Sacmalamayın allah askina ya sizde nasil bir mide varLütfen sana gaz veren kişileri dikkate alma. Boşanmak kolay değil o kadar. Aklı selim düşün. Eşini en iyi sen tanıyorsun ve köpek gibi de pişman olmuş. O... gelince onu herkese rezil et yaptığı yanına kalmasın. Gerekirse biraz ayrı kal eşinle ama boşanmak son çare olsun lütfen. Çocuğunuz da var. Çok üzüldüm ama fevri hareket etme. Eşinden nefret ediyorsun şu anda ama biraz zaman tanı.
Sacmalamayın allah askina ya sizde nasil bir mide var
Ben de aynısını düşündüm. Adam haber vermiş herhalde “eşim öğrendi” diye. KaraktersizlerBunlar abla kardes hemen kacip gittigine gore demekki eşiniz hemen haber uçurmus aranizda gecen konusmayi eşiniz hala irtibatta olabilir mi o lanet kizla nasil haberleri oldu?
Lütfen sana gaz veren kişileri dikkate alma. Boşanmak kolay değil o kadar. Aklı selim düşün. Eşini en iyi sen tanıyorsun ve köpek gibi de pişman olmuş. O... gelince onu herkese rezil et yaptığı yanına kalmasın. Gerekirse biraz ayrı kal eşinle ama boşanmak son çare olsun lütfen. Çocuğunuz da var. Çok üzüldüm ama fevri hareket etme. Eşinden nefret ediyorsun şu anda ama biraz zaman tanı.
Çirkefleşmemenin karşı tarafın pişmanlığını kat kat artırdığını düşünüyorum ben de. İnşallah yanılmıyorumdur. Allah yardımcın olsun bundan sonrası öncesini ynutturacak kadar güzel olsun.arkadaşlar ne olur polemiğe girmeyin. herkes kendi penceresinden bakıyor olaya. öze baktığınız zaman niyetler kötü değil. ben bunu ailelere açtıpımda onlarda aynı şeyi aöyşeyecek. bir.... için yuva yıkılır mı bak aklı başına gelmiştir boşanılır mı çocuk var gibi... şuan düşüncem tamamen boşanmak yönünde... ama asla çirkefleşmeyeceğim x e karşı. bu onu daha da vicdan azabına itiyor. ama maddi olarakta haklarımı sonuna kadar alacağım.
muhakkak öyledir de. ama diğer yandan da şunu düşünüyorum. eşim yani x cuma akşamı için tersledim bir daha görüşmek istemiyorum dediğini söylemişti. o günden sonra hiç görmedim kızı ama ablayı ertesi gün gördüm. yani belki kız çıldırdı reddedilince abla da uzaklaştırmak mı istedi. ya da dediğiniz gibi x haber verdi. eğer öyleyse bu adamı sevdiğim günler iöin bi istifra etmeliyim.Ben de aynısını düşündüm. Adam haber vermiş herhalde “eşim öğrendi” diye. Karaktersizler
Dediğiniz gibi de olabilir, “senin yüzünden yuvam yıkıldı” minvalinde de söylemiş olabilir, “uzaklaş eşim öğrendi olaylar büyümesin” de olabilir... Ama bir şekilde haberleri olmuş yani bence eşiniz duyurdumuhakkak öyledir de. ama diğer yandan da şunu düşünüyorum. eşim yani x cuma akşamı için tersledim bir daha görüşmek istemiyorum dediğini söylemişti. o günden sonra hiç görmedim kızı ama ablayı ertesi gün gördüm. yani belki kız çıldırdı reddedilince abla da uzaklaştırmak mı istedi. ya da dediğiniz gibi x haber verdi. eğer öyleyse bu adamı sevdiğim günler iöin bi istifra etmeliyim.
Allah belasını versin ikisinin de Allah belasını versin dünyada da öbür tarafta da gün yüzü görmesinler.Arkadaşlar bu kız her şeyi tiye alan ağzını yaya yaya konuşan tiplerden. zaten bu anlattıklarımdan sonra eve almadım. Almıyorum. en son dediğim gibi dışarı çıkacağız soru çözecek vaktimiz yok dedim reddettim. anlamıştır sanıyorum. ama o günden sonra hiçbir haber yok kızdan bir anda iletişimi tamamen kopardı ki bu benim için mükemmel bir sonuç. Ancak eş kişisiyle benden gizli iletişim kuruyor mu onu beklemek istedim. Dün gece kızın feysine baktım eşimin motorunun aynı model ve rengini kapak fotoprafı yapmış. kan beynime sıçradı. sabah açık açık konuştum eş kişisiyle benden gizli görüşüyormusun dedim. her şeyi anlattım. hesap sordum. paranoyak olduğumu söyledi. kızı görmediğini kapak fotosuyla da alakası olmadığını bilmediğini haykırdı sinirlendi çıktı gitti. her gün arardı gün içinde bugün hiç aramadı. ablasını kahveye çağırdım öğlen sıraları. geldi. biraz bozuk gibiydi. geçen gün dışarı çıkıyoduk y geldi geri çevirdim dedim. çok mu üzüldü hiç sesi çıkmıyo dedim. güldü aman ne üzülecek o deli haftasonu motor gezisine gidecekmiş bi arkadaşıyla oğlan buna kask almış evde lafasında kaskla dolanıyor dedi. ve o kadar sinirlerim bozuldu ki buna güldüm. inanın güldüm. kahkalarla güldüm. ama şuan içim bomboş. ne hissedeceğimi bilmiyorum. bir an önce defolup gitsinler istiyorum hayatımdan..........
