Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

buttrfly buttrfly ne demeek 💛💜 ders gibi yap diyosun ya dün aklımdan burayı okurken ders çalışır gibi okuyorum diye geçiriyordum. İnsan kendini ne kadar olumlu cümlelere ve insanlara maruz bırakırsa bilinçaltını da etkiliyor bence. Uzun zaman önce okuyup bırakmıştim burayı. O süre boyu fark ettim ki o zamanda ağzımdan çıkan olumlu cümleler zamanla daha az çıkmaya başlamış. Kendini güncel tutmak ve bol olumlama okumak,dinlemek önemli.

Mevlananın sözlerini okurken içimde tatlış bir sıcaklık hissetmiştim özellikle 15.madde için. Tekrar tekrar okumuş oldum alıntılaman sayesinde bazı cümleleri okudukça etkisi artıyor,not defterime yazayım bunları💜💛

Bugün önümde iki küçük erkek çocuğu ilerliyor; birbirlerine kahkahayla diyorlar ki bizde de hem kilo hem de boy sorunu var diyorlar; hem sesli hem de içimden dedim ki kuzularım siz her halinizle mûkemmelsiniz, nasıl güzelsiniz biliyor musunuz. İçim aktı aktı,coştu resmen❤🥰🙏
Birilerine yardım etmek mi istiyorsunuz. Onu ennn içten şekilde imajlayin. Kahkahasini duyun,neşesini hissedin. Size müjdeli haber versin.

Bir baloncu mu gördünüz, gözünüzde canlandirin hemen; tek bir balonu kalsın onu da bir cocuga verirken görün yüzünde kocaman gülümsemelerle, hem ailenin hem de baloncunun. Sokak çocuğumu gördünüz, hemen tertemiz kıyafetleri giydirin, eline yiyecekleri sıkıştırın arkadaşlariyla kahkahalar eşliginde okul yolunda görün; ben yaptım oldu hem de daha nice niceleri...❤🥰🥰💫

İmajinasyon kadar keskin,etkili,harika dua yok. Hem de o sevgiyi,coşkuya sizi de dahil ediyor ❤❤🙏

LarkeTanner LarkeTanner biraz önce bir ilhamla @ehealingla ma yazdım. Ama kulağıma bir fısıltî geldi vee dediki bu Larke içindi. Enerjiyi onurlandırmışsın evet sırf bu yüzden❤🥰🥰

Zaman zaman boşluk dönemlerine gireriz. Bu boşluklar evrenin insanlara tanıdığı özel zamanlardır enerjilerini yükseltmesi için.

Hasta olduğumuzda nasıl ki vücudumuz bizi korumak için her şeyi uzaklaştıyor savunma adına; işte enerjiler de bizi insanlardan hatta bazen işimizden bile ayırıyor; bazen de enerjiyi takip edip bizzat kendimiz herkesten uzak duruyoruz. İnzivaya çekilip artık enerjinle hizalanmak, merkezine girmek zorundasın diyor enerjiler bu zamanlarda.

Bu boşluk döneminde bol bol kendimize zaman ayırmalı, olanı olduğu gibi kabul etmemiz; akışa geçmeliyiz, an' da kalmalıyız.

Esas nokta burası değildi tabiki 😎

Etrafınızdaki insanlar bir şekilde sizden ayrılacak dedim ya belki en sevdikleriniz bile. " Düşte gör" ... gibi ne kadar inançlar varsa hepsini iptal ediyorsunuz💣💣💥
Hatta o kişilere bu yolda size eşlik ettikleri için sevgi bile gönderebilmelisiniz ki bu boşluk anlamını bulsun yeri dolsun,yerine çok güzel olay ve kişiler eklenebilsin ❤❤💫🥰🎉
Ben aslında doğum haritamın beni sıkıştırdığını düşünmeye başladım. Tam doğum saatimi öğrensem şu hastaneden gidip hemen doğum haritama baktırıcam iyicene. Ay burcum yengeç burcum oğlak ve oğlak stelyumum var kariyer ve aile ikisi beni sıkıştırıp duruyor ikisinde de başarılı olamıyorum. 🤦🏻‍♀️

