Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben bugün üçüncü olumlamamı yapıcam inşallah. Herşey yolunda çok şükür. İyi geliyor bana pofucum

Burclar ıcın yazılan bana pek uygun gelmedı yanı kendıme uygun bulmadım yanlış anlaşılmasın,bılmıyorum ama burcuma gore degılde kendıme kendı hıssettıgıme gore olumlamalar yapmak daha dogru gelıyor.

Ben bugün üçüncü olumlamamı yapıcam inşallah. Herşey yolunda çok şükür. İyi geliyor bana pofucum

aayy çok sevinddiimmm:)) aman nazar değmesin hadi bakalımmm

onunla kafanı karıştırma tatlım :) yaptığımıza devam :)

Herseyin başı şükür canlar,hayatinizda ne kadar şükredecek şey bulup Allah a minnetlerinizi sunursaniz;Allah da size daha fazla şükredecek yasami nasip eder.Özellikle neyi cekmek istiyorsaniz onunla ilgili şükürler yapip hayalinizi yüksek enerjilerle besleyin.Mesela hayaliniz baska bir sehirde yasamak olsun, yasadiginiz sehri paris gibi yapmayi bilirseniz o şükrü sunarsaniz istediginiz sehir altin tepsiyle sunulur.Hemen ornek vereyim :) Anadolunun kucuk sehrindeydim eylule kadar,o kucuk sehri cok sevdim anlamlandirdim deresine bakarken Allahim ne kadar guzel suslemissin dedim icten bir sekilde tabi.Yüksek bir kac binasi vardi onlara her baktigim da onlari degil de su an yasadigim yeri düsledim imajinasyon yaptim bir nevi.Sonuc su an okyanus otesindeyim hem de ne mucizelerle.O benim kucuk yesilirmagim su an pasifik okyanusu :) Ve daha onceki isteklerim icin de uyguladim, duzgun bir sekilde uygulandiginsa sasmaz bir yasa bu Allahin sanati diyorum ben.

Bayıldımmmm hem anlatma şeklinize hemde gorusunuze çook sağolun bu yazılarınız bize gercekten örnek oluyor ..
Grey_ 'im okuman lazım

Bolluk bereket icinde yasamak istiyorsunuz mesela diyelim ama once zihninizin bolluk ve bereket icinde olmasi gerekir. Para sadece aractir bunu aklimiza koyuyoruz bir kere.Olumlamalardaki amac o hissi onceden yasamak,kuant olusturmak.Benzer benzeri ceker ilkesinde bollugu bereketi cekecegiz.Hepsi temelde yine şüküre dayaniyo iste canlar :) Sınırsiz kaynagimiz var Rabbimiz...

master mı yapacaksın evet evet bende
o zaman bu cümleleri alıp not et bi yere
21 gün sabah ve akşam söyle içten inanarak
bi de esma çekebilirsin cnm buna uygun ne dersin?
gördün mü bak hiç de zor değilmiş :)

egosuz ve kendi beğenmişlik olmaksızın yapılmalı dimi :)
ego kesinlikle kötü enerji
bizim iyi enerjilere ihtiyacımız var :)

Kesin kararimi verdim. Master yapacam. Yaziyorum simdi. Hangi esma uygun olur?

Kesin kararimi verdim. Master yapacam. Yaziyorum simdi. Hangi esma uygun olur?
waaoow süpersinnnn :) ne üzerine yapmayı planlıyorsun ve nerde? beraber çalışalım mı?

tatlım senin için ya cami ya alim olur ..bilgi ve zekayı arttırmak amaçlı yapılıyor bu..eğer başka bişey istersen bi bakmak lazım

egosuz ve kendi beğenmişlik olmaksızın yapılmalı dimi :)
ego kesinlikle kötü enerji
bizim iyi enerjilere ihtiyacımız var :)

Kuzum icine sindirdikten sonra bu anlayisi ego ufalip kuculuyo.Amac da o aslinda bir nevi egoyu devreden cikarmak.Ego bizim yükselmemizi istemez korkagin tekidir o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…