• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

pofu pofu bu arada çakralarla ilgili bölümü uygulamayı düşünüyorum.
Kalp çakramın düzelmesi gerekli kırıkların onarılması lazım bekliyim mi onu da gün içinde yapabilir miyim ?
Enerjim ona da yetecek düzeyde diye düşünüyorum ama doktor bi de bakıyım
çakra açabilirsiniz ama gün içinde yapmanı tavsiye etmiyorum
gece yapabilirsin mesela sadece
sessiz ve sakin olman gerek
nedenini anlattım biliyosun :)
eğer karışmayacağına inanıyorsan yap
bana kalırsa tek bi konuda ilerle şuan
ama çakra açmada sıkıntı olucanı sanmıyorum ya olabilir
denersin bi kaç kere bakarsın duruma
sana iyi geliyorsa aynen dediğim gibi geceleri yaparsın olumlamadan sonra mesela
ama gün içinde aklında sadece olumlama cümlelerin olsun..

çakra açabilirsiniz ama gün içinde yapmanı tavsiye etmiyorum
gece yapabilirsin mesela sadece
sessiz ve sakin olman gerek
nedenini anlattım biliyosun :)
eğer karışmayacağına inanıyorsan yap
bana kalırsa tek bi konuda ilerle şuan
ama çakra açmada sıkıntı olucanı sanmıyorum ya olabilir
denersin bi kaç kere bakarsın duruma
sana iyi geliyorsa aynen dediğim gibi geceleri yaparsın olumlamadan sonra mesela
ama gün içinde aklında sadece olumlama cümlelerin olsun..

ben buna gönül vermişim oooo evde şarkılar türküler :))

bir tek riski var benm şarkılarımı duyan komşuların beni tımarhaneye tıkma ıhtımalı :))))

ya bazen oyle bir duruma geliyor ki adam formayla geliyor elinde topuyla ve ben orda gulmekten bayilcam :))
:D hayal ediyorum ama çok komik oluyor be :D:D neyse neyse ayy böyle gülmek mutlu olmak süpeerrr!!!!!yemişim falını falcısını yahu :D:D bundan daha güzel bişey var mııı

Kızlar ben bir kaç sene önce bilmeden bunu kilo vermek için yapmıştım ,galiba zayıflamak isteyen arkadaşlar var. Mesela sabah aynaya bakıp diyodum ki o istediğim eteğe giriyorum ohhh elbiseyede giriyorum hem de nasıl yakışıyor diyordum ve sağlıklı besleniyordum tabiki. Ve inandım bir gün zayıflıcağıma , istikrarımı bozmadım. O yüzden vazgeçmeyin derim. :KK49:Tabi bunu bilmeden ,kendimi inandırmak için yapıyodum:KK70:

emeelce emeelce okuyabilirsen eğer, anlamak amaçlı baştan okuman gerek
şuan biraz meşgul olduğum için yazamıyorum
ama dönücem bi kaç saate :)

Son düzenleme:
Şimdi çekmeye başlıycam iş çıkışına kadar ne kadar çeksem o kadar huzur :)
esma çekmenizde sıkıntı yok :) ne de olsa Allah'ın isimleri..
ama olumlamayı bilinçaltınızı değiştirmek ve düzeltmek için yaptığımızdan dolayı sabah uyanınca ve gece uyumadan az evvel yapın lütfen :)

pofu pofu bana sorarlarsa yanlis yonlendirme yapabilirim hahahah :))) allah korusun :) öğreniyoruz yavas yavas ben gun icindede soyluyorum kuzum huzurluyum,mutluyum,iyi dusunceleri uzerime cekiyorum diye ama o kadar hepsini soylemiyorum :)

pofu pofu bana sorarlarsa yanlis yonlendirme yapabilirim hahahah :))) allah korusun :) öğreniyoruz yavas yavas ben gun icindede soyluyorum kuzum huzurluyum,mutluyum,iyi dusunceleri uzerime cekiyorum diye ama o kadar hepsini soylemiyorum :)
o kadar zaten :D karışmasın hepsi :D

Back
X