• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu Yazi Asiri Umutsuzluk,Uykusuzluk Icerir :'(((
4.5 yasimdaki kizim yaklasik 2,5 yasina kadar uykusuzdu.Ve ben tam bir zombi gibiydim.1.5 yasina geldiginde sol tarafim uyusmaya basladi; belirtiler MS i isaret ediyordu.Ama tomografi,mr cekildi cok sükür bir sey cikmadi; sebebin uykusuzluk olduguna karar verdi dr :( Ogluma hamileyken,durduk yere aglama krizine girerdim.Yine ayni seyleri yasayacam,yine uykusuz kalacam diye.4 ayina kadar her sey normal sayilirdi;gece 2 defacik uyanip emip uyuyordu.4 aydan sonra 2 saate bire dustu.Ve su aralar saat basi uyaniyor.Uyuyup uyumadigimi bilmiyorum.5 gündur de kizimla birlikte donusumle uyaniyorlar,hasta cunku ve ben uyuyamiyorum :'((((
Iki cocugumla tek basina ilgileniyorum.Esim gunduz valisiyor,gece uykum cok hafiftir.Hadi sen bak ben uyuyorum diyemiyorum.Onlar orda uyanikken,uyanik olacagini bilirken uyuyamiyorum.
Enerjilerim eksilerde, ne yapacagimi bilmiyorum.Cikmazlardayim,pozitif dusunemiyorum.Allahim affetsin ama dualarim bile kapali sanki bu konuda :'((((((

4.5 yasimdaki kizim yaklasik 2,5 yasina kadar uykusuzdu.Ve ben tam bir zombi gibiydim.1.5 yasina geldiginde sol tarafim uyusmaya basladi; belirtiler MS i isaret ediyordu.Ama tomografi,mr cekildi cok sükür bir sey cikmadi; sebebin uykusuzluk olduguna karar verdi dr :KK43: Ogluma hamileyken,durduk yere aglama krizine girerdim.Yine ayni seyleri yasayacam,yine uykusuz kalacam diye.4 ayina kadar her sey normal sayilirdi;gece 2 defacik uyanip emip uyuyordu.4 aydan sonra 2 saate bire dustu.Ve su aralar saat basi uyaniyor.Uyuyup uyumadigimi bilmiyorum.5 gündur de kizimla birlikte donusumle uyaniyorlar,hasta cunku ve ben uyuyamiyorum :'((((
Iki cocugumla tek basina ilgileniyorum.Esim gunduz valisiyor,gece uykum cok hafiftir.Hadi sen bak ben uyuyorum diyemiyorum.Onlar orda uyanikken,uyanik olacagini bilirken uyuyamiyorum.
Enerjilerim eksilerde, ne yapacagimi bilmiyorum.Cikmazlardayim,pozitif dusunemiyorum.Allahim affetsin ama dualarim bile kapali sanki bu konuda :'((((((
Cocuklarina Nebe süresinin 9.ayetini okuyabilirsin canım. Aynı zamanda uyku duası olarak da geçer. Dua soyle,

Vecealnâ nevmekum sübâtâ

Bir de çocuklarına Ayetel Kursı, Fatiha, Felak ve Nas sürelerini de oku.Faydasini görürsün canim:)

4.5 yasimdaki kizim yaklasik 2,5 yasina kadar uykusuzdu.Ve ben tam bir zombi gibiydim.1.5 yasina geldiginde sol tarafim uyusmaya basladi; belirtiler MS i isaret ediyordu.Ama tomografi,mr cekildi cok sükür bir sey cikmadi; sebebin uykusuzluk olduguna karar verdi dr :KK43: Ogluma hamileyken,durduk yere aglama krizine girerdim.Yine ayni seyleri yasayacam,yine uykusuz kalacam diye.4 ayina kadar her sey normal sayilirdi;gece 2 defacik uyanip emip uyuyordu.4 aydan sonra 2 saate bire dustu.Ve su aralar saat basi uyaniyor.Uyuyup uyumadigimi bilmiyorum.5 gündur de kizimla birlikte donusumle uyaniyorlar,hasta cunku ve ben uyuyamiyorum :'((((
Canım benim inanamadım okuyunca :(

Son paragrafta bunu çözüme "Senin "desteginle ulaştıran bir anneden bahsedeceksin zannederek okudumm..

Yaa sennn senn burda okuyan bir çok arkadaşa bana bize destek olan umut dolu mesajlar atann senn !!!
Yakışmadı bee sana bu yazı hadii kalk silkelennn toparlann güzel güzel imijinasyoslarini yapp bol bol Şükrünu duâni yapp...
Lütfen ben bu sürecin kısacık bir durum olduğunu vee senin toparlanacagini biliyorum.
Bizlere ışık olan hatun ♥♥♥

Canım benim inanamadım okuyunca :KK43:

Son paragrafta bunu çözüme "Senin "desteginle ulaştıran bir anneden bahsedeceksin zannederek okudumm..

Yaa sennn senn burda okuyan bir çok arkadaşa bana bize destek olan umut dolu mesajlar atann senn !!!
Yakışmadı bee sana bu yazı hadii kalk silkelennn toparlann güzel güzel imijinasyoslarini yapp bol bol Şükrünu duâni yapp...
Lütfen ben bu sürecin kısacık bir durum olduğunu vee senin toparlanacagini biliyorum.
buttrfly de bir insan, onun da çaresiz kaldığı durumlar olabilir:) Geçici olacağını umuyorum...