Bu video tam bir Çekim Yasası 101 :)
Canım sağol 🙏🥰 geçmişden paylasimlar yaptığın icin benim ya da baska arkadaslarin fark etmez cok iyi geliyor kalk kendine gel diyor resmen ben hafizami mi kaybetmisim acaba yaa 🤦‍♀️(burayi takip ederken iki kere tüm topigi okudum önce hamilelik doğum üstüne pandemi ortalama 3 yıl ) ilk kez okuyormus gibi bakıyorum beynim hafızam pozitifligim geri gel lütfen 🤭😀

hilarite hilarite iyiki bana instagramın var mı diye sormuşsun canim benim. Oraya ayrı buraya ayrı ilhamlar akıyor. Acaba başka bilmedigim hangi harika ilham dolu,coşku,keyif dolu iştee bu diyeceğim doyum dolu alanlar var????

Benlikten yani merkezden uzaklaştıkça dırdırcı egonun sesi yükseliyor. Artık o negatif enerjiyle de herkesi her şeyi çok daha fazla eleştirip yargılamaya başlanıyor. Hatta ne yapılsa ne edilse batma seviyesine geliniyor : ))))
Bu enerjilerle instagrama, facebook a girilip harika hayat süren tatile çıkan insanlara da bir ton saydırılıyorsa tamam kendinizi merkezden çoook uzaklara fırlatıp bundan bende zaten hiiiiç yok olamaz da enerjisini yayıp egonun ses seviyesini maksimuma getirmiş olunuyor. O da başliyor nerde ben de o şans, Allah benim zaten belamı vermiş... filanlar.
Bir de bunun şunları var başka ülkedeki, başka dindeki insanlara müstehak görenler var. Cenneti hak etmek adına kendine bu müstehaklık enerjisini kendine açıyor. Halbuki desen ya Allah sana da huzur, mutluluk versin ordan doğru yolu bul da Müslüman oluver, sana yol açsın Yüce Yaradan dese. Minik bir bakış açısı hayatımızı değiştirir halbuki ❤❤🎉🎉

hilarite hilarite iyiki bana instagramın var mı diye sormuşsun canim benim. Oraya ayrı buraya ayrı ilhamlar akıyor. Acaba başka bilmedigim hangi harika ilham dolu,coşku,keyif dolu iştee bu diyeceğim doyum dolu alanlar var????

Benlikten yani merkezden uzaklaştıkça dırdırcı egonun sesi yükseliyor. Artık o negatif enerjiyle de herkesi her şeyi çok daha fazla eleştirip yargılamaya başlanıyor. Hatta ne yapılsa ne edilse batma seviyesine geliniyor : ))))
Bu enerjilerle instagrama, facebook a girilip harika hayat süren tatile çıkan insanlara da bir ton saydırılıyorsa tamam kendinizi merkezden çoook uzaklara fırlatıp bundan bende zaten hiiiiç yok olamaz da enerjisini yayıp egonun ses seviyesini maksimuma getirmiş olunuyor. O da başliyor nerde ben de o şans, Allah benim zaten belamı vermiş... filanlar.
Bir de bunun şunları var başka ülkedeki, başka dindeki insanlara müstehak görenler var. Cenneti hak etmek adına kendine bu müstehaklık enerjisini kendine açıyor. Halbuki desen ya Allah sana da huzur, mutluluk versin ordan doğru yolu bul da Müslüman oluver, sana yol açsın Yüce Yaradan dese. Minik bir bakış açısı hayatımızı değiştirir halbuki ❤❤🎉🎉
buttrfly buttrfly zamanı gelmiş demek ki 💖💖 Instagramdakiler çok anlamlı, burdakiler de çok açıklayıcı. Arttı böylece, enerjisi, büyüsü. Kaplasın her yeri 🎇🎇🎀 Sağlık, çekim, kuantum hayatımızı sarsın, normalleşsin inşallah huzurla, neşeyle, keyiflee sarmalasın hepimizi 🌹🌹🌹🎼🎼🎼🎈🎈🎈

