Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

günaayyddıınnnn
uzun zaman sonra ilk defa şu saatte ayaktayım hiç zorlanmadan yataktan kalktım huzur doluyum ciddi anlamda

evet hatunlar ne yaptınız anlatın bakalım
ben dün gece başladım
az önce de devam ettim :)
oohhh içim rahatladı gerçekten :)

Gunaydinnnnnn :) pofu bende basladim aynen dun gece ve sabah kalkar kalkmaz sabahlari biraz sapsal olabilirim malum 6bucukta uyaninca :):) ama dun gece ozellikle huzur doldum hayal kismina gelemedim daha henuz okuduktan sonra yapmaya calisiyorum ama :) sesli okuma kismindada pofu okudum ama oyle sesli derken yani ben duydum sadece sesimi gun icindede olumlama icinde gecen cumleleri tekrarliycam :):) yeni bi ise basladim bu arada bi proje onun icinde su unutkanlik ve zeka icin olan esmayi cekmeyi dusunuyorum cok unutkan olabiliyorum bazen :/

Kuzuuummmm bu ne ben çözemedim dahaa
Kuzum bastan sona oku ama baya yazi var kisacasi pozitif dusunce teknegi/ ne istersek onu hayatimiza cekeriz mantigi malum ben olumsuz dusunmeye meyilli bir insan oldugum icin once kendimden basladim ise bakalim dun gece ve bu sabah yaptim dahaa ilgilenirsen pofu sagolsun cok yardimci oldu bastan sonada bilgilerini paylasmis fali biramisken kokten temizlik yapalim dedim :)

bende bugün 6.30 da uyandım,gece de 1 falandı uyuduğumda normalde yataktan kalkamayan ben soğuk falan dinlemedim kalktım
ama sana şu kadar diyimmm dün yaptığım olumlamadan hemen sonra güzel bişeyler oldu :)))) mutlu mesut uyudum inan :)
gün içinde esma okuyabilirsin onun bi zararı yok,bizim amacımız sabah-gece olumlamaları yapmak ki bilinçaltı yeni mesajlarla dolsun :)
hadi bakalım..devam devammm

sağol canım Allah razı olsun.
esmaları üniversitede çok çekerdim.
insana verdiği manevi güç,huzur bambaşka.:)
Ya Selam esmasını da okurdum.
bir de manevi kirlerden arınmak için Ya Kuddüs

Ya Müheymin esmasinı da okumuştum galiba.
ama kitapcığım dağıldı sayılarını hatırlamıyorum.

akşam çocuklarla uğraşmaktan unuttum bakmayı.
sabah namazından sonra çekerdim.
bu akşam mı yarın sabha mı başlayayım canım?
Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz. bu esmayı okuyabilir :) kendi okursa daha iyi bence..
kızıma söylerim o kendisi çeker.

yarını bekleme
bu akşam başla
ama esmaların ardından bi niyet ve onun da ardından olumlama cümleleri yapmalısın :)
amaç tamamen kendini yenilemek :)

yarını bekleme
bu akşam başla
ama esmaların ardından bi niyet ve onun da ardından olumlama cümleleri yapmalısın :)
amaç tamamen kendini yenilemek :)
tamam canım.yazdığım niyetlerimi düşünürüm.

selam kızlar
çok iyiyim bugün herşey çok güzel...
bişey sormak istiyorum, şimdi ben bu olumlamayı iki gündür yapıyorum.

ama bu arada ben birçok konu için esma çekerim günlük
( ben iş için çekerim,huzur için,çocuklarım için ,vefat eden annem için vs vs)
şimdi onlara devam edersem çok karışıklık olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…