düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seni o kadar takdir ettim ki anlatamam.. İçim acıdı yaşadıklarına, yerinde olsam bende kalitemi bozmadan hakkımı arardım..

konu sahibi öncelikle geçmiş olsun aldatılmak çok zor olsa gerek ama madem doğum izninizdesiniz memleketinize çocuğunuzu da alıp gitmelisiniz bence. o da anlasın sizin ciddi olduğunuzu. sizi aldatan adamla aynı evde durmak çok çok zor olsa gerek aklım almıyor. bir de o ka.ar ve ablasına bir ders vermeniz lazım. böyle rezil insanlara karakteriniz elvermese bile rezilce davranmalısınız. salakta davranmayın. o iki kardeşe dersini verin. ama önce eşinize tabi. yazıklar olsun üzgünüm

zeki kadınsın. ileriyi görebiliyorsun. aynen böyle senin söylediğin gibi olur. güvenilmeyen biriyle aynı evde kalma mantığı hiç yok

Güçlü ve kararlı duruşunuzu takdir ettim. Boşanmanız taraftarıyım ben de. Zina sebebi ile boşanma açın mutlaka. Komşu kızına da manevi tazminat davası açmanızı öneriyorum. Bununla ilgili yargıtay kararları da mevcut, geçmiş yıllarda 3. Kişiye tazminat davası açıp da tazminat alanların sayısı oldukça fazla. Yapılanlar kimsenin yanına kâr kalmamalı. Hem kendiniz hem de minik çocuğunuz için hukuki olarak yapabileceklerinizi sonuna kadar yapın.

Ah canım kıyamam ya sana eşini rabbim bildiği gibi yapsın.
Ekonomik özgürlüğünün olmasına çok sevindim herşey geçecek InşAllah.
Rabbim yavruna şifa versin seninde yardimcin olsun.

Cok haklisiniz
Bu affedilecek bir davranis degil
Oglunuzun gururlu, akilli ve koacaman yuregi olan bir annesi var
Cok sansli bir cocuk gercekten

Çok üzüldüm artık adam diye bir şey kalmamış ve kadınlar daha da beter eskiden de varmıymış evli erkeklere kanca atmak ne çirkin bir dünya bu anlamıyorum valla bekarım boşan boşanma deme hakkım yok tek diyebileceğim kalbinin sesini dinle ve çocuğum etkilenir diye sakın kendini kötü hissetme benim annemle babam ben 15 yaşındayken boşandı ve hep şunu derim keşke ben küçükken ayrılsaydınız insan aynı evin içinde yaşamaya ne kadar alışırsa o kadar daha çok zor geliyor babaysa zaten her türlü ilgilenir

İnanamıyorum...
Dün komple konuyu okumaya çalışmıştım bitirememiştim şimdi gelişmeleri okuyunca şoka girdim...
Resmen gözümüzün önünde bitti gitti yuva işte.

Nasıl bu kadar aptal olunuyor anlamıyorum, hep söylüyorum insanız beşeriz şaşarız aldatmak ve aldatılmak biz insanlar için en önemlisi de aldanmak...
Yani o yol belli, o yolun başından sonu görünüyor aldatacağın,aldanacağın,üzülüp kırılacağın belli taa en başından.Kadın olsun erkek olsun hepimiz görürüz sonunu yolun, önemli olan yolun başında iken ''ben bu yola girmeyeyim, yolu nasıl bitiririm meçhul'' diyerek bir zahmet anlık heyecanlardan kaçınmak.Çelik gibi iraden olsa bile farketmez insansın,insan!
Ha derse ki anlık heves değil bunun adı aşk, e git boşanma davanı aç

Adam kıza haber vermiş ki kaçmışlar. Pislikler görülüyolar hala. Konuşurken ses kaydı alın eşinizin akraba arkadaşlarına watsap grubu açıp prdan gönderin herles öğrensin

Utanmaz herif. Motor gezisine gitmeyecekti ne diye kas aldı kıza? Siz anlamasanız ve kız arıza olmasa ikinizi de yürütürdü. Pislik herif. Hayatını mahvedin onun. Ne yapabiliyorsanız yapın hukuki olarak.

Valla ben delirir suç bile işleyebilirdim. Ya da madem öyle ödeşelim evliliğimize devam edelim derdim. Her şey karşılıklı.

En iyisi hiç evlenmemek. Hiç.