Okuduğum kitaptan alıntı:

"..Mutlu insanların kendilerine sorduğu soru, hayattaki önemli olan şeye mi yoksa onlara önemli olarak sunulan şeye mi odaklandıkları üzerinedir!..
Bazı insanlar başkalarının hayallerinin peşinden gider."

bi kaç gündür nette dolanırken rastgeldiğim bir konu üzerine araştırma yapıyorum,daha önceden de denemelerim olmuştu ve sonuçlarını da bizzat yaşamıştım,tabi öyle bugün yapayım yarın olsun diye bişey söz konusu değil,önce inanmak,sonra içten istemek,dualarla arzularla bunu dile getirmek yani evrene söylemek,ve sonucunu beklemek...bunu her gün yaptım,defalarca,bıkmadım usanmadım ,inandım,kim ne derse desin onlara kulak asmadım,hayalini kurdum,istediğim şeyin resimlerini yapıştırdım her yana,tabi bunları yaparken gerçekten de bi gün ona ulaşıcağıma içten inanmıştım,kimin ne dediği umrumda olmadı,ulaştımda,aradan geçen zaman zarfında artık ona ulaşmış olmanın mutluluğu zaten pahabiçilemezdi.
konuyu açma sebebim ise,böyle deneyimleri olanlar var mı?neler yaptı?bunu öğrenmek istediğimden :)
rica ediyorum inanmayanlarınız yorum yapmasın
çok güzel yapmışsınız gerçekten :)

Şu an söyleyemiyorum tam olarak gelişmemiş bir teknoloji ülkemizde, ama çok çok çok yakında görecegiz insallah inaniyorum. O zaman siz de belki farkedeceksiniz, farketmezseniz ben yaşarken size söyleyeceğim. Şu an ağzım kulaklarımda, benim imkansız-saçma isteģim,niyetimdi ama olmuş-gerçek olmuş 💫🙏😍 Teknolojik niyetlerin bile gerçekleştiği zamanlara girmiş bulunmaktayız resmen; bakalım evrenin hangi genişleyip, büyüme özelliğini hayranlıkla izlerken bizim için hazırladığı hangi mucizelerine tanık olacağız????

