Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende bi kaç sayfa önce bi olumlama paylaşmıştım ...ona başladım....ama ben yazıldığı gibi dinliyorum yarım saat kadar uyumadan önce....3. Günüm bugün
enerjisel olarak daha iyim...yüzüm bile aydınlandı hemen bi netlik geldi
yalnız şöyle bişey var herhangi bi niyette bulunmadım .olumlamanın akışına teslim ettim kendimi
olumlama bu

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-10-21-57-49.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 104
Aminnnn canim aminnnn.O kadar cok ihtiyacim var ki duaya,Allah razi olsun.
Sizden de razı olsun.Bu sabah namazdan sonra hepimize dua ettim.
Hatta bu sayfaya önceden yazan Karbeyaz06 arkadaşımızı bile unutmadım.
Çok ihtiyacı vardı dualara.Dualar ihtiyacı olan herkese öncelik sırasıyla gitsin.
ALLAH kabul etsin

ay ne güzel cnm darısı bekleyenlere ,paylaştığın için sağol

ya üzüldüm bana yardımcı olmuştun.. en kısa zamanda inşallah kendini pozitif huzurlu hissedersin cnm

yarım saat boyunca aynı şeyi mi dinliyorsunuz?

güzel yürekli arkadaşım benim, nasılsın?
Allah dualarını-dualarımızı kabul etsin

Bazi kelimelerin enerjileri cok guzeldir,bize gecer o enerjiler.Olumlamadaki kelimer benim gunluk kullanmaya calistigim mantra niyetine yuksek enerjili kelimelerden.Niyete gerek yok gercekten :)

Allah razi olsun canim benim.Iyiki varsiniz,bu gece oglum da kizim da cok farkli degildi ama dualariniz enerjimi yükseltti.Hissettim resmen :) Rabbim hepimizin hayatini güzelliklerle ve mucizelerle doldursun.Ruhumuz gercek doyumlarla doysun,her birimiz gercek potansiyellerimizi yasayalim.Icimizde titreyen hayaller bir bir gercek olsun

Azaldı biraz uzuntum kendimi baska seylere veriyorum, olumlama yapıyorum bol bol okuyorum arkadaslarımla vakit geciriyorum ailemle...Oyle... Aklıma geliyor elbet mısal bugun epey kotuydum. Su buhran donemini atlatıp hayatıma duzgun bir insan almak istiyorum, inşallah Allah nasip eder.

Onerilerini dikkate alıcıgım : )))

ay ne güzel cnm darısı bekleyenlere ,paylaştığın için sağol
ne demek cnm :) bu benim yaptığım olumlamanın ve dualarımın karşılığıydı..paylaşmak da boynumun borcudur her zaman herkese yol gösterici olmak isterim..

Bazi kelimelerin enerjileri cok guzeldir,bize gecer o enerjiler.Olumlamadaki kelimer benim gunluk kullanmaya calistigim mantra niyetine yuksek enerjili kelimelerden.Niyete gerek yok gercekten :)
kesinliklee..her kelimenin enerjisi var..ama bazılarının enerjisi çok yüksek :)
her zaman dilime dolanan ''ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN''..bunu çok seviyorruumnmm :)

senin adına çok sevindim
o kötü enerjilerden kurtulmuşsun
inan ki çok kısa zamanda hayatın bambaşka güzelliklerle dolucak
yeterki inan :)

herşey çok güzell kızlarrr
hava bile harikaaa
olaylar yaşananlar herşey güzell
kötü dediğimiz şeyler aslında tamamen bizim sınavımız
ya başırıyoruz ya yok oluyoruz
emin olun ki sabredip direnip Allah'a sığınıp dualar eder,olumlu düşünür ve iyi olursanız sonucunu muhakkak alıyorsunuz :)

En acı aldığım yerlerden güclendigimi, hissediyorum ben.Biyografileri okuyorum misal aldıkları dersler onlari yapan,degerlerine deger katan,gelistiren yükselten.
Isık olsun,mucize olsun su an sicim gibi düşen yağmur damlaları.hayatımızı,yolumuzu,bizi aydınlatsın.Su an düsen yagmur damlalarinin sesiyle coskuyla atan kalbim tüm evrende muhtesem dalgalar,manyetik etkiler olusturduguna inaniyor ve buraya da kaydediyorum.Rabbim yollarimizi acik etsin her daim

güzel yürekli arkadaşım benim, nasılsın?
Allah dualarını-dualarımızı kabul etsin
Merhaba canım BEN ÇOK İYİYİM .
Siz nasılsınız.Eskiden sizinle özelden yazışırken size BEN ESMALARA BAŞLADIM
diye yazmıştım.Hatta size de verecektim siz müsait olmamıştınız.
Ama inanın okumalar Gerçekten de işe yaradı.
Sebebi de hem kendime hem başkalarına da okudum...

AMİN hep beraber olsun canım...

canım çok sevindim senin adına, Allah mutluluğunu daim etsin

Ben iki gündür dinleyemiyorum olumlamamı
sızıp kalıyorum yorgunluktan
baştan mı başliyim 21 gün sayımına
napsam ?

canım çok sevindim senin adına, Allah mutluluğunu daim etsin
AMİN Canım güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.ne güzel yazmışsınız.
Darısı başınıza herkese hepimize AMİN...
(Bu arada itiraf edeyim
ihtiyacınız olabilir düşüncesiyle size de bir kaç defa olumlama yapıp bu sayfaya çekmek istemiştim .aslında siz yazınca da için için güldüm.)
Hayatıma bir şekilde giren herkes kim olursa olsun aklıma geldikçe dualarımda yer alır.
Dualar paylaşmak içindir,paylaşınca dua olur zaten.
Ben teşekküre ve özellikle de ALLAH RAZI OLSUN demeye çok önem veririm.
Ve bunu da her zaman yerine getiririm.
Burada her şey yazıyoruz ve paylaşıyoruz.
Lütfen sizde başlayın.Kendinize göre esmalar seçip okuyunuz.
Sizde de etkileri hemen olmaz vazgeçmeyiniz.ama zamanla olacak.
Sadece istikrarla devam edin.Ben 2 senedir yapıyorum.
Her şey emek istiyor...

Son düzenleme:
çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…