- 4 Eylül 2009
- 322
- 622
Kedilerden önce hayatınız nasıldı? O boşlukta neler vardı, kimler vardı? Hayvanları sevmeniz ve ilgilenmeniz harika bir şey, peki onların bu kadar çok olmasının nedeni ne? Hayatınızdaki hangi boşluğu dolduruyor ya da duyguyu bastırıyor olabilir? Bu kadar fazla kedi olmasaydı hayatınızda kim, neler olsun isterdiniz?Merhaba, güzel, farkındalıklı paylaşımlar olmuş fakat bazıları çok uzundu kesitler okudum.
Son iki yıldır hayatımda olanların aslında benim kurgum olduğunu düşünmeye başladım. Hatta başıma gelen kötü olayları bile farkında olmadan bir şekilde ben hayatıma çektiğimi düşünüyorum. Yaşadıklarım kendimde farketmem gereken şeyleri dönüştürmem için başıma geliyor sanırım. Bu farkındalıklı süreçte giderek yalnızlaştığımı da farkettim. Bugünlerde de şunu düşünüyorum. Yalnız yaşıyorum, evimde 4 kedim var, bahçemde kediler besliyorum,evimin çatı arasında kediler doğum yapıyor. Yani kedileri seviyorum ama son zamanlarda onlara bakmakta zorlanıyorum (çalışmıyorum) ve etrafımı kediler sarmış durumda ve insanlar yok. Son senelerde çatıda kediler doğum yaptığı için zorluklar yaşadım, çatı arasında yavru kedi aradım telefonun ışığıyla falan. Şimdi yine bir kedi doğurdu. Diğer taraftan şikayet etmek istemiyorum ama seyahat etme özgürlüğümde kısıtlanmış durumda. Bu kedilerin hayatımda bu kadar çok var olmalarının sebebi ne olabilir. Mutlaka benim kendimle ilgili farketmem gereken bir şeyler olmalı ama ne. Evet arkadaşlar sizce ne olabilir
Sevgiler