Hemen bir anı paylaşmak istiyorum;aslında yakın zamanda yaşadık ama artık o olaydan eser yok :) Kızım ve sınıf arkadaşları her okul çıkışı 1 saat parkta oynarlar.Henüz 4.5 yaşında, daha çok kızlarla oynamayı tercih ediyor.Biraz hareketli hafif afacan erkek arkadaşı bir kız arkadaşıyla oynarken onunla oynamak istiyor; kızım da bana karışıyor beni engelliyor diye başlıyor çığlık atmaya.Onun da hoşuna gidiyor tabi ilginin her türlüsü mübah bu yaşlarda ya daha fena sarıyor.Kızım başlıyor ağlamaya,çocuktan gıcık almaya.Babası çocukcağıza kızıyor filan mahcup tabi.Dedim sorun yok onlar çocuk bugün ağlarlar yarın sarılır gülerler diye.Neyse babası götürdü çocuğu.Kızımla eve gelince aldım karşıma bak dedim arkadaşın seninle oynamak istedi ama seni çok seviyor sen de onunla oynamayınca daha çok oynamak isteyince sen biraz yanlış anladın sanki dedim.Bakış açısını değiştirdim çünkü çocuğa gıcık gidecekti çocukta ona.Daha sonra bilinçaltına erkekler böyle diye bir kayıt girecek belki de hep hayatına böyle olayları ve insanları çekecekti.Neyse dedim ki nedersin arkadaşına yarın hediye verelim hemen heyecanla tamam dedi, sevdiği oyuncağını hediye vermeye karar verdi.Ertesi gün okula gittik kızım hemen gülerek yanına gitti bu senin için dedi,çocuğun gözleri güldü resmen çok hoşuna gitti teşekkür etti.Okul çıkışı almaya gittiğimde yine birlikte gülüp oluyorlardı.Babası bilmiyor tabi durumu,bizden yine özür dilerken dün için hemen bunlar yanayana gülüyordu.Gösterdim onları hallettiler dedim :) Ertesi gün kızım içeri girerken arkadaşının gözleri gülüyordu goood morning (günaydın) diyerek hemen yanına geldi,kızım da tabi çok mutlu oldu.Bunla da kalmadı tabi bu erkek arkadaş diğer tüm erkek arkadaşların favorisi olduğu için artık kızımla diğer erkek arkadaşları da oynamak istiyor :)))Baya bir kelebek etkisi yarattı işte küçük bir düşünce değişikliği❤️
Günaydınlar topikcanlarım, içimden ilk defa geçmişe gitmek geldi. 5 yıl önce de bu anımda buldum. Kızımdan bahsettiğim bu arkadaşı siyahi bir arkadaşıydı, aslında sadece cinsiyet değil belki renk ayrım da yapıyordu o zamanlar. Ben çok çabuk kabullenirim, her şeyi olduğu gibi kabul ederim bu da benim yetenigim tabi geliştirdigim yıllarc.Bu dönemden sonra kızımın çok daha çeşitli arkadaşları oldu. Hepsine aynı gözle bakmayı öğrendi.Şimdi girdiği her ortamda çoook seviliyor ve en önemli özelliği herkese eşit davranması. Hayat ilkesi, her zaman der. Ve onu her yerde doğum haritasının yıldızları gibi ışıl ışıl yapıyor. Yıldızların işaret ettigi bilinçaltı kalıplarını aşınca kabuk değiştirmiş gibi oluyoruz; adeta sakladığımız ışık açığa çıkıyor.

Size anlatacak çoook şeyim var nerden başlasam bilemiyorum
Ben İngilizce öğretmeniyim eşim üst düzey memur
Benim son 5 yıldır bir hayalim vardı ve bu hayali ve yanında bonus gelen minik yıldızları son 6 aydır yaşıyorum. Çevreme arkadaşlarıma ve aileme de Yaşatıyorum.
Benim hayalim ailemle beraber yurtdışında yaşama deneyimiydi geçen yaz elime yurtdışı görevi çıktı. Şu an Avrupa’da küçük bir ülkede yaşıyoruz,üstelik çok iyi bir sosyal konumdayız. Her hafta diğer ülkelerin çalışanlarıyla gelsin kokteyller gitsin toplantılar. Şahane ortamlara grip harika insanlarla tanışıyorum. Bu arada hep bi ABD ye gitme hayalim vardı aynı zamanda böyle arada imajinasyon yaparken hep ABD yi gezmeye gittiğimi hayal ederdim ama uçakta bussiness class ta olsa derdim,kimilerine boş beleş hayaller gibi gelebilir ama ben zaten en büyük amacıma ulaştım. İyi bir işim,eşim,sağlıklı çocuklarım ve huzurlu bir ailem var. Bunların dışında ne istersin deselerdi e bi miami gezisi fena olmaz derdim. Bu arada İnstagram da Şeyma subaşı takip ediyorum ve çok da keyif alıyodum. Nefret etmeden,haset olmadan,kıskanmadan tamamen saf keyif ve gülümseyerek takip ediyorum. Hatta buttrfly buttrfly ile birbirimize hep Şeyma storyleri gönderirdik. Şeymoş Miami’de yaşıyor ya 🤪🤪🤪
Neyse ben yeni yaratıma giren hayalimi Avrupa’da tatlı tatlı yaşarken Kardeşim hamile kaldı ve çocuğu Miami’de doğurmaya karar verdi. Abla biletini alırsak gelir misin dedi. Gelirim tabi ki dedim çocukları eşim ve babaannelerine bırakıp 1,5 miami de kaldım. 🤩 bu arada hala Şeyma’yı takip ediyorum ya nerelerde geziyor bu kadın,ben de oralara gitsem de görsem falan diyordum ki son gün dönerken miami AirPort da vip salonda otururken içeri kim girdi dersiniz. Şeymaaağğğ 🥳🥳 yaa oturdu koltuğa ben hemen pıtı pıtı gittim yanına çoook tatlı ve sevecen bir kadınmış. Sen biz bir sohbet bir gıybet Şeyma’yla uçakta yan yana oturduk (tabi ki hayalim tam oldu ve bussiness uçtum) 😂 bi de selfi kraliçesinden selfi yapıştırdım instagrama (bu arada ben 40 yaşındayım 😝) neyse uzun lafın kısası can dostlar,hayal hayal değil,çok büyük ve çok küçük diye bir şey yok(kime göre büyük hayal kime göre küçük?) niyet de,hayal de,dua de,adına her ne dersen de. İmajinasyon,olumlama,frekans dengeleme,yoga,namaz,dua,tetahraling,mum yakma,denize kilit atma vs vs yolun ne okursa olsun,iste,hayalini kur, ve bırak,kollarımı aç bekle gerisi kadere,kısmete,Allah’a emanet. Ben başıma gelen hiç bir güzelliğe ve mucizeye şaşırmıyorum artık çünkü ben de az değilim 😜 zaten ben değilsem kim,şimdi değilse ne zaman ? 🤩
Hayallerimizi yaşadığımızı birden farkedip iç geçirip ohh şükür be diyeceğimiz günlere. 🥳 sevgiler. ❤️
Demek buttrfly buttrfly 'nin bahsettiği ; yok artık dedirtiyor, cam tavanları yıktırıyor dediği sizdiniz😃 Ne kadar haklıymış, az bile söylemiş😍 Ayrıca burdan tanışıp dost olmanıza da bayıldım.