Çok çok üzüldüm konunuzu okumuştum böyle sonuçlanacağı aklıma gelmezdi

kesinlikle haklisin inan ki sakin asıl bosanma aman cocugun babasiz kalmasin diyenlere aldirma duyma onlar senin hayatini yasamiyor
cocugun babasi gibi oyuncu olmasin istiyosan bi evin icinde surekli tartisan bi cift gormesin buyuyunce evliligi kavga dovusten ibaret saymasin istiyosan ayril..
tabiki zor gunler seni bekliyo bosanmak kolay defil ama memur kadinsin masallah duzenini tekrar kurarsin maddi acidan sıkıntın olmaz manevi acidan sıkınti ise zamanla gececek..zaten eger affedip evliligine eskisi givi devam edersen iste asıl o zmn manevi sıkıntılarin omur biyu surecek icin icini yiyecek eve bi gun gec gelse kimle acaba diyeceksin ve psikologmus oymus buymus kimse fayda etmeyecek esin bu igrenc hatayi bir daha yapmasa bile yine de hep sanki hala aldatiyomus gibi gelecek
ve bu esin olcak adam igrencliginin karsisinda hala kendini savunuyorsa bil ki affetsen bile aradan biraz zaman gecince yine guzel bi kizin enerjisine kapilip gidecek...utanmadan bu kelimeyi bile soyleyebiliyor cocugunun annesine karsilik bi o.... tercih edebilmis..
vay ki ne vay simdi gordunuz mu fakeciler gercek hayati ??
o edepsiz kizin yaptiklari da yanina kar kalmamasi icin ona da manevi tazmjnat davasi acmalisin ama sakin burdaki bazi bayanlarin galeyanina gelip sac bas yolma yolsan da sonuna kadar haklisin ama hukuk oyle demiyor malesef.. esine de hem maddi hem manevi tazminat ac catir catir al hakkini aman parasi onun olsun deme cocugunun ihtiyaclarini karsilayacak duzeyde de olsa al alacagin ne varsa
evet bunlari konusmak cok zor inan ki bi yuva kolay yikilmiyor yikanlar dusunsun artik sen sakin dusunme bundan sonra sen ve cocugun onemlisiniz ikiniz birlikte aktivitelere katilin eglenmeye calisin disarda vakit gecirin anne olmak malesef cocigunun yaninda uzuntunu belli etmemek duygularini icine akitmak demek cok zor ama sen yaparsin inanki ! kendine guven basin dimdik alnin acik bi sekilde catir catir bosa o pisligi !

Son düzenleme:
Adam kıza haber vermiş ki kaçmışlar. Pislikler görülüyolar hala. Konuşurken ses kaydı alın eşinizin akraba arkadaşlarına watsap grubu açıp prdan gönderin herles öğrensin
aaa haber mi vermiş orasını görmemişim. kız nerde şimdi. gerçekten de hala dışarda görüşüyo olabilirler

Eşiniz, siz olaya uyanmasaydınız hala görüşmeye devam edecekti. Motor gezisi için hazırlık bile yapılmış. Eşinizin aksine Kız kartlarını bayağı açık oynamış. Sizi bilerek huzursuz etmiş.

Eşiniz sizin anladığınızı hissettiği gibi hemen alakayı kesmiş kızla. Büyük ihtimalle eşiniz haber verdi kıza, abla kardeş hemen ortadan kayboldular.

Abla da herşeyin farkındaydı bence, Allah dan tek dileğim onun da yuvası sarsılsın. Sizin çektiğiniz üzüntüyü o da yaşasın.

Aldatan adam,karısı hiç hissetmediği halde,karısının öğrenmesine imkan olmadığı halde,kendiliğinden gelip,'ben seni böyle böyle aldattım,pişmanım,hata ettim,affet' derse belki affedilebilir,belki...

Yakalandığı halde,pişmanım nefsime uydum diyenler inandırıcı olmuyor ne yazıkki.
Yakalanmasaydı pekala devam edecekti.
Şimdi bu da o hesap.

Caanım konu sahibi,sen içinden geçeni yap.
İster affet,unut.
İster affetme,boşa.
Ama sen mutlu ol inşallah.
Senin gibi asil bir kadını bu denli yıktığı için bin pişman,perişan olsun kocan da.
Ve o kız,bir yuvanın çatırdamasına sebep olduğu için ömrü boyunca sıcak bir yuvaya hasret kalsın dilerim.
İmtihanın çetinmiş,Allah düzlüğe çıkarsın kalbine ferahlık versin.
Sakin kalmaya çalış,bünyene zarar..
İyi bak kendine,annen var mı veya yakın birisi, bebeğine bakmak da zor olacaktır bu ara.

çok üzüldüm konunuzu okudum nerden nereye dedim .. demek ki bi kadın içinde bi yerlerde sesi birşeyler deyip hissediyorsa var bi hikmet, en güvenilen erkek bile yapıyor, kızın ablasıda çanak mı tuttu kardeşine anlamadım yani.. yazık .hakkınızda hayırlı ne ise o olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…