kadın mı aldatsaydı?o zaman konu sahibi erkek olurdu şartlar kişiler değişirdi.Ama sevgi saygı devam ediyor ve bir anlık yapılan ve pişman olunan birşey olsaydı ,aynısını derdim burda çocuk var , çocuk için bir şans verilmeli.İlerde annesiz babasız büyüyen toplumlar olacağız ne yazık ki
Bir de whatsapp web i bilgisayara indirip onun telefonundan kodu tarattirip gizlice yazismalarini da bi gozden gecirmekre fayda var gibi geldi bana. Kredi karti harcamaları telefon dokumlerine de bakin derim.
Iyice emin olmak, ileride acaba mi ki vslere mahal vermemek daha kararlı olmak için. Cok uzgunum bastan sona tum yazilanlari tekrar okudum ve adamın verdigi tepkiler cok sasirtici: "ergen ki o, çocuk" , aranizda bisi mi var diye soruldugunda "sen paranoyaksin sacmaliyorsun" deyip hem suclu hem güçlü davranıp sizi aramaması gun içinde ve sizi suclu psikolojisine sokması , y seni sordu dendiginde "aa, oyle mi?" ''aramızda bişi olmadı sadece öpüştük'' demesi... adam profesyonel olmuş mubarek.
Arkandayiz canim inan yalniz değilsin,zor bir surec ama inan ki geçecek.yanlarina birakma o kadına da eşine de hem maddi hem manevi tazminat davasi ac.burunlarindan gelsin.bosandiktan sonra istedigi kadar gorussunler pisliklerinde bogulsunlar.yeter ki senin hayatindan defolup gitsinlerHepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
ablanın kocasının iş yerine gittim. adam iri yarı korkutucu bir tip dışarıdan hiç muhabbetim olmamıştı. anlattım olanları biraz fevri davrandım ilk başta. sordum neredeler diye. belliydi birinin başını yakacağı. çok kavgasını verdim istemem evimde bi yurt fln ayarlayım parasını vereyim dedim hanım vay kardeşimi evimde istemiyorsun diye küstü günlerce mecbur kaldım dedi. günahım kadar sevmezdim ama el mecbur aldık eve falan filan.. apar topar baba evine ziyarete gitmişler.. çıktım yürüdüm biraz. ee peki buradan öylece gidecek miyim? elbette hayır ikisinden de hukuki yollardan hakkımı alacağım.
x e de birisi mi taktik verdi ne yaptıysa 2 gündğr kedi olan adam bugün aslan kesildi. boşanırsam kendini vururmuş. kafasına sıkarmış. çocuğumuz babasız mı büyüseymiş. telfn tlfn üstüne. vur benim gözümde kanı beş para etmez birisin dedimm. ilk defa benden böyle bir tepkiyle karşılaşınca sustu tabi.
maddi açıdan sıkıntı yok alırım sıkıntı değil. ama manevi çöküntü nasıl tamir olacak bilmem.
aldatılmanın acısı mı.. yanlış insana güvenme nin acısı mı. bilemiyorum.
Evet ben de yapamamBu tamamen karakter meselesi. Ben de konu sahibinin yerinde olsam aynını yapardım. Önemli olan bu olacaklara ilk kapıyı açmamasıydı. Fırsat bulamadığı için bana Sadık görüntüsü veriyorsa o adamı istemem. Benim kocam dediğim adam fırsatı elinin tersiyle itmeli eline fırsat geçmediği için Sadık rolü yapmamalı. O yüzden ben olsam ben de kovmazdım. Ama ciddi anlamda içime öküz oturdu. Farklı karakterde biri olsaydım bir şans daha ver derdim ama ben olsam içim içimi yer içten içten çürür ölürüm bunu bildiğim halde evli kalırsam. Beni öptüğü dudaklarla yabancı bir kızı öpmüş der yaşarken ölürdüm . O yüzden devam etmemesi taraftarıyım. Gerçekten ayrılırsanız da para pul istemem defolsun yeter tribine girmeyin lütfen
Canım kanıtın var değil miHepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
ablanın kocasının iş yerine gittim. adam iri yarı korkutucu bir tip dışarıdan hiç muhabbetim olmamıştı. anlattım olanları biraz fevri davrandım ilk başta. sordum neredeler diye. belliydi birinin başını yakacağı. çok kavgasını verdim istemem evimde bi yurt fln ayarlayım parasını vereyim dedim hanım vay kardeşimi evimde istemiyorsun diye küstü günlerce mecbur kaldım dedi. günahım kadar sevmezdim ama el mecbur aldık eve falan filan.. apar topar baba evine ziyarete gitmişler.. çıktım yürüdüm biraz. ee peki buradan öylece gidecek miyim? elbette hayır ikisinden de hukuki yollardan hakkımı alacağım.
x e de birisi mi taktik verdi ne yaptıysa 2 gündğr kedi olan adam bugün aslan kesildi. boşanırsam kendini vururmuş. kafasına sıkarmış. çocuğumuz babasız mı büyüseymiş. telfn tlfn üstüne. vur benim gözümde kanı beş para etmez birisin dedimm. ilk defa benden böyle bir tepkiyle karşılaşınca sustu tabi.
maddi açıdan sıkıntı yok alırım sıkıntı değil. ama manevi çöküntü nasıl tamir olacak bilmem.
Hepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.
Ardını bırakmayın gerekirse bütün mahalle bilsin abla kardeş ne olduklarını eşinize gelince tüm sülalesi bilsin pisliklerinde boğulsunlar. Silahı olan birinden mümkün olduğunca uzak durun aman geri kazanacağım sizi derken gözü dönüp size de bişey yapar allah korusun. Yavrunuzu düşünün onun size ihtiyacı var. Kız da inşallah yaşattıklarını yaşar.Hepinize tek tek şk ederim iyi dilekleriniz için.sabah kapılarına dayandım kapı duvar. kimse yok.