Hayallerinize kavuşmuş olmanız çok güzel, bizimle paylaşmanız daha güzel...Çok teşekkür ederiz🙏Lütfen daha çok yazın.Daha çok ilham olun.
Böyle somut örnekler, yaşanmışlıklar inanılmaz motive ediyor çünkü.
Sevgilerimle❣️

Soru sormak çok önemli özellikle doğru soruları sormak :)

Soralım o zaman :)
Bugünün mucizeleri neler? Hayallerimin ötesinde muazzam bir gün geçirmem için neler mümkün?
Bana değerli olduğumu hissettirecek,göklere çıkartıcak hangi muhteşem olaylar beni bekliyor?

Demek buttrfly buttrfly 'nin bahsettiği ; yok artık dedirtiyor, cam tavanları yıktırıyor dediği sizdiniz😃 Ne kadar haklıymış, az bile söylemiş😍 Ayrıca burdan tanışıp dost olmanıza da bayıldım.

Hayallerinize kavuşmuş olmanız çok güzel, bizimle paylaşmanız daha güzel...Çok teşekkür ederiz🙏Lütfen daha çok yazın.Daha çok ilham olun.
Böyle somut örnekler, yaşanmışlıklar inanılmaz motive ediyor çünkü.
Sevgilerimle❣️
femmepetal femmepetal cim den başka çooook var biliyor musunuz, ufuk açtığım. Sadece ayna nöronlar vasıtasıyla. Daha yakın bir arkadaşımın uluslararası bir havayolu firmasında işe başladigi haberini aldım hem de ilk işi 💫💫💫💣💣💥
Daha neler var, ama femmepetal femmepetal burdan oldugu icin örnek vermiştim💫💫💫

