Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isabet olmuş canımMerhaba kızlar, uzun bir süre fal baktırmıcam diye bugün baktırdım bitirdim bir süreliğine. Artık olumlama ve esmalara başlıyorum işe yarıcağını hissediyorum, bir kaç gündür stres kaynaklı uyuyamıyorum ama düzelecek inanıyorum.![]()
dün gerçekten uyguladımOsho yöntemini deneyimliycm:) şuandan sabaha gidicm bakalım neler yapmışım gün boyu![]()
Olumlamada ki 3.günüm :) kesinlikle işe yarıyo,normalde geceleri kaç defa uyanırdm ve zor uyurdum ama iki gecedr hiç uyanmadan uyuduğumu söyleyebilirim :)
aynennn dün bi ara uyandım sesten ama gözümü bile açamadımhakkaten o bende de var basladigimdan beri deliksiz uyuyorum bi zor kalkiyorum o kadar bu aksam olumlamayi 12 cvari yapicam sanirim 8 saati dolduramadigim icin uyanamiyorum
göstericek3. Gunumuzzz :) sabah zor uyandim bende ama cok rahat uyudum bide kalkar kalkmaz basliyorum okumaya yine defterim kalemim bas ucumda :) dun gece sapsal sapsal guluyordum en son![]()
pofu konustuktan sonra etkisini gosterdi :)
yok kuzumEvet. Bildirim mi yapıyorduk kız?
yok kuzum
nasıl gidiyor mrk ettim :)
kendini nasıl hissediyorsun
bi farklılık var mı?... vs
abart tabiii senden başka güzel var mı???Ben o konustugumuz gün gece yatarken yapmadım eşime sinirliydim hiç pozitif olamadım. Ama dün sabah, gece ve bu sabah yaptım. Gün içinde de her elimi yıkadıktan sonra falan aynada konustum kendimle cok guzelim, taş gibiyim falan diyebu kadar abartmamalı mıyım?
Aslında böyle söyluyorum ama içimde bir yer hadi ordan yalancı diyor sanki. Tam anlamıyla inanamıyorum henüz. Çok güzelsin diyorum ama doğru olmadıgını bilerek söyluyorum. Sizde de böyle oluyor dimi ya? Nasıl tam anlamıyla inancam
abart tabiii senden başka güzel var mı???
nesi abartı kuzum yaaa
hıımm senin bilinçaltın devreye giriyor
önce onu bi susturmak lazım
o öyle dediğinde sen bi sus de :) ben öyle yapıyorum
o zaman kendi dediklerime inanıp devam ediyorum
zamanla onu susturursun ama inanman lazım kendine
güzel olmayabilirsin hatta çok da çirkin olabilirsin ama bu göreceli bi durum canım unutma
onun için hadi ordan neren güzel lafına aldırma
sen sadece kendine ve ne istediğine odaklan
o sesi susturmayı öğrenmelisin ilk başta
canım merhabapofu canım merhaba.
sabah yapmaya başladım sayı olarak esmaları.
ben maddi olarak bolluk bereket içinde olmak istiyorum.
korunmakla beraber rızkın bereketli olması ve artmasına da ihtiyacım var.:)
ne okuyayım?
bir de geçen yıl da bakmıştım konuna güneş tutulmasıyla ilgili uygulamalaı kaydetmişim.
bir de burçlara göre esmalar vs. vardı.
bir de çakralar var.her bir dilek için farklı bir çakrayı çalıştırmak gerekiyor,yoksa tümden hepsini açmak lazım?