konuyu üyeliği kapatsın!!Zaten askeriyenin girişinde askerler bekliyor.sen gorusmek istedigin kişiyi söylüyorsun onlar telefonla o kisiyi arıyorlar,şu isimde kişi sizinle görüşmek istiyor vs diye.Oda görüşmek isterse nizamiyede bekletiyorlar.istemezse istemiyorum gönderin diyor askerlere.onlarda gonderiyorlar.eger gitmemek icin cok diretirse büyük rezalet cikartirsa polisi arıyorlar.polisler karakola götürüyor geri saliyorlar.hakaret olmadigi surece tutuklama olmuyor.ama simdi sen bunu diyince benimde aklima takilan bisey var.madem gorusmek istemedigini soyledi askerlere gonderin dedi,eee bu kız durupta taaa askeriyenin kapisinda mi bagirdi?adam da yok zaten.askerler gidipte komutanim kiz size bunu bunu dedi diyemez yani.eğer sırf gitsin askerler soylesin diye bagirdiysa ve soyledilerse agir rezillik.suan bende ihtimal vermedim bak
Onlari okumadim.Af dileme kısmıni okudum.Adam bebeginin hasta oldugunu biliyor muydu bir, ikincisi kadinin gidip karisina hakaret edecegini biliyor muydu.Sanmiyorum.Karisindan af dilerken istersen onun leşini atarim önüne diye bir tabir kullanmis.Adam o kiza deger vermemis ki.Neyse bosanma davasi actiysa benim anlayamadigim detaylar olabilir.Konu sahibinden cevap bekliyorum.Şakamısınız ya? Adam karısı hasta bebeklerinin derdindeyken, komşusuyla yatıp kalkıyor. Yetmedi evlerine girip karısına hakaret etmesine müsade ediyor. Ama kadın yuva kurtaracak! Pes yani.
Canim benim Allah yardimcin olsun.o koca denilen alcak hala sana yalan soyluyor bence kiz geldi gorusmedim diye.bence gorustuler kiz orda kendi kendine bagirmaz yani.adamda hala ayak ustu bir milyon tane yalan.belkide kız gercekten hamile her sey beklenir adilerden.sen kurtuluyosun ya,gercek yüzünü gordun ya.senin adina gercekten mutluyum.bi pislikten kurtuldunarkadaşlar bütün yorumları okuyamıyorum ama tek tek hepinize teşekkür ederim. iyi dilekleriniz için...
Ailem tabi ki destek oldu. oğlumu ve beni kucakladılar abilerim ablalarım annem .. sadece üzgünler ve şaşkınlar saygı sevgi besledikleri damatlarının bu derece haysiyetsizce bir pisliğe bulaşmasına...
Bana gelince artık ona karşı sevgi değil nefret var içimde. Zamanla nötrleşeceğime eminim. Kıza karşı cidden nötrm. çünkü zaten fıtratı akreplikse ahmaklıkta eşimin ki elini uzatıp akrepin fıtratını bile bile kendini sokup zehirlemesine izin vermiş.
Maddi manevi tazminat istemiyle davayı açtık. avukatım ilgileniyor ben pek anlamıyorum bu süreçten tabi. Ama kanıtların görüntülerin tlfn kayıtlarının gayet yeterli olduğunu söylüuor. eş kişisi zaten bankadaki 50 bini benim hesaba aktarmıştı. arabayı da satıp parasını vereceğim dedi. Kendinin hatası yüzünden bizim perişan olmamızı istemezmiş. hala konuşsa "pişmanım" der. Ama önemi yok... kendi mi aldatılmış saymıyorum. eceli gelen kpk hesabı sonunu hazırlamış sadece. bundan sonra barınamaz orada tayin ister gider. en iyi ihtimalle.. o kız da gamile mi değil mi bilmem. öyleyse de asla ve asla uzaktan yakından bana ve oğluma bulaşamazlar.