Hemen soruyorum neyi bu kadar "gerçek" kıldınız ki yaşayan,duyan birinden duymadan,görmeden,hissetmeden mucizelerin içine dalamıyorsunuz??
Hepsi ama hepsi iptalllll💣💣💥💥

femmepetal femmepetal cim den başka çooook var biliyor musunuz, ufuk açtığım. Sadece ayna nöronlar vasıtasıyla. Daha yakın bir arkadaşımın uluslararası bir havayolu firmasında işe başladigi haberini aldım hem de ilk işi 💫💫💫💣💣💥
Hemen soruyorum neyi bu kadar "gerçek" kıldınız ki yaşayan,duyan birinden duymadan,görmeden,hissetmeden mucizelerin içine dalamıyorsunuz??
Daha en başından beri şifalandırma,bilinçaltı çalışmaları, spiritüel eğitmenlik,... böyle şeyler para için yapılmaz derdim, bağış olabilir derdim kiiii yeni bilincim-ilhamlarımla- yeni deneyimlerim gösteriyor ki şu anki bilinçler bir şeye "bedel" ödemeden bir şey kazanılacağına inanmıyor,kabul edemiyor. Bu kadar kolay olmamalı diyor bilinçler. Haklılar da DNA larda,bilinçaltlarında neler var neler. Ben 24 yıldır emek veriyorum mesela, her gün yepyeni bir şey öğreniyorum. Daha dün kendim hakkımda neler öğrendim,yaptığım kazı çalışmasında; bende ciddi "bedel" ödemişim mesela.

Daha en başından beri şifalandırma,bilinçaltı çalışmaları, spiritüel eğitmenlik,... böyle şeyler para için yapılmaz derdim, bağış olabilir derdim kiiii yeni bilincim-ilhamlarımla- yeni deneyimlerim gösteriyor ki şu anki bilinçler bir şeye "bedel" ödemeden bir şey kazanılacağına inanmıyor,kabul edemiyor. Bu kadar kolay olmamalı diyor bilinçler. Haklılar da DNA larda,bilinçaltlarında neler var neler. Ben 24 yıldır emek veriyorum mesela, her gün yepyeni bir şey öğreniyorum. Daha dün kendim hakkımda neler öğrendim,yaptığım kazı çalışmasında; bende ciddi "bedel" ödemişim mesela.
Nasıl kazı çalışmaları yapıyorsunuz güneş Tanin çalışmalarını mi uyguluyorsunuz yine

İptal iptal iptalllll 🥰

Nasıl kazı çalışmaları yapıyorsunuz güneş Tanin çalışmalarını mi uyguluyorsunuz yine

Yok yok yok. Artık kendi sentezime başladım.
Eğitimci yönüm der ki Bloom Taksonomisine göre
Bilgi, kavrama,uygulama,analiz, kısımlarını çoooktan atladım ve sentez kısmını epeyden beri yapıyorum. Yani kendime has yöntemlerim var; epey bir derleme ile oluşturduğum pekçok bilim dalının oldugu. Okudugum matematik,pedagoji ve sosyolojinin burdan bana katkı sağlayacağını hiç düşünmezdim ki tabi mesleğimin de katkisi çok.

Kınadığımız olayları ve kişileri hayatımıza çekiyoruz.Annene olan kınama duygunun farkına varmışsın ne güzel.Ben kınadığım insanla ile ilgili olarak, gözlerimi kapatıyorum.O kişiyi gözümün önüne getirip, " sana hakkımı helal ediyorum ve af ediyorum.Lütfen sende hakkını helal et ve beni bağışla.Senin ile aramdaki negatif kordonu kesiyorum ve sevgiyle şifalandırıyorum.Teşekkür ediyorum.Özür diliyorum.Lütfen beni af et.Seni seviyorum." diyorum. Bunu yaptığımız zaman o kişiyle ilgili aramızdaki negatif enerjiyi de kaldırmış oluyoruz.

Birde bir kişinin davranışı bana karşı negatif ve ben gerilmeye başladığım anda "seni olduğun gibi kabul ediyorum ve af ediyorum" diyorum.Bu da hem egomu susturuyor hemde o kişinin davranışının düzelmwsini sağlıyor.Bana ve bütüne şifa olsun inşallah.

Rasgele bir sayfa açtığımda karşılaştım bu mesajla. Baya sinir olduğum ve yanlış kararlar aldığını düşündüğüm bir yöneticim var ve gün içinde onu çok kınadığımı fark ettim. Biraz egosuna da dokunuyor olabilirim iş konularında onunla konuşurken. O da bu enerjimi algılayıp bazen ters cevaplar verebiliyor bana. Her gün yatmadan evvel onu karşımda hayal edip bu cümleleri söylemeye karar verdim.

