düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdiklarinizi okudum. cok naif akilli bir kadinsin. Ileri ki hayatinda hep mutlu olursun insallah.
Su an en guclu olman gereken zaman. Once kendini toparla doktora git. Kendine gel. Sonra cocugunu dusun. Sizden degerli kimse yok unutma.
Bu surecten oglun ve sen en az hasarla cikarsinz insallh.
Diger mahluklarda hem bu dunyada hemde diger dunyada gun yuzu gormesinler insallah.

Onda olup sende olmayan hiçbir şey yok sadece eşin olacak adamın karaktersizliği..
Aldatmak bir karakter bozukluğudur.
Evine giren çıkan biriyle, senin hiç bir şey bilmeden yüz yüze
geldiğin konuştuğun güldüğün yemeğe davet ettiğin biriyle arkandan iş çevirecek aldatacak
kadar onursuz bir adamın aldatmak için sebebe ihtiyacı olabilir mi?
O kadar reziller öyle kötü kalpli ki ikisi de anlatmakla bitmez. Bundan sonra böyle kötü
kalpli merhametsiz ve onursuz bir adamdan kurtuluyorum yönünde düşün lütfen.
Ne kadar asil ve düzgün biri olduğun anlaşılıyor bundan sonra çok daha mutlu ve senin
için hayırlı olacağına inanıyorum.

Allah rahmet eylesin. Belli ki adam gibi adammış böyle güzel evlat yetiştirmiş. Bu kocaniz olacak oluşum güzel ailesini hiç uğruna duman etti çok yazık çok. Geçecek inşallah üzülmeyin.

Esinizin normalde size karsi tutumu nasildi.Sevgiliyken bi falsosunu yakaladiniz mi? Bazi erkeklerin aldatacagi gun gibi ortada oluyor kimisi de hic beklemediginiz halde yapiyor? Ben affedemezdim,sevemezdim boyle adami.Bi de opustuk yok guzelligine kandim felan demis atlardim o an ustune sanirsam maasallah sakinliliginizi koruyorsunuz boylesi daha akillica tabi.Ailesine de kanitlari gosterin ki benim oglum yapmaz demesinler.

Ay neler oldu bu konuda? Ben en son okudugumda, eve gelip giden bi kiz vardi. Aldatma mi cikti isin icinden? Birisi bana ozet gecebilir mi, onca sayfayi okuyamadim.
Herif itiraf etmis
Opusmusler vs
Konu sahibi bosanmaya karar verdi
45.sayfada yazdi olanlari

itirafları ağlamaklı süt dökmüş kedi gibi yaptı. onu da geçtim belki evde bebeğim olmasa ve hasta olmasa idi daha fevri davranırdım. ama yüksek sesten korkan bir bebek. hemen korkup ağlamaya başlıor. o yüzden tuttum kendimi sanırım. içime attım. o da hastalık olarak döndübana

mat_ruj senin acını anlıyorum, okuyunca içim sızladı, Allah yardımcın olsun, sen güçlü bir kadınsın, özgüvenin zedelenmesini anlıyorum, ama geçecek İnan geçecek, seni hakketmeyen bir adammış... bir çok kadının yapamadığını yapıyorsun, kendine saygın var... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın!!!!

O kadar sinirlendim ki eminim tüm arkadaşlar aynı duygular icindedir.onda olup bende olmayan şey neydi ki demissin ya şeytani duygular evet o kızdaki şeytanca yaklaşım o iğrenç zihniyet yok sende güzel kardeşim. Eşinde o şeytana uydu işte.ne desek az ne desek yetersiz.eşin zaten Vicdanınin sizısi ile başbaşa. Sen herseyden önce yüreği çok güzel bir annesin.kendini bırakma lütfen ...umarım hakkında en hayırlı şekilde çözümlenir yasadiklarin.ha şunuda söyleyimki bi cok kadin az yada cok yasiyor benzeri seyleri.Rabbim yardimcin olsun.

Kocaniz hayran olmus.gelirse kapi acmayin kocaniza tahatsiz olyorm deyin hayir demeyi ogretin bilmyosa.kocanizi ayartip kendine yamamak icin resmen size cirkin sisman diyoki anlasin adamda ciddende bu kiz dogrumu soluyo acaba falanndiyr aklini karistirmaya calisiyo sizden vazgevmesi icin elinden geleni yapyo baska yerden ev alin bunun sonu bu.bu hikayenin sonu hicte iyi degil

O adi kızdan haber ver mutlaka nolur. Onuda o pislik ablasınıda rezil et!

babanıza kurban olsun verilen değeri verilen sevgiyi görmeyecek kadar kör bu adam

Kıza bir şey yapmayı düşünüyor musun?
dava edeceğim şuan detaylrı bilmiyorum. sadece avukat kuzenimin ayarladığı bir boşanma avukatı görüştüm tlfndan o yönlendirecek beni bulunduğum ilden birilerine. yeterli ve geçerli kanıtlarım olursa tazminat vs alabilirmişim iki taraftanda. zaten çocuktan dolayı nafaka verilirmiş. arabayı da bankadaki parayıda alırım kndi de motoru ile cehenneme kadar gitsin

4. Ağzınızı saf su veya tuzlu su çözeltisi ile gargara yapınız. Tuzlu su çözeltisi gargarası diş etlerindeki şişkinliğin azaltılmasında kullanılan en eski fakat en etkili yöntemlerden biridir. Tuz, antibakteriyel ajan olarak çalışır ve diş etleri üzerinde ve diş aralarında yerleşen bakterileri temizleyerek diş etlerindeki inflamasyonu azaltır.

• Gargara yapma: Ilık bir su bardağı içinde bir çay kaşığı tuz eriterek kendiniz tuzlu su çözeltisi yapabilirsiniz. Ağzınıza alarak çalkalayınız ve dişlerin arasına girişine izin veriniz. Çok tuzlu su yutmayın.
  • Benzer bir sonuç, yaklaşık 30 saniye boyunca su ve taze limon suyu karışımını yanak içi çevresinde gargara yaparak elde edilebilir. Bu çözüm tuzlu su çözeltisi kadar etkili olmayabilir fakat tadı muhtemelen daha iyi olacaktır.
  • Tuzlu su çözeltisi aynı zamanda boğaz ağrılarını hafifletmek ve yaraları dezenfekte etmekte de kullanılabilir.
5. Sıcak ve soğuk kompresler kullanın. Sıcak ve soğuk kompres diş etlerindeki yaralar ve şişkinlikler için kolay ve acil yardım sağlar. Soğuk kompres şişliği etkili şekilde azaltırken sıcak kompresler de ağrı giderici etki yapar. Soğuk ve sıcak uygulamaları yaparken doğrudan diş etlerine uygulamak ani sıcaklık değişimlerinden dolayı diş etlerinin olumsuz etkilenmesine neden olur. Bu yüzden yanak yüzün kısmına uygulayınız.
Biraz faydası olur inşallah

Kanıt vardır inşallah. İkisi de rezil rüsva olsunlar pislikler. Az önce içine attığını yazdın ama bence bir fırsatta çık bir dağa tepeye haykır bağır çağır, kesin rahatlarsın. Gönlüne ferahlık diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…