düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.

eşim gelir birazdan napıcam ben :KK43:(((
Canım şuan sebep arama ve kafanı yorma
Çok çok acil ne yapıp et o kızla kavga et ve size gelmesini engelle !!!!
Acilen kurtulman lazımm

Konuyu ara ara hızlıca okudum ama yanlış mı anladım öpüşmüşler mi???? Allah bildiği gibi yapsın o kıZı
Yaa niye izin verdiniz baştan beri gelmesine niye???? O kadar sinirlendim ki ...

Konuyu ara ara hızlıca okudum ama yanlış mı anladım öpüşmüşler mi???? Allah bildiği gibi yapsın o kıZı
Yaa niye izin verdiniz baştan beri gelmesine niye???? O kadar sinirlendim ki ...
Bu tamamen karakter meselesi. Ben de konu sahibinin yerinde olsam aynını yapardım. Önemli olan bu olacaklara ilk kapıyı açmamasıydı. Fırsat bulamadığı için bana Sadık görüntüsü veriyorsa o adamı istemem. Benim kocam dediğim adam fırsatı elinin tersiyle itmeli eline fırsat geçmediği için Sadık rolü yapmamalı. O yüzden ben olsam ben de kovmazdım. Ama ciddi anlamda içime öküz oturdu. Farklı karakterde biri olsaydım bir şans daha ver derdim ama ben olsam içim içimi yer içten içten çürür ölürüm bunu bildiğim halde evli kalırsam. Beni öptüğü dudaklarla yabancı bir kızı öpmüş der yaşarken ölürdüm . O yüzden devam etmemesi taraftarıyım. Gerçekten ayrılırsanız da para pul istemem defolsun yeter tribine girmeyin lütfen

Umarım o adi kadını rezil etmeden yerin dibine sokmadan gitmezsin.

Konuyu basından beri takip ediyorum çok gerilerek okumuştum ama sonuca şaşırmadım , tahmin ettiğim gibi çıktı maalasef :KK43:
Allah bol sabır versin , canın çok yandı biliyorum ama oğlun için güçlü olmak zorundasın...

Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun. :KK43: Bu durumda evliliğe devam edemezsin. Edersen kendine olan saygını yitireceksin ve kendini hiçbir zaman affedemeyeceksin..
Çok zor biliyorum ama çok yakın bir arkadaşım da ihanete uğradı ve boşandı. Şimdi oğluyla birlikte başı dik bir şekilde yaşıyor. Kendisiyle görüşmek isteyen birçok talibi de var ama o şu an için istemiyor. Rezil eski kocası da aldattığı kadınla evlendi. Ama mutlu değil.

İnşallah o ahlaksız kız huzurlu bir yuva kuramaz hiçbir zaman.Allah en kısa zamanda belasını versin haberi vardıysa eğer ablasının da.
İnşallah siz de oğlunuzla çok mutlu olursunuz.
İnşallah tüm kırgınlıklarınız düzelir çok iyi şeyler yaşarsınız bundan sonraki hayatınızda.Allah yar ve yardımcınız olsun

neyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..

o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...

motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.

ağladım ya. Allah o yellozun belasını versin. mutlu olamasın 2 cihanda da.

Cok uzuldum. Gecmis olsun. Sunu iyi bilin ki bunu yapacak karakterde ise esiniz bugun onunla yarin baskasiyla da yapar. O yuzden tayin isteyip baska yere gitmek de cozum degil.
Mevlananin bir sozu geldi aklima:

Guvendiginiz daglara kar yagdiginda
En guzel care:
Dag ile karı basbasa birakmaktir.
Gun gelip karlar eridiginde
En guzel cevap
Baska bir dagdan selam yollamaktir.

Gecmis olsun.

o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...

motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.
Çok çok üzüldüm canım.allah yardımcın olsun.o kız nasıl bi insanmış nasıl bir adilik bu.sanki dünyada bekar adam kalmadı ya sülük gibi evlilere yapışıyorlar Allah'ın belaları.dik dur canım çocuğun için en önemlisi kendin için dik dur.şu an çok zor biliyorum ama zamanla acın hafifliycek bu kadar canın yanmıycak.allah yardımcın olsun.

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama lütfen komşunuzun kocasının ve kızının olduğu bir zmanda gidip olanları konuşun onlarda bilsin yanınada kalmasın ne eşinizin nede kzın...

Sadece şunu demek istiyorum Allah yar ve yardımcın olsun.Bu arada delil toplamalisin zina davası açmak için.Arabada öpüşen insan sadece bununla kalmamistir zaten.Ne düzgün görünen insanın ayrılik sırasında ne cirkef olduğunu görüyoruz.Cok dikkatli olmaya çalış.

Çok zor.. gerçekten artık herşeyden herkesten şüphelenir oldum... Nasıl bir dünyadayiz yaa... O eş musvetesinin yanına bırakmayın... Her asilana yüz mu verecek yaa...çok sinir oldum...bı de çocuğunuz hasta... Çok sabırlısiniz... Ben sinirlerimin esiri olup çok daha kotu seyler yapardım eminim...Rabbim yardımcınız olsun...

Neden herkes komşu kızına saldırmış ? Konu Sahibi komşuya teşekkür etmeli ki kocasının ne mal olduğunu öğrenmiş. Demekki adam her yakın davranana karşılık vermiş . Bu ilişkileri 2,3 günlük değil .. başından beri varmış demekki, o iş sadece öpüşmeden ibaret değil ,ilerisi de vardır .

Ahh... okuduğumun üzerinden 1 saat geçti neredeyse ama hâlâ kendime gelemedim. Boğazımda bir yumru gitmiyor... keşke bazılarının dediği gibi fake bi konu olsaydı dedim.. keşke bu kadar yüce gönüllü hanım hanım karakterinin ne denli donanımlı olduğu belli olan bir hanımefendi bunları yaşamamış olsaydı.. Rabbim evladınıza şifa versin. Sizin de yolunuzu açık etsin.. çok zor, Allah yardımcın olsun.. mazlumun yegane savunucusu Allahtır kardeşim.. intikam alanların en hayırlısı Allahtır... sen havale et, gerisini seyir et...

Of ya.Eşimin başka biriyle hele genç bir kızla öpüştüğünü hayal etmek bile büyünün bozulması dünyanın yıkılması demek.Ama nedense bu konuda ben kıza daha çok kızdım eşini baştan çıkarmak için elinden gelenden fazlasını yapmış pislik.Böyle bişey nasıl telafi edilir bilemiyorum ki

Çok zor bir durum
Koca herşeyi hak ediyor ama çocuk olunca üzülüyorum son bir şans verilse iyi olur bence yada verilmemeli bilemedim allah kolaylık versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X