Lisedeyken de beni kızdıran ve kalbimi kıran insanları karşımda hayal edip dua ederdim ve bu beni rahatlatırdı. Tabii o zamanlar çekim gücü nedir bilmediğim zamanlar. Sonra lise sona geldiğimizde gelip benden özür dilemişlerdi durup dururken ve çok mutlu olmuştum. :)

İyi geceler mutlu huzurlu hafta sonları pozitif güzeller ❤ :))
Kendi enerjimi tazelemek, yükseltmek ve hayalini kurduğum kadın nasıl yaşıyorsa elimden geldiğince öyle olmuş gibi ve kutlayarak yaşamaya karar verdim. Elimden geldiğince daha iyi bir ben yani üst versiyonuma geçmek için planladıklarım
Kafamdakileri unutmamak adına buraya yazmak istedim belki küçükte olsa okuyanlar için bir kelebek etkisi yapar...
Şimdi nerden çıktı bu derseniz :KK48: ilhamı KAİZEN kelimesinden geliyor anlamı:
Kaizen, küçük adımlarla, istikrarlı bir şekilde sürekliliğin sağlanarak başarıya ulaşılmasıdır. Kaizen’de değişim ve gelişme için gösterilen çaba ve atılan adımlar o kadar küçüktür ki, sonuçta başarısız olmak imkansızdır.
Açıklama yazısınındevamı için linki bırakıyorum uzun biraz ;
Bunları neden yapmak istiyorum ? Çünkü :
BEN VARIM, BURDAYIM, NEFES ALIYORUM, KENDİMİ SEVİYORUM, BEN DEĞERLİYİM VE TAMIM ...
Gelelim hayatımda sürekli yapmak istediğim niyetlerime bazılarını yaptım,bazıları alışkanlık oldu, kazizen felsefesi gibi bebek adımlarıyla başlayıp az ama sürekli iyileştirmek, ilerletmek... ( yaptıklarım işaretli )
🌼Pozitif yaşamak : Elimden geldiğince etrafımı olumlu düşünce teknikleri, kitap, müzik, film, sağlıklı beslenme, kişisel bakım, hareketli yaşam.. vs donatıyorum,,, düşük enerjili etken ve insanlara empati duymamaya özen gösteriyorum ✔
🌼 Gardırobumda artık benim enerjime uymayan kıyafet ve ayakkabıları bugüne kadar hizmetleri için onlara teşekkür ederek hayatımdan çıkarma (dönüştürmek/paylaşmak)
Boşalan alana yenisini almak ya da elde olan yenileri kullanmak. ✔
🌼 Mutfak eşyaları için de aynısını yapmak
🌼 Kullanamadığım halı yıkama mak. ve birkaç elektronik eşyaları elden çıkarmak fazla olan sehpa sandalye gibi eşyaları depoya kaldırmak evin alanını rahatlatmak
🌼 Hergün 15 dk da olsa yabancı dil çalışmak ✔
🌼 Ayda en az bir kitap okumak (syf sayısı az olsa bile) ✔
🌼 Güne hayalini kurduğum kadın (imajinasyonlarımdaki ben nasılsam) eldeki imkanlarla tabi :KK66: kıyafet, ayakkabı, saç makyaj, takılarla giyinip kuşanmak (geleceğe ertelemeden)
🌼 Evde spor pilates devam ✔
*** Niyetim bir üst versiyonumda, bir uzman eşliğinde salonda pilates yapmak bunun için cesaretlenmeye çalışıyorum :KK51: (korkum biryere yazılıp devamını getirememek )
🌼 Resim çizmeye tekrar başlamak( nöronlarında kas hafızası vardır pratik yaptıkça hatırlarsın korkma başla ☺)
🌼 Çiçeklerle, toprakla ilgilenmek
🌼 Meditasyon düzeni oluşturmak, nefes egzersizi yapmak...
🌼 Belki bir hobimi işe dönüştürmek ,,,
NEDEN OLMASIN...
⭐⭐⭐ Bunu zor yaparım korkuyorum dediğim (değişim korkusu) maddelerden en az haftada birini yapmak (İçime dönerek neden korktuğumu bulmak yüzleşmek ve onu sevgiyle salıvermek ..)
İşte benim bahar planları böyle kızlar belki katılmak isteyenleriniz olur başka güzel fikirler çıkar, paylaşırsanız güzel olur hani :KK49: teşekkür ederim okuduğunuz için :KK200:
Gözlerimi kapatıp rastgele bir sayı seçtiğimde de bu güzel yazıyla karşılaştım. :KK200: Zamanlamaya gözüm yeni takılıyor tam da Mart sonunda yazılmış bir yazı :KK36:

