düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mune mesaj attı bana noyu verdi yapacaktım teyidi ama özelden bilgileri sormak... ama bu yapılanlar hoş değil gerçek olsun fake olsun fark etmez bir konu sahibi neden sizle bilgilerini paylaşsın??

buda kesin bir yol değil zaten, sesinden ne anlayacaklar ki
evet sesi tam aldatılmış başına bunlar bunlar gelmiş kadın sesi mi diyecekler
burda kim kadın kim erkek asla emin olunamaz
erkek veremez mi kadına telefonu al şunları söyle diye

Günaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
Seni cok merak ediyordum matruj konunun acilmasina cok sevindim.pislik herif belliydi sadece opusmedikleri.birlikte olmuslar iste.adiler.elim ayagim titredi okuyunca.benim eşimde askeri personel.askeriyede bu tür durumlar olaylar cok kötü karşılanır.iyi olmuş rezil olduğu.beter olsun.birdaha dönecek yüzü kalmasin köpekler

Ben kızın hamile olduğunu düşünmüyorum... Bence o denli ileri gitmediler, gidebilirdi ama gidemediler. Kız da bu olanlar sizin kulağınıza geleceğini düşündüğü için böyle bir eylemde bulunmuş. Barışma durumunuz varsa da barışamayın diye...
O derece ileri gitmeseler kız neden hamileyim desin ki? Birlikte olmasalar kizda bunlari konusmaya cesaret edemezdi.ben birlikte olduklarini düşünüyorum

Bence de birlikte olmuşlar. Ya da kızın daha önceki hareketlerine bakarak takıntılı bir manyak olduğunu düşünürsek adamı rezil etmek için demiş olabilir. Yok ya bir insan bu kadar kendini rezil etmez. Büyük ihtimalle bir birliktelik yaşanmış. İğrenç haysiyetsiz köp*kler ya. Günahını da almak istemiyorum ama... Neyse sonuç olarak sancılı bir dönem geçiriyorsun ama en azından virüsten kurtuldun.Geriye etrafını temizlemek kaldı. Rabbim bol güç kuvvet versin sana.

Birlikte olmasalar adam demez mi öpüşmeyle nasıl hamile kaldın diye?
Zaten en salak insan bile birlikte olmadığı insana hamileyim demez. Gerçi ha öpüşmüş ha birlikte olmuş ikiside aynı pisliklik..
Kıza dava açın lütfen yaptıkları yanlarına kalmasın. Ablasından komşulardan haber yok mu? Lütfen haberdar edin bizi çok merak ediyoruz sizi. Tüm iyilikler sizi ve evladınızı bulsun...

Allahin cezasi herif.kim bilir kac kere birlikte oldular.kimbilir ne zamandan beri devam ediyordu.evet kız pisligin teki.ama eşin denilen haysiyetsiz o kızdan bin kat daha pislikmis.daha ahlaksizmis.fıtratı bozuk.her şer de hayır vardır.boylece koca dedigin adamin ne denli bi haysiyetsiz olduğunu gördün ve kurtuluyosun

Günaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
Kız iyice çirkefe bağlamış,adi yaratık.
İnsan kendini bu denli rezil eder mi,nasıl dönmüşse gözü kevaşenin.

İkisi de Allahtan bulsun bundan sonra.
Birlikte olmayacaklar siz ayrılsanız bile,adam bu rezilliğin altından kalkamaz çünkü.
Ne geçti eline işte,gerizekalı herif,ne elde ettin.................

Siz iyi olun da.
Onlar buldu belasını.

İçim ciz etti ya ya sen kendine iyi bak sağlığına dikkat et gerisi hallolur. Senin gibi karakterli bir insan çok çok iyilerini hak ediyor. Seni görmeden sevdim canım benim yanımda olsan sıkı sıkı sarilirdim.

bence kız çok geniş umrunda değil hamileyim diye bağırıp rezil olmuşmuş. afedersiniz y.llu yani neler yapar daha o inşallah sizi rahatsız etmez. o ablası nereye kayboldu

Konuyu açık görünce çok şaşırdım ama açılacağını biliyordum..
Hamile olduğunu söylüyorsa yattıklarını ispat etmiş oluyor..
Ben yattıklarını düşünmüyorum ama gereksiz bir detay zaten. Aldatma aldatmadır..
Beter olsun ne diyeyim..

Der.. Neden sorusuna verecek net cevabım yok. Ama sanırım delice sahip olma arzusu. Elinden alınan oyuncak misali davranmak..
Ben yattıklarını düşünmüyorum..

der ama ben devlet kurumuna gidip bas bas bağıracağına ihtimal vermiyorum, hani adamın ailesinin kapısına falan dayansa ya da konu sahibine gelse neyse de direk tsk ya gidip söylemek...ne kadar rezilce ama tabiki kişi zaten rezil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X