düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Engelle bence canını sıkan kişileri
Zorla yazıyo sanki millet
Yok sen nasıl duydun? Çok olanaksız sanki, işyerinde ortak arkadaşlarınız yok mu, var,hiç alakasız insanlar bile duyabilir böyle bi rezilliği

Yanlis anladin herhalde,sana fake diyen ben degilim.veya konu cok hizli ilerliyor inanmiyorum senaryo vs diyen de ben degilim.tam tersi ben sana inaniyorum.eşim askeri personel dedin.bizde ihtimaller dahilinde tahmin yürüttük.sana inanmadigim icin degil,kocanin yalan soylemis olabilecegine dair bir yorumdu o

Kesin boşanacak mısınız?

Ben de inanmıyorum.
Tabiki emin olunmaz doktor raporu veya karnı burnunda görmeden. Ha uygun ortam olsa yatabilirlerdi de öpüşen insan yatabilir de demiştim. Ama hamile değil bence de..

Evli misiniz acaba
Korunuyorsunuzdur umarım
Bu kafanın üremesi ülkecek kafayı yememize sebep çünkü

Bir milyon yapilan yorumdan sadece bence esini affet içerikli yorumu beğenmişsiniz
Bence affetmeniz an meselesi

Bir milyon yapilan yorumdan sadece bence esini affet içerikli yorumu beğenmişsiniz
Bence affetmeniz an meselesi
Ay Allah korusun valla affederse kendine yapar.bize birsey olmaz biz sanal insanlarız bugun variz yarin yokuz.oyle birsey yaparsa kendi hayatini karartır

Kadınların bu kendilerini kandırma çabasını anlayamıyorum.
Umarım konu sahibi sizin gibi değildirde kendini, oğlunu bu pislik heriften kurtarır.
Adam kendi çocuğunun hasta olduğunu nasıl bilmeyebilir? Metresi eve girmiş, hakaret edeceğini nerden bilebilir diyorsunuz? Ha çok normal yani?
Tabi "iste leşini önüne atayım" dedi ya adam aklandı. Çünkü belli ki sözüne çok güvenilir bir adam!
O zilliye de "karımı sevmiyorum, aynı yatağa bile girmiyorum" dediğine kalıbımı basarım.

Durustce opustum demis.ben hic bisey yapmadim.kiz bana takintili pesimi birakmiyor da diyebilirdi.
Her erkek boyle bir kizin agina dusup nefsine yenik dusebilir.
İyi biz de yakışıklı adamlarla öpüşüp kocalarımıza itiraf edelim bi bakalım nolcak ?

Her erkek değil hanımefendi, sizin gibilerin yetiştirdiği erkekler !

Ay Allah korusun valla affederse kendine yapar.bize birsey olmaz biz sanal insanlarız bugun variz yarin yokuz.oyle birsey yaparsa kendi hayatini karartır
Şu malum üyenin yorumuna bakarsan beğenmiş
Ben de uzuldum acikcasi
Tabiki kimsenin evinde yuvasında gözümüz yok ammavelakin bu konu gerçekten acım oldu
Yani müthiş uzuldum
Umarım kararligini devam ettirebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…