su konu acıldıgından berı manyak manyak gulen bır tek ben mıyımayy hatunlar bugün nedense bi huzur doluyumm:) şu konuyu özlemişim sayenizde canlandım bugün :)
cıkssssu konu acıldıgından berı manyak manyak gulen bır tek ben mıyım
ayy hatunlar bugün nedense bi huzur doluyumm:) şu konuyu özlemişim sayenizde canlandım bugün :)
Kuzum bastan sona oku ama baya yazi var kisacasi pozitif dusunce teknegi/ ne istersek onu hayatimiza cekeriz mantigi malum ben olumsuz dusunmeye meyilli bir insan oldugum icin once kendimden basladim ise bakalim dun gece ve bu sabah yaptim dahaa ilgilenirsenKuzuuummmm bu ne ben çözemedim dahaa
bende bugün 6.30 da uyandım,gece de 1 falandı uyuduğumdaGunaydinnnnnn :)pofu bende basladim aynen dun gece ve sabah kalkar kalkmaz sabahlari biraz sapsal olabilirim malum 6bucukta uyaninca :):) ama dun gece ozellikle huzur doldum hayal kismina gelemedim daha henuz okuduktan sonra yapmaya calisiyorum ama :) sesli okuma kismindada pofu okudum ama oyle sesli derken yani ben duydum sadece sesimi gun icindede olumlama icinde gecen cumleleri tekrarliycam :):) yeni bi ise basladim bu arada bi proje onun icinde su unutkanlik ve zeka icin olan esmayi cekmeyi dusunuyorum cok unutkan olabiliyorum bazen :/
sağol canım Allah razı olsun.Ya Selam
Günde zikir sayısı : 131 – Korkulan her şeyden korunmak için okunur.
sürekli zikr eden; fenalık ve kötülüklerden emin olur. Ya Selam isminin zikrine devam eden kişi; cin, şeytan ve insanların hile ve vesveselerinden uzak olur.
Ya Müheymin
Günde zikir sayısı : 145 – İnsanların düşüncelerini anlar korunur.
Günde 145 defa okuyan bela, musibet ve düşman şerrinden korunur. İlim ve imanı artar. Yazıp üzerinde taşıyanın rızkı ve malı artar. Allah’ın himayesinde olur.
bu ikisini okuyabilirsin canım,yani YA SELAM YA MÜHEYMİN olarak
sayısı sana kalmış içinden ne geçiyorsa
kızıma söylerim o kendisi çeker.Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz. bu esmayı okuyabilir :) kendi okursa daha iyi bence..
yarını beklemesağol canım Allah razı olsun.
esmaları üniversitede çok çekerdim.
insana verdiği manevi güç,huzur bambaşka.:)
Ya Selam esmasını da okurdum.
bir de manevi kirlerden arınmak için Ya Kuddüs
Ya Müheymin esmasinı da okumuştum galiba.
ama kitapcığım dağıldı sayılarını hatırlamıyorum.
akşam çocuklarla uğraşmaktan unuttum bakmayı.
sabah namazından sonra çekerdim.
bu akşam mı yarın sabha mı başlayayım canım?
kızıma söylerim o kendisi çeker.
tamam canım.yazdığım niyetlerimi düşünürüm.yarını bekleme
bu akşam başla
ama esmaların ardından bi niyet ve onun da ardından olumlama cümleleri yapmalısın :)
amaç tamamen kendini yenilemek :)
evet ben de bugün hissettim.Merhaba müheymin hep çekerim.Gün içinde rahatlatır beni.Güzel bir topik olmuş
Kuzum bastan sona oku ama baya yazi var kisacasi pozitif dusunce teknegi/ ne istersek onu hayatimiza cekeriz mantigi malum ben olumsuz dusunmeye meyilli bir insan oldugum icin once kendimden basladim ise bakalim dun gece ve bu sabah yaptim dahaa ilgilenirsenpofu
Merhabalar : ) Sıkı bir kuantumcu olarak hemen yazmak istedim nacizane...Ne istersek onu cekeriz degil de neysek onu cekeriz.Düşüncelerin kelimelerin her bir seyin enerjisi var,soyledigimiz her cumleye bu yuzden dikkat etmeliyiz.O yuzden olumlamalari yapip icsellestiriyoruz.Simdi siz diyorsunuz ya neyi istersem onu cekecem,bilncalti ego kismi devreye girebilir basta 'hadi canim herseyimi diye 'sizi kandirabilir,farkinda bile olmazsiniz.Sonra bilinc bilincalti catismaya girer,sonra dersiniz yapiyorum yapiyorum olmuyor.pofu sessiz takipcinim devamini dilerim paylasimlarin,enerji sinerji oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?