• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende bi kaç sayfa önce bi olumlama paylaşmıştım ...ona başladım....ama ben yazıldığı gibi dinliyorum yarım saat kadar uyumadan önce....3. Günüm bugün
enerjisel olarak daha iyim...yüzüm bile aydınlandı hemen bi netlik geldi :D
yalnız şöyle bişey var herhangi bi niyette bulunmadım .olumlamanın akışına teslim ettim kendimi
olumlama bu

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-10-21-57-49.webp
    Screenshot_2016-08-10-21-57-49.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 105
Aminnnn canim aminnnn.O kadar cok ihtiyacim var ki duaya,Allah razi olsun.
Sizden de razı olsun.Bu sabah namazdan sonra hepimize dua ettim.
Hatta bu sayfaya önceden yazan Karbeyaz06 arkadaşımızı bile unutmadım.
Çok ihtiyacı vardı dualara.Dualar ihtiyacı olan herkese öncelik sırasıyla gitsin.
ALLAH kabul etsin:dua:

kızllaarrr
isteyin hep isteyin nerde olduğunuzun ne yaptığınızın önemi yookkk ''isteyin'' açın ellerinizi yalvarırcasına ,yürekten isteyinnn..olmuyor demeyin,sabredinnn!!inan kiiii istediğiniz şey tam da sizin istediğiniz gibi bi gün geliyor ve oluyor :))

Çoookkkk mutluyummm
harikayıımmmm
Allah'ım hepimizee herkese versin bu mutluluğu!
ben de zamanında berbat günler yaşadım
berbat ne kelime ölmeyi bile düşündüm o kadar diyorum size!!
ama yılmadım hep içimde bi yerlerde ''herşey iyi olcak,dayan'' diyen bi ses vardı
yalvardım
gece gündüz yolda evde hep ''Allah'ım noluuurr '' diye yalvardım
sonuç,= ççookk uzun bi zaman sürecinden sonra beni buldu,hem de tam istediğim gibi :)

Allah'ıma binnn şükürrrrr MUTLUYUM :)
ay ne güzel cnm darısı bekleyenlere ,paylaştığın için sağol

Bu Yazi Asiri Umutsuzluk,Uykusuzluk Icerir :'(((
4.5 yasimdaki kizim yaklasik 2,5 yasina kadar uykusuzdu.Ve ben tam bir zombi gibiydim.1.5 yasina geldiginde sol tarafim uyusmaya basladi; belirtiler MS i isaret ediyordu.Ama tomografi,mr cekildi cok sükür bir sey cikmadi; sebebin uykusuzluk olduguna karar verdi dr :KK43: Ogluma hamileyken,durduk yere aglama krizine girerdim.Yine ayni seyleri yasayacam,yine uykusuz kalacam diye.4 ayina kadar her sey normal sayilirdi;gece 2 defacik uyanip emip uyuyordu.4 aydan sonra 2 saate bire dustu.Ve su aralar saat basi uyaniyor.Uyuyup uyumadigimi bilmiyorum.5 gündur de kizimla birlikte donusumle uyaniyorlar,hasta cunku ve ben uyuyamiyorum :'((((
Iki cocugumla tek basina ilgileniyorum.Esim gunduz valisiyor,gece uykum cok hafiftir.Hