çakra açabilirsiniz ama gün içinde yapmanı tavsiye etmiyorumpofu bu arada çakralarla ilgili bölümü uygulamayı düşünüyorum.
Kalp çakramın düzelmesi gerekli kırıkların onarılması lazım bekliyim mi onu da gün içinde yapabilir miyim ?
Enerjim ona da yetecek düzeyde diye düşünüyorum ama doktor bi de bakıyım
çakra açabilirsiniz ama gün içinde yapmanı tavsiye etmiyorum
gece yapabilirsin mesela sadece
sessiz ve sakin olman gerek
nedenini anlattım biliyosun :)
eğer karışmayacağına inanıyorsan yap
bana kalırsa tek bi konuda ilerle şuan
ama çakra açmada sıkıntı olucanı sanmıyorum ya olabilir
denersin bi kaç kere bakarsın duruma
sana iyi geliyorsa aynen dediğim gibi geceleri yaparsın olumlamadan sonra mesela
ama gün içinde aklında sadece olumlama cümlelerin olsun..
hahhahaaben buna gönül vermişim oooo evde şarkılar türküler :))
bir tek riski var benm şarkılarımı duyan komşuların beni tımarhaneye tıkma ıhtımalı :))))
ya bazen oyle bir duruma geliyor ki adam formayla geliyor elinde topuyla ve ben orda gulmekten bayilcam :))hahhahaaayy hala gülüyorummm
ooooo oda beni seviyorrr ooooohahaha bu da olur he
ya bazen oyle bir duruma geliyor ki adam formayla geliyor elinde topuyla ve ben orda gulmekten bayilcam :))
esma çekmenizde sıkıntı yok :) ne de olsa Allah'ın isimleri..Şimdi çekmeye başlıycam iş çıkışına kadar ne kadar çeksem o kadar huzur :)
tatlım ne yaptın başladın mı?Bu akşam baslicam inşallah bende
o kadar zatenpofu bana sorarlarsa yanlis yonlendirme yapabilirim hahahah :))) allah korusun :) öğreniyoruz yavas yavas ben gun icindede soyluyorum kuzum huzurluyum,mutluyum,iyi dusunceleri uzerime cekiyorum diye ama o kadar hepsini soylemiyorum :)
o kadar zatenkarışmasın hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?