düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin seni nasıl aldatmış yani okudum anlamadım ne yapmış
Sakince düşünmelisin babasız çocuk büyütme

Opusmus, cay icmis, arabayla dershanesine birakmis, birde motor gezisi icin plan yapmis o kizla..
Birde utanmadan guzelligine kapildim nefsime yenildim diyor.
Yani hem duygusal hem fiziksel aldatma soz konusu

Kiz kac yasinda bu ne ergence tavirlar hayret ettim doğrusu.
Kizlada ablasiylada gorusme bence sana gelince acma kapiyi sende gitme evlerine. Resmen senin kocana takmis kafayi. Telefonlarina da cevap verme. Mesafe koy araya. Selam bile vermw hatta kpida gorsen. Aciklama bile yapmak zorunda degulsin neden konusmadiginla ilgili
Bizimde yeni evli bir komsumuz vardbenim abime kafayi takmisti kadini kapidan kovsan bacadan giriyordu. Telefonunu engelledim. Kapiyi acmadim yolda gordemu konusmadik annemle. 1 2 ay mucadele etti oturdu bir tarafaninin ustine. Kovsanda geliyordu. Kocani kaptirma o zilliye sokma evine. Kocanada de yuzune bile bakmasin. Zaten ne gelirae o coluk cocuk dediklerimizden geliyor. Yeninnesil cok fena. Ayagini denk al.

Konuya çok üzüldüm. Maalesef adam yakalanmayacagı ni tahmin ettiği için böyle bir işe cesaret etmis. zaten kız ve ablası size sinyal vermese siz de anlamazdiniz. Sizin kocanizi kapaklamak için bu organizasyonu yapmışlar. Adam bu büyük organizasyonu tahmin edecek kadar uyanık değilmiş. Kız ve ablası inanılmaz fettanlar koca da karaktersiz ve etrafında olup biteni cozemeyecek kadar algıları kapalı. ..Yuva yıkanın yuvası olmaz Allahtan bulsunlar.
Kocanızda bu vizyonsuzluk varken muhakkak bu kızla evlenir. Siz de hemen düzgün bir avukat bulun aldatmayı ispat ederek bosanin. Kıza da dava açın .bakalım adamın cebinde parası yokken bu büyük aşkları ne kadar sürecek. ..

Konu sahibi amacim yarani desmek degil ama sunu soylemek istiorum. Bence aldatmanin bile bir olcusu olmali. Insan esinin yuzyuze baktigi biriyle biseyler yasiosa hatta evine, bebeginin yanina giren cikan birisiyle aldatabiliosa bundan sonra sizin guveninizi hakedebilir mi. Cok uzgunum ama bu ilk bile olmayabilir, belki siz ilk defa farkettiniz. Bence o kizi kendinize muhattap bile almayin, bu tarz seyler sizin tarzinizdaki insanlarin icini sogutmaz aksine ilerde kendimi nelerle muhattap ettim hissiyati yaratir. Kararlariniz cok yerinde bu durumda bile dogruyu yanlisi ayirt edebiliyorsunuz.

Konu 45. Sayfada güncellendi....

ailelere anlattım babası ile annesi gelecekler. ısrar ettiler bir yere gitme biz gelelim diye. görümce zaten oh çekiyordur şuan.. öyle sevmez beni.. neyse.. ben de annemin evine gideceğim dedim. ev zaten kira kimseye ait bir ev yok ama durmak istemiyorum. bir araba motor ve birikmiş biraz para var... neyse.. barıştırma affettirme düşüncesinde olmayın dedim hala bizim oğlumuz öyle şey yapmaz havasındalar...
iyi dedim gelin kendi ağzındn işitin.
anneme de çok detay vermedim. kadın yalnız zaten. sıkılmasıncanı..
ablasına whatsptn yazdım yanınıza kalmayacak hesabını tek tek soracağım kardeşinden ve senden diye. engelledi beni. x geldi akşamüstü oğlunu görmek istemiş..
girdi çocuk odasına aldı kucağına ağlamaya başladı. ben salondan duyuyorum sesini. sanırsın kendi ihanete uğramış.
gittim aldım oğlmu kucağından koydum beşiğine. ittirdim kapıya doğru.. defol git pislik herif masumu da kirletme pis ellerinle fln dedim öyle bir şey işte. o an sinirle ne dediysem. kaldıramazmış bu olanları. bizsiz yapamazmış. ben bağırsıkça ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı. oğlunun psikolojisi bozulurmş babasının ne mal olduğunu öğrendiğinde bozulacak paikolojisi dedim. bütün bunlara sebep sensin. bende bulamadığın neyi buldun onda dedim. ben öğrnmesem daha neler yapardınız km bilir gözümün içine baka baka dedim. ağlama krizlerine girdim. asla senin tırnağın olamaz ama hayvanım ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar adiyim fln diye kafasına vura vura ağladı. gitmesini istedim. ailesinin geleceğini söyledim. neden haber vermişim hemen fln.. gitti. ... bunları duymak rahatlattı mı iyi bari pişmanmış dedi mi bi yanım.. dedi. en azından karşıma geçip. aşık oldum matruj k.bakma demedi.. en azından..
bakımlıyım. özenliyim. güzelliğim konusunda dillere destan olmasam da dikkat çeken birisyim.. yumuşak huyluyum. küsmek kalp kırmak asla bana göre değil. karşımdaki çemkirse de sesim kolay kolay yükslmez benim. yani geçimsiz de değilim.. peki neydi onda olupta bende olmayan.. şimdi bu olaylardan sonra. özgüvenim sarsıldı. sadece kadın olarak değil. her yönden. eşinin dahi sadakatini hakedememiş olmak hayatta bana ne gibi handikaplar yaratacak acaba...

