düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sacmalamayın allah askina ya sizde nasil bir mide var

Biraz ayıp olcak ama ,musait değil kiyafetimiz diye whatsaapdan yazıp gönderin kapıyı acmayip hatta süsleyin konuyu özel günumuz eşimle başbaşa vakit geçiriyoruz diye cildirsin pislik sürekli yapın bunu

''Her konuya fake diyip,konu konu gezip,insanların tüm içsel ve ruhi sıkıntılarını ti ye alıp, sonra tüm okurları kendine inandırıp konu sahibini rahatlamak üzere açtığı konu yorumları yüzünden BİN dert sahibi yapan ÜYELER .....
'' Kapak oldu mu ???
@Mune abla bundan sonra her konuya, koşa koşa yetişip anlayıp dinlemeden yafta yakıştırıp ...
Konu fake diyip konu konu gezen tüm üyeleri KİB liyorum...
Sizden de bu konu hakkında yeni bir kural çıkarmanızı rica ediyorum.
Nitekim çok derdi olup sadece maksadı paylaşarak azaltmak olan üyelerin bu tarz düşünceler ve yaftalar yüzünden derdimden eririm ama konu açmam dediğine bizzat şahidim.
Arkadaşlık,Kardeşlik dayanışma ve en önemlisi merhametimizi kaybetmişiz.
Geçen doğacak bebeğine bir kaç parça kıyafet isteyen bir üyeyi yerden yere vurdular ..Ama yalan ama gerçek,AMA YASAL AMA YASAK !!! Buna karar verecek olan sizlersiniz yöneticiler..
Ben verirsem malımdan kaybederim kime ne,KİME DERT ? Kendileri inanmazsa vermez olur biter.
Burda sadece kıyafet yardımı yaptığım gerçekten sadece kıyafete ihtiyacı olan üyeler var. Sıfır 2. el . Secerelerine kadar tc numaralarına kadar biliyorum hepsinin.
Yani işin özü çürüyor vicdanlar biz seyrediyoruz.

Konu sahibi yerinde olsam eşimden asla boşanmam o genç kadına hayatın gerçeklerini bir şekilde öğretirdim.
Eşini affet diyemem istesende affedemezsin ama ben başkasına aşık olana kadar boşamazdım...

Son düzenleme:
arkadaşlar ne olur polemiğe girmeyin. herkes kendi penceresinden bakıyor olaya. öze baktığınız zaman niyetler kötü değil. ben bunu ailelere açtıpımda onlarda aynı şeyi aöyşeyecek. bir.... için yuva yıkılır mı bak aklı başına gelmiştir boşanılır mı çocuk var gibi... şuan düşüncem tamamen boşanmak yönünde... ama asla çirkefleşmeyeceğim x e karşı. bu onu daha da vicdan azabına itiyor. ama maddi olarakta haklarımı sonuna kadar alacağım.

Bunlar abla kardes hemen kacip gittigine gore demekki eşiniz hemen haber uçurmus aranizda gecen konusmayi eşiniz hala irtibatta olabilir mi o lanet kizla nasil haberleri oldu?
Ben de aynısını düşündüm. Adam haber vermiş herhalde “eşim öğrendi” diye. Karaktersizler

Boşanmayacağı insanı kime niye rezil edecek ki?
"Bakın ahali x beni aldattı ama boşanmıyorum" diye bas bas bağırmanın kime ne faydası var? Bu ancak konu sahibinin gururunu zedeler.

Boşan boşan diye ölüp bitmiyoruz burada, ama ben siz gibi pişman bir erkek göremiyorum.
Konu sahibi ısrarla 2 defa konu açmasa hiç umrunda bile değildi zibidinin.. Hatta kadını paranoyaklıkla suçlamışlığı bile var.
Sanıyorum ondan sonra kıza "karım şüphelenmeye başladı" diye konuştu.

Belki dediği gibi sadece "ilişkiyi bitirmeye" çalışıyordu. Ama bunu 1 defa yapan başka bir kızın da "enerjisine kapılıp" gider.
İşte o yüzden güven çok çok önemli..

