Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bi kaç gündür bişey yapmaya karar verdim kızlar..sürekli aklımdaydı zaten..
havalar buz gibi malum dışarda aç sefil halde olan çocuklar ve yaşlılar var..onların karnına bi gram sıcak bi çorba girsin istiyorum..ne kaybederim ki?bu beni mutlu eder hiç olmazsa...yanlış mıyım?
dünyayı değiştirmek için önce kendini değiştirmen gerek..herşeyin güzel yanından bakıp mutlu olmayı öğrenmemiz lazım

vilgeta Grey_ nerdesiniz ne alemdesiniz ne yaptınız kuzular?

alyanak258 bu esma senin için : Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz
bunu sbah ve akşam uygulamaya başla 21 gün
niyet olarak :

BAŞARI

” İşlerimi Başarılı bir şekilde yapmayı ve Başarımın başkaları tarafından da takdir edilmesini seçiyorum. İnsanlara başarmaları için destek vermeyi ve katkı sağlamayı kabul ediyorum. İşlerimi yaparken Başarılı olmaya ve her zaman en iyisini yapabilmeye tüm kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum.” ( ordaki işlemleri değil de sınavları-dersleri olabilir :))

olumlama cümlesi ise:
herşeye hazırım
ders çalılmayı seçiyorum ve seviyorum
başarılı bir öğrenciyim
istediğimi başarıyorum tarzında yapabilirsin
bu sana iyi gelecek inan bana

Bunu nasıl hayata geçirmeyi planlıyorsun?
Bize de bahseder misin?

Bunu nasıl hayata geçirmeyi planlıyorsun?
Bize de bahseder misin?
normalde yaptığım bişey aslında..denk geliyorum sürekli..genelde onlar beni buluyor zaten..alıp götürüyorum karınlarını doyuruyorum belki bi anlık bişey ama bununla mutlu oluyorum..daha fazlası şuan elimden gelmiyor

Allah kabul buyursun.
Niyetin o ya, çekiyorsun.
Gönlüne sağlık.

tşk ederim cnm keşke elimden fazlası gelse ama bi gün eğer param olursa aklımda çok güzel bişey var..inşallah Allahım bana yardım eder de gerçekleştirirm onu :)
İnşallah.

"Deniz Yıldızı" hikayesini bilir misin?
Ben çok severim.

DENİZ YILDIZI

Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden
bir yazar, sabaha karşı kumsalda dans eder
gibi hareketler yapan birini görür.
Biraz yaklaşınca , bu kişinin sahile
vuran denizyıldızlarını, okyanusa atan genç bir
adam olduğunu fark eder. Genç adama yaklaşır:
- Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun?
Genç adam yanıtlar;
- Birazdan güneş yükselip, sular çekilecek.
Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar sorar;
- Kilometrelerce sahil , binlerce denizyıldızı var.
Ne fark eder ki?
Genç adam eğilir, yerden bir denizyıldızı
daha alır, okyanusa fırlatır.
- Onun için fark etti ama...

Bu cevap bilgeyi şaşırtmış ne söyleyeceğini bilememiş. Geriye dönmüş, yazısının başına geçmek üzere kulübesine gitmiş. Gün boyunca bir şeyler yazmaya çalışırken genç adamın görüntüsü gözünün önünden hiç gitmemiş. Aklından çıkarmaya çalışmış, ama bir türlü olmamış. Nihayet akşama doğru fark etmiş ki, bu gencin davranışının özünü kavrayamamış. Çünkü bu gencin asıl yaptığının; evrende bir gözlemci olmayı ve olup biteni gözlemeyi değil, evrende bir oyuncu olmayı ve fark yaratmayı seçmek olduğunu sonradan anlamış ve utanmış. O gece sıkıntı içinde yatmış. Sabah olduğunda bir şey yapması gerektiğini bilerek uyanmış. Yataktan kalkmış, giyinmiş, sahile inmiş ve o genci bulmuş. Ve bütün sabahı onunla okyanusa deniz yıldızı atarak geçirmiş.

