düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu neden açıldı konu sahibininde haberi yokmuş anlam veremiyorum valla bu durumlara
Bide konu hala çok hızlı ilerliyor hamilelige kadar geldik hadi hayırlısı yarın kız dogurursa şaşırmicam
canım "komşum iyi niyetli mi " konusunda bu konuya atıf yapıldı yorumlarda.İyi niyetli komşular gör bak neler yapıyor dedik.Sonra da toplandık buraya

Aynı fikirdeyim. En kötüsü de bu kızın konu sahibinin evine girip rahatlıkla konuşabilmesi, konu sahibine hakaretler etmesi.. Nasıl bir pişkinliktir bu.. Eşi de öyle tabi.. Şuan benimde sevgilimle aram bozuk mesela ki bu bile insanı nasıl etkiliyor. Konu sahibinin yaşadıklarını düşünemiyorum bile(

BU ERKEK MİLLETİNE HİÇ BİR ZAMAN GÜVENMEYECEKSİN, VE BENMİ KOCAM YAPMAZ BNM SEVGİLİMİN GÖZÜ BENDEN BAŞKASINI GÖRMEZ GİBİ KONUŞMALAR BANA O KADAR BASİT GELİYORKİ :) VE BÖYLE DİYEN ÇOĞU KİŞİNİN SONU HÜSRAN MALESEF. İŞİN ÖZÜ ERKEK Mİ GÜVENME KOLLA ÇOKTA RAHAT BIRAKMA...

KONU SAHİBİNE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM VE KARARLILIĞINIDA TAKDİR ETTİM. MAŞALLAH NE GÜZEL GÜÇLÜ, BEN ONUN GİBİ OLAMAZDIM GALİBA...
BİRDE BAYANLARIN EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜN OLMASI NE KADAR ÖNEMLİ, EĞER ARKADAŞIN MESLEĞİ OLMASAYDI BELKİ BU KADAR GÜÇLÜ OLAMAZDI...

Konu 4 nisanda açılmış ilişkileri bundan önce mi simdi nisanın 18 i kiz nasil hamile olsun ben mi yanlış biliyorum.

Bu konu neden açıldı konu sahibininde haberi yokmuş anlam veremiyorum valla bu durumlara
Bide konu hala çok hızlı ilerliyor hamilelige kadar geldik hadi hayırlısı yarın kız dogurursa şaşırmicam
Konu sahibi çocuğu ateşli hastayken ve bırakacağı kimse yokken komşunun eşinin iş yerine nasıl gitti, adamla muhabbeti olmadığı halde iş yerinin adresini hemen nasıl buldu, olaylar nasıl bu kadar hızlı gelişti, konu nasıl yeniden açıldı?..
Ben bu tip olaylar yaşanmaz demiyorum daha önce de benzerlerini duydum. Hikaye inanılmaz değil. Ama biraz da garip açıkçası.

Bu süreçte gayet sakinliğinizi korudunuz. Tebrik ederim sizi. Üzülmeyin desem de halinizden anlamam mümkün değil ama her şer görünende bir hayır, her hayır görünende de bi şer vardır belki mantığından dolayı kendinizi üzmeyin...

Dilerim gerçekten çooooook mutlu olun. Bebeğinizle, yeni yerler keşfedin :) Yeni şeyler deneyin. Hayat, size hiç olmadığı kadar güzel davransın yeni yolunuzda inşallah...

aslinda hic hizli ilerlemiyor adam zaten almis yurumus kadinin suphesinden cikti durum ortaya konulara baksana artik adam kalmadi dedirtir oldu millet birbirine aleni sarkiyo evl8 bekar fark etmeden Allah sonumuzu hayir etsin

Canım seni merak ediyordum. Bugün aklima geldin konu acılmış tekrardan Rabbim hakkında hayırlısini nasip etsin. Esin hakkında bisey yazmayacağım zaten en büýük suçluluğu ve azabı cekiyor her sekilde, kızdan hersey beklenir. Olmamış şeyi olmuş gibi gösteriyorsa tek bir sekilde cikar ortaya kan tahlili ve dr kontrolu, var veya yok kız her iki şekilde manyak dikkatli ol canım dava açildi mi bilmiyorum ancak askeri basma goruntulerini senin icin en büyük kanıt niteliginde değerlendir

Eşiniz çok karaktersizmiş, asla ama asla affetmeyin.
Benim nazarımda 22 yaşındaki genç kızdan ziyade asıl suçlu evli çocuklu adamdır.
O iş öpüşmeyle kalmamıştır, cinsel birliktelik de yaşamışlardır.

Mantıklı

mat_ruj sizin içiniz şimdi ferahladımı bilmiyorum ama k.k nın içinin rahatlaması için şiddete karşıyım o yüzden geleceğin sür...lerine ibret olsun diye kamu oyunda deşifre edilmeli böyle karektersiz erkekler ve kadınlar..sadece sizi değil çocuğunu da aldattı hastalıklımı pislikmi kimlerle yatıp kalktığını bilmediği kadına dokunup sonra size hatta en önemlisi çocuğuna dokundu işte bu yüzden böyle adamlar af edildiğinde bence kadınlar çocuklarına da ihanet etmiş oluyor..siz yolunuzu böyle karanlık yapan varlıklardan uzak tutunki aydınlığın tadına varasınız..bahtınız acık olsun çocuğunuzla..

Harbiden kapanan konular nasil tekrardan aciliyor? Ve bu konu nasil oluyor da adeta bir dizi gibi hizli ilerliyor? Gercek hayatta konular bu kadar cabuk ilerler mi yahu?
Burda her yas grubundan kadin var. Hanginiz gidip tsk'nin onunde bu tur bir rezillik cikarabilirsiniz? Sıkar bu. Boyle birsey yapmissa da su an o kizin tutuklanmis olmasi lazim. Tsk'nin sinirlari dahilinde foto cekmek bile yasak yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…