düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu neden açıldı konu sahibininde haberi yokmuş anlam veremiyorum valla bu durumlara
Bide konu hala çok hızlı ilerliyor hamilelige kadar geldik hadi hayırlısı yarın kız dogurursa şaşırmicam
Ya dimiiiii?
Bana da şu bir zamanlar çok sevilen çekik gözlü üyeyi hatırlattı gene 8 aylık kürtaj filan :) başka üye de vardı gerçi onu da hatırlattı :)
Ne yapıyorsunuz yahu başka başka IP adreslerinden girip hep aynı tarzda hikayeleri zaman mekan değişikliği yaparak mı yazıyorsunuz nedir??? :)

Zaten askeriyenin girişinde askerler bekliyor.sen gorusmek istedigin kişiyi söylüyorsun onlar telefonla o kisiyi arıyorlar,şu isimde kişi sizinle görüşmek istiyor vs diye.Oda görüşmek isterse nizamiyede bekletiyorlar.istemezse istemiyorum gönderin diyor askerlere.onlarda gonderiyorlar.eger gitmemek icin cok diretirse büyük rezalet cikartirsa polisi arıyorlar.polisler karakola götürüyor geri saliyorlar.hakaret olmadigi surece tutuklama olmuyor.ama simdi sen bunu diyince benimde aklima takilan bisey var.madem gorusmek istemedigini soyledi askerlere gonderin dedi,eee bu kız durupta taaa askeriyenin kapisinda mi bagirdi?adam da yok zaten.askerler gidipte komutanim kiz size bunu bunu dedi diyemez yani.eğer sırf gitsin askerler soylesin diye bagirdiysa ve soyledilerse agir rezillik.suan bende ihtimal vermedim bak

Askeriyedeki nizamı az buçuk bilen birisi olarak şunu söyleyebilirim ki Avrupa Yakası'nda İzzet'in Makbule'nin kapısına gidip "Seviyorum uleeen" dediği gibi "Ben hamileyiiimm" diye çığıramazsın. Denesen bile nöbetçi askerler orada o kadar mahalle ortamı yaşanmasına izin vermez, onu da geçiyorum kimse kendini orada ulu orta rezil etmez. Etmesi için ağır şuursuz olması lazım. Verdiğim ihtimaller;

1. Konu fake. (Bu ihtimalin kişisel olarak konu sahibiyle alakası yok bunu belirteyim. Bu kadar hızlı ilerleyen her konuda bu şüphe dahilindedir. Yaftalamıyorum, ihtimal dahilinde o kadar)
2. Konu reel. Eşiniz olacak arkadaş aylardır bu kızla kırıştırıyor ve kızın da hamile olduğunu biliyor. Sizin dışınızda herkes biliyor yani abla, eş vs. Ayrılık süreci hızlansın diye birdenbire böyle yalanlar ortaya attılar. Eşiniz de sanki bilmiyormuş da kız işyerinde cıngar çıkarmış gibi lanse ediyor.

Bu olayın gerçekten yaşanmış olduğuna ihtimal vermiyorum kısacası.

Ay ne curetkar kizlar var.Bukadarini da ilk gordum galiba.Kizin ablasıyla konuşmalısın.Esin de mesafe koysun.Anlasilan esin olgun baskasi olsa hosuna bile gider. Kiza ablasi ayar versin olmaz boyle.
Ki ben böyle şeylerde hic fesat değilimdir.Beni bile bayagi rahatsız etti.

arkadaşlar bütün yorumları okuyamıyorum ama tek tek hepinize teşekkür ederim. iyi dilekleriniz için...
Ailem tabi ki destek oldu. oğlumu ve beni kucakladılar abilerim ablalarım annem .. sadece üzgünler ve şaşkınlar saygı sevgi besledikleri damatlarının bu derece haysiyetsizce bir pisliğe bulaşmasına...
Bana gelince artık ona karşı sevgi değil nefret var içimde. Zamanla nötrleşeceğime eminim. Kıza karşı cidden nötrm. çünkü zaten fıtratı akreplikse ahmaklıkta eşimin ki elini uzatıp akrepin fıtratını bile bile kendini sokup zehirlemesine izin vermiş.
Maddi manevi tazminat istemiyle davayı açtık. avukatım ilgileniyor ben pek anlamıyorum bu süreçten tabi. Ama kanıtların görüntülerin tlfn kayıtlarının gayet yeterli olduğunu söylüuor. eş kişisi zaten bankadaki 50 bini benim hesaba aktarmıştı. arabayı da satıp parasını vereceğim dedi. Kendinin hatası yüzünden bizim perişan olmamızı istemezmiş. hala konuşsa "pişmanım" der. Ama önemi yok... kendi mi aldatılmış saymıyorum. eceli gelen kpk hesabı sonunu hazırlamış sadece. bundan sonra barınamaz orada tayin ister gider. en iyi ihtimalle.. o kız da gamile mi değil mi bilmem. öyleyse de asla ve asla uzaktan yakından bana ve oğluma bulaşamazlar.

Neler olmuş ya biri özet geçse hayrına.

kQUOTE="nooption, post: 55720034, member: 578194"]iyide konu sahibesi talepte bulunmadan açılmaz konu.[/QUOTE]
Ben konuyu bu gün gördüm,kapandığını bilmiyordum

Konuyu daha yeni goruyorum. Icim parcalandi gercekten okuduklarim karsisinda. Insanin insallah tum bunlar gercek degildir diyesi geliyor. Bu kadar goz gore gore bir insan kandirilir mi? Cok uzuldum. Insallah hayat karsisiniza dogru duzgun insanlar cikartir bunlardan sonra

Konuyu yeni gördüm ve çok üzüldüm sizin için gerçekten Allah yardımcınız olsun ayrıca kararlı olmanız ayaklarınız üzerinde durmanız çok güzel sizi tebrik ediyorum . Onlarda Allah’ından bulsunlar siz bütün haklarınızın arkasında durun yılmayın

valla konunun gerçekliğini sorgulamadan şuraya iliştireyim: tsk nın herhangi bir biriminde, -kız işyerine kadar gittiğine göre ayak üstü, merkezi bir bölge olmalı- kapıdaki nöbetçilerin önünde “ben hamileyim” diye bağırabilir. Bağırdığı için kimse onu hapse atmaz. Tutuklamaz. “Yahu yürü git kardeşim” derler, kolundan tutar, yollarlar. Hatta kolundan bile tutmazlar. Jandarma ise bir ihtimal komutanları gelir, o da yüksek ihtimal uzman çavuş olur, “hanımefendi olay nedir?” Der, kadın da çığırtır. “Lütfen gider misiniz?” Der Falan filan. Ne tutuklanması yahu?
Kartı gösteren, plakası tanımlanan içeri girer. Kartı olmayan kapıda bağırarak derdini anlatmaya yeltenebilir. Sustururlar, tutuklamazlar. Pentagon değil oralar. Ya da gizlilik düsturu olan 51. Bölge falan.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum birde ilave ediyorum eğer kiz hamileyse gerçekten askerlikten atarlar net

Kimsenin askeriye önünde bağıran bir kadını tutuklayacak kadar uğraşacağını sanmıyorum. Ayrıca iyi ki konu açılmış en azından iyi olduğunuzu öğrenmiş olduk konu sahibi. Sizi tanımasam da bir ablam olarak adınıza gerçekten çok sevindim, daha iyi olmanıza. Bu süreci şuanda da çok zor atlatıyor olabilirsiniz sonuçta sizi görmüyoruz ne yaşadığınızı bilmiyoruz ama en azından kendi adıma mutlu oldum. Umarım daha mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur. mat_ruj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…