Ben bugün üçüncü olumlamamı yapıcam inşallah. Herşey yolunda çok şükür. İyi geliyor bana pofucum@vilgetaGrey_ nerdesiniz ne alemdesiniz ne yaptınız kuzular?
@alyanak258 bu esma senin için : Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz
bunu sbah ve akşam uygulamaya başla 21 gün
niyet olarak :
BAŞARI
” İşlerimi Başarılı bir şekilde yapmayı ve Başarımın başkaları tarafından da takdir edilmesini seçiyorum. İnsanlara başarmaları için destek vermeyi ve katkı sağlamayı kabul ediyorum. İşlerimi yaparken Başarılı olmaya ve her zaman en iyisini yapabilmeye tüm kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” ( ordaki işlemleri değil de sınavları-dersleri olabilir :))
olumlama cümlesi ise:
herşeye hazırım
ders çalılmayı seçiyorum ve seviyorum
başarılı bir öğrenciyim
istediğimi başarıyorum tarzında yapabilirsin
bu sana iyi gelecek inan bana
Ben bugün üçüncü olumlamamı yapıcam inşallah. Herşey yolunda çok şükür. İyi geliyor bana pofucum
Burclar ıcın yazılan bana pek uygun gelmedı yanı kendıme uygun bulmadım yanlış anlaşılmasın,bılmıyorum ama burcuma gore degılde kendıme kendı hıssettıgıme gore olumlamalar yapmak daha dogru gelıyor.
tatlım ne yaptın başladın mı?
oohh süpersinnnEvet dün akşam başladım bu sabahta yaptim
Herseyin başı şükür canlar,hayatinizda ne kadar şükredecek şey bulup Allah a minnetlerinizi sunursaniz;Allah da size daha fazla şükredecek yasami nasip eder.Özellikle neyi cekmek istiyorsaniz onunla ilgili şükürler yapip hayalinizi yüksek enerjilerle besleyin.Mesela hayaliniz baska bir sehirde yasamak olsun, yasadiginiz sehri paris gibi yapmayi bilirseniz o şükrü sunarsaniz istediginiz sehir altin tepsiyle sunulur.Hemen ornek vereyim :) Anadolunun kucuk sehrindeydim eylule kadar,o kucuk sehri cok sevdim anlamlandirdim deresine bakarken Allahim ne kadar guzel suslemissin dedim icten bir sekilde tabi.Yüksek bir kac binasi vardi onlara her baktigim da onlari degil de su an yasadigim yeri düsledim imajinasyon yaptim bir nevi.Sonuc su an okyanus otesindeyim hem de ne mucizelerle.O benim kucuk yesilirmagim su an pasifik okyanusu :) Ve daha onceki isteklerim icin de uyguladim, duzgun bir sekilde uygulandiginsa sasmaz bir yasa bu Allahin sanati diyorum ben.
master mı yapacaksınVerdigin her sey icin sükürler olsun. Evimi yasadigim yeri ailemi ve hayatimi seviyorum. Allah'im sükürler olsun
Master yapacak yetiye sahip oldum icin sükürler olsun. Calisiyorum ve basariyorum her gün bir adim daha yaklasiyorum.
pofu
egosuz ve kendi beğenmişlik olmaksızın yapılmalı dimi :)Bolluk bereket icinde yasamak istiyorsunuz mesela diyelim ama once zihninizin bolluk ve bereket icinde olmasi gerekir. Para sadece aractir bunu aklimiza koyuyoruz bir kere.Olumlamalardaki amac o hissi onceden yasamak,kuant olusturmak.Benzer benzeri ceker ilkesinde bollugu bereketi cekecegiz.Hepsi temelde yine şüküre dayaniyo iste canlar :) Sınırsiz kaynagimiz var Rabbimiz...
master mı yapacaksınevet evet bende
o zaman bu cümleleri alıp not et bi yere
21 gün sabah ve akşam söyle içten inanarak
bi de esma çekebilirsin cnm buna uygun ne dersin?
gördün mü bak hiç de zor değilmiş :)
Bayıldımmmm hem anlatma şeklinize hemde gorusunuze çook sağolun bu yazılarınız bize gercekten örnek oluyor ..
Grey_ 'im okuman lazım
waaoow süpersinnnn :) ne üzerine yapmayı planlıyorsun ve nerde? beraber çalışalım mı?Kesin kararimi verdim. Master yapacam. Yaziyorum simdi. Hangi esma uygun olur?
hehe olabilir bebeğim
egosuz ve kendi beğenmişlik olmaksızın yapılmalı dimi :)
ego kesinlikle kötü enerji
bizim iyi enerjilere ihtiyacımız var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?