Benim deneyip çok memnun kaldığım her hafta değişen bir esma ve olumlama listesi var. Her burç içim 3 esma seçiliyor. Burçların o haftaki ruh hallerine uygun esmalar ve olumlamalar veriliyor. Bir sonraki haftalarınkini de burada paylaşırım. Birlikte deneyelim sonuçları paylaşalım ne dersiniz?

BURÇLARA GÖRE HAFTALIK ESMA ÜL HÜSNA DESTEĞİ VE OLUMLAMALAR

(07.12.2015 - 13.12.2015)

Sevgili Dostlar Haftalık Esmalarınızı zikrederken öncelikle güneş burcunuzu, yani kendi asıl burcunuzu, ardından dilerseniz yükselen burcunuzu uygulamalısınız.

Yükselen burcun Esmalarını zikretmek bir gereklilik değildir, vaktiniz olur, yapabilirseniz, faydası olacaktır.

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ

Esma Ül Hüsna Desteği

AFÜV (c.c) (312 KEZ)

İnsanların günahlarını kendilerinde sorumluluk kalmayacak şekilde affedendir.

Afüvv Esması genel anlamıyla çok affedici olan manasıyla yaratanın yarattıklarına karşı merhametini ve anlayışını işaret etmektedir.

Bu esmayı bilincinizde ve bilinçaltınızda var olan negatif kayıtların silinmesi için, daha temiz ve duru bir zihin için veya olayları ve insanları effedemediğiniz durumlarda onların etkisinden özgürleşmek için kullanabilirsiniz.

MALİKEL-MÜLK ( c.c ) (212 KEZ)

Mülkün ebedi ve ezeli sahibidir.

Yüce Allah bu isim tecellisiyle tüm yarattıklarının aslında ilk noktaya, yani kendi zatına ait olduğunu işaret eder.

İsim dikkatle düşünüldüğünde bedenlerimizi ruhumuzun bir mülkü olarak görebiliriz, fakat unutmamak gerekir ki ruh da Allah'a aittir.

Bu Esma derin anlamlarıyla bizleri ulaştıracağı farklı açılımların yanında, dünya yüzünde deneyimlemeye geldiğimiz tüm maddi oluşları kazandıracak ve arttıracak kudrettedir.

NAFİ ( c.c ) (201 KEZ)

Hayır ve menfaat verecek şeyleri yaratan, faydalandırandır.

Bu Esma Fayda veren şeylerin kaynağı, menfaat sağlayan, yararlı şeyleri var eden anlamına gelir.

Yaşamınıza bolluk ve bereketi çekmek, maddi ve manevi size faydalı olan şeylere kapı açmak için bu zikri kullanmanız faydanıza olur.

Biz insanlar şimdiki bilincimizle sadece isteklerimizi elde etmek adına bazı uygulamaları yapmaktayız, oysa bize neyin fayda getireceğini anlamak için öncelikle onunla ilgili gelişimi yaşamak ve peşin hükümlü olmamakta yarar vardır, işte Nafi ismi gelen şey başta kötü görünse de onunla ilgili gelecek hayır kapılarını da açacaktır.

KOÇ BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

(Haftanın her günü, günde en az 41 kez tekrar edilecek)

KENDİ KUSURSUZ KONUMUMDAYIM VE HER ZAMAN GÜVENDEYİM.

BOGA ve YÜKSELEN BOĞA

Esma Ül Hüsna Desteği

BEDİ ( c.c ) (258 KEZ)

Örneksiz, misalsiz, hayret verici alemler yaratandır.

Bedi Esması genel anlamıyla benzeri olmayan şeyleri var eden, icad eden manasıyla yüce Allahın örneksiz yaratma gücüne işaret etmektedir.

Bu Esmayı yaşamınızda yeniliklere açılmak istediğinizde, düşüncelerinizin ve ilhamınızın gelişmesi yönünde kullanabilirsiniz.

Düşüncelerinizi sınırlamayın Bedi Esması öylesine sınırsız bir yaratışın tecellisidir ki yaşamınızın tüm yönlerinde aklına dahi gelmeyecek açılımları beraberinde getirebilir, bu Esma bir bilinç uyanışıdır.

FETTAH ( c.c ) (489 KEZ)

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran darlıktan kurtaran bütün anlaşmazlıkların nihai hakemi olarak mutlak adaleti gerçekleştirendir.

