çok tşk ederim arkadaşlar. hepiniz yanımdasınız.sevgilimat_ruj günlerdir bekliyordum yazmanı, yarım saattir de oturdum çöktüm ders çalışacağım diye oturmuştum. ilk defa bir üyenin mesajlarında ağlıyorum çok derinden hissettim yaşadıklarını. Allah seni öyle güçlü eylesin ki yaralarını hızlıca sar, kendini kolayca toparla, evladına yoğunlaş ve kalan ömründe çok mutlu olun. hakettiklerini sonuna kadar yaşasınlar onlar da. eminim ki bugün yuva yıkanın yarın yuvası olmayacak. bu işler güzelliğine veya daha kıymetli oluşuna falan bakmıyor. aranmak deniyor buna kısaca. kendi karaktersizliği. lütfen kendini hiçbir şekilde yetersiz hissetme, kıyaslama veya sebep arama. yok çünkü sen de biliyorsun. sana dua ediyorum yürekten, hiçbir kadın bunu yaşamayı haketmez.. hele de küçük bebeği varken. inşallah hukuki süreçler tamamen lehine olur her şeylerini alırsın. o kızın da yatacak yeri gerçekten yokmuş. herkese yayılır rezilliği umarım.
Neler oldu neler. Sayfa 45 ten sonrasıba bakın. Adam zaten kızla bir şeyler yaşıyormuş pislik. Adam dediysemafin gelişi.Şaka mı bu ya nasıl bu şekilde konuşmasına izin veriyorsunuz bence sizin yaptığınız yanlış öncelikle kızın güzel olduğunu söylüyor onu eşinizin yanına getiriyorsunuz bana pek mantıklı gelmedi kimse zorla içeri girecek hali yok nazikçe geri çevirebilirdiniz anlamıyorsa anladığı dilden ve lütfen şunu kendinize yapmayın kimse size çirkin diyip espiri yapamaz her bayan güzeldir yalnız bakımlı olunca ben yerinizde olsaydım ağapıda gördüğüm anda msj atardım hayırdır anlamıyor musun diye sınırı siz çekersiniz eşinizde uyar bunlar sizin elinizde üzülmeyin kendinizin farkında olun ve o kızı uzak tutun
Aaaa ben başlığı okudum offf ya çok üzüldüm şimdi hatta kızdım konu sahibine niye kendine bunu yaptırıyorsun izin verme diye kusura bakma.Neler oldu neler. Sayfa 45 ten sonrasıba bakın. Adam zaten kızla bir şeyler yaşıyormuş pislik. Adam dediysemafin gelişi.
Ben inanın ağlayarak okudum 45.sayfadan sonrasını .
Hayatımda hiç tanımadığım birisinin acısına uzun zamandır uzaktan gözyaşlarımla karşılık vermemiştim .
Henüz 21 yaşıdayım ablamsınız .
Ne derim nasıl derim bilmiyorum . Ama susamadım .
Yanınızda olsam size sarılarak ağlamayı teselli etmeyi inanın çok isterdim .
Adınız nedir kimsiniz nerde yaşarsınız bilmem etmem . Ama bundan sonra dualarımdasınız sevgilimat_ruj .
Konunuzla alakalı diyeceğim tek şey olarak Peygamberimizin tek sözü yeter aslında
CANI YANAN SABRETSİN ; CAN YAKAN DA YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN .
Siz değeri tenekeci tarafından anlaşılamayacak kıymette antikasınız . Sizin değerinizi ancak kıymet bilen antikacı anlar hurdacı sizin neyinize ....
Oğlunuz kaç yaşında bu arada ? Yazdıysanız görmedim.çok tşk ederim. oğlum çok daha iyi. ateşi düştü. ikimizde bu kötü günleri çok çabuk atlatacağız inşallah.. desteğiniz için hepinize minnettarım...
Ben hukukcu deilim ama bana sacma geldi yazdiginiz, 3. Kisiye acilan dava tazminat davasi. Memuriyetteki yuz kizartici suclarla bir alakasi oldugunu sanmiorum.Bu arada kız kpss çalışıyordu sanırım. Eğer kanıt bulup davaya onu da dahil ederseniz ve kazanırsanız yüz kızartıcı suç işlediği için asla memur olamaz. Siciline işlenir.
İyi bir avukat bulun lütfen ikisi de rezil olsun.
Şimdi anası babası yüklenirler barışın falan filan diye. Kestirip atın çok yormayın kendinizi.
çok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.
ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..