düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım Allah yardımcın olsun Bence kızın niyeti iyi değil kesinlikle hemde . eşin ne kadar mesafeli olsa da karşıdaki bi bayansa etkilemeyi bilir. Zaten bu zamanda Allah'tan korkmayıp yuva yıkmaya çalışanlar çok fazla. Eşine resti cek gorunce slm vermesin konusmasın. Sende onu evine alma her hangi bi sebeo bul kizla tartışma aç kavgali olursaniz belki gelmez evine

Konu güncellendi. Eşinden boşanmayı düşünüyor konu sahibi

Şaka mısınız siz?
Ben nedense böyle konuşanların aynı şeyi yaşadığını düşünüyorum

Okudukca ayri sinirlendim okudukca ayri delirdim ve üzüldüm sabahtan beri aklim sizde islerden girip bakamadim... Allah yardimciniz olsun o adama soyleyecek soz bulamiyorum ben ya nedemek guzelligine kapildim serefsiz Allah belasini verain ikisininde...

aynen. bide utanmaz bu cümleleri eşine nasıl kurdu. yok güzeldi yok sadece öpüştük. geberesiceler

Güzellik falan degil bacim dertleri aradiklari baska sey bizler yollu degiliz onlarin tam olarak aradigini vermiyoruz 30 yasindayim goren 22-23 diyor ciddi anlamda guzelim bulumdugum ilcenin en iyi kurumunun muduresiyim egitimim doktora devam hani bakiyorum cevremdeki kadinlarin cogundan artim var... Benim esimde asker napti beni insan diye sokaga cikartmayacagin oynak bi kadinla aldatti ayni bu kevasenin yaslarinda neden cunku yollu her yola geliyor istersen yaninda 3 arkadasinla git hayir demiyor... Simdi donuna kadar alicam olmaz diyor istedigi kadar desin...

Offff
Cok uzuldum gercekten..
Siz bu olayi farketmeseydiniz gayet ileride giderlerdi..
Ne denir ikisininde Allah belasini versin.
Size de guc kuvvet selamet versin.

Acayip sinirlendim suan agzimdan kotu laf cikip ceza yicem destege konuscak birisine ulasmak isterseniz ozelden yazin dolandirici sahtekar degilim sadece size destek olmak istiyorum benzerlerini yasadim... Zaten ismimi veririm netten kim oldugumu teyit edersiniz mat_ruj

Hani hep diyoruz ya kadına şiddet diye
Aslında kadınlara şiddetin en büyüğünü yine kadınlar yapıyor. .
Bu pislik kadın da buna örnek! !
mat_ruj affetmek belki çocuğunu babasiz evini eşsiz bırakmaz ama
Eger affedersen kendine güvenin kalmaz evden sogursun esin olacak mahluga hep güvensiz olursun
Evliligin temeli hatta kolonu GÜVEN dir..
Rabbim ıslah etsin hicbirinin yanina kalmasin bu hayasizlik ve Rabbim yardimcin olsun

Siz ne kadar güzel başarılı, karakterli, zeki vs liste uzar gider ne kadar olumlu özelliklere sahip olursanız
olun eğer karşınızdakinde bu özellikler yoksa mutlaka aldatıyor. Yani sizin iyi özelliklere sahip
olmanız asla durdurmuyor önemli olan adamda olacak o sıfatlar.
Olmadığında da işte o yüzden kendilerine uygun olanı seçiyorlar eninde sonunda.. Kendileri karaktersiz, rezil ve pespaye oldukları için öyle kadınları beğenip ilişki kurmaları normal.

Size layık olmadığı için hayatınızdan temizlenip silinip gidecek öyle düşünün.