Gayet mantıklıyım. Ayrıca süper güzel ve devamlı hayranlığını dile getiren karşı cinsten birine de kayıtsız kalmak bu devirde çok çok zor. Adamın yaptığı tabiki de kabul edilemez ama o da dikkatli okuduysaniz dediklerini " takıntılı olduğunu anlayınca kestim görüşmeyi " demiş. Bu adam istese o kızla yatardi ama vicdanı dur demiş.Sacmalamayın allah askina ya sizde nasil bir mide var
çok haklısınız. sonuna kadar. kurunun yanın da yaşı da yakıyoruz bazen... ön yargılarımızı kıramıyoruz..''Her konuya fake diyip,konu konu gezip,insanların tüm içsel ve ruhi sıkıntılarını ti ye alıp, sonra tüm okurları kendine inandırıp konu sahibini rahatlamak üzere açtığı konu yorumları yüzünden BİN dert sahibi yapan ÜYELER .....
'' Kapak oldu mu ???
@Mune abla bundan sonra her konuya, koşa koşa yetişip anlayıp dinlemeden yafta yakıştırıp ...
Konu fake diyip konu konu gezen tüm üyeleri KİB liyorum...
Sizden de bu konu hakkında yeni bir kural çıkarmanızı rica ediyorum.
Nitekim çok derdi olup sadece maksadı paylaşarak azaltmak olan üyelerin bu tarz düşünceler ve yaftalar yüzünden derdimden eririm ama konu açmam dediğine bizzat şahidim.
Arkadaşlık,Kardeşlik dayanışma ve en önemlisi merhametimizi kaybetmişiz.
Geçen doğacak bebeğine bir kaç parça kıyafet isteyen bir üyeyi yerden yere vurdular ..Ama yalan ama gerçek,AMA YASAL AMA YASAK !!! Buna karar verecek olan sizlersiniz yöneticiler..
Ben verirsem malımdan kaybederim kime ne,KİME DERT ? Kendileri inanmazsa vermez olur biter.
Burda sadece kıyafet yardımı yaptığım gerçekten sadece kıyafete ihtiyacı olan üyeler var. Sıfır 2. el . Secerelerine kadar tc numaralarına kadar biliyorum hepsinin.
Yani işin özü çürüyor vicdanlar biz seyrediyoruz.
Konu sahibi yerinde olsam eşimden asla boşanmam o genç kadına hayatın gerçeklerini bir şekilde öğretirdim.
Eşini affet diyemem istesende affedemezsin ama ben başkasına aşık olana kadar boşamazdım...
Canım kardeşim dik dur ne olursun, ne kadar zor olduğunu geçmişte yaşayan biri olarak biliyorum inan ki. Allah ikisinin de belasını versin. Seni düşürdükleri şu durumdan bin beterini yaşasınlar, ağlamak istiyorum ne olur hırpalama kendinioğlum bugün daha iyi ama ben daha kötüyüm. atşim var bütün dişetlerim şişmiş vaziyette bir dilim peyniri çiğneyemedim. başım zonkluyor. eve almayacağım artık. görmeye tahammülüm yok
muhakkak öyledir de. ama diğer yandan da şunu düşünüyorum. eşim yani x cuma akşamı için tersledim bir daha görüşmek istemiyorum dediğini söylemişti. o günden sonra hiç görmedim kızı ama ablayı ertesi gün gördüm. yani belki kız çıldırdı reddedilince abla da uzaklaştırmak mı istedi. ya da dediğiniz gibi x haber verdi. eğer öyleyse bu adamı sevdiğim günler iöin bi istifra etmeliyim.
Sahi mi?konuya gelip boşa bu rezil adamı ikisini de maddi manevi süründür demeye korkuyorum çünkü konuyu kocan pişman affet ama herkese rezil et diyenler basmış
rezil edip ne yapacak bak kocası neler yaptı zavallı kadın yine affetti demeyecekler mi?
bazen verilen akıllara şaşırıyorum