Bu Esma genel anlamıyla; Bütün tıkanıklıkları gideren, ilerleten, fetih veren manasına gelir, elbette ki esma ile çalıştıkça kişi biri çok derin anlamına ulaşır ve esmanın yaşamın içindeki her noktasındaki tecellisini görmeye başlar.

Yaşamınızda tıkanıklıklar ve duraksamalar yaşadığınız her noktada bu Esmaya başvurun, bir damardaki tıkanıklığın açılmasından tutun bir şehrin, bir gönlün fethedilmesine kadar her şeyin yolu bu Esmadan geçer.

VACİD ( c.c ) (280 KEZ)

İstediğini istediği vakit bulan, hiçbir şeye muhtaç olmayan.

Bu Esma genel istediği her şeyi bulan, sonsuz ve sınırsız kaynağa sahip olan manasındadır. Bu Esmanın var oluşa yansıması her oluşun varlığını sürdürebilmesi ve isteklerine ulaşabilmesi için gereken her şeyi kendine çekebilmesi kendisi için lüzumlu olan her şeye ulaşabilmesini kapsar.

Bu Esmanın zikri kendiniz için gerekli tüm şeylere ulaşmanızı sağlamak yolunda harika bir anahtardır.

BOĞA BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

TEMİZLENDİM, ARINDIM, AFFETTİM, RUHUM VE BEDENİM TÜM YÜKLERİNDEN KURTULDU.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

Esma Ül Hüsna Desteği

SAMED ( c.c ) (268 KEZ)

Her şey ona muhtaç, fakat kendisi hiçbir şeye muhtaç olmayan.

Samed Esması genel anlamıyla, Yüce Allah'ın yarattığı her şeyin ona muhtaç olması fakat onun hiç bir şeye muhtaç olmaması anlamını yansıtır.

Samed Esması var oluş alemine bireysel güç olarak yansır, bu güç bizlerin bilinçlerinde ihtiyacımız olan her şeye ulaşacak ve hiç bir aracıya gerek duymadan bunu gerçekleştirecek yetkeyi verir.

Elbette ki Samed Esmasının yansıması çok fazla yön içermektedir, başarı, hakimiyet, odak olmak, idare, gibi bir çok yön bu Esma ile ortaya çıkar.

Samed Esmasını sıkışık bir durumda kaldığınızda bolca anın, üzerinize çektiğiniz etki olaylara güç yetirebilmenizi sağlayacaktır.

MUKTEDİR ( c.c ) (372 KEZ)

Her şeye gücü yeten, kudretli kuvvet ve kudret sahipleri üzerinde dilediği gibi tasarruf edendir.

Bu Esma Genel anlamıyla, yapan, her şeye gücü yeten, istediğini yapmaya güç yetiren manasına gelir. Bu Esmayı yaşamınızdaki maddi, manevi her şeye gücünüzü yetirmek ve yapabilme gücünü kendinize çekmek için kullanabilirsin.

Kudretiyle gücü her şeye yeten Allahın Varoluşta kendini gösteren bu tecellisi herkesin bilincine göre harekete geçecektir.

RAUF ( c.c ) (287 KEZ)

Merhamet edici, pek şefkatlidir.

Rauf Esması Yüce Allah'ın bizlerin bilinç düzeylerinden çok daha ileri seviyede bağışlayıcı ve merhametli olduğuna işaret eder.

Rauf Esmasının tecellisini varlığımızda yükseltmemiz merhameti, anlayışı ve farkındalığı yükseltecek etkiyi sağlayacaktır. Özellikle affedemediğimiz kişilere ve olaylara karşı bu Esmanın zikredilmesi yarar sağlayacaktır.

Rauf Esmasını zikrettiğiniz sürece diğer bilinçlerin de size çok daha sıcak bir şekilde yaklaştığını göreceksiniz.

İKİZLER BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

YAŞAMIMI KOLAY VE NEŞE DOLU BİR HALE GETİRMEYİ SEÇİYORUM.

Diğer burçlar ve devamı aşağıda.. <>

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ

Esma Ül Hüsna Desteği

LATİF ( c.c ) (258 KEZ)

En ince işlerin bütün inceliklerini bilen, lütuf ve ihsan sahibi olandır.

Bu Esma en genel anlamıyla beğenilen, istenen, takdir edilen manalarına gelir.

Latif Esmasını yaşamınıza güzellikleri çekmek, memnun olmak adına her durumda ve oluşta kullanabilirsiniz.

Bu Esma birçok başka Esma ile birleştirilebilir, insan zihninde olduğu gibi oluşların içinde de katıldığı yere Latif etkisini verir mesela Latif ul Habir Esmasını hayırlı haberler almak istediğiniz her konu için kullanabilirsiniz.

ALİYY ( c.c ) (330 KEZ)

İzzet şeref ve hükümranlık bakımından en yüce olandır.

Bu Esma genel anlamıyla yüce, yüksek, oluşun en üstünde olan anlamları içerir. Yaşamınızda yükselişinizi istediğiniz, değerinizin ve kıymetinizin artmasına yönelik tüm düşünce ve harekelerinizde kullanılabilecek bir esmadır.

Yaşamınızda sadece kendinizi için değil sizinle uyumda olacak tüm yüksek etki ve oluşları çekmek için de bu Esmayı kullanabilirsiniz.

KAVİY (c.c) (232 KEZ)

Çok kuvvetli, kudretli her şeye yetendir.

Bu Esma her şeye gücü yeten, enerjinin ve kuvvetin kaynağı manasına gelir. Söz konusu kuvvet ayrıca direnç yüklüdür, enerjinin kaynağını ve gerektiği yerde kullanılışını işaret eder, bu sınırsızdır çünkü her şey enerjiden oluşmuştur, ismin manası bunu yaşamında hissetmeye yarar.

Kaviy ismi ilk bakışta fiziksel gücü temsil eder gibi gözükse de burada aynı zamanda bir irade gücü ve ruhsal kuvvet de söz konusudur.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

İSTEKLERİMİ RAHATÇA DİLE GETİRİYORUM, KENDİMİ İFADE ETMEMİN HİÇ BİR SAKINCASI YOK.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN

Esma Ül Hüsna Desteği

HAMİD ( c.c ) (204 KEZ)

Her bakımdan övgüye layık bütün hamdler gerçekte yalnız kendisine ait olan,bütün varlığın diliyle övülendir.

Hamid Esması genel anlamıyla, övgüye layık olan, hamd edilen, şükran duyulan manalarını taşır.

Hamid Esmasının var oluştaki tecellisi yaşamımızı sürdürüşümüzdeki mahareti ve kendi gücümüzle oluşturacağımız düzeni temsil eder.

Hamid esmasını kullandıkça yaptığınız tüm işlerde çok daha başarılı ve mahir olursunuz, beğeni, ve övgü toplarsınız, elbette ki bu Esmanın çok daha derin anlamları bulunmaktadır, Esma yaşamımıza tecelli ettikçe aslında her şeyin tüm mükemmelliğiyle tek bir noktada var olduğunu, o noktanın tüm değeri kendi üzerinde topladığını duyumsamaya başlarsınız.

KADİR ( c.c ) (305 KEZ)

İstediğini yapabilen, dilediğini istediği gibi yaratmaya muktedir olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, her şeye gücü yeten, dilediğini dilediği gibi yapmaya kudreti olan, işleri ve oluşları istediği gibi yönlendiren anlamına gelir.

Genel olarak bakıldığında bu Esmada yapabilme gücü ön plandadır, kontrol vardır. Bu isim ile yaşamınıza gücü alabilirsiniz, zaten biliyoruz ki kişinin potansiyelini ortaya çıkarmasındaki son nokta yapabilme günü elde etmektir, zihnen tasarlanan düşünceleri, hayalleri, istekleri kısaca her oluşun anahtarı bu yapabilme gücünde saklıdır.

ZÜ’L- CELALİ VE’L-İKRAM ( c.c ) (275 KEZ)

Hem azamet sahibi hem fazlu kerem sahibi Celal ve Cemal/büyüklük ve lutuf sahibi olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, büyüklük ve ikram sahibi anlamındadır. Esmanın zikri yaşamınıza maddi, manevi boyutta ferahlık ve ikram getirecektir, özelliği açısından hem Ruhani hem Maddi alemdeki İkramın ve kısmetinizi genişletmenin anahtarını sunan bu esma için İsmi Azam olarak değerlendirmeler yapılmıştır. İstekleriniz ve her yönde açılımlarınız için, özellikle sizin için hayırlı olacak yollarda bu Esma harika bir çalışmadır, bu özellikleri hem yaşamınıza çeker hem de kendi kişiliğinizde ortaya çıkarırsınız.

ASLAN BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

TÜM ŞÜPHELERDEN VE TEREDDÜTLERDEN ARINDIM, YAŞAMIMDA SORGUSUZ BİR SEVGİYİ DENEYİMLİYORUM.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK

Esma Ül Hüsna Desteği

CAMİ ( c.c ) (228 KEZ)

İstediğini istediği zaman, istediği yerde toplayandır.

Bu Esma genel anlamıyla, istediğini istediği zaman, istediği yerde toplayan anlamına gelir.

Yaşamınızda düşünceleriniz ve istekleriniz doğrultusunda, insanları, olayları, düşünceleri, ilhamı kendinize çekmek, dağılmış olayları yeniden bir araya toplamak için bu esma harika bir anahtardır.

REZZAK ( c.c ) (308 KEZ)

Bütün mahlukatın ruhi ve bedeni rızkını veren ve ihtiyacını karşılayandır.

Bu Esma genel anlamıyla yarattığı her şeye rızkını veren manasını taşır, yaratılmış her şeyin rızkı farklı farklıdır ve Allah tarafından belli bir düzen içinde verilir.

Bu Esmayı yaşamınıza bolluğu ve bereketi çekmek için kullanabilirsiniz, daha derin manalarına zamanla kısmetse ulaşırsınız.

HALİM ( c.c ) (264 KEZ)

Yumuşak davranan, sabırlı ve müsemmalı olan.

Bu Esma sakinlik ve yumuşaklık kaynağıdır, merhameti ve müsemma getirir. Özellikle çabuk sinirlenen, heyecanlanan yapılarda çok işe yarar.

BAŞAK BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

BEN HER ZAMAN RUHUMUN HUZUR BULACAĞI İNSANLARLA VE OLAYLARLA KARŞILAŞIRIM.

Diğer burçlar ve devamı aşağıda <>

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ

Esma Ül Hüsna Desteği

MUSAVVİR ( c.c ) (336 KEZ)

Tasvir eden, her şeye ayrı bir şekil ve hususiyet verendir.

Bu Esma en genel anlamıyla yaratılmış her şeye şekil, suret veren manası taşımaktadır.

Bu Esmayı yaşamınızda yeni şeyleri var etmek, kendiniz bir şeyler tasarlayıp ortaya çıkarmak yolunda kullanabilirsiniz, ayrıca var olan olay ve durumlarla ilgili yeni yollar ve düşünceler de ortaya çıkacaktır.

BASIT ( c.c ) (216 KEZ)

Dilediğine bolluk veren, açan genişletendir.

Bu isim açan, genişleten manasındadır, tüm darlıkları giderir ve hem fiziki, hem ruhi, hem zihin olarak sıkışmış tüm özellikleri feraha çıkartır.

Bu isim maddi manevi sıkıntıları gidermekle, açıp genişletmekle yükümlüdür.

Bu Esmayı andıkça gönlünüzün genişlediğini, daralmalarınızın geçtiğini hissedeceksiniz.

Bu Esmanın kullanımını fiziki veya ruhani bir konu ile sınırlamak mümkün değildir, anlamı tüm yönlerde düşünün.

VEDUD ( c.c ) (400 KEZ)

Çok seven ve çok sevilen iyi kullarını seven rızasına erdiren, sevilmeye en layık olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, sevginin kaynağı, aşkın kaynağı, aşka ve sevgiye yegane layık olan manasına gelir. Bu isim yaşamınıza daha fazla aşk ve sevgi çekmenize yardımcı olacak, kendinize yaratılmış olan her şeye sevgi bilinciyle bakmanızı sağlayacaktır.

TERAZİ BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

YAŞAMIM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ, HER AN DAHA İYİYE ULAŞACAK YOLLARI BULUYORUM.

AKREP ve YÜKSELEN AKREP

Esma Ül Hüsna Desteği

METİN ( c.c ) (250 KEZ)

Metin Esması genel anlamıyla, her şeye gücü yeten, çok sağlam ve güçlü anlamına gelir.

Bu Esmayı yaşamınızda karşınıza çıkabilecek her olayda gücünüzü korumak, direncinizi arttırmak ve kuvvetinizi ortaya koymak amacıyla kullanabilirsiniz.

Metin esmasının zikri en zor durumlarda bile sükunetinizi korumanızı, karşılaştığınız olaylar karşısında çok daha çabuk toparlanabilmenizi sağlayacaktır.

AZİZ ( c.c ) (282 KEZ)

İzzet sahibi, mağlup edilmesi imkansız olan, her şeye galip olandır.

Bu Esma genel anlamıyla; Mağlup edilmesi mümkün olmayan anlamına gelir.

Bu Esma'nın manasında yüce Allah'ın hiçbir şekilde ve şartta mağlup edilemeyeceği, andaki durum ne olursa olsun akışta her şeyin yine onun lehine döneceği betimlenmektedir.

Elbette burada da tüm isimlerde olduğu gibi görünen bu mananın ardında birçok yönde alt anlamlar mevcuttur.

Bu esmayı zikrederek yaşam yolunuzda birçok engeli ve zorluğu kolaylıkla aşacak güce sahip olabilirsiniz.

Bu Esmanın anlamında sadece Allaha yönelik bir güven duygusu gelişmektedir, olayların başlatıcısı odur ve etkisi gerçekleştiğinde onları dilediği yöne doğru yönlendirir.

Siz de bu tecelliyi hissetmek için bu Esmayı sıkça zikredin.

MUHYİ ( c.c ) (204 KEZ)

İhya eden, dirilten, can bağışlayan, hayat verendir.

Bu Esma HZ. İsa'nın ölüleri diriltirken kullandığı bir isimdir, şifa için kullanılır, hayat veren sağlık veren manasına gelir. Ruhen ve bedenen sağlık verir. Şifa ve iyileşme ile ilgili her şey bu isimin tecellisinden kaynaklanır.

Ayrıca bu Esma maddi alemde kötü giden işlerin iyileşmesi için de kullanılabilir. Bu açıdan bakıldığında Esmanın kullanımı normal akışından çıkmış her durum için rahatlıkla kullanılabilir, biliyorsunuz ki en küçük zerrede var olan bir aksaklık bütünün kendisini yok etmeye yeterlidir bu yüzden yaradılışta önemli veya önemsiz diye bir şey yoktur.

AKREP BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

HER ZAMAN BİR ÇÖZÜM YOLU VARDIR, BUNU GÖRECEK VE UYGULAYACAK GÜÇTEYİM.

YAY ve YÜKSELEN YAY

Esma Ül Hüsna Desteği

RAHİM ( c.c ) (258 KEZ)

Bu Esma En genel anlamıyla, rahmetiyle tüm evreni kuşatan ve koruyan, tüm varoluşa gereken nimetleri ve var olmaları için uygun ahengi sağlayan manasındadır.

Oluş aleminin potansiyel halden gerçekliğe dönüşmesi sağlayan bu tecelliyi zikretmek yaşamınıza büyük kolaylık katacaktır.

HAYY ( c.c ) (180 KEZ)

Diri, tam ve mükemmel manasıyla hayat sahibidir.

Hayy Esması en genel anlamda yaşam vermek, can vermek manasında açıklanabilir.

Bu Esma daha derin anlamlarıyla her şeyin başlangıç noktasını oluşturur, bir oluşun gerçekleşebilmesi ol-mak haline gelebilmesi için bu Esma işlev görür. Yaşamınızdaki tüm başlangıçlar için bu Esmayı kullanabilirsiniz.

CEBBAR ( c.c ) (206 KEZ)

Azamet ve kudret sahibi, istediğini mutlaka yapan, kırık kalpleri onaran, dilediği her durumda mutlak iradesini yürütendir.

Bu Esma genel anlamıyla, dilediğini yaptırmaya gücü yeten, azamet ve ululuk sahibi, mutlak iradesini herkesin üzerinde geçerli olan anlamına gelir.

Bu esmada Allahın dilediği işi zorla da olsa yaptırma kesinliği vardır. Yaşamınızda uğraş isteyen konularda hükmünüzü arttırmak için bu Esmadan yararlanabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

Diğer burçlar ve devamı aşağıda <>

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK

Esma Ül Hüsna Desteği

KUDDÜS ( c.c ) (170 KEZ)

Her türlü eksiklik ve ayıplardan münezzeh bütün kemal sıfatlarla muttasıf bulunandır.

Bu isim Genel anlamıyla temizleyen, arıtan, tüm kirlerden kurtaran manasındadır. Yaratıcının kudreti ile evrende fiziki veya manevi her şey temizlenebilir, maddi ve manevi her oluş üzerindeki biriken tüm etkiden kurtulabilir.

Bu Esmayı kalbinizin ve aklınızın temizlenmesinden tutun da yeryüzünün yağmurla temizlenmesine kadar her nokta üzerinde düşünebilirsiniz.

MÜTE’ALİ ( c.c ) (276 KEZ)

Aklın mümkün gördüğü her şeyden, her halden pek yüce olan, izzet, şeref ve hükümranlık bakımından en yüce olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, noksanlıklardan arınmış, yüce, aslına erişilmesi mümkün olmayan anlamına gelir.

Bu Esmanın zikri yaşamınızda hem ruhsal tekamül açısından hem maddi, manevi bütünleniş açısından kendinizi tamamlanmaya doğru yöneltmenizi sağlar, bu tamamlanmaya yol açacak olay ve düşünceleri yaşamınıza çeker.

Olduğunuz bilinçten çok daha derin bir bilince ve anlayışa akmak isterseniz bu Esma harika bir anahtardır.

NUR ( c.c ) (256 KEZ)

Alemleri nurlandıran, dilediğine nur veren ve Nur olandır.

Bu Esma en genel anlamıyla Işığı var eden, ışığı getiren, alemlere ışık olan anlamındadır. Yaşamınızda ışığın o muhteşem gücünün devrede olmasını istiyorsanız bu Esmayı sıkça kullanın. Ayrıca bu Esma sıkıntıda olan, daralan kişilere harika bir ferahlık verir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

GERÇEKLERİ GÖREBİLECEK VE ONLAR DOĞRULTUSUNDA YAŞAMIMI İLERLETEBİLECEK GÜÇTEYİM.

KOVA ve YÜKSELEN KOVA

Esma Ül Hüsna Desteği

HABİR ( c.c ) (203 KEZ)

Her şeyin dış ve iç yüzünden, açık ve gizli yönünden tam haberdar olandır.

Bu Esma genel anlamıyla her şeyden haberdar olan, haber alan anlamına gelir. Yaşamınızda olaylar, süreçler ve gelişmelerle ilgili haberleri almak ve yolunuzu buna göre belirlemek için bu Esmanın büyük yardımını görürsünüz, elbette bu Esmanın çok daha derin manaları vardır farkındalığınızı arttıracak gücü size verecektir.

BARİ ( c.c ) (214 KEZ)

Her şeyin aza ve cihazını birbirine uygun yaratandır.

Bari Esması genel anlamıyla yüce Allah'ın yarattığı tüm varlıkları belli bir nizam ve şekilde bütün özellikleri birbirine uyumlu halde yaratışına işaret eder.

Bu Esmayı düzene sokmak istediğiniz tüm oluşlarınızda kullanabilirsiniz. Bari Esmasını zikrettikçe yaşamınıza düzenin, uyumun ve güzel oluşların girdiğini göreceksiniz.

İşlerinize başlamadan önce bu Esmayı anmak size ekstra kolaylıklar yansıtacaktır.

REŞİD ( c.c ) (257 KEZ)

Bütün alemleri dosdoğru bir nizam ve hikmetle akıbetine ulaştıran, insanlara doğru yolu gösterendir.

Bu Esma genel anlamıyla, hedefe vardıran, olması gerektiği seviyeye yükselten, olayları ve bilinçleri akıbetine doğru götüren manalarını verir.

