düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada okuduğum konularda genelde başlarda deli gibi pişman olup yalvaran adamlar mahkeme sürecinde tüm pis yüzlerini gösteriyor. Eşinizin itiraf edeceği ihtimalini minimal tutun. İpler koptuğunda, aileler duyduğunda, geri dönüş olmadığını anladıklarında gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar. Ses kayıtlarını yedekleyin nolur nolmaz.

Siz çok güçlü bi kadınsınız. En kısa zamanda toparlayıp, çok daha mutlu bi hayat yaşamanızı dilerim.

Son düzenleme:
Sevgili mat@ruj öncelikle geçmiş olsun sana verebileceğim tek tavsiye sakın ha sakın affetme ben afettim çok pişman oldum unutulmuyor 10 yıl oldu acısı geçmiyor birdaha o evlilik adla eskisi gibi olmuyor ikisi de senden ırak olsunlar

Kız ve ablası konu sahibinin gözüne sokmasaydı,eşi zerre açık vermeyecekti.ve bu iliski devam edecekti.asla inanma pismanlik laflarina mat_ruj asla..onlar aralarinda anlasmislardir,ortalık durulsun bundan sonra daha da profesyonel davraniriz diye.kiza karşı bi duygu yogunlugu var demekki,hemen gitmis kıza haber vermis esim öğrendi kaç diye.kask almalar falan.evinizin icine kadar gelip seni ezmeye calismasina izin vermeler..esin kesinlikle bu kizla gorusmeye devam edecek

Olaylarin bu şekil alacagini hic dusunmemistim.... hatta esiniz kizin agzini payını vermistir diye dusunurken okuduklarima inanamadim....

Umarim bundan sonra hersey gonlunuzce olur...

Abla ve kizkardes size bilerek belli etmisler ki siz boşanın.....kv ve ailenize anlattiniz mi ???bence artik aileler bilmeli...

Şuan napıyo eşiniz
Utanmıyo mu hiç
Haber vermişşin hala görüşüyosun demediniz mi
Telefonla konuşuyolarsa görürsünüz zaten ailesini ve ailenizi çağırın her şeyi anlatın yüzüne tükürün
Apartmanda dedikoduyu yayın
Rezil edin nolur ya nefret ettim yaşadıgınız yerdeysem geliyim de dövüyüm ben şu kızı

Bacım beni de al yanına yemin ederim içim soğumuyor.

Benimde bu kızların anasını arayıp sövesim var
İnsan arkadaşının eşine evli barklı adama bacısını nasıl yakıştırır ya
Biliyorsa öyle böyle karaktersizlik değil bu

Ben bu kk sayesinde olaylara sakince yaklaşan bayanlardan ders aliyorum sakince yaklasip bekleyip çözmüş olayi...

Ben olsam simdi esimin ailesinde duymayan kalmazdi.... esimin is yerine mudurune gider anlatirdim .. bununla yetinmez calistigi is yerin bakanliginada yazi yazardim... bisey cikmasa bile akillarda soru isreti birakirdim..mm

Sonraaaaa kizin ailesine ulasirdim yedigi haltlari tek tek anlatirdim... bitti miii hayir o mahallede ablasini ve kızını rezil ederdim ....

Sonrada avukatimla görüşür lutfen donuna kadar alalim derdim...

Çok üzücü.. çok üzüldüm kendi başıma gelmiş gibi okurken içim yandı.
Allah yardımcın olsun kardeşim tez vakitte yüreğin feraha ersin inşallah
O adama da yazıklar olsun

Allah yardımcın olsun. Bir beğeni olabilir demiştim ama atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Terbiyesizler, ama yine Allah’ın sevgili kuluymuşsun ki, kızın terbiyesizliği eline yüzüne bulaştı. Herşey önünüze serildi.

Motorlu kapak resmi yerine boy boy kendi resmini koysun.
Çok üzgün ve sinirliyim sizin adınıza. Gül gibi geçinip giderken elin kızı gelsin , aklını alsın geçsin... Rezil et onları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…