Aynen oyle ilk gunler cok agladim uzuldum benim ne eksigim var diye sonra dusundum zararin neresinden dönsem kardir dedim.. Keske annemi babami dinleseydim ama artik cok gec kurtulmaya calisiyorum.. Benim esimde aldatma siddet kumar herturlu yol var.. Borc icindeydi kendisi lise mezunu asla dert etmeden evlendim sevdigimden adam degilmis...

karakter kötü olunca kendi karakterinde kızlara gidiyor demek ki. tabii biz her yola gelmiyoruz gelmeyiz. o yollarda gözü varsa oraya kayar. yani ben anlamamistim mis gibi karısı var oğlu var niye yani diye. bence de al herşeyini. acıma hiç. olmaz demesi bisey degistirmez yani. bence gerçekten de herkes dengiyle olmalı. bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur inşallah

mat_ruj dik durun ve herseyi alin elinden fazla geciktirmeyin bosanmda aldatma uzerinden 6 ay gecince affetmis sayiliyorsunuz... Bosanma davalarinda ses kaydi delil olarak kullaniliyor... Evlendikten sonra alinan herseyde hakkiniz var... Dava surerken tekrar bi harc yatirip herseye sehr koydurabiliyorsunuz... evlenmeden once alinan tum mallarin evlilik suresince odenen taksitlerinde de hakkiniz var... Dugunde takilan erkek kadin uzerinde farketmez erkege takilan saat haric herseyde hakkiniz var... benimde davam suruyor ondan baya kafa yordum bu ise...

Aynen olay bu işte. aldatmak aldatılan ile değil aldatan ile alakalıdır. Aldatılan kişi bir melek yada bir şeytan olabilir fakat bu zerre bişeyi değiştirmez çünkü aldatmak kişinin kendi karaktersizliği kendi aşağılık oluşudur, ve aldatan şahıs bu lekeyi kendi alnına sürer, aldattığı kişinin değil.
Bu yuzden aldatılan kişinin kendisini suçlaması kadar saçma bişey yok aslında. Fakat aldatan aşağılıklar aldattigi kisiyi oyle bir psikolojiye sokuyorki bırak kendini suçlamayı insan kuresel ısınmadan dahi kendini sorumlu tutar oluyor. Zaten Güven denen sey kalmiyor hayatinda, ustelik hayatina sonradan girenleri dahi yok yere suçluyor onlarinda ahını alıyorsun. Yani aldatan kisi sadece aldattigi kisinin degil, aldattigi kisinin hayatina sonradan girecek olan insanlarinda hayatini mahvediyor.
Bu derece buyuk bir kul hakkı olabilirmi???
Bu yuzden aldatan insanlardan nefret ediyorum.
Elbette bu sadece erkeklere yonelik soylenmis bisey değil, cinsiyet asla fark etmez, kadinda aldatsa erkekte aldatsa eşit sekilde karaktersizdir.
Sunuda soylemeden geçemeyeceğim, burada esimi nisanlimi sevgilimi aldattim seklinde bin çeşit konu açılıyor hanımlar tarafindan. Fakat maalesef bu konudaki hassasiyeti onlarda goremiyoruz. Aman Bir daha yapma, aman yuvana sarıl, esine soyleme vs vs milyon tane saçma yoruma sahit oluyoruz. Hani bir aldatan yine aldatırdı?? Aldatilan erkek olunca bu gecerli degilmi yani kadin yine aldatmayacakmı? Maalesef KK objektifliği boyle bisey.
Herneyse siz siz olun aldatan ile aynı yone bakmayın.

Bu olay beni inanilmaz etkiledi. Esimin öğrencisi de oturdugumuz apartmana tasinmislar. Esinize yardima geleyim hamile diye duyduk falan yazmış esimde gerek yok sagol demiş. Asla gorusmem boyle bi olayi okuduktan sonra. Konu sahibesi Allah yardımcınız olsun insallah bi an önce hayatinizi duzene koyup önünüze bakabilirsiniz. Boyle bi olayi atlatmak zor. Ama siz güçlüsunuz Allah gücünüzü yitirtmesin. Verdiginiz karar ne olursa olsun cook mutlu olursunuz gönülden dilerim.

son durumu okuyunca kendim yaşamış gibi üzüldüm..Adii ahlaksız namussuz kızı dünya aleme rezil rüsva edin...bunları yapan adamlada sadece oğlunuzun babası olduğu için mecburi görüşün derim ben..Yazıklar olsun ama o aşifte kız resmen adamın aklını çelmiş ve amacına ulaşmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…