- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 39
Kızla ablası baba evine gitmişler öğrendiği gün. Demekki adam söyledi kaçtılar
Burdabunu konu sahibi hangi cümlesinde söylüyo kaçırmışım çok şaşkınım
Hepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
ablanın kocasının iş yerine gittim. adam iri yarı korkutucu bir tip dışarıdan hiç muhabbetim olmamıştı. anlattım olanları biraz fevri davrandım ilk başta. sordum neredeler diye. belliydi birinin başını yakacağı. çok kavgasını verdim istemem evimde bi yurt fln ayarlayım parasını vereyim dedim hanım vay kardeşimi evimde istemiyorsun diye küstü günlerce mecbur kaldım dedi. günahım kadar sevmezdim ama el mecbur aldık eve falan filan.. apar topar baba evine ziyarete gitmişler.. çıktım yürüdüm biraz. ee peki buradan öylece gidecek miyim? elbette hayır ikisinden de hukuki yollardan hakkımı alacağım.
x e de birisi mi taktik verdi ne yaptıysa 2 gündğr kedi olan adam bugün aslan kesildi. boşanırsam kendini vururmuş. kafasına sıkarmış. çocuğumuz babasız mı büyüseymiş. telfn tlfn üstüne. vur benim gözümde kanı beş para etmez birisin dedimm. ilk defa benden böyle bir tepkiyle karşılaşınca sustu tabi.
maddi açıdan sıkıntı yok alırım sıkıntı değil. ama manevi çöküntü nasıl tamir olacak bilmem.
aldatılmanın acısı mı.. yanlış insana güvenme nin acısı mı. bilemiyorum.
annem gelir yanıma. yalnız yaşıyor zaten alırım yanıma inş.Aldatan adam,karısı hiç hissetmediği halde,karısının öğrenmesine imkan olmadığı halde,kendiliğinden gelip,'ben seni böyle böyle aldattım,pişmanım,hata ettim,affet' derse belki affedilebilir,belki...
Yakalandığı halde,pişmanım nefsime uydum diyenler inandırıcı olmuyor ne yazıkki.
Yakalanmasaydı pekala devam edecekti.
Şimdi bu da o hesap.
Caanım konu sahibi,sen içinden geçeni yap.
İster affet,unut.
İster affetme,boşa.
Ama sen mutlu ol inşallah.
Senin gibi asil bir kadını bu denli yıktığı için bin pişman,perişan olsun kocan da.
Ve o kız,bir yuvanın çatırdamasına sebep olduğu için ömrü boyunca sıcak bir yuvaya hasret kalsın dilerim.
İmtihanın çetinmiş,Allah düzlüğe çıkarsın kalbine ferahlık versin.
Sakin kalmaya çalış,bünyene zarar..
İyi bak kendine,annen var mı veya yakın birisi, bebeğine bakmak da zor olacaktır bu ara.
canım kocan nerde bi arada iste miannem gelir yanıma. yalnız yaşıyor zaten alırım yanıma inş.
İnşallah..annem gelir yanıma. yalnız yaşıyor zaten alırım yanıma inş.
Konunun böyle sonuçlanacağını içime doğmuştu ne yazık kiBelki ablası kask meselesini ortaya bilerek attı kim bilir.
Bu kask olayından sonra ben de şüphelendim. Keşke adam olaydı da iki isveye kanmasaydi. Sanki hiç kadın görmemiş.Konunun böyle sonuçlanacağını içime doğmuştu ne yazık ki
Abla ya kız kardeşine yapma etme dedi laf geçiremedi o yüzden konu sahibini gerçekleri görmesi ve engel olması için dürttü yada kız kardeşine çanak tuttu destek amaçlı yaptı ikisi arasında kaldım ben ama ne fark eder ki eş masum olsaydı keşke çok isterdim bunu..
eşim inkar etmeyecek. mahkemede de beyanı bu yönde olacak. bir de ben de bi program var konuştuklarımızı kaydeden orda apaçık aldattın beni affet veni hataydı evet oldu gibi cümleler geçiyor. hadi bu da olmadı. konuşurken laf arasında gittikleri mekanların adını sordum. kamera kayıtları tlfn dökümanları vs bunlardan birisi tutar umarımNasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsunuz ?
Anladığım kadarıyla elinizde hiç bi kanıt yok.. Hukuki yoldan hakkınızı nasıl arayacaksınız ?mat_ruj
sadece şunu söyleyeyim gerçekten tüm kalbimle sakın affetme. kendine zarar falan veremez o sallıyor. kıza da tazminat davası aç. tüm haklarını al. hakediyorsuneşim inkar etmeyecek. mahkemede de beyanı bu yönde olacak. bir de ben de bi program var konuştuklarımızı kaydeden orda apaçık aldattın beni affet veni hataydı evet oldu gibi cümleler geçiyor. hadi bu da olmadı. konuşurken laf arasında gittikleri mekanların adını sordum. kamera kayıtları tlfn dökümanları vs bunlardan birisi tutar umarım
İrtibatta olabilirmi ne? Elbette irtibatta, olmasa sizinde dediğiniz gibi haberi kim uçurmuş olacak... baksana iki yellz korkudan g....leri tutuşmuşki hemen kaçmışlar...bu koca olan adi dangoz varya hala o süprüntüyle görüşüyor...rezil herif inşAllah prostat olda yaklaştığun kadınlar sdkli desinler sana. kızlar kusura bakmayın hepinizden özür dilerim ağzımı bozdurdu bu pislik herif....konu sahibi eğer satırlarımı okursanız eğer , eşiniz olacak adama ilk gördüğünüzde sorun lütfen size olayı itiraf eder etmez o kaltk karıya neden haber uçurmuş... özrü kabahatinden büyük pisliğinBunlar abla kardes hemen kacip gittigine gore demekki eşiniz hemen haber uçurmus aranizda gecen konusmayi eşiniz hala irtibatta olabilir mi o lanet kizla nasil haberleri oldu?
Ne demek mekanlara gitmeler arabada gezmeler falaneşim inkar etmeyecek. mahkemede de beyanı bu yönde olacak. bir de ben de bi program var konuştuklarımızı kaydeden orda apaçık aldattın beni affet veni hataydı evet oldu gibi cümleler geçiyor. hadi bu da olmadı. konuşurken laf arasında gittikleri mekanların adını sordum. kamera kayıtları tlfn dökümanları vs bunlardan birisi tutar umarım
Umumi yerlerdeki kamera kayıtları 1 ay içerisinde siliniyor diye biliyorum. Bir an önce gidip alsanız ne olur ne olmaz.eşim inkar etmeyecek. mahkemede de beyanı bu yönde olacak. bir de ben de bi program var konuştuklarımızı kaydeden orda apaçık aldattın beni affet veni hataydı evet oldu gibi cümleler geçiyor. hadi bu da olmadı. konuşurken laf arasında gittikleri mekanların adını sordum. kamera kayıtları tlfn dökümanları vs bunlardan birisi tutar umarım