düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mat_ruj guzellikle bir alakasi oldugunu sanmiorum. Erkeklerin durtuleri malesef bizden farkli, sadece akliyla bu durtuleri bastirabilenler ve bastiramayanlar var. Lutfen kendini eksik gorme, ozguvenini zedeleme. Su acin gecsin ne kadar guzel oldugunu, herseyin iyisine layik oldugunu bi sekilde anlicaksin. Ben esinin o kizla devam edecegini fln dusunmuorum. Kiz fazla avam, basit, istedigi kadar guzel olsun. Ederse de esin kalitesini gostermis olacaktir. Esin sadakatini haketmek die bisey de yoktur. Sadakat hakedilen bisey deildir, evliligin dogasinda bastan var olan bi haktir zaten.

Öyle diyecek tabi niye geline hak versin ki? Hep öyledir erkeğin elinin kiridir. Bir kereden bir şey olmaz falan. Çok şey derler. Olmaz olasıca ataerkillik.

Bu kız bıraksa baskasini bulur. Evine giren çıkan kızla aldatan adam elle ne yapmaz. Bir kere başladı artık.
Aynen oyle belkide kardesi yasinda kiz. Ya kiz da suclu ama adam kizdan daha suclu nasil namusunu serefini evliligini auaklar altina alir. Tabiki Adam daha suclu kiz erkek avcisi imis belli de adamda az degilmis.

Öyle diyecek tabi niye geline hak versin ki? Hep öyledir erkeğin elinin kiridir. Bir kereden bir şey olmaz falan. Çok şey derler. Olmaz olasıca ataerkillik.
Bende niye şaşırıyorsam, haklısın kardeşim ne yazık ki haklısın. Alsın melek oğlunu pamuklara sarsın yeter ki o pislik adam konu sahibinden uzak dursun

Öyle der tabi sıkılana kadar devam edecektim demez ki. Suç bastiracak bahane bulacak. Konunuz o kadar etkiledi ki kabusla uyandım bu sabah. Ki ben rüya bile çok nadir görürüm. Sizi düşünemiyorum. Yazik çok yazık.

Ağlattın beni , gün icersinde hasta halinle nasıl dayandın ?
çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.

ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..

Ha bir de ek olara bunu mutlaka oku. Hani asla o kiz kadar gosterisli olmadigim icon aldatildim diye dusunme duaunuyorsan.
O aldatilan kuzenim sarısın mavi gözlu 175 boyunda. 2 tane oglu vardi.
Kocasi da esmer cokda guzel debilmeyek bir kadinla aldatti kuzenimi. Gösterisli olmayan biriyle.
Yani asla o kizin guzelligiyle alakali degil kocanin yaptigi kiz seytanngibi kaninangormis cilve yapmis kocanda aldanmisniste. Asla kendini eksik hissetme o kizdan.

eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...

Senin sadakatini haketmeyen o.
Handikapları o düşünsün.

Ayrıca onda olup sende olmayan, çatlamış bir ar damarı.
Her haltı yiyecek kapasite görmesi, dolayısıyla karıştırmak için halt arayan o adam.

Kimse “ama bana söz veren adam” mavalı okumasın ayrıca. Yok öyle bi dünya. Biri ... öbürüde aynı ...’un laciverti.

Aynen oyle belkide kardesi yasinda kiz. Ya kiz da suclu ama adam kizdan daha suclu nasil namusunu serefini evliligini auaklar altina alir. Tabiki Adam daha suclu kiz erkek avcisi imis belli de adamda az degilmis.
Sadakat yükümlüsü olan erkektir. Bu olayda. Kadının suçu çok daha az pislik mislik bekar sonuçta etrafa bakmaması gereken kişi bu oluşum. Boynu altında kalasica

Ağlattın beni be.. Sen kaybetmedin ne olursun buna inan sen kurtuldun. İkisi çok farklı şeyler. Kaybeden biri varsa o da eşin olacak o mahluk. Sen hakettiğin güzel günlere ulaşacaksın canım arkadaşım. Senin derdin hepimizin derdi oldu burda, o kadar isterdim ki yanında olmayı.. Yapma kendine bunu, Allah o ikisini de nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Dudakların ve gözlerin de şişmeye başlarsa hemen acile git

Sizin kendinizi kotu hissedeceginiz bir durum yok
Dunya guzelleri bile aldatiliyor , hata aldatilanda degil aldatandadir
Karaktersiz herifte suc , kotu olan o , siz guveninizi kaybetmeyin
Angelina jolie olsaydi karisi onu da aldatacakti cunku kendi karaktersiz

Babanin kör tırnagi olamaz o adam

Bende niye şaşırıyorsam, haklısın kardeşim ne yazık ki haklısın. Alsın melek oğlunu pamuklara sarsın yeter ki o pislik adam konu sahibinden uzak dursun
Geldiği yere kadar yolu var. Acayip sovesim var ama banlanmayalim durduk yere. Boyle pislikler için hakaret suç olmamalı aslında. Neticede ortaya koyduğu davranışı betimliyor bu sözler. Nasıl anlatayım bu kadar şeyi küfürsüz diyor ya şair öyle hesap

Gerçekten çok üzücü bi durum ama güçlü olun çünkü siz güçlü oldukça o dahada pişman olacak.Evet insanlat aldatıyor ama senin gözünün içine baka baka nasıl yaparlar ya çocuğunun yüzüne nasıl baktı utanmaz eğer boşanmada kararlıysanız ve dönüşü yoksa bence hemen bi dedektif tutun o bütün görüntüleri toplar ve halen görüşüyorlarsa elinizde güçlü kanıtlar olur.Lütfen bu kanıtlarlada o kızada tazminat davası açın çocuğunuzun intikamı olsun buda o yollu pisliğide son tüyüne kadar yolun...

Konunu bastan sona pek okuyamadim ama icim sizladi..
Ne kadar güzel yüreginiz var sana bunu yasatanlar bin beterini yasasin insallah.
Evimize aldigimiz bir kahvemizin nasip oldugu biriyle aldatmis esiniz böyle karaktersizlik olmaz.
Yalvaririm o kizi rezil edin sokakta yakaladiginiz bir an rezil edin.
Bir daha yapamasin o guzelligiyle evli adamlari ayartip egosuna ego katiyor.
Esinizde bir anlik maceraya katilmis karaktersiz adam gül gibi karisindan cocugundan oldu.
Affetmeyin annenizle yasayin zaten affetmezsiniz anladigim kadariyla.
Umarim cok mutlu olursunuz onlarda battigi yerden cikamaz insallah

Ah ah içimden neler neler diyorum bir bilsen buraya yazılmıyor işte. Aşağılık yaratıklar! Ettiklerini bulsunlar

Siz nasıl naif hanımefendi birisiniz. Nasıl çizginizi kaydırmamışsınız. Çok üzülüyorum hele ki sizin gibi bir eş bulmuş birinin bunları yapmasına daha çok. Ben olsam çirkefleşirdim sanırım.

Ben yazdıklarından anlattıklarından yaşadıklarından o kadar çok etkilendim ki bugün bütün bir gün yüzüm asık ağlamaklıydım.. Rabbim bundan sonrası için sana ve bebeğine hayırlı yazılar yazmış olsun.. bunu bütün kalbimle istiyorum.. dik duruşun, karakterinle bir çok hemcinsimizin yapamadığını yapabiliyorsun ya gurur duydum seninle.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…