düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görümce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
iyi dedim gelin kendi ağzındn işitin.
anneme de çok detay vermedim. kadın yalnız zaten. sıkılmasıncanı..
ablasına whatsptn yazdım yanınıza kalmayacak hesabını tek tek soracağım kardeşinden ve senden diye. engelledi beni. x geldi akşamüstü oğlunu görmek istemiş..
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyuyorum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
gittim aldım oğlmu kucağından koydum beşiğine. ittirdim kapıya doğru.. defol git pislik herif masumu da kirletme pis ellerinle fln dedim öyle bir şey işte. o an sinirle ne dediysem. kaldıramazmış bu olanları. bizsiz yapamazmış. ben bağırsıkça ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı. oğlunun psikolojisi bozulurmş babasının ne mal olduğunu öğrendiğinde bozulacak paikolojisi dedim. bütün bunlara sebep sensin. bende bulamadığın neyi buldun onda dedim. ben öğrnmesem daha neler yapardınız km bilir gözümün içine baka baka dedim. ağlama krizlerine girdim. asla senin tırnağın olamaz ama hayvanım ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar adiyim fln diye kafasına vura vura ağladı. gitmesini istedim. ailesinin geleceğini söyledim. neden haber vermişim hemen fln.. gitti. ... bunları duymak rahatlattı mı iyi bari pişmanmış dedi mi bi yanım.. dedi. en azından karşıma geçip. aşık oldum matruj k.bakma demedi.. en azından..
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda dillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. karşımdaki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...

Kocaniz hayran olmus.gelirse kapi acmayin kocaniza tahatsiz olyorm deyin hayir demeyi ogretin bilmyosa.kocanizi ayartip kendine yamamak icin resmen size cirkin sisman diyoki anlasin adamda ciddende bu kiz dogrumu soluyo acaba falanndiyr aklini karistirmaya calisiyo sizden vazgevmesi icin elinden geleni yapyo baska yerden ev alin bunun sonu bu.bu hikayenin sonu hicte iyi degil
Adam kızla görüşüyormuş zaten ilişki gibi bişeyleri varmış aldatmış maalesef ki konu sahibini. Boşanmayı düşünüyor konu sahibi

Lütfen böyle düşünme.Sen özelsin,biriciksin,asil bir kadınsın.Ayakların yere sağlam basan birisin.Ne istediğini ne yapacağını bilen birisin.GÜÇLÜ BİR KADINSIN.Sadakat karakter meselesidir.O insan karşısında dünyanın en mükemmel kadını da olsa aynı şeyi yapacaktı.Çünkü karakterde yok.Lütfen çevrendeki o iğrenç insanların karaktersizliğinden kendine pay çıkarma.Eminim bu olaylardan sonra daha bir özgüvenli şekilde duracaksın.Bir an önce refaha kavuşman mutlu olman için dualarımda olacaksın.

çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.

ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..

hay Allah, bu konu nerelere gelmiş, çok üzüldüm
daha ilk mesajınızdan eşinizden şüphe etmiştim ben
Allah yardımcınız olsun, "iyi ki eşim beni aldatmış" dedirtecek kadar mutlu etsin inşallah.
babnız da nurlar içinde yatsın inşallah

Burada bir konu vardı, eşi konu sahibini durduk yere bırakmıştı boşanmışlardı
Sizdeki sakinlik, aklı başındalık, güçlülükte o kadını gördüm nedense
En son baktığım kadarıyla boşanmış ve oğluyla birlikte çok mutlu bir hayat sürüyordu. Hatta çevresi daha güzelleştiğini, gözlerinin parladığını söylüyordu ona. Çok da çevre yapmıştı. Sizin için de aynısını, daha iyilerini diliyorum. Umarım bir gün bu olaya da "iyi ki" diyebilirsiniz siz de.

Burada bir konu vardı, eşi konu sahibini durduk yere bırakmıştı boşanmışlardı
Sizdeki sakinlik, aklı başındalık, güçlülükte o kadını gördüm nedense
En son baktığım kadarıyla boşanmış ve oğluyla birlikte çok mutlu bir hayat sürüyordu. Hatta çevresi daha güzelleştiğini, gözlerinin parladığını söylüyordu ona. Çok da çevre yapmıştı. Sizin için de aynısını, daha iyilerini diliyorum. Umarım bir gün bu olaya da "iyi ki" diyebilirsiniz siz de.
inşallah canım. inşallah iyi ki derim bir gün.