Ben de kendi listem özelinde düşündüm.

Pozitif kalmak : Her şeyde bir hayır olduğunun kabulüyle hayatıma giren kaoslara bakıyorum. Bol soru sormaya özen gösteriyorum her durumda. Müzik dinlerken bile daha seçiciyim artık. Modumu yükseltecek şarkılar seçiyorum.:rapci:

Olumlamalar : Spotiftyda Mistik yol'un kanalı var olumlamalarla ilgili. Bir de Yeşim'in Şifa Evi var dinlediğim. Geceleri yatarken kulaklıkla dinliyorum bilinçaltıma yerleşsin diye. :KK70: Ek olarak çakra açmaya ve mantralara merak saldım. Kalp çakra açıcı müzikler dinliyorum özellikle akşamları. İş yaparken dinleyeyim dedim baktım esnemelere doyamıyorum o yüzden bu vakitleri tercih ediyorum.

Şükür defteri : 10 maddeyle gece yatmadan evvel şükürlerimi yazıyorum.

Yürüyüş : Her gün 30 dk yürümeye özen gösteriyorum. Yürürken gözlerimi kapatıp bazen olmak istediğim yerde gözümü açıyormuş gibi hayal ediyorum. Hatta gözümü açıp yanımdakiyle sohbet ederken ben şuraya gittiydim zamanında diyesim geliyor.

Güne başlarken bugünün güzellikleri neler sorusuyla başlıyorum mutlaka. Kalkınca da ilk işim bileklerime ve boynuma gül yağı sürmek oluyor. Hem mis gibi koktuğu gibi hem de frekansı en yüksek kokulardan da biriymiş.:süslü:

Planlar
Zumbaya başlamayı düşünüyorum. :KK70: Dans etme konusu ben de hep beceremem diye kodlanan bir konu olmuştur. Hatta halk oyunlarına katılmıştım annemin zorlamasıyla da nasıl oynayamamıştım sahneye çıkıp topluluk karşısında. Halk oyunları hocası davula vururken bi yandan sinirle bana bakıyormuş annemin dediğine göre ki hiç fark etmemiştim o anlarda.
Oynayamıyoruz ama eğlenelim bari moduna girip kalabalığa doğru sırıtmıştım sürekli.:deli:

Toprakla ilgilenmek benim de planlarım arasında. Bizim bahçemiz var ve küçüklüğümden beridir bir şeyleri dikip büyütmeye bayılırım. Hatta dedem benim diktiğim her şeyin meyve verdiğini söyler hep. Havalar da mis gibi o yüzden mısır dikerek başlamayı düşünüyorum. :)

Kullanmadığım eşyaları atmak. Uzun zamandır ertelediğim konulardan biri.

Teşekkür etmek : Biri beni takdir ettiğinde önemli değil diye kestirip atıyorum genelde. Böyle durumları fark edip iltifatı
kabul etmeye çalışıyorum artık. Bu biraz tuhaf bir madde oldu ama alıp kabul etme konusunda sıkıntılarım var, kendime ve emeklerime saygısızlık etmiş oluyorum kabul etmediğimde artık bunun farkındayım.

Teşekkürler okuduğunuz için (son maddeyi de aradan çıkaralım :KK45:)

X