düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi nereye gidiyoruz bilmiyorum.. etraf böyle kızlarımızla dolup taşıyo.. inanın erkekler daha naz yapıyolar kızlar nerdeyse yakışıklı görmesinler boyunlarına atlıyolar.. allah akıl fikir versin.. çok çok haklısınız allah kötü insanlardan korusun..

boyband ne kız :)

Bana anlattıklarınız abartılı geldi hiç kimse birinin yüzüne karşı eşiniz yakışıklı genelde yakışıklılar çirkinlerle evleniyor yok eşin şuna benziyor falan demez niyeti varsa bari size belli etmez kaldı ki o saatte size gelmesine ablası birşey demiyor mu gitme bu saatte ne işin var diye. Eşiniz de hep aynı saatte mi geliyor anlamadım yani mesai saatleri belli olmaz onların genelde. Yok seninki yanlış çıkıyor eşin yapsın falan ne alaka çözmüşseniz çözmüşsünüzdür ama kızı baya kıskandığınız apaçık ve çok abartı var göz göre göre de kimse bu kadar yapmaz her akşam neden eşinizle yalnız bırakıyorsunuz söyleyin bundan sonra gündüz gel akşam eşim dinlenmek istiyor rahatsız oluyor deyin ablasına da söyleyin olsun bitsin. Siz balkonlarda mı bekkiyorsunuz eşinizi de bu kızın karşılaştığını görüyorsunuz o da enteresan kıskanmayın genç kızları ayıp :) o kadar güzel kızın peşinde zaten baya yakışıklı erkek vardır merak etmeyin

Kesin tavır koyacaksınız, soru çözdürmek mi istiyor, kursa gidiyorsun orada çözdür diyeceksin, akşam kapıyı mı çaldı yakanı bağrını biraz dağıt, ayy canım müsait değiliz de =)) devam ederse de sert çık, tersle. Kıskançlık hücreleri olmayan ben bile sinir oldum, bazıları dayaklık valla, eşine de söyle muhatap olmasın

Seni resmen kucumsemis,kilolu demis,cirkin demis,bana biri boyle dese cok fena tersler gitmesini isterdim.
Bir daha geldigi zaman da musait degiliz der, kapatirdim kapiyi.
Bence simdi ablasina mesaj atmalisin.

evet ayar verdim o gün.. kaldı ki çirkin birisi değilim. ama o kadar laçka ki hakaret olarak görmüyo söylediklerini. gülüyo hep cidsiyetsiz bir tip. aklı başında olsa vereceğim tepki cidden farklı olur.

E yüzsüzle yüzsüz ol, müsait değilim, eşimle başbaşa kalmak istiyorum.
X abin yorgun geliyor, istersen bir özel hoca tut vs vs.

ABlattığınız kadarı ile hiçte masumane değil bence ablasına anlatın ve gelmemesi gerektiğini söyleyin.eşiniz art niyetli değil belki ama kız belli ki kendini göstermeye çalışıyor bi yerde eşinizin dikkati kayabilir.bence evinizden uzak tutun nice yuvalar yıkılıyor bu çocuk diye önemsenmeyen ergenlerden.nasıl mi cesaret ya anlamadım kızdaki

Kitabı al kafasına geçir
Şaka bir yana yüz verme tersle gitsin.

Seni resmen kucumsemis,kilolu demis,cirkin demis,bana biri boyle dese cok fena tersler gitmesini isterdim.
Bir daha geldigi zaman da musait degiliz der, kapatirdim kapiyi.
Bence simdi ablasina mesaj atmalisin.
kilolu değilim ama o aşırı zayıf. çirkin değilim ama o beni yakıştırmıyo eşime... yani bazı insanlar vardır. bilirsiniz şakayla karışık söyler onun gibi yani ne tepki vereceğimi şaşırıyorum. ven onun seviyesine inemiyorum. bu yüzden sizlere soruyorum.

Yok böyle bir şey g....zekalıııııııııııııııııı nasıl sinir oldum kurtulun hemen ondan

Bence kız uyanık ve öyle imadan anlayacağını sanmıyorum yine bi saygısız hareket yaptığında uyarın ve gelmemesi gerektiğini kibarca söyleyin

Diyet yapıyorum yoksa senin gibi olurum dediğinde bence biraz yemelisin ki beyin hücrelerin gelişsin hadi canım sana iyi akşamlar der bir daha da mesaj attığında ben artık sorularınla ilgilenmiyorum der geçerdim. Yüzü veren sensin. Sen çözemiyorsun eşine sorcam dediğinde ne münasebet ordan bakınca dershaneye mi benziyoruz diceksin pasif olma bu kadar.

resmen asılıyor başka bir şey değil sana çirkin dediğin zaman insanın kalbi nasılsa karşıdakini öyle görür deseydin ya hadsiz

Boyle kizlara sinir oluyorum.Erkek kitligi mi var.Hic te ergen falan degil esiniz demis ya hani.Hem siz kendi evinizde birde kendinize laf mi soyletiyorsunuz.Kizin agzinin bi guzel toplanmasi lazim.Esinizde tavrini koysun canim bu ne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…