Eşin seni nasıl aldatmış yani okudum anlamadım ne yapmış
Sakince düşünmelisin babasız çocuk büyütme
Konu 45. Sayfada güncellendi....Kiz kac yasinda bu ne ergence tavirlar hayret ettim doğrusu.
Kizlada ablasiylada gorusme bence sana gelince acma kapiyi sende gitme evlerine. Resmen senin kocana takmis kafayi. Telefonlarina da cevap verme. Mesafe koy araya. Selam bile vermw hatta kpida gorsen. Aciklama bile yapmak zorunda degulsin neden konusmadiginla ilgili
Bizimde yeni evli bir komsumuz vardbenim abime kafayi takmisti kadini kapidan kovsan bacadan giriyordu. Telefonunu engelledim. Kapiyi acmadim yolda gordemu konusmadik annemle. 1 2 ay mucadele etti oturdu bir tarafaninin ustine. Kovsanda geliyordu. Kocani kaptirma o zilliye sokma evine. Kocanada de yuzune bile bakmasin. Zaten ne gelirae o coluk cocuk dediklerimizden geliyor. Yeninnesil cok fena. Ayagini denk al.
Konu 45. Sayfada güncellendi....
Oğulları yapmaz mıymış öyle şey? Evliya mı doğurmuş kayınvalideniz? Saçımı başımı yolucam az kaldı. Bir de çocuğu kucağına alıp duygu sömürüsü yapmalar, ağlamalar klasik numaralar bunlar.ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görüöce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
iyi dedim gelin kendi ağzındn işitin.
anneme de çok detay vermedim. kadın yalnız zaten. sıkılmasıncanı..
ablasına whatsptn yazdım yanınıza kalmayacak hesabını tek tek soracağım kardeşinden ve senden diye. engelledi beni. x geldi akşamüstü oğlunu görmek istemiş..
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyıyırum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
gittim aldım oğlmu kucağından koydum beşiğine. ittirdim kapıya doğru.. defol git pislik herif masumu da kirletme pis ellerinle fln dedim öyle bir şey işte. o an sinirle ne dediysem. kaldıramazmış bu olanları. bizsiz yapamazmış. ben bağırsıkça ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı. oğlunun psikolojisi bozulurmş babasının ne mal olduğunu öğrendiğinde bozulacak paikolojisi dedim. bütün bunlara sebep sensin. bende bulamadığın neyi buldun onda dedim. ben öğrnmesem daha neler yapardınız km bilir gözümün içine baka baka dedim. ağlama krizlerine girdim. asla senin tırnağın olamaz ama hayvanım ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar adiyim fln diye kafasına vura vura ağladı. gitmesini istedim. ailesinin geleceğini söyledim. neden haber vermişim hemen fln.. gitti. ... bunları duymak rahatlattı mı iyi bari pişmanmış dedi mi bi yanım.. dedi. en azından karşıma geçip. aşık oldum matruj k.bakma demedi.. en azından..
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda sillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. kaeşımdki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...
Arkadaşım böyle düşünüp düşünüp üzme iyice kendini. Sen bebeğin için güçlü olmalısın.Asıl sende olup onda olmayan şey karakterdi. Şeref , namus haysiyetti. Geldi bi yuvayı yıktı gitti . Ne önemi var sanki beş para etmez güzelliğinin . Eşin de seni haketmeyen bi pislikmiş . Üzülüp te daha fazla sevindirme o pisliği.ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görüöce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
ablasına whatsptn yazdım yanınıza kalmayacak hesabını tek tek soracağım kardeşinden ve senden diye. engelledi beni. x geldi akşamüstü oğlunu görmek istemiş..
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyıyırum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
gittim aldım oğlmu kucağından koydum beşiğine. ittirdim kapıya doğru.. defol git pislik herif masumu da kirletme pis ellerinle fln dedim öyle bir şey işte. o an sinirle ne dediysem. kaldıramazmış bu olanları. bizsiz yapamazmış. ben bağırsıkça ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı. oğlunun psikolojisi bozulurmş babasının ne mal olduğunu öğrendiğinde bozulacak paikolojisi dedim. bütün bunlara sebep sensin. bende bulamadığın neyi buldun onda dedim. ben öğrnmesem daha neler yapardınız km bilir gözümün içine baka baka dedim. ağlama krizlerine girdim. asla senin tırnağın olamaz ama hayvanım ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar adiyim fln diye kafasına vura vura ağladı. gitmesini istedim. ailesinin geleceğini söyledim. neden haber vermişim hemen fln.. gitti. ... bunları duymak rahatlattı mı iyi bari pişmanmış dedi mi bi yanım.. dedi. en azından karşıma geçip. aşık oldum matruj k.bakma demedi.. en azından..