Son düzenleme:
O
Konu 45. Sayfada güncellendi....

simdi okudum.bende evine sokma diye tavsiler veriyorum.
Adamin sokakda önüne gecmis o***u.. malesef terbiyeli olamiyacagim.
Konu sahibi isin gucun varmi diyecem bosa bu adami diyecem. Cocuk varmis. Cocuk icin de nasil kab edeceksin nas icin alacak bu adami bilmiyorum.

Benim.kuzenimin eside tegmen 2 cocugun ustune aldatti kuzenimi 3 senedir cocuklar icin mucadele etti kuzenim olmadi. Suam bosanma davasi acildi. Ayda 1500 tl nafaka baglandi yuklude bir tazminat alacak. Calismiyorsan ise de girersin ama iyi dusunmek lazim.
Bu kizin kocanin yakasindam dusecegine inaniyorsan dev et derim. Bana pek dusecek gibi gelmedi sehir degistirseniz bile senin o salak kocani yine kandirir o. Yok renki gozluymusde yok uzun boyluymusda Allah belasini versin bu beyinsiz erkwklerin cok sinirlendim ya. Allah seninde yardimcin olsun kardesim. Iyi dusun durum tahlili yap ona gore karar ver. Gecmis olsun.

Oğulları yapmaz mıymış öyle şey? Evliya mı doğurmuş kayınvalideniz? Saçımı başımı yolucam az kaldı. Bir de çocuğu kucağına alıp duygu sömürüsü yapmalar, ağlamalar klasik numaralar bunlar.
Dik dur kardeşim, bu pisliğin içinden de çıkacaksın. Sana şu yaşattıklarının bin katını yaşarlar inşallah

Arkadaşım böyle düşünüp düşünüp üzme iyice kendini. Sen bebeğin için güçlü olmalısın.Asıl sende olup onda olmayan şey karakterdi. Şeref , namus haysiyetti. Geldi bi yuvayı yıktı gitti . Ne önemi var sanki beş para etmez güzelliğinin . Eşin de seni haketmeyen bi pislikmiş . Üzülüp te daha fazla sevindirme o pisliği.

Hala görüşüp haber vermesini sormadınız mı senin pişmanlığın böyle mi aşağılık diye

Sadakat hak edilmez. Karakterli insanların kendi yapılarında bulunur zaten bu duygu... Siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz, onda olup sizde olmayan şeyler var da söylemeyeyim şimdi banlanırım. Asla kendinizde aramayın hiçbir eksikliği, tamamen karşıdakilerin karaktersizliği.

Her erkek kaliteli kadını taşıyamıyor işte, bazılarının müstehakları böyle kalitesiz olanlar.

Özgüveniniz sarsılmasın, bilakis artsın. Kendinize de çevrenize de ne kadar asil bir duruşunuz olduğunu ispatlamış oldunuz. İnşallah umduğunuzdan çok daha kolay ve çabuk atlatır, çok mutlu olursunuz

Asla oyle düşünme bence bir psikolaga git lutfen yapma bunu kendine sen degersiz degilsin. Senin degerini kocan vermediki o bu sekilde davranislarla alsin. Lutfen boyle dusunme. Bu yaptuklari herseyi mahvetmesi senin kocanin onursuzlugu namuSuzlugu. Onun değersizligi.
Sen annesin ya daha ne olsun anneligin bile basli basina bir deger. Cocuguna saril biraz gidisate birakmaya calis mumkunse de o iki kiz kardesi gormeyecegin bir yere git.
Allaha sigin bundada bir hayir vardir de. Al cocugunu gec ailenin yanina sakin kafayla dusun psikolakdan destek al mutlaka.

o an hiç aklıma gelmedi emin ol. ama ona da bi kılıf uydururdu kesin. hiç tanıyamamışım hiç..
Çok daha mükemmel hayat yaşayacaksın sen kendin gibi bi erkeği hakediyosun. O pisliği iş yerine de anlat herkes aşağılasın. Yanından her geçen puh desin.
Kızın da ailesine mahalleye apartmana anlat. Memleketinde herkes ablasına gitti evli adam ayarttı geldi yollu desinler.

sordum bugün ben öğrenmeden önce bitirmek istemiş ben ne yapıorum gibisinden güya.. ama kız takıntılıymış. sürekli bahane ile yaklaşmış kapılarda beklemiş falan.. yüz vermese beklemezdi tabi ki.. bahane hep bunlar..

Demeyin öyle olur mu hiç ne demek sadakatini hakedememek. Sakın öyle düşünmeyin. Sadakatsizlik o kisinin karakter problemidir. Sizinle alakası yok karşısında kim olsa aldatirdi. Güzellik çirkinlik fark etmez. Aileye demekle iyi etmişsiniz bırakın o düşünsün. Gorumceyi de kafaya takmayin aynı mayadanlar sonuçta. Çamurdan hamur olmaz. Siz dava açacaksanız hazırlıklara başlayın ağlayıp zirlamalara kanmayin. O pişmanlığı yakalandığı için. Aldattığı için değil. Yoksa çatır çatır gidecekti gezmelere. Kısa zamanda kendinizi toparlarsiniz umarım.

Bu kız bıraksa baskasini bulur. Evine giren çıkan kızla aldatan adam elle ne yapmaz. Bir kere başladı artık.

Metanetinize ,asilliginize hayran kaldım.
Eşiniz gibi biri sizi hiç hak etmemiş zaten.
Ve söylemeden duramam ayni şehirde yasayip o kizi evire cevire dövmeyi cok isterdim.
Allah kalbiniz kadar guzel insanlarla karşılaştırsın sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…