düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yatmadigini bilmiyoruz. Öpüsmek yetmiyor mu hem? Bugün affetse yine güzel enerjili bir kızı bulup daha ileriye gitmeyeceği ne belli? Kaç konu açıldı burada önceden aldatilip affettiği için mutlu olan görmedik.

hepsine katılıyorum.
aynı zaman da adam çok fena yani. belli ki işinde usta.
düşünsene komşuyla yaşıyor bunları! cesarete bak. evine giren çıkan biriyle. kız belli etmese konu sahibi asla öğrenemezdi yani.
belki daha önceleri de aldatmıştır.

Yatmadığını nerden biliyorsunuz? Ve karşı koyamayacaksa allah neden vermiş acaba bize o nefisi? Kız zaten suçlu adam ondanda suçlu göz göre göre evine sokmuş kızı ve kadın zorlamasa söylemeyip devam ettirecekmiş ilişkiyi yani takıntılı olduğunu anlayınca ilişkimi kestim lafı sadece bi bahane. Ha takıntılı olmasa devam edecekmiş yani. Allah askina siz size vicdansızlık yapan psikolojik şiddet uygulayan erkeklere boyun eğip göz yumabilirsiniz ama kimse böyle yaşamak zorunda değil yaşamamalı da öz saygı için

hahahahahahah hay allah razı olsun, istese yatarmışmış, ama yatmamışmış, vicdanı da dur demişmişmiş :) ne kadar iyi kocalar var yarabbim.
Adam dememiş ama belki yaptı kim bilir? Belki fırsat bulamamıştir yapmadıysa da. İğrenç herif midem bulandı bu konudan sonra gariban kocamin da suratına bakamadım. Bir haltlar karistiriyor da bilmiyorum diye rüyamda gördüm zaten. Allah'ım kimseye aldatma fırsatı verme.

Göz göre göre yuvayı yıkan bizzat konu sahibinin eşinin ta kendisidir. Keşke baştan eş kişisiyle siz konuşup bi uyarsaydınız kendisini, belki bi faydası olurdu
kız benim evime geldiğinde eşim olmuyordu genelde. çirkinlerle yakışıklılar evleniyor vs. sözlerinde eşim yanımızda yoktu bazı arkadaşlar yanlış anlamış olayı . onun dışında eşimin yanında tek söylediği densiz lafı yersem senin gibi olurum abla demesi ve gülmesi güya takılıyo bana havası yarattı. halbuki ven 55 kg da bi insanım. kendisi 48 imiş. biz ablası ile sıhbet ederken sürekli diyet spor vs konuları ile kafa şiliren bi kız olduğu için anormal olarak hep ınu gmrdüm ben. hani bu lafı duydum diye özgüvenimi zedeleyip bak kız bana kilolu diyo nasıl karşılık vermezsin demedim eşime. onun dışında da veni asıl şüphelendiren benim reddettmeme rağmen bahçede beklemesi oldu. burada yaşadım aydınlanmayı.

ahh konu sahibi keşke fake olsaydın.
çok üzüldüm çok.
sen doğum izninde ikinizin çocuğunu büyüt. banyo lüks olsun, sıcak çay lüks olsun, tuvalet bile lüks olsun; o gidip elin kızıyla oynaşıp sadece öpüştük desin!
ben senin kocandan korktum ama . çok uyanık belli ki. komşuyla ilişki cesaret işi .
duyma ihtimalin çok yüksekti ona rağmen fink atmış kızla. ve o kız belli etmeseydi ki bilerek yapmış bence, anlamayacaktın bile.
kararın ne olursa olsun inş bebeğinle çok mutlu olursun.

Verilecek en dogru karari vermissiniz zaten Allah sizin ve evladınızın yanında olsun her daim.Aileniz bilmeli artık bence kisiye tek başına direnmek zor olabilir en azından çocukla ilgilenirler.Kanun böyle konularda kadından yana hersey sizin için mukemmel onlar için facia olacak.Her güzelden aklı başında bir evlilik ve annelik çıkmaz.Boşandığıyla kalacak eşin asla mutlu olamaz.

Pislik nabız mi yokluyordu acaba gelirken? Ne denir ki yani. Eve almasaydiniz fark etmeyecektiniz.

Aynen bana da bilerek yapmış gibi geldi. Adam çok profesyonel. Kız caktirmasa anlaşılmazmış

Sizin burada gerçekten yapabileceğiniz hiçbişey yoktu. benim "eş kişisiyle konuşsaydınız" lafım cevap yazdığım arkadaşaydı.. Kendisi öyle bi konuşmuş ki biz burda sanki yuva yıkmaya çalışıyomuşuz gibi.. Neyse bunları boşverin siz, allah kolaylık versin.. Sabır ve güç diliyorum inşallah en kısa zamanda daha çok yaralanmadan atlatırsınız bu kötü günleri

Allah yardımcın olsun aydınlığa düzlüğe çıkarsın hakkında hayırlısını versin

Konunu okudukca sinirlendim sana ne demek potansiyel varsa çıksın göreyim dedigin icin fake olduğunu bile düşündüm yorum yapmadim ama sana Özür borcluyum. Allah yardimcin olsun...

Varya yemin ediyorum tam kıskanılacak gıpta ile bakılacak çok asil bir kadınsın.
O kocan olacak yaşam formuda seni kaybettiğine yansın dursun artık. Zerre acınacak bir halide yok, zaten adam olsa sevse aldatmaz, hadi adam değil bari sana zerre saygisi olsa o kız sana hakaret ederken bitaraflarini yayip susup oturmazdı.
Ve O kız musfettesi hakkında söylenecek bişey yok, tek dileğim ailesinden akrabasına, kedisinden köpeğine kadar her kimi var kimi yok ise hepsine rezil rusfa olsun. Zira hak ettiğide bu.

Aynen katılıyorum, komşu masum değil , hiçmi oturup konuşmuyorlar ablasıyla,baştan konu sahibinin ocağına incir ağacı dikmeyi planlamışlar zaten, evine kimseyi almayacak kimseye gitmeyeceksin vallahi görüşüyorsan dışarda görüş komşu arkadaş bunlar hep zararlı ilişkiler doğuruyor

mat_ruj kızın facebook undan anasına danasına ulaş kocanı ayarttığını söyle rezil et pislik şeref yoksununu. Allah o kocan olacak mahlukatı da bildiği gibi yapsın inşallah

Bunun gibi Birtanesi eşimden numarasını istemiş, eşimde birşey lazımsa x ablanın nosunu vereyim onu ararsın deyip numaramı vermiş, kızı görünce birşeye ihtiyacın olursa çekinme beni ara canısı yaptım kıza , patlıcan rengine döndü kız ; ergen falan diyoruzda çok cesaretli şimdikiler: konu sahibi elinden ne gelirse yap asla affetme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…