düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz adama neden iftira atsin yaa? Ona kalirsa o kiz konu sahibine birseyleri belli etmemis olsaydi kocasi hic caktirmayacakti.neyse ki konu sahibinin gözüne sokmuslar.neden birlikte olduklarina inanmiyorsunuz veya inanmak istemiyorsunuz?? Ben kızın iftira attigini falan düşünmüyorum.sanki kız zorla adamın koynuna girdi.zorla opustuler zorla bulustular.çünkü kız arsiz pislik.bu mudur yani?adamin suçu yok mu? Pisligin tekiymis adam iste.daha napmasi lazim anlamis degilim.karisini cocugunu bu hallere düşüren o.kizin evine kadar gelip karisina hakaret etmesine izin veren o.hersey kızın cirkefligiyle bitmiyor.adaminda fıtratı bozuk

Askeriyeye uzak biriyim o yüzden bundan sonra ne olur bilmem ama genel olarak erkek milletine bir halt olmaz. Biraz konuşulur unutulur gider diye düşünüyorum.
Kız da son derece ahlaksız ve edepsiz olduğu için yüzyıllardır basitçe kullanılan hamilelik kozunu kullanması da tuhaf gelmedi bana. Çamur at izi kalsın hesabı.
İkisi de pislik de kız hamileyim demekle eline ne geçecek sanıyor ki? Adam direk boşanıp bununla evlenecek mutlu mesut yaşayacaklar mı sanıyor nedir yani?

Adam sorgulamadan direk kaçmıştır. Belki komutanları demiştir uzaklaş diye..
Belki hamile olmayabilir evet,ama bunun yalanini soyleyebiliyorsa ortada bi birliktelik olmus demektir.istedigi kadar kacsin.askeriye cok dedikodunun döndüğü bir yer ayni zamanda.dönüp dolasip yine gelecek mustehak ona :)

Günaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
kıza bak var k... şe diyesim geldi tövbe tövbe
siz dik durun canım Allah size güç kuvvet versin
annesi babası ne diyor?

Bence şu hamile olma işi dogru olabilir cunku iliskiyi hic caktirmadan yasarlarken birden bire kiz ve kizin ablasi konu sahibinin farketmesini istercesine gözune soktular uyansin farketsin diye gözune soktular resmen kiz hamile oldugunu farkedince ablasina soylemis olabilir bunlarda ayriligi cabuklastirma adina boyle bir yol izlemis olabilirler. Insallah o.kiza sahip cikan olmazda rezil olduguyla ortada kalir es kisisi ztn coktan rezil olmus is yerinde biraz gurur varsa bu rezillik yeter kendisine

Günaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
Yaaa işte böyle rezil olur işte. Çok iyi olmuş. Enerjili güzel gelmiyodur kız ona artık. Beter olsun

Konuyu ilk zamanlar okumuştum ama tek taraflıdır diye düşünüyordum vayyy akıllı vayy iki dk gordugu enerji için karisini çocuğunu karşısına aldı demek

Hakkında hayırlısı olsun bundan sonra mutlu ol ins

O enerji bı daha denk geldiğinde emin ol yine heyecana kapilacaktir

Tekrarlar yani ama bağırıp çağırıp inkâr etmek yerine kabullenip anlatması da iyi bişey bı yandan

Allah yardımcın olsun

En son ne oldu da konu sahibi aldatildigini düşünmeye başladı tüm sayfaları okumadım da
kızın ablası konu sahibine, "kendine birini bulmuş, oğlan buna kask hediye etmiş h.sonu motor gezisine gidicekmiş" dedi. Konu sahibinin eşi de motor gezisine gidiyomuş yanılmıyosam.. eşini sıkıştırınca itiraf etti öpüştük sadece falan diye

Konu ilk açıldığında okumuştum.
O zaman sık giremeyip konuyu takip edememiştim.
Şimdi yeniden güncellenince baştan sona diğer yorumlar hariç mat_ruj mat_ruj un yazdıklarını okudum.
45. sayfanın üzüntüsünü hala derinden hissediyorum.
Her zaman bugün ki gibi güçlü kal mat_ruj mat_ruj
Herkesin kolayca atlamayacağı bir döngüden başı dik, ayakları sağlam çıkıyorsun.
Kendinle gurur duy!
Senin gibi asil ve zarif bir ruhu o koca müsveddesi ömrü boyunca arasa bulamaz.
İnançlı biri demiştin, eğer Allah'tan korksaydı yaradanın verdiği emanete hıyanetlik etmezdi.
Allah karşına hayırlı, kadir kıymet bilecek, vicdan sahibi birini çıkarsın.

