- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Nasıl güzellikse kıtlığa düşmüş çocuklu adamlarla kırıştırıyorŞu ultra güzel kızı cok merak eden bi ben miyim acaba ?nasıl bir guzellikmis bu engel olunamayacak kadar anlamis degilim
eve gelmemesini söyledim. üstüne gelmeyeceğim biraz sinirin yatışsın daha mantıklı düşüneceksin diyor. utanıyormuş kendinden ama affettirecekmiş kendini... yuvamızı yıkmamalıymışım...öyle ya ben yıkıyorum.canım kocan nerde bi arada iste mi
Bisey demiyor mu
Niye esinizin ailesine anlatmiyorsunuz?eve gelmemesini söyledim. üstüne gelmeyeceğim biraz sinirin yatışsın daha mantıklı düşüneceksin diyor. utanıyormuş kendinden ama affettirecekmiş kendini... yuvamızı yıkmamalıymışım...öyle ya ben yıkıyorum.
Adam dememiş ama belki yaptı kim bilir? Belki fırsat bulamamıştir yapmadıysa da. İğrenç herif midem bulandı bu konudan sonra gariban kocamin da suratına bakamadım. Bir haltlar karistiriyor da bilmiyorum diye rüyamda gördüm zaten. Allah'ım kimseye aldatma fırsatı verme.
Lütfen sana gaz veren kişileri dikkate alma. Boşanmak kolay değil o kadar. Aklı selim düşün. Eşini en iyi sen tanıyorsun ve köpek gibi de pişman olmuş. O... gelince onu herkese rezil et yaptığı yanına kalmasın. Gerekirse biraz ayrı kal eşinle ama boşanmak son çare olsun lütfen. Çocuğunuz da var. Çok üzüldüm ama fevri hareket etme. Eşinden nefret ediyorsun şu anda ama biraz zaman tanı.
Bencede,birlikte olduysa bile evet oldum diyecek hali yok ya inkar edecekArabada öpüşmüşler. Bence bununla kalmamıştır.
Nasıl güzellikse kıtlığa düşmüş çocuklu adamlarla kırıştırıyor
Zaten aylarca anasından babasından evinden ayrı başka bir yerde dersaneye gitme olayına da anlam veremedim
Kız orda burda gezerken nerdeydin demeyen abla da bir tuhaf
İş buraya kadar gelmiş enişte şaşırmamış bile
Ailecek bir anormaller
O.... rezil etsin kocasını vezir etsin. Ne güzel akıllar bunlar.
Niye itiraf etsin yahu hem karnım doysun çamaşırım yıkansin gören evli desin statüsü olsun çocuğunu doğursun ama bir yandanda pastam dursun kırıştırmaya devam Allah kahretsin bunlar gibisiniYazan oldu mu bilmiyorum, merak ettigim ama cevabı hiç bliinemeyecek bir soru geldi aklima: sizden çok utaniyor, kaybetmek istemiyor, kendini affettirecek falan ya.. Acaba siz süphelenip, üstünde durmayıp, ortaya çıkarmasaydınız sizden utanıp günün birinde itiraf eder miydi vicdan azabı duyup, sürdürebildiği Kadar sürdürür müydü yoksa?
Bence ikincisi.. Söylediklerinde samimi olsaydı siz ilk şüphelendiğinizde bile itiraf etmek yerine kızı motor gezisine çağırıp bir de kask almazdı.,
Bende yaaaBacım beni de al yanına yemin ederim içim soğumuyor.
Bence adamın engel olamadığı, karşı koayamadığı kızın ultra güzelliği falan değil, adamın nefsi..Şu ultra güzel kızı cok merak eden bi ben miyim acaba ?nasıl bir guzellikmis bu engel olunamayacak kadar anlamis degilim
Bu karaktersizler orgutlenmisler sabah aksam gundemleri adam ve karisidir ortadan kaybolup sessiz sakin bosattircaklar adami kesin akıl da veriyolardir boylelerinden her şey beklenir
Bencede.guzelligine kapıldım falan demis ya,Allahim okudukca aklımı oynatacak gibi oluyorum,konu sahibini dusunemiyorum bileBence adamın engel olamadığı, karşı koayamadığı kızın ultra güzelliği falan değil, adamın nefsi..
Kız basit güzellikte olup hatta o kadar bile güzel olmadan adama yaklaşsa sonuç gene aynı olurdu...
Şuan napıyo eşiniz
Utanmıyo mu hiç
Haber vermişşin hala görüşüyosun demediniz mi
Telefonla konuşuyolarsa görürsünüz zaten ailesini ve ailenizi çağırın her şeyi anlatın yüzüne tükürün
Apartmanda dedikoduyu yayın
Rezil edin nolur ya nefret ettim yaşadıgınız yerdeysem geliyim de dövüyüm ben şu kızı
Bacım beni de al yanına yemin ederim içim soğumuyor.
Şu ultra güzel kızı cok merak eden bi ben miyim acaba ?nasıl bir guzellikmis bu engel olunamayacak kadar anlamis degilim
Bende yaaa
Öyle sinirliyim ki benimde rezil edesim var. Valla adresi bilsem bu .... var ya bu diye bütün apartmana ben rezil ederim
Konu sahibi hiç uğraşmasın
Kapının anahtarını değişeve gelmemesini söyledim. üstüne gelmeyeceğim biraz sinirin yatışsın daha mantıklı düşüneceksin diyor. utanıyormuş kendinden ama affettirecekmiş kendini... yuvamızı yıkmamalıymışım...öyle ya ben yıkıyorum.