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda sillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. kaeşımdki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...
Hala görüşüp haber vermesini sormadınız mı senin pişmanlığın böyle mi aşağılık diyeailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görümce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyuyorum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda dillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. karşımdaki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...
Sadakat hak edilmez. Karakterli insanların kendi yapılarında bulunur zaten bu duygu... Siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz, onda olup sizde olmayan şeyler var da söylemeyeyim şimdi banlanırım. Asla kendinizde aramayın hiçbir eksikliği, tamamen karşıdakilerin karaktersizliği.ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görüöce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
o an hiç aklıma gelmedi emin ol. ama ona da bi kılıf uydururdu kesin. hiç tanıyamamışım hiç..Hala görüşüp haber vermesini sormadınız mı senin pişmanlığın böyle mi aşağılık diye
Çok daha mükemmel hayat yaşayacaksın sen kendin gibi bi erkeği hakediyosun. O pisliği iş yerine de anlat herkes aşağılasın. Yanından her geçen puh desin.o an hiç aklıma gelmedi emin ol. ama ona da bi kılıf uydururdu kesin. hiç tanıyamamışım hiç..
sordum bugün ben öğrenmeden önce bitirmek istemiş ben ne yapıorum gibisinden güya.. ama kız takıntılıymış. sürekli bahane ile yaklaşmış kapılarda beklemiş falan.. yüz vermese beklemezdi tabi ki.. bahane hep bunlar..Yazan oldu mu bilmiyorum, merak ettigim ama cevabı hiç bliinemeyecek bir soru geldi aklima: sizden çok utaniyor, kaybetmek istemiyor, kendini affettirecek falan ya.. Acaba siz süphelenip, üstünde durmayıp, ortaya çıkarmasaydınız sizden utanıp günün birinde itiraf eder miydi vicdan azabı duyup, sürdürebildiği Kadar sürdürür müydü yoksa?
Bence ikincisi.. Söylediklerinde samimi olsaydı siz ilk şüphelendiğinizde bile itiraf etmek yerine kızı motor gezisine çağırıp bir de kask almazdı.,
Demeyin öyle olur mu hiç ne demek sadakatini hakedememek. Sakın öyle düşünmeyin. Sadakatsizlik o kisinin karakter problemidir. Sizinle alakası yok karşısında kim olsa aldatirdi. Güzellik çirkinlik fark etmez. Aileye demekle iyi etmişsiniz bırakın o düşünsün. Gorumceyi de kafaya takmayin aynı mayadanlar sonuçta. Çamurdan hamur olmaz. Siz dava açacaksanız hazırlıklara başlayın ağlayıp zirlamalara kanmayin. O pişmanlığı yakalandığı için. Aldattığı için değil. Yoksa çatır çatır gidecekti gezmelere. Kısa zamanda kendinizi toparlarsiniz umarım.ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görümce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyuyorum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda dillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. karşımdaki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...
Bu kız bıraksa baskasini bulur. Evine giren çıkan kızla aldatan adam elle ne yapmaz. Bir kere başladı artık.O
simdi okudum.bende evine sokma diye tavsiler veriyorum.
Adamin sokakda önüne gecmis o***u.. malesef terbiyeli olamiyacagim.
Konu sahibi isin gucun varmi diyecem bosa bu adami diyecem. Cocuk varmis. Cocuk icin de nasil kab edeceksin nas icin alacak bu adami bilmiyorum.
Benim.kuzenimin eside tegmen 2 cocugun ustune aldatti kuzenimi 3 senedir cocuklar icin mucadele etti kuzenim olmadi. Suam bosanma davasi acildi. Ayda 1500 tl nafaka baglandi yuklude bir tazminat alacak. Calismiyorsan ise de girersin ama iyi dusunmek lazim.
Bu kizin kocanin yakasindam dusecegine inaniyorsan dev et derim. Bana pek dusecek gibi gelmedi sehir degistirseniz bile senin o salak kocani yine kandirir o. Yok renki gozluymusde yok uzun boyluymusda Allah belasini versin bu beyinsiz erkwklerin cok sinirlendim ya. Allah seninde yardimcin olsun kardesim. Iyi dusun durum tahlili yap ona gore karar ver. Gecmis olsun.