Yaşadığın olaylar karşısında ki dik duruşunu gönülden kutluyorum herkes gibi üzüntünü bende paylaşıyor um yaşadıklarına cok üzüldüm birlikte olmuşlarmidir onu Allah bilir ama eşin demek ki gerçekten pişman ve kızla görüşmüyor görüşüyor olsalar yüzyüze veya telefonda derdi hamileyim diye hiçbir şekilde ulasamiski iş yerini basıp orda duyurup öğrenmesini istemiş ya eşin hiç görüşmüyor yada kız iftira atıyor tabi bunlar eşini masum yapmaz suçunuda hafifletmez en azından eşin cirkefligine devam etmiyor

Konunuzu takip ediyordum en basindan beri. Kendim yaşamış kadar üzüldüm, içime oturdu resmen. Küçücük bebeğinizle almış olduğunuz karar, takdire şayan. Allah yardımcınız olsun. Hem bebeginizin hem sizin yolu her daim açık olsun..

kızın ablası konu sahibine, "kendine birini bulmuş, oğlan buna kask hediye etmiş h.sonu motor gezisine gidicekmiş" dedi. Konu sahibinin eşi de motor gezisine gidiyomuş yanılmıyosam.. eşini sıkıştırınca itiraf etti öpüştük sadece falan diye
Konu sahibinin komşusu yani o kızın ablasının da herşeyden haberi varmış demek Allah ıslah etsin onları da

Eşi de inançlı değilmiş sadece inançlı rolü yapmış kadın sorana kadar söylemediğine göre de demek ki gittiği yere kadar saklayacakti

Eminim bir anlık heyecan falan değildi bu sadece opusmekle de kalmamıştır

Konu sahibini kışkırtmak için demiyorum bunları

Eğer yalvardı yakar geri dön diyecektir eminim adam! Ona

Yuva yikanin yuvası olmazmış o kızda ablası da bulsunlar cezalarını ins

Neden hep kadın hamileyken yada doğum yaptıktan sonra aldatılıyor? Uçkurunuza bu kadar mı düşkünsünüz gerçekten erkekler. Doğanız gereği gerçekten iğrençsiniz. Ayrıca lohusa olan biz kandınlar, duygu değişimi yaşayan biz kadınlar. O kadar zorluğa acıya geren biz kadınlar bile sizleri aldatmıyorken sizde ki bu özgüven nerden?????? Allah ıslah etsin

sordum bugün ben öğrenmeden önce bitirmek istemiş ben ne yapıorum gibisinden güya.. ama kız takıntılıymış. sürekli bahane ile yaklaşmış kapılarda beklemiş falan.. yüz vermese beklemezdi tabi ki.. bahane hep bunlar..
Mat rujcuğum öncelikle çok üzüldüm tüm bu olanların koca bir şaka olmasına senden çok isterim.. Eşini savunmak gibi niyetim asla yok ama söylediği doğru olabilir. Psikoloğum ben, bağımlı kişilik bozukluğu, takıntılı zorlantılı kişilik bozukluğu gibi pek çok kişilik bozukluğu var. Belki bilirsin öldüren cazibe diye bir film vardı oradaki de borderline örneğin adam kurtulmak istedikçe kadın peşini bırakmıyor en son karısına saldırıyordu vs. Yani eşin gerçekten bitirmiş kız ona takıntılı olabilir, yüz verse de vermese de kapıda beklemiş vs olabilir..

Kız hamile olduğunu iddia ettiyse doğruluk payı vardır bence. Bu kadar önemli birşeyi sallamış olamaz ulu orta...
Böyle birşeyi ortaya attığını göre birlikte de olmuşlar sanırım :/ aldatma nin hafifi olmaz ama sadece konussaydi biraz daha içi soğuk olurdu insanın ..

Bazen düşünüyorum da biriyle birlikte olup eve gelip o ellerle bana sarılacağı aklıma geldiğinde

aldatmadigini bildiğim adamı bile düşüncede olmasina ragmen boğmak istiyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X