Çirkefleşmemenin karşı tarafın pişmanlığını kat kat artırdığını düşünüyorum ben de. İnşallah yanılmıyorumdur. Allah yardımcın olsun bundan sonrası öncesini ynutturacak kadar güzel olsun.

Ben de aynısını düşündüm. Adam haber vermiş herhalde “eşim öğrendi” diye. Karaktersizler
muhakkak öyledir de. ama diğer yandan da şunu düşünüyorum. eşim yani x cuma akşamı için tersledim bir daha görüşmek istemiyorum dediğini söylemişti. o günden sonra hiç görmedim kızı ama ablayı ertesi gün gördüm. yani belki kız çıldırdı reddedilince abla da uzaklaştırmak mı istedi. ya da dediğiniz gibi x haber verdi. eğer öyleyse bu adamı sevdiğim günler iöin bi istifra etmeliyim.

Dediğiniz gibi de olabilir, “senin yüzünden yuvam yıkıldı” minvalinde de söylemiş olabilir, “uzaklaş eşim öğrendi olaylar büyümesin” de olabilir... Ama bir şekilde haberleri olmuş yani bence eşiniz duyurdu

Allah belasını versin ikisinin de Allah belasını versin dünyada da öbür tarafta da gün yüzü görmesinler.

Saçmalama paranoyaksın diyip sinirlenen bir ş..size ekstra dikkat etmek lazım demek ki!

Sacmalamayın allah askina ya sizde nasil bir mide var
Gayet mantıklıyım. Ayrıca süper güzel ve devamlı hayranlığını dile getiren karşı cinsten birine de kayıtsız kalmak bu devirde çok çok zor. Adamın yaptığı tabiki de kabul edilemez ama o da dikkatli okuduysaniz dediklerini " takıntılı olduğunu anlayınca kestim görüşmeyi " demiş. Bu adam istese o kızla yatardi ama vicdanı dur demiş.
Bu arada bekara karı bosamak kolay.

çok haklısınız. sonuna kadar. kurunun yanın da yaşı da yakıyoruz bazen... ön yargılarımızı kıramıyoruz..

oğlum bugün daha iyi ama ben daha kötüyüm. atşim var bütün dişetlerim şişmiş vaziyette bir dilim peyniri çiğneyemedim. başım zonkluyor. eve almayacağım artık. görmeye tahammülüm yok
Canım kardeşim dik dur ne olursun, ne kadar zor olduğunu geçmişte yaşayan biri olarak biliyorum inan ki. Allah ikisinin de belasını versin. Seni düşürdükleri şu durumdan bin beterini yaşasınlar, ağlamak istiyorum ne olur hırpalama kendini

Canım benim o kadar asil, güzel huylu, iyi niyetli bir insansınız ki. Adam 'kendimi fururumm'' diye çingenleşirken, o kız ve ablası pılıyı pırtıyı toplayıp kaçarken hala altında olumlu şeyler aramaya çalışıyorsunuz.

Vitamin takviyesi alın ne olur. Hasta olmamalısınız kardeşim.

Sahi mi?
Kocanı önce rezil et,sonra affet mi diyorlar?!
E bu kocayı rezil etmek olmuyorki.

Off şöyle konularda bu polemikler olmasa keşke.
Konı sahibine çok içim yandı.
Ne karar verirse versin yadırgamıcam.
Affetmesi zor..affetse bile şüphe ile yaşamak zor olacak.
Çok zor bir sınav bu.
Hiçbir yönde gaz vermek istemiyorum kendi adıma.
Umalımki herkes yaptığının bedelini ödesin.Aldatan adam da,evli adamla uğraşan kız da.

yani kızın ne olduğunuz burada yazamıyorum ama ne olduğu konusunda herkes hemfikir de nasıl oluyor da koca kızdan daha az suçlu o kısmı kaçırdım sanırım. boşanma sakın ama kızı döv diyen mi ararsın, bütün suçu kıza yükleyip kocayı minnoş ponçik yapan mı. eğer kızı döveceksem kocamdan kesin, yüzde yüz boşanırdım. yok kocamı affedeceksem eğer kıza tek kötü kelime etmeye yüzüm olmazdı. amma koca meraklısı bu insanlar ya. pes.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…