düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bisey olmadi opustuk sadece(!) ha ;amaan biz de ne buyutmusuz olayi ,opusmesen ne olcak o pisligi dusunmen bile ihanet karinin yanindayken o pisligi hayal etmen bile şe..sizlik;seni cok iyi anliyorum artik kolay kolay guvenemezsin hicbir adama ama zamana birak bu pisligi def ettikten sonra kafani tooparla artik kalbi kirik ama cok guclu bi kadinsin...o erkek musveddesine de ilk firsatta saglam bi tokat yapistir!!insallah o pislik kiz da bi gun yuva kurar ve sana yasattiginin aynisini yasar!!

neyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..

o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...

motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.
Çok üzüldüm inanın. Allah yardımcınız olsun.
Ve Allah onların ikisinide bildiği gibi yapsın.
Ablasına o kızın ne mal olduğunu anlatsaydiniz, hatta herkese rezil etseydiniz.

o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...

motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.
allahım ya bu nasıl oldu böyle demekki o seref yoksunu kiz kocanız olacak adam bozuntusundan cesaret almış ki sizinle öyle konuşmuş valla eşiniz de çok piskinmis hee oldu canım kizi arabada götürdüm ama sana aşığım oldu canım başka ıyi her güzel enerjisi yüksek olana yürü abi o zaman karin da bekler evde seni mikrop şeref yoksunu adiler boşa hemde hiç durma hemen defolsun o pislik kıza gitsin kask altmışta vay ama aşık değilmiş kacamakmista üzmeyin kendinizi Allah sizi geç olmadan böyle pisliklerden kurtarmış

Allahım uykum kaçtı okuyunca demekki içinize doğmuş.Cok üzüldüm inanın gerçekten.Ya nedir bu şimdi böyleleri için bir yuva yikilirmi.Asil bir insansanız anlatım tarzınızdan belli ama nolur o kızıda iyi bir rezil edin ne demekmiş görsün yuva yıkmayı.Hakediyor böyleleri. Ayy çok sinirlendim gercekten

Çok üzüldüm :KK43: Biz kadınlar hissediyoruz hep işte... Allah yardımcınız olsun, o pislik kızın ve adamın da müstehakını versin ne diyeyim

Allahım uykum kaçtı okuyunca demekki içinize doğmuş.Cok üzüldüm inanın gerçekten.Ya nedir bu şimdi böyleleri için bir yuva yikilirmi.Asil bir insansanız anlatım tarzınızdan belli ama nolur o kızıda iyi bir rezil edin ne demekmiş görsün yuva yıkmayı.Hakediyor böyleleri. Ayy çok sinirlendim gercekten
Ben de çok üzüldüm ve çok etkilendim
Çok zor bir imtihan ya
Allah yardımcısı olsun arkadaşın

Konuyu yeni gördüm ve resmen gerile gerile okudum konuyu. Eşinizin samimiyetine inandım nedense. Ama ben de yerinizde olsam lamı cimi yok der noktayı koyardım. Pis yılışık. Ay ne sinirlendim arkadaş.

Çok özür dilerim .. son mesajları yeni okudum .. çok çok üzüldüm :KK43: Allah yardımcınız olsun .. o kıza ne denir bilmiyorum ?! Ne zaman böyle ahlaksız bir toplum olduk biz :KK43:

Bir tarafım bu kadar tesadüf olmaz derken diğer tarafım bir ihtimal yalan çıkmasını dilemişti konuyu okuyunca. Adınıza gerçekten çok üzüldüm, şimdi ne haldesiniz düşünemiyorum bile. Hele ki kadının hakaretlerine eşinizin boyun eğmesi..daha fazla konuyu dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Kendiniz için en iyi olanı yapıyorsunuz zaten, aklınızın başınızda olduğu belli her halinizden. Allah yardımcınız olsun, dilerim bundan sonra hayatınızda yalanlar olmadan çok çok mutlu olursunuz.

Sessiz takipcilerdendim bu konuda. mat_ruj gerçekten o kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok zor.

Uzun zamandır girmiyordum kk'ya konuyu açtım ilk 3 sayfayı okudum,merakla son sayfaya tiklamamla şok olmam bir oldu:KK57:
Fake çıksın diye dua ediyorum çünkü çok üzüldüm :KK42:
Kadınlar hissediyor gerçekten çok acı, aptal bir heves için güzelim yuvayı yıkan adama ne denir bilemiyorum Allah bildiği gibi yapsın ikisini:sinirli:

Soylemek cok zor ama hiç üzülme yaptiklarinin karsiliklarini bulurlar hiç bi şey soyleyemiyorum :KK43:

senin ve eşinin yaninda o or..unun sana hakaretvari sözler söylerken eşinin susmasi sevmediğinin bi isaretiymis şimdi kivirip nefsine yüklüyor durumu ..daha fazlası var belki de? bu saatten sonra nasıl guveneceksin.. çocuğunun rizkini elin kasarina kask almakla dersanelere birakmakla harcamış.

Bi şekilde komsundan kızın namussuzlugunu soyleyip kizi defetmesini istemelisin gerekli tepkiyi vermezse o da durumu biliyordur

canım Allah yardımcın olsun . o binada o kızı rezil et lütfen yaptıgı yanına kar kalmadın evli adamı ayratıp yıva yokan enazından bunu yasasın. ailene haber ber yanına gelsinler kendi basına yüklenme bu yükü.
çocuğun kısa zamanda iyilesir insallh .kendine iyi bak direncin düsmesin .

Ah bu evlatlar. Rabbim acılarını göstermesin ama herşey onlar için deyip çoğu şeye susmak zorunda kalabiliyoruz bazen. İçimiz kan ağlasa da :KK43:

En son yazdığınız mesajda üzüntünüz, çektiğiniz acı o kadar belli ki, içimde hissettim, yüreğime ağırlık çöktü. Allah sizi refaha çıkarsın inşallah.

O apartmandan giderken lütfen sessiz gitmeyin. Söylemek istediğim kapısına dayanıp kızın saçını başını yolmanız değil (zaten o karakterde biri gibi de gelmediniz). Ablası ile de konuşmayın bence o da biliyordur ya da tahmin ediyordur. Olayı örtbas edebilirler. Oturduğunuz yerde ne kadar tanıdığınız, selam verdiğiniz varsa (özellikle yaşlı teyzeler) onlara anlatın. Mahalle baskısı yeter, o abla kardeşi ve eşini oradan kaçırmaya. Lütfen sessiz sedasız gitmeyin. O ahlak yoksunlarını rezil edin.

Eşinizle olan durum için birşey diyemiyorum. İnsallah verdiğiniz hiçbir karardan pişman olmazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X