Bu Esmayı yaşamınızda sonuca ulaştırmak ve gelişimini sağlamak istediğiniz her yönde kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

YAŞAMIMI SÜRDÜRMEK İÇİN HER ZAMAN BİR YOL VARDIR, SEÇENEKLERİN SINIRSIZLIĞINA İNANIYORUM.

BALIK ve YÜKSELEN BALIK

Esma Ül Hüsna Desteği

BASİR ( c.c ) (302 KEZ)

Her şeyi hakkıyla görendir.

Bu Esma en genel anlamıyla her şeyi en iyi şekilde gören ve değerlendiren demektir.

Burada anlatılmak istenen yüzeysel olarak olaylar hakkında görü ve bilgi sahibi olmak değil onları algılayarak tam bilgiye ulaşmak ve harekete geçmek manasıdır.

Bu esmayı yaşamınızda olaylar hakkında bilgi sahibi olmak, onları net olarak algılamak ve harekete geçebilmek için kullanabilirsiniz.

Elbette Esmanın çok daha derin anlamları vardır fakat zamanla kendini gösterir.

MÜTEKEBBİR ( c.c ) (331 KEZ)

Ululuk sahibi, her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösterendir.

Mütekebbir Esması yüce Allah'ın her durumda ve koşulda yarattığı her oluştan çok daha büyük bir iradeye, hakimiyete ve kudrete sahip olduğunu belirtir.

Bu Esma tecellisiyle varlıklar diğer varlıklar üzerindeki düzeylerini belirler.

Mütekkebbir Esmasını zikretmeniz kişiliğinizde, hakimiyetinizde ve olaylara yaklaşımınızda, diğer kişilerle olan diyaloglarınızda büyük gelişimler sağlayacaktır.

Bu Esmanın tecellisi kişiliğin ve bilincin yükselmesini ve bu yönlerin yaşamın her kesiminde çok daha yüksek bir şekilde kullanılmasına yönelik etki eder.

MUĞNİ ( c.c ) (275 KEZ)

Dilediğine zenginlik veren.

Bu Esma genel anlamıyla zengin olan, zenginlik veren anlamına gelir. Yaşamınıza maddi manevi olanakları çekmek istiyorsanız bu Esmayı Bolca zikredin.

Muğni ismindeki zenginliği çeşitlilik olarak, ruhani ve insani tüm melekelerin artması açısından da değerlendirebilirsiniz.

BALIK BURCU HAFTALIK OLUMLAMASI

İSTEKLERİMİ GERÇEKLEŞTİRECEK GÜCE SAHİBİM, KONTROLLÜ VE KOLAYCA İLERLİYORUM.

Burdan hepimiz burcumuzu ve yükselen burcumuzu bulup olumlamasıyla birlikte 3 esmayı çekebiliriz.
Bu sadece pazar gününe kadar geçerli. Sonra burcumuzda ilerleyen değişimlere göre yeni bir hafta ve yeni esmalar olumlamalar..

Kimler başlamak ister? Birlikte değişimleri yazarsak ne güzel olur.

mary jane geçmiş sayfalarda mevcut bunlar ama şuan yapılan farklı bişey

İnternette bi sayfa var her hafta yeniliyor esmaları. Reklam olmasın diye yazmadım ama ben bütün sayfalarını okudum canım topiğinin. Bu farklı sanırım her hafta değişiyor çünkü esmalar :))

İnternette bi sayfa var her hafta yeniliyor esmaları. Reklam olmasın diye yazmadım ama ben bütün sayfalarını okudum canım topiğinin. Bu farklı sanırım her hafta değişiyor çünkü esmalar :))
tşkler bilgi için ama şuan herkes 21 günlük arınma ve olumlama da kafalar karışmasın henüz çoğu kişi nasıl yapacağını bilmiyor çünkü.. :)

Son düzenleme:
pofu bana sorarlarsa yanlis yonlendirme yapabilirim hahahah :))) allah korusun :) öğreniyoruz yavas yavas ben gun icindede soyluyorum kuzum huzurluyum,mutluyum,iyi dusunceleri uzerime cekiyorum diye ama o kadar hepsini soylemiyorum :)
işe yaradı mı cidden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…