Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

isabet olmuş canım
doğru bi karar
huzurlu olduğunu göreceksin ve çevrende ki değişimleri gördükçe fala ihtiyacın kalmayacak
catist78 A audrey_24 ve tabiki ben şuan 3. müz gayet iyi gidiyoruz..
özellikle catist78 :)

Olumlamada ki 3.günüm :) kesinlikle işe yarıyo,normalde geceleri kaç defa uyanırdm ve zor uyurdum ama iki gecedr hiç uyanmadan uyuduğumu söyleyebilirim :)

hakkaten o bende de var basladigimdan beri deliksiz uyuyorum bi zor kalkiyorum o kadar bu aksam olumlamayi 12 cvari yapicam sanirim 8 saati dolduramadigim icin uyanamiyorum

hakkaten o bende de var basladigimdan beri deliksiz uyuyorum bi zor kalkiyorum o kadar bu aksam olumlamayi 12 cvari yapicam sanirim 8 saati dolduramadigim icin uyanamiyorum
aynennn dün bi ara uyandım sesten ama gözümü bile açamadım ben ki ( sen iyi biliyorsun ) gecenin 1 inde 3 ünde 4 ünde zırt diye kalkan biriyim sonrada uyuyamayan..ama 2 gecedir mışıl mışıl uyuyorum :)

O Ocean86

kuzum yazacaklarım senin için
daha fazla bekletmeden uygula
hatta şimdi başlayabilirsen sabah uygulamasını yapmış olursun

esma olarak sana Ya Cami Ya Vedud yazabilirim;çevrende sevilen biri olman için,aşk için,sevgi için

niyet olarak:

AŞK ACISINI UNUTMAK

” Falanca ile ilgili yaşadığım olumsuz duyguları hayatımdan tamamen uzaklaştırmaya niyet ediyorum. Bundan sonra benim için en doğru insanı hayatıma çekmeyi ve bu insanla sevgi dolu bir ilişki kurmayı kabul ediyorum. Şu anda falancayla ilgili hissettiğim tüm olumsuz duygulardan, acılardan yada beni rahatsız eden her şeyden tamamen kurtulmaya tüm kalbimle niyet ediyorum. Ondan tamamen arındım, temizlendim ,uzaklaştım…. Ve bunu teyit ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum”

ve olumlama olarak

ben her şekilde mutluyum
beni seven insanlar var hayatımda
değer veren ve saygı gösteren
içim hep aşk dolu ve huzurlu diyebilirsin

Dip Not: cümleleri örnek olsun diye yazıyorum
eğer değiştirmek istersen kendin uyarla tekrar yaz bana bi bakalım
esma sayısı istediğin kadar
21 gün boyunca her gün uygulanacak sabah -akşam
yarıda bırakırsan bıkarsan sıkılırsan hiç bi işe yaramaz
ve tabiki İNANARAK uygulamak en önemlisi

3. Gunumuzzz :) sabah zor uyandim bende ama cok rahat uyudum bide kalkar kalkmaz basliyorum okumaya yine defterim kalemim bas ucumda :) dun gece sapsal sapsal guluyordum en son pofu konustuktan sonra etkisini gosterdi :)

3. Gunumuzzz :) sabah zor uyandim bende ama cok rahat uyudum bide kalkar kalkmaz basliyorum okumaya yine defterim kalemim bas ucumda :) dun gece sapsal sapsal guluyordum en son pofu konustuktan sonra etkisini gosterdi :)
göstericek
tamamen pozitif enerjiyi çekiyoruz kendimize
kötü ek pis şeylere kış kış diyoruz :)

yok kuzum
nasıl gidiyor mrk ettim :)
kendini nasıl hissediyorsun
bi farklılık var mı?... vs

Ben o konustugumuz gün gece yatarken yapmadım eşime sinirliydim hiç pozitif olamadım. Ama dün sabah, gece ve bu sabah yaptım. Gün içinde de her elimi yıkadıktan sonra falan aynada konustum kendimle cok guzelim, taş gibiyim falan diye bu kadar abartmamalı mıyım?
Aslında böyle söyluyorum ama içimde bir yer hadi ordan yalancı diyor sanki. Tam anlamıyla inanamıyorum henüz. Çok güzelsin diyorum ama doğru olmadıgını bilerek söyluyorum. Sizde de böyle oluyor dimi ya? Nasıl tam anlamıyla inancam

abart tabiii senden başka güzel var mı???
nesi abartı kuzum yaaa
hıımm senin bilinçaltın devreye giriyor
önce onu bi susturmak lazım
o öyle dediğinde sen bi sus de :) ben öyle yapıyorum
o zaman kendi dediklerime inanıp devam ediyorum
zamanla onu susturursun ama inanman lazım kendine
güzel olmayabilirsin hatta çok da çirkin olabilirsin ama bu göreceli bi durum canım unutma
onun için hadi ordan neren güzel lafına aldırma
sen sadece kendine ve ne istediğine odaklan
o sesi susturmayı öğrenmelisin ilk başta

pofu canım merhaba.
sabah yapmaya başladım sayı olarak esmaları.

ben maddi olarak bolluk bereket içinde olmak istiyorum.

korunmakla beraber rızkın bereketli olması ve artmasına da ihtiyacım var.:)

ne okuyayım?

bir de geçen yıl da bakmıştım konuna güneş tutulmasıyla ilgili uygulamalaı kaydetmişim.

bir de burçlara göre esmalar vs. vardı.

bir de çakralar var.her bir dilek için farklı bir çakrayı çalıştırmak gerekiyor,yoksa tümden hepsini açmak lazım?

fal bölümüne yazdım aynı mesajı buraya da kopyalıyorum.

falı bıraktım hatta 21 gun sonrası ıcın allah kerım hanı baktırır mıyım baktırmaz mıyım bılmıyorum.
ısın aslı arkadaslar arası dısında baktırmayı dusunmuyorum ...
fala delı gıbı sardıgım gunden bugune hersey alt ust oldu.ruhsal durumum da oyle .

olumlama ıle bıldıgınız ıc huzuru yakalamıs moddayım hıc bırakmaya da nıyetım yok. :))
E elabasak @Requiemm L La_vita H Handannn78 ozellıkle sız 4 unuz bırınızı tanımıyorum sadece .ama hepınızın ıhtıyacı var kös kös oturup falların cıkmasını bekleyene dek kendınız ıcın bırseyler yapın.

beni birebir tanıyanlar gayet iyi bilir hislerim gayet kuvvetlidir. Eğer yürekten inanırsanız daha ilk gün olumlama da değişiklikler başlıyor.

Ben ki senelerdir 4 bucuk gıbı uyanıp ortalıklarda bır saat kadar dolanıp tekrar uyuyan ınsan ıkı gecedır delıksız uyuyorum ve ne olursa olsun hayatınız da ne kotu gıderse gıtsın toparlamanız yaklasık 10 dk alıyor.

Hiper tansiyonum var bu arada alerjik astıma sahibim .Dün cok can sıkıcı bır olay yasamama ragmen bır saatte olumlama yoluyla tansıyonumu ılacsız kendı kendıme duzelttım.

gozaltı morluklarım 3 gunde gozle gorulur bıcımde azaldı .Ayıptır soylemesı hayvan gıbı sıgara ıcmeme ragmen 3 gundur hıc tıkanma yasamıyorum.Senelerdir her sabah yataktan dayak yemıs gıbı kalkan ben bıldıgınız sevımlı bır bıcımde kalkıyorum.uyanamıyorum o ayrı :)

Kızlar bendekı fızıksel ,zihinsel ve duygusal gelısımler bunlar rica ediyorum.
Kendiniz icin birseyler yapın.Mutlu kadın güzel kadındır.Bunu da unutmayın :))

Dur bakalım denicem. Aslında guzellik değil de kilo konusunda inanmıyorum dediklerime. Susturarak denim bugun bir de.

canım merhaba
çok heycanlısınız siz :) bu çok güzel bişey hoşuma gidiyor böyle istek dolu olmanız
lütfen hepsini birbirine katmamaya çalışın
öncelikle bi konuya yoğunlaşın
çünkü istediğim enerjinizi bedeninizi zihninizi kısacası herşeyinizle o konuda olmanız
o zaman çekim yasamız daha rahat işlemeye başlayacak ve zaten değişimler hızlanacak
ama önceliğimiz ilk konu
21 gün sonra ise istediğiniz diğer konu
çünkü şuan hem acemilik hem kararsızlık hem de panik haliniz mevcut
ne olucak
nasıl olucak
olucak mı ki diye düşünebilirsiniz de :)
acele etmeyin sakın
sakin sakin
Allah ım bize verdiği sürece yaşayarak
hepsini tek tek ince ince eleyerek halledicez

pofu bu arada çakralarla ilgili bölümü uygulamayı düşünüyorum.
Kalp çakramın düzelmesi gerekli kırıkların onarılması lazım bekliyim mi onu da gün içinde yapabilir miyim ?
Enerjim ona da yetecek düzeyde diye düşünüyorum ama doktor bi de bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…