Düşüncesiz insanlar

Bak çok güzel dedin buda bir imtihan. Şahsen çevreme bakıyorum da çocuğu olup da mutsuz olan o kadar kişi var ki eşleri ailleri kendileri çok sıkıntılı ama bizim gibilere bakıyorum da bi derdimiz evlat diğer türlü hayatımızda her şey yolunda çok şükür inanıyorum ki seninde öyledir bizimde imtihanımız bu olsn daha yaşlarimz genç olacağız bizde bir gün anne olacağız canm

Zaten sürekli sormaları daha çok strese sokuyor deli ediyor kadını

Bu forumda anlıyoruz bizim gibi ne kadar çok kadın var, yalnız değiliz. Hayatta bebeklerini, gencecik çocuklarini kaybeden ne kadar çok acı yaşayan anneler var, onlar bile sabredebiliyorsa bizim yaşadığımız nedir ki? Insallah vakti gelince bizler de anne olucaz, yeter ki çocuklarımız hayırlı, sağlıklı olsunlar. Uygulamak çok zor biliyorum ama bu bekleme dönemini sevgiyle geçirelim, böyle boş, duyarsız insanlar yüzünden üzülerek değil.

İnşallah inşallah çok doğru söyledin

Gerçekten öyle. Bu dönemi mutlu olarak hayatımıza değer katacak şeyler yaparak geçirelim en azından geriye dönüp bakınca ne güzel şeyler yapmısım diyebilelim

İlkokulda falan değilsem arkadaşlık yapmazdım bu seviyede biriyle. Çok zor olmamalı biraz uzak durmak, olmuyorsa terslemek, görüşmek istemiyorum demek.
Bütün rahatsız olduğun şeyleri söylemek zorunda değilsin bi tanesini yakala vur yüzüne görüşmem istemiyorum de gitsin. Az ötede küçük dünyasıyla eğlensin.

Bende de var böyle biri.herşeyinizi söylemeyin.birde üzüldüğünüzü belli etmeyin yoksa her konuda sizi üzmeye çalışır...

Kendi eksiklerini kapatmak isteyen aciz insan tipi. Direk mesafeyi koymali. Ve haddini bildirmeli ablacim. Daha cok gencsin, senin gezip tozup evliligin tadini cikarman lazimm. 9 ay sonra gorursun halini.. Sen gezerken o cocuk bakcak herseyin bir zamani var rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Hergun üzülmek yerine engelleyin boylece size birsey atamaz. O konuyu actikca siz konuyu degistirin. Anlamayacak eminim ama siz güclü durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…