aynen. bide utanmaz bu cümleleri eşine nasıl kurdu. yok güzeldi yok sadece öpüştük. geberesicelerBencede.guzelligine kapıldım falan demis ya,Allahim okudukca aklımı oynatacak gibi oluyorum,konu sahibini dusunemiyorum bile
Önce bu şahsın ailesine, sonra o kızın babasına söyleyin. Ney nasıl yıkılırmış görsün.eve gelmemesini söyledim. üstüne gelmeyeceğim biraz sinirin yatışsın daha mantıklı düşüneceksin diyor. utanıyormuş kendinden ama affettirecekmiş kendini... yuvamızı yıkmamalıymışım...öyle ya ben yıkıyorum.
Aaayyyy inan sinirden kendi saçlarımı yolucam o dereceaynen. bide utanmaz bu cümleleri eşine nasıl kurdu. yok güzeldi yok sadece öpüştük. geberesiceler
Birebir şahit olduğum bir olay anlatayım size komşumuzun kızı abisinin kp ile kaçtı ama karısını görün adamın bir içim su boyunca 3 çocuk vermiş temiz tertipli şıkır şıkır derler ya yanında yaşlanmazsın öyle bir kadın gel gelelim öz damadının kız kardeşi oluyor birlikte gittiği kız 25 yaşında kızı yaşında ama karısının yanından geçmeyi bırak 5 mahalle otesinden geçemez sonuç evdeki kadın bakakaldı adam kızı yasındaki kızla gitti karısından boşandı kızla evlendi kızı damatla ayrıldı kız 3 düşük yaşadı gece sabaha uyumaz gündüz akşama kalkmaz elinden iş çıkmaz yani bu iş güzelliğe de bakmıyor uçkur sevdası yoluna olanlar oluyorBence adamın engel olamadığı, karşı koayamadığı kızın ultra güzelliği falan değil, adamın nefsi..
Kız basit güzellikte olup hatta o kadar bile güzel olmadan adama yaklaşsa sonuç gene aynı olurdu...
aynen. bide utanmaz bu cümleleri eşine nasıl kurdu. yok güzeldi yok sadece öpüştük. geberesiceler
Bencede kesinlikle kizin babasina abisine soylenmeli annesi degil belki ama babalarina mutlaka ulasip soylenmeli ama konu sahibi okdar sabirli ki yapmaz bence. Nasil dayaniyorsunuzÖnce bu şahsın ailesine, sonra o kızın babasına söyleyin. Ney nasıl yıkılırmış görsün.
Iste bunu bende merak ediyorum nasıl dayanıyor..ben esimin ailesine oglunun ne haltlar yedigini anlatirdim...Bencede kesinlikle kizin babasina abisine soylenmeli annesi degil belki ama babalarina mutlaka ulasip soylenmeli ama konu sahibi okdar sabirli ki yapmaz bence. Nasil dayaniyorsunuzmat_ruj
Allahım gün yüzü göstermesin böyle pisliklereBirebir şahit olduğum bir olay anlatayım size komşumuzun kızı abisinin kp ile kaçtı ama karısını görün adamın bir içim su boyunca 3 çocuk vermiş temiz tertipli şıkır şıkır derler ya yanında yaşlanmazsın öyle bir kadın gel gelelim öz damadının kız kardeşi oluyor birlikte gittiği kız 25 yaşında kızı yaşında ama karısının yanından geçmeyi bırak 5 mahalle otesinden geçemez sonuç evdeki kadın bakakaldı adam kızı yasındaki kızla gitti karısından boşandı kızla evlendi kızı damatla ayrıldı kız 3 düşük yaşadı gece sabaha uyumaz gündüz akşama kalkmaz elinden iş çıkmaz yani bu iş güzelliğe de bakmıyor uçkur sevdası yoluna olanlar oluyor
Aminnnnn aminnn ama muviş birde pişkin ki sen sanarsın yuva yıkmamış adam bekarmis gibi 3 düşük yaptım diye anlatıyor eşim diyor kendimi zor tuttum yanındaAllahım gün yüzü göstermesin böyle pisliklere
Bana da öyle gibi geliyor. Hani öpüştük diyerek hafifletmis.Arabada öpüşmüşler. Bence bununla kalmamıştır.
gerçekten öyle. konu sahibini çok takdir ettim. soğukkanlılığını korudu ve olayı ortaya çıkardı. şimdi kanıtları toplayıp ikisine de dava açmakta sıra ki fikrinden dönecek biri değil. güçlü kadın vesselamAaayyyy inan sinirden kendi saçlarımı yolucam o dereceo kelimeler adamin agzindan çıkarken konu sahibi nasıl saglam ve dik durdu nasil dayanabildi valla helal olsun
adamın rahatlığı ekstra sinir bozucu. nolcak bundan modunda ne rahatlık böyle. o cümleyi konu sahibi mahkemede kat kat yedirecek ona. umarım herşeyini alır. köpek gibi sürünsünHeralde "öpüştük" derkenki aldığı nefes son nefesi olurdu boğuverirdim ben olsam oracıkta.
Bence de bu adi adam yan çizecek güvenilir mi hiç. Şimdi barışıriz diye alttan alıyor.Konunun böyle sonlanmasi çok üzücü ukala bir komşu kızı diye tahmin ederken büyük bir ihanetmis megerse çok çok üzüldüm Allah bunu yapan o iki şahsa buna fırsat verdiyse ablasına gün yüzü göstermesin biz sizi tanimadigimiz halde bu kadar üzülürken sizin cektiginiz acıyı tahmin bile edemiyorum artık beklemediginizden mi yaşadığınız şoktanmi olaylara karşı sakinliginizi akıllı adımlarınızi kutluyorum fevri hareketler sizede zarar verir en doğru kararı almissin iz yuvayi yıkan siz değilsiniz kocanız malesef keşke bir kaynana görümce anlasmazligi olsa cozulmicek sorunlar değil ama aldatmak çok onur kırıcı ayrilmakla kararliysaniz burdaki arkadaşların dediği gibi delilleri toparlayip Yedekleyin suan sizi kazanma umudu olduğu için eşiniz cirkeflesmemis çoğu erkek mahkemede Haksız da olsa cirkeflesebiliyor itiraf edecek diye güvenmeyin size sabırlar diliyorum yavrunuzada sizede güç versin Rabbim