düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanılmaz üzüldüm. Allah yolunu açık etsin. O kızın nerden cesaret aldığı belli oldu. Değil kapı önlerinde buluşmak, eşin o kızın ağzına bir tane patlatmalıydı sen karımla Nasıl konuşuyorsun diye. Sen o kızı çok güzel diye anlattın ya. Gözümün önünde cehennem zebanisi gibi birşey canlandı. Böyle insanlar istedikleri kadar güzel olsun ben onları hep çirkin görürüm. Çocuğunla çok Mutlu olursun inşallah.

sevgili mat_ruj günlerdir bekliyordum yazmanı, yarım saattir de oturdum çöktüm ders çalışacağım diye oturmuştum. ilk defa bir üyenin mesajlarında ağlıyorum çok derinden hissettim yaşadıklarını. Allah seni öyle güçlü eylesin ki yaralarını hızlıca sar, kendini kolayca toparla, evladına yoğunlaş ve kalan ömründe çok mutlu olun. hakettiklerini sonuna kadar yaşasınlar onlar da. eminim ki bugün yuva yıkanın yarın yuvası olmayacak. bu işler güzelliğine veya daha kıymetli oluşuna falan bakmıyor. aranmak deniyor buna kısaca. kendi karaktersizliği. lütfen kendini hiçbir şekilde yetersiz hissetme, kıyaslama veya sebep arama. yok çünkü sen de biliyorsun. sana dua ediyorum yürekten, hiçbir kadın bunu yaşamayı haketmez.. hele de küçük bebeği varken. inşallah hukuki süreçler tamamen lehine olur her şeylerini alırsın. o kızın da yatacak yeri gerçekten yokmuş. herkese yayılır rezilliği umarım.

Ben inanın ağlayarak okudum 45.sayfadan sonrasını .

Hayatımda hiç tanımadığım birisinin acısına uzun zamandır uzaktan gözyaşlarımla karşılık vermemiştim .

Henüz 21 yaşındayım ablamsınız .

Ne derim nasıl derim bilmiyorum . Ama susamadım .

Yanınızda olsam size sarılarak ağlamayı teselli etmeyi inanın çok isterdim .

Adınız nedir kimsiniz nerde yaşarsınız bilmem etmem . Ama bundan sonra dualarımdasınız sevgili mat_ruj .

Konunuzla alakalı diyeceğim tek şey olarak Peygamberimizin tek sözü yeter aslında

CANI YANAN SABRETSİN ; CAN YAKAN DA YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN .

Siz değeri tenekeci tarafından anlaşılamayacak kıymette antikasınız . Sizin değerinizi ancak kıymet bilen antikacı anlar hurdacı sizin neyinize ....

Son düzenleme:
çok tşk ederim arkadaşlar. hepiniz yanımdasınız. manevi desteğinizle daha iyi hissediyorum kendimi. Bundan sonra oğlum için daha da güçlü duracağım.

Şaka mı bu ya nasıl bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz bence sizin yaptığınız yanlış öncelikle kızın güzel olduğunu söylüyor onu eşinizin yanına getiriyorsunuz bana pek mantıklı gelmedi kimse zorla içeri girecek hali yok nazikçe geri çevirebilirdiniz anlamıyorsa anladığı dilden ve lütfen şunu kendinize yapmayın kimse size çirkin diyip espiri yapamaz her bayan güzeldir yalnız bakımlı olunca ben yerinizde olsaydım ağapıda gördüğüm anda msj atardım hayırdır anlamıyor musun diye sınırı siz çekersiniz eşinizde uyar bunlar sizin elinizde üzülmeyin kendinizin farkında olun ve o kızı uzak tutun

Neler oldu neler. Sayfa 45 ten sonrasıba bakın. Adam zaten kızla bir şeyler yaşıyormuş pislik. Adam dediysemafin gelişi.

Bu arada kız kpss çalışıyordu sanırım. Eğer kanıt bulup davaya onu da dahil ederseniz ve kazanırsanız yüz kızartıcı suç işlediği için asla memur olamaz. Siciline işlenir.
İyi bir avukat bulun lütfen ikisi de rezil olsun.
Şimdi anası babası yüklenirler barışın falan filan diye. Kestirip atın çok yormayın kendinizi.

Neler oldu neler. Sayfa 45 ten sonrasıba bakın. Adam zaten kızla bir şeyler yaşıyormuş pislik. Adam dediysemafin gelişi.
Aaaa ben başlığı okudum offf ya çok üzüldüm şimdi hatta kızdım konu sahibine niye kendine bunu yaptırıyorsun izin verme diye kusura bakma. mat_ruj gerisini okumadan yazdım aslında sana kendinin farkında ol dedim kimse çirkin değildir allah yardımcın olsun umarım eşin bu dünyada görebileceği en kötü şeyi görüp sana yalvarır içimi ezdi pislik herif hakkında en iyisi olsun

Oğlunuzun atesi dusmustur inşallah, o uyuduğu vakit sizde uyuyun biraz kendinize gelin.
Gözlerimi kapatırsam sana haksızlık olacak diye düşünüyorum, hadi kapat biraz gözlerini dinlenki beğine bakasin

+ Ek olarak konu sahibesi hanımefendi içinizi soğutmak istiyorum . Kendinize zulmetmeyin nolur ;

Sen, o zalimlerin işlediklerinden, sakın Rabbinin habersiz olduğunu zannetme! O, sadece onları, dehşetinden gözlerinin donup kalacağı bir güne ertelemektedir.”(İbrahim, 14/42)

Yuva yıkanın yuvası olmaz . Burda nice kadınlar gördüm öyle çirkinim böyle kendimi beğenmiyorum falan filan

İnsanın dünyalar güzeli olması da onu bir şeytan yapabiliyor helakına şerefinin yok olmasına sebep oluyor . Lanet olsun öyle güzelliğe ruhu fahişeden beter olduktan sonra .

Ha erkek kişisinin ruhu daha leş onu ağzıma almak dahi istemiyorum . Onun Allah belasını vermiş zaten .

çok tşkler.. hepinize tek tek tşk ediyorum güzel yorumlarınızla içim ısınıyor inanın..

çok tşk ederim. oğlum çok daha iyi. ateşi düştü. ikimizde bu kötü günleri çok çabuk atlatacağız inşallah.. desteğiniz için hepinize minnettarım...
Oğlunuz kaç yaşında bu arada ? Yazdıysanız görmedim.

Ben hukukcu deilim ama bana sacma geldi yazdiginiz, 3. Kisiye acilan dava tazminat davasi. Memuriyetteki yuz kizartici suclarla bir alakasi oldugunu sanmiorum.

çok üzgünüm çok çok üzüldüm erkeklerden cidden nefret ediyorum artık !!!!! Allah hakkınızı bırakmasın

Vayy be bi komşunun ahlaksız kardeşinin yaptığı şeylere ve sebep olduğu sürece bak,çok üzüldüm sizin için. Allah yardımcınız olsun.

Zaten herşeye ağlıyorum ya iyice mahvettiniz beni, Allahım babanı nurlar içinde yatırsın inşAllah..
sende çok güçlü kadınsın bunu hepimize gösterdin inşAllah atlatacaksın bu günleri..

Konuyu uzaktan takip ediyordum.Ama bu gelişmeler beni şoka uğrattı .

Eylül diye bir üye arkadaş vardı onada çok üzülmüştüm aynı sizin gibi de bir oğlu vardı eşi polisti tam olarak bi aldatma hikayesi değildi .

Ya da öyleydi hiç kimse bunu anlayamadı.
Sizin konuda herşey daha aleni çok üzüldüm mat_ruj
Allah kolaylık versin, zor günler geçer elbet eylül ayrılıp kurtuldu en son onunla konuştuğumda eşinin durumu hiç iyi değildi .

Yanına kâr kalmadı yaptığı, inşallah onlarında yanına kâr kalmayacak..

Lütfen yasal olarak hakkını ara, o kıza dava aç.
Evladın için.

Bundan sonraki hayatında oglunla, sevdiklerinle mutlu olman dileğiyle.

Konuyu takıpteydım ve suan soklardayım.. kıme guvencez bız ya ona guvenme buna guvenme ınsan esıne bıle guvenemeyecekse dha kıme guvensın cok üzüldm sizin adınıza ıyı kı farkettınız sanslısınız mı desem ne desem bılemedım.. zor bı dönem allah yardmcınız olsun her şerde bir hayır vardır dıyelım rabbıme sıgının ne kdar af dılesede bı kere yapan bı dha yapar sözüne ınananlardan bırıyım oyızden en dgru kararı verdıgınıze ınanıyorm emınım kı kk evlı kadınların aklında bu olaydan sonra acaba lar olustu kafasında esıyle ılglı ne kdar guvensek sevsek de herkesde nefıs var acaba dıyor ınsan .. rabbım korusun seytandan nefisten sözün bttıgı yerlerden bırındeyız tüm kk olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…