Bence eğer yatmamış olsalardı adam da bunu fırsat bulur 'bu kız bana iftira atıyor, kanıtlasın o zaman' falan derdi. Sonuçta işin ucunda mesleğinden olmak var. Ama adam onun yerine gitti ailesinin yanına kaçtı, demek ki bi ihtimal var.der ama ben devlet kurumuna gidip bas bas bağıracağına ihtimal vermiyorum, hani adamın ailesinin kapısına falan dayansa ya da konu sahibine gelse neyse de direk tsk ya gidip söylemek...ne kadar rezilce ama tabiki kişi zaten rezil
der ama ben devlet kurumuna gidip bas bas bağıracağına ihtimal vermiyorum, hani adamın ailesinin kapısına falan dayansa ya da konu sahibine gelse neyse de direk tsk ya gidip söylemek...ne kadar rezilce ama tabiki kişi zaten rezil
Belki karşıdaki son derece mantıksız, karaktersiz ve ahlaksız olduğu için şaşırmadım bilemiyorum..
He yatsa ne yatmasa ne dimi? Sonuçta ihanet sabit..
Bence onun için amacı uğruna yer mekan ve insanlar önemli değil. Korkunç bir insan..
mat_ruj eşinin ailesi gelecekti yüzyüze görüştün mü?
Görüşmeden gitmenin daha iyi olacağını düşünüyordum..
ihanet açısından bi önemi yok ihaneti ispatlama açısından önemli, hamile ise direk ayan beyan ortada delile ispata gerek yok
O derece ileri gitmeseler kız neden hamileyim desin ki? Birlikte olmasalar kizda bunlari konusmaya cesaret edemezdi.ben birlikte olduklarini düşünüyorum
Tabiki ortada bir iddia varsa üstüne gidilmeli. Koca kişisi de kaçarak konu sahibinin ekmeğine yağ sürüyor zaten.
Ama ispatsa telefon dökümleri de ispat zaten.
Hatta komşunun eşi bile ispat..
Bence eşinin izin almasının sebebi kız daha fazla kapılara dayanmasın diyedir. Tam bir korkak davranışı..
Bitti artik o iş bütün askeriye duydu artik bu durumu.tayin durumu olmadigi surece artik bunu cekmeye mecbur.daima konusulur bunlar. İzinden dönünce ayni seyler yine devam edecek.kız iyi yapmış bu konuda.zaten birlikte olmamis olsalardi bunu gelip askeriyede soylemeye hicbir sekilde cesaret edemezdi.beter olsun.insan icine cikacak yüzü kalmasin.Tabiki ortada bir iddia varsa üstüne gidilmeli. Koca kişisi de kaçarak konu sahibinin ekmeğine yağ sürüyor zaten.
Ama ispatsa telefon dökümleri de ispat zaten.
Hatta komşunun eşi bile ispat..
Bence eşinin izin almasının sebebi kız daha fazla kapılara dayanmasın diyedir. Tam bir korkak davranışı..
Hayır yalnis düşünüyorsunuz bence.iftira atmış olsa adam demez mi biz seninle birlikte dahi olmadik ne sacmaliyosun sen demez mi? Velev ki dediginiz gibi,o zmaan gelip bunu askeriyede degil ya konu sahibine yada ailesinden birine falan soyler.kalkipta koskoca askeriyede ben hamileyim diye bas bas bagirmaz.adam ahlaksizin teki.birlikte olmuslar iste.olmasalar kiz kendini o denli rezil etmezKız zaten takıntılı ve hasta ruhlu. Böyle bir insan her türlü iftirayı atabilir. Şundan dolayı der, konu sahibi ile eşinin barışma ihtimalleri varsa o ihtimali ortadan kaldırmak için. Çünkü onun yaptığı bu rezillik zaten konu sahibinin kulağına gidecek biliyor...
Kendi b.klarında boğulacaklar desenizeGünaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
birlikte olmamıslarsa şayet bu iddiadan sonra adam bi kez daha anlamıs olur nası fesat ve çirkef bi ergene bulastığını.O derece ileri gitmeseler kız neden hamileyim desin ki? Birlikte olmasalar kizda bunlari konusmaya cesaret edemezdi.ben birlikte olduklarini düşünüyorum
Evet kız cirkef pislik ama eşi o kızdan cok daha betermis.karısını çocuğunu bu pisliğe mahkum etti.hic düşünmedi bile.hic vicdani sizlamadi opusurken sevişirken.geberesicebirlikte olmamıslarsa şayet bu iddiadan sonra adam bi kez daha anlamıs olur nası fesat ve çirkef bi ergene bulastığını.
Aynen askeriyeye gidip bas bas bagirmasina coook ama cok sevindim valla.cok iyi olmus.ben adama cok ifrit oldum.inan o kiza adama oldugum kadar gicik olmadimKiz cok iyi yapmis kendi eliyle hem.kendisini hem.eşinizi rezil.etmis ohh olsun ikisinede daha da beter olurlar insallah hak ettikleri.seviyeyi bulmuslar sonunda
Evet kız cirkef pislik ama eşi o kızdan cok daha betermis.karısını çocuğunu bu pisliğe mahkum etti.hic düşünmedi bile.hic vicdani sizlamadi opusurken sevişirken.geberesice
Merhaba,sizi çok merak ettim,rahatsız etmekte istemedim.nasılsınız?Günaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
Bitti artik o iş bütün askeriye duydu artik bu durumu.tayin durumu olmadigi surece artik bunu cekmeye mecbur.daima konusulur bunlar. İzinden dönünce ayni seyler yine devam edecek.kız iyi yapmış bu konuda.zaten birlikte olmamis olsalardi bunu gelip askeriyede soylemeye hicbir sekilde cesaret edemezdi.beter olsun.insan icine cikacak yüzü kalmasin.