düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunu konu sahibi hangi cümlesinde söylüyo kaçırmışım çok şaşkınım
Burda

annem gelir yanıma. yalnız yaşıyor zaten alırım yanıma inş.

Nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsunuz ?
Anladığım kadarıyla elinizde hiç bi kanıt yok.. Hukuki yoldan hakkınızı nasıl arayacaksınız ? mat_ruj

Konu sahibi kesin ayrılmayı düşünüyorsunuz belliki,kanıt varmı elinizde,tüm hukuki haklarınızı sonuna kadar kullanın,ikisinin de yanına kar kalmasin

Belki ablası kask meselesini ortaya bilerek attı kim bilir.
Konunun böyle sonuçlanacağını içime doğmuştu ne yazık ki
Abla ya kız kardeşine yapma etme dedi laf geçiremedi o yüzden konu sahibini gerçekleri görmesi ve engel olması için dürttü yada kız kardeşine çanak tuttu destek amaçlı yaptı ikisi arasında kaldım ben ama ne fark eder ki eş masum olsaydı keşke çok isterdim bunu..

Cok gecmis olsun

Allah yardimcin olsun.bundan sonra ki hayatin daha guzel gecer insaAllah

Cok üzüldüm, icim yandi resmen. Hic böyle dusunmemistim okurken.
Allah yardımcınız olsun

Bu kask olayından sonra ben de şüphelendim. Keşke adam olaydı da iki isveye kanmasaydi. Sanki hiç kadın görmemiş.

O abla varya o abla bence yılanın başı o
Kardesinin ne mal olduğunu bile bile size göndermeler ,motosiklet kask olayı bile bile gözünüze sokulmuş belliki eşinizden tekmeyi yiyince kaçtılar ama ben sizin yerinizde olsam dahada onları o apartmanda oturtmam rezil ederim herkese
Bide şu kızın suratına on parmak bi tırmık atsan da o muhteşem sandığı güzelliğini görse konuyu okuduğumdan beri o kızı bi tırmalama isteği var içimde inşallah yaparsınızda birazcık içim soğur

Nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsunuz ?
Anladığım kadarıyla elinizde hiç bi kanıt yok.. Hukuki yoldan hakkınızı nasıl arayacaksınız ? mat_ruj
eşim inkar etmeyecek. mahkemede de beyanı bu yönde olacak. bir de ben de bi program var konuştuklarımızı kaydeden orda apaçık aldattın beni affet veni hataydı evet oldu gibi cümleler geçiyor. hadi bu da olmadı. konuşurken laf arasında gittikleri mekanların adını sordum. kamera kayıtları tlfn dökümanları vs bunlardan birisi tutar umarım

Konunuzu takip ediyordum ve boyle sonlanmasina gercekten uzuldum...
Siz cok akli basinda birisiniz belli. Tum adimlari zekice ve gayet saygin attiniz. Bundan sonraki adimlarinizin da boyle olacagina eminim. Cocugunuza ve size saglik diliyorum. Bundan sonraki surecte de huzurlu ve mutlu olursunuz insallah. O kiz hadi cahildi diyelim ama buna çanak tutan ablaya yaziklar olsun.

sadece şunu söyleyeyim gerçekten tüm kalbimle sakın affetme. kendine zarar falan veremez o sallıyor. kıza da tazminat davası aç. tüm haklarını al. hakediyorsun

Çok üzüldüm. Bir şey demek gelmiyor içimden. Ne kadar adi insanlar var.

Bunlar abla kardes hemen kacip gittigine gore demekki eşiniz hemen haber uçurmus aranizda gecen konusmayi eşiniz hala irtibatta olabilir mi o lanet kizla nasil haberleri oldu?
İrtibatta olabilirmi ne? Elbette irtibatta, olmasa sizinde dediğiniz gibi haberi kim uçurmuş olacak... baksana iki yellz korkudan g....leri tutuşmuşki hemen kaçmışlar...bu koca olan adi dangoz varya hala o süprüntüyle görüşüyor...rezil herif inşAllah prostat olda yaklaştığun kadınlar sdkli desinler sana. kızlar kusura bakmayın hepinizden özür dilerim ağzımı bozdurdu bu pislik herif....konu sahibi eğer satırlarımı okursanız eğer , eşiniz olacak adama ilk gördüğünüzde sorun lütfen size olayı itiraf eder etmez o kaltk karıya neden haber uçurmuş... özrü kabahatinden büyük pisliğin

İnanılmaz üzüldüm, çok kötü insanların içine düşmüşsünüz..
Geçmiş düzeltilemez ama geleceğiniz çok parlak ve mutlu olur umarım. Bir an önce toparlanmanızı diliyorum en içten dileklerimle. Duruşunuz takdire şayan. Yolunuz aydınlık olsun.

Ne demek mekanlara gitmeler arabada gezmeler falan
Ne zamandır varmış ki bu saçma sapan olay
Bu kızım ablası gerizekalı mı niye göndermemiş ki bunu?

Umumi yerlerdeki kamera kayıtları 1 ay içerisinde siliniyor diye biliyorum. Bir an önce gidip alsanız ne olur ne olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…