Sevgili mat ruj çok geçmiş olsun. Baştan sonra oturup okudum. İnşallah kendini kısa zaman da toparlarsın. İyi tarafından bakmaya çalış olaylara. 29 yaşında değil bundan bir zaman sonra da yaşabilirdin. Şimdi genç ve dinamiksin. Hayata tekrardan adapte olup daha iyisini kurabilirsin. Sakin kalarak ne kadar zeki olduğunu kanıtladın bizlere. Bir çoğumuza öfkeyle kalkıp zararla otururduk. Sen yapmadın izledin ve gerçeği buldun. Şimdi senin gerçek mutlulukları gerçek insanları tanıma zamanın. Yaşın çok genç hayatın neler getireceği belli olmaz. Güzellik gelip geçici bundan belki 20 sene sonra ay iyi ki olmuş, ne güzel bir hayatım var evim var oğlum büyüdü diyeceksin. Ve kocan acınacak bir adam olup vicdan azabı çekecek, senin hayatına imrenecek. Güçlü ol güçlü kal. Bu hayatta ya avlanırsın ya avlarsın. Sen onları avladın kazanan sensin. Gücü elden bırakma. Kendine çok iyi bak sevgiler.

çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.

ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
ŞU yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Allah kalbinize ferahlık versin diye dua ediyorum size. İnşallah bi an önce bu durumdan kurtulursunuz

dava edeceğim şuan detaylrı bilmiyorum. sadece avukat kuzenimin ayarladığı bir boşanma avukatı görüştüm tlfndan o yönlendirecek beni bulunduğum ilden birilerine. yeterli ve geçerli kanıtlarım olursa tazminat vs alabilirmişim iki taraftanda. zaten çocuktan dolayı nafaka verilirmiş. arabayı da bankadaki parayıda alırım kndi de motoru ile cehenneme kadar gitsin

Eve gelip çocuğuna mı ağladı bir de zibidi? Aslında bir temiz dövsen kafasında bir şey kırabilsen de hırsını bir nebze alsan keşke. Ama çocuk..

Avukat o yellozdan tazminat alamazsan dese bile davaya dahil et lütfen..
Pabucum pahalı olduğunu öğrensin. İşin ciddiyetini kavrasın. Gözü korksun mutlaka..
Ablası ile ilgili bir şey yapılamaz bence ama telefon dökümanlarından şırfıntının yediği haltlar ortada olur..

ah.. konuyu ilk actiginizda biraz okumustum, mesele nerelere gelmis. ne kadar üzücü. allah yardimciniz olsun. bu günleri bir an önce atlatmanizi ve cok mutlu olacaginiz günlere kavusmanizi diliyorum. ayrica lütfen kendinizde kusur aramayin. bakin burda onlarca kadin sizin karakterinize hayran kaldik.

dava edeceğim şuan detaylrı bilmiyorum. sadece avukat kuzenimin ayarladığı bir boşanma avukatı görüştüm tlfndan o yönlendirecek beni bulunduğum ilden birilerine. yeterli ve geçerli kanıtlarım olursa tazminat vs alabilirmişim iki taraftanda. zaten çocuktan dolayı nafaka verilirmiş. arabayı da bankadaki parayıda alırım kndi de motoru ile cehenneme kadar gitsin
Kıza da tazminat davası açabilirsiniz, mutlaka avukatınıza danışın bu konuyu.

Kesinlikle o kiza tazminat davası acin....bu islerin oyle kolay olmadigini gorsun .....minicik yavrunuzun ve sizin hakkiniz onlarda kalmaz insallah....

Ya resmen bebeği de kullanıyor sarılıp ağlamalar fln. o (...) ile gorusürken aklı nerdeymis.. bence hiç ihtimal vermemis karısının şüphe duyacagini. komşunun rahat tavırları da bu yüzden
Bu kadar güçlü bir bilince sahip kadın atlatir bunlari matruj yeter ki bebeğin icin sağlığına dikkat et

Ve bunu bile bile eş denen kişi o adi kızın size alttan alttan laf sokmasına göz yummuş ha. Yazıklar olsun.
Bir de evinize gelmesine bile izin vermiş ha. Yazıklar olsun. Yemin ederim kendim yaşamış gibi içim acıdı ve gözlerim doldu.
Allah büyük sizin için dua edeceğim. Allah inşallah size oğlunuzla birlikte mükemmel bir hayat sunar kardeşim.

İhanetin aldatılan ile hiç bi alakası yok. Bu tamamen aldatan kişinin karakter zaafiyeti.. Şuan belki de acı bile çekmiyorsunuz, içinizde bi yer sürekli kanıyor gibi ama siz hississiniz. Size iyi gelecek olan tek şey zaman.. Bu acı da geçecek. Herşey insanlar için. Bir gün bi bakmışsınız herşey çok geride kalmış. Kendi iyiliğiniz için size kötülük yapanları affedin. Burada affetmekten kastım tekrar o adamla evlenin, sevin, güvenin değil tabi. Affedin, yani bu insanlara öfke dahi beslemeyin. Sizi bi çıkmaza hapsedecek olan kin ve intikam duygularından arının. Yüreğinizdeki bu yükten kurtulun. Sokakta yanınızdan geçip giden insanlardan hiç bir farkı olmasın bunların.. Aksi halde öfke, intikam gibi duygular sadece onlara değil size de zarar verecek.. Ne mutlu olmasını dileyin, ne de cezasını bulmasını bekleyin.. Bu beklentiler hep en çok size zarar verecek. Bataklık gibi düşündükçe dibe çökeceksiniz.. Acınızı yaşayın, yasınızı tutun, hukuki tüm haklarınızı da alın ama gerisi Allaha emanet.. Sizin bu adama yapacağınız her kötülük onun vicdanını rahatlatmasına bahane olacaktır "evet aldattım ama bedelini ödüyorum" duygusunu yaşamasına izin vermeyin. Bırakın tepkisizliğiniz karşısında kavrulsun. Bi insanı yok saymak, ondan nefret dahi etmemek alınabilcek en güzel intikamdır.. Kendinizi bu insanlara bedel ödetmeye çalışarak iyileştiremezsiniz, profesyonel yardım alın. Bunu bi trafik kazası gibi düşünün. Sizin hiç bi suçunuz yoktu, başınıza kötü birşey geldi ama atlatacaksınız. Hatta yeniden sevecek sevileceksiniz. Bu iki karaktersiz insan yüzünden siz neden sevmekten sevilmekten mahrum kalasınız ki ! Hayat herşeye rağmen devam edecek, siz de dimdik bu yolda yürüyeceksiniz...

Hayatımın en mutlu en huzurlu dönemi boşandıktan sonra kızımla başbaşa yaşadığım dönemdir.Yine sevdim yine evlendim bir çocugum daha oldu mutluyum da ama kızımla yalnız yaşadığım o birkaç yıl harikaydı.Arkadaşım mükemmel bir hayat seni bekliyor hiç üzülme Allah kurtardı kesinlikle.Güzel yüksek enerjili yayık ağızlı kızlar her yerde var ne zamana kadar endişeyle kontrolle yaşayabilirizki

Olaylarin bu sekilde gelismesine cok uzuldum. Kendisine ilk ilgi gosteren kisiyle aldatacak karakterde bir insanmis kocaniz. Cok yazik. Onca seyi bu kadar hizla nasil yasamislar hayret dogrusu. Bes para etmez insan musveddesi. Pismanliktan geberir umarim.
Sizin de gonlunuze rabbim ferahlik versin Insallah. :dua:

ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görümce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
iyi dedim gelin kendi ağzındn işitin.
anneme de çok detay vermedim. kadın yalnız zaten. sıkılmasıncanı..
ablasına whatsptn yazdım yanınıza kalmayacak hesabını tek tek soracağım kardeşinden ve senden diye. engelledi beni. x geldi akşamüstü oğlunu görmek istemiş..
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyuyorum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
gittim aldım oğlmu kucağından koydum beşiğine. ittirdim kapıya doğru.. defol git pislik herif masumu da kirletme pis ellerinle fln dedim öyle bir şey işte. o an sinirle ne dediysem. kaldıramazmış bu olanları. bizsiz yapamazmış. ben bağırsıkça ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı. oğlunun psikolojisi bozulurmş babasının ne mal olduğunu öğrendiğinde bozulacak paikolojisi dedim. bütün bunlara sebep sensin. bende bulamadığın neyi buldun onda dedim. ben öğrnmesem daha neler yapardınız km bilir gözümün içine baka baka dedim. ağlama krizlerine girdim. asla senin tırnağın olamaz ama hayvanım ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar adiyim fln diye kafasına vura vura ağladı. gitmesini istedim. ailesinin geleceğini söyledim. neden haber vermişim hemen fln.. gitti. ... bunları duymak rahatlattı mı iyi bari pişmanmış dedi mi bi yanım.. dedi. en azından karşıma geçip. aşık oldum matruj k.bakma demedi.. en azından..
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda dillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. karşımdaki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...
Gerçekten çok üzücü bir durum ama kendine olan güveninden vazgeçme lütfen. Bu işler güzellikle alakalı değil artık, dünya güzeli olsan, tüm erkekler sana hayran olsa bile aldatan erkek aldatır, çünkü onların içi pis. Gül gibi karısı ve çocuğu varken bunu yapan adam için kendine güvenini kaybetme lütfen. İnşallah her şey çok iyi olur senin için. Onlar da kendi pisliğinde boğulurlar. Senin alnın ak, başını da hep dik tut. Söylemesi kolay, yaşaması inanılmaz zor biliyorum ama bunlar da geride kalacak ve inşallah sen çok daha mutlu olacaksın. Rabbim inşallah her zaman yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X