düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu kaç yasında acaba çok tuhaf

böyle terbiyesizlik mi olur yollu resmen afedersınız. dikkat et lütfen okurken kendımı kaybettım resmen alma sakın eve

Neden abartı olsun ki etrafımızda utanmayan atsız bir sürü insan var.maalesef artık herşey oluyor bu zaman da

Eşine söyle hiç muhattap olmasın sende kızı alma eve olsun bitsin. Boylesinden korkulur valla

Yol sacini basini munasebetsizin.

Eşini ara bir iki sokak öteden alsın seni
Gittiğiniz yerde de bu durumdan rahatsız olduğunu senin mesafe koymaya çalıştığını ama kızın irdelediğini söyle .
Eşinde selamı sabahı kessin
Selam sabah Allah'ın diye diye başa üstüne çıkıyor insanlar.
Kızada açık açık sürekli gelmemesini söyle
En sevmediğim hareketler .

mat_ruj sen bunların tümünü, aynen bize yazdığın gibi eşine de anlattın mı açık açık?
eğer anlattıysan ve eşin hala o kızın esprilerine espriyle karşılık veriyorsa kusura bakma ama eşinde de tuhaflık var
benim eşim olsa, kızı görünce sadece soğuk bir baş selamı verip, yürüyüp gider, eve gelmesin diye de kendisi derdi
eşin de mesafe olayını ayarlıyamıyor bence

Esiniz geldi mi eve? Karsilastilar mi?

Ben de cok hoslanmadim bu durumdan. Ben olsam ilk once sakince esimle konusur gunaydin iyi aksamlardan ileri gitmemesini soylerdim. Kimse komsusuyla muhabbetini kesti diye ölmüyor sonucta, esiniz de ölmez.

Sonra tekrar kapiya gelen kiza da sen en iyisi bundan sonra dershanedeki ogretmenine sor, x abin bunlarla ugrasamaz, derdim.

Gerilmeye gerek yok, ters tepebilir. He israrci olursa o zaman cirkinlesmek mubah.

Yani birakin ben bunu soyleyemem ben bunu yapamam laflarini. Tekrar olmasini istemiyorsaniz agzinizi acmaniz lazim. Yoksa izler izler durursunuz.

Terbiyesiz ergen o ne biçim laflar öyle.seni nasıl beğendi filan nasıl der.çok sinirim bozuldu.almayın eve eşim rahatsız oluyor deyin. Bu seferde önüne çıkar ne sorun var diye konuşmaya çalışır.göz göre göre eşinize yürüyor. Eşiniz söylesin ablasına gelmesin artık eşime çok sınırsız davranıyor rahatsız oluyorum diye.Ben olsam eşime bile fırsat veriyorsun ağzının payını vermiyorsun diye kızarım.eşiniz de seviyesiz esprilerine gülmesin

Deli mi ne. Resmen kafayı takmış. Eve almayın çağırdıkları zaman gitmeyin. Ben bu tiplerden çok korkarım. Birde sizi beğenmiyor ne kadar ayıp. Yüze söylenmez hiç değilse.

Ay okurken bir an gozlerimin önüne geldi kız ve kocam
Allahım ya resmen tafayi takmis eşinize oturun eşinize söyleyin durumu adamlar biraz düz mantık oldukları için anlamazlar
:) biraz mesafe koyun geldiği zman açma kapıyı iki kelimeyle ağzının payını verki cesaret edemesin.
Ay ne ayıp ya resmen sinir oldum esin gelince soyle soru var ay bian saçlarını eline dolayasim geldi he
Allah sabır versin canım ama yuz verme böylelerine evine dahi alma

Eşinizle konuşun o ayarlayacak aradaki mesafeyi sadece selam verip geçsin iyice yüz bulmuş siz de her geldiğinde kusura bakma film izleyeceğiz dışarı çıkacağız hocalarınla çöz sorularını deyin

Hala niye soruları çözme çabasındasınız.
Ablası varmış işte sanki ilkokul çocuğu.
Soru çözümüyle alakalı yazarsa canım sürekli senin sorunlarınla ilgilenemeyiz diyin.

Şimdi kendisi güzel ya,e adamı da beğenmiş, evli olması önemli değil.Çünkü kendisi güzel.
O bunun farkındalığı ile sanıyorki herkesi kendime çekerim.
Bir yandan da size aşağılayıcı laflar söylüyor, çünkü o güzel...

Böyle kendini beğenmiş ergenlere haddini bildireceksinki,ileride iyice saçmalamasınlar.

Ablasına söyleyin,eşim rahatsız oluyor deyin,can evinden vurun.
Hâlâ anlamazsa direkt ayağını kesmekten çekinmeyin.kim ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…