Sizin için dualar okudum canım benim ve üfledim.:dua:
Kesinlikle en kısa zamanda etkisi olur.
:anne:Daha öncede başkalarına denedim ve oldu.
RABBİM KABUL ETSİN AMİN..:dua:

aaa kuzzuum nolduu sana yaa :S
bi sıkıntıları falan mı var acaba?ama sen böyle yaparsan biz napalım?senin kadar mantıkllı ve enerjik biri
hemen toparlanman lazım
illa ki bi çözümü vardır bunun

Ben buttrfly buttrfly i çok iyi anlıyorum. Uykusuzluk insanın enerjisini yerle bir ediyor.Bir kaç yıl evvel bir hafta boyunca geceleri uyuyamamıştım. O hafta inanilmaz gergin ve sinirliydim. Tahammül seviyem çok düşmüştü.buttrfly ise, çocukları sebebiyle çok daha uzun süredir uykusuz, buna rağmen şu mesajına kadar hiç birimiz ondan negatif bir enerji almadık. Demek ki, gerçekten çok zor durumda, öyle olmasa buraya bu mesajı yazmadı.

bi sıkıntıları falan mı var acaba?ama sen böyle yaparsan biz napalım?senin kadar mantıkllı ve enerjik biri
hemen toparlanman lazım
Demiii....
buttrfly de bir insan, onun da çaresiz kaldığı durumlar olabilir:) Geçici olacağını umuyorum...
Tabiki geçici bir durumm...
Yine gelipp muhteşem enerjisiyle yazıp bizleri de mutlu edecek demii buttrfly buttrfly

Rabbim kabul eder ne güzel bir yürek ♥♥

Ben buttrfly buttrfly i çok iyi anlıyorum. Uykusuzluk insanın enerjisini yerle bir ediyor.Bir kaç yıl evvel bir hafta boyunca geceleri uyuyamamıştım. O hafta inanilmaz gergin ve sinirliydim. Tahammül seviyem çok düşmüştü.buttrfly ise, çocukları sebebiyle çok daha uzun süredir uykusuz, buna rağmen şu mesajına kadar hiç birimiz ondan negatif bir enerji almadık. Demek ki, gerçekten çok zor durumda, öyle olmasa buraya bu mesajı yazmadı.

yok cnm tahmin ediyorum
bende geçen zaman içinde 1 hafta hiç uyumadım uyuyamadım kafamdaki sıkıntılardan
ne berbat ne illet bişey biliyorum

valla öyle cnm yani :(

@pofu bu arada sizin güzel haberleriniz almak çok sevindirici.
Darısı hepimizin başına AMİN...:dua:

Evetttt ben de yazacaktım tamm Hayırlı olsun ne güzel bir haber nasıl mutlu mutlu yazılmış bir haber diye..
Gerçekten ben de çok sevindim yaşatan Rabbime şükürler olsun. pofu pofu 'cumm

Rabbim kabul eder ne güzel bir yürek ♥♥
@NEFSSEMS
Canım benim bunu görebiliyorsanız sizin yüreğinizde ne kadar güzel:KK200::KK200::KK200:[/QUOTE]

Ben çok inanıyorum sanal gibi gözüksede burda buluşan yureklerin ictenligine dualarinin samimiyetine..
Rabbim dua etmeyi almayı nasip etsin yeter kii :dua::dua::dua::KK200::KK200:

Cocuklarina Nebe süresinin 9.ayetini okuyabilirsin canım. Aynı zamanda uyku duası olarak da geçer. Dua soyle,

Vecealnâ nevmekum sübâtâ

Bir de çocuklarına Ayetel Kursı, Fatiha, Felak ve Nas sürelerini de oku.Faydasini görürsün canim:)
Okuyacagim canim bugun mutlaka,ne duysam okuyorum yapiyorum valla
Canım benim inanamadım okuyunca :KK43:

Allah razi olsun canim,ilac gibi geldi sozlerin.Ne mutlu bana azicik da umut olabiliyorsam.Ama malesef uykum geldiginde ve uyuyamadigimda ben ben olamiyorum.Cok ama cok farkli bir insana donusuyorum,kucukken de anlatirlardi.Uyurken uyandirdiklarinda kavga edermisim resmen,küfürleri basarmisim :( Simdi resmen Allahim canimi al diye dua ediyorum uyumaya calisirken.Uykuyla ya da uykusuzlukla barismam lazim :((((
Aminnnn canim aminnnn.O kadar cok ihtiyacim var ki duaya,Allah razi olsun.

hemen toparlanman lazım
Gündüzleri afacanliklari disinda bir sorunlari yok cok sükür canim,ama gece olunca sanki karabasanlar cokuyor tobe tobe ya. Sabah 11 e geliyor su an.Ama sanki kendimi Tr saatindeyim,cok uykum var :(
Gececek insallahhh bunlar da Rabbimin izniyle biliyorum ama bu surec enerjimi tuhaflastiriyor.Ama bir taraftan da diyorum hedeflerimin buna da ihtiyaci vardir,gözüm surekli uzerlerinde de nefes aldirmiyorum gibi.Enerjimi baska bir yone negatif de olsa kanalize ediyorum iste.
Su durumda bile olumlu düşünebiliyorum ya cok sükür bin sükür; ne diyeyim :)
Her sey cok güzel emin olun,bizi uykusuz biraksa da,hayal kirikligina ugratsa bile; biz sadece duruma takiliyoruz.

Ben çok inanıyorum sanal gibi gözüksede burda buluşan yureklerin ictenligine dualarinin samimiyetine..
Rabbim dua etmeyi almayı nasip etsin yeter kii :dua::dua::dua::KK200::KK200:
Canım kesinlikle öyle .:KK68:Bence herkes İLAHİ TESADÜFLE burada .
Dualar da paylaştıkça güzel :dua:
Dua almak ,dua etmek ,iyilik etmek hep nasip işidir.:super:
Hepimizin duaları kabul olsun.AMİN:dua:

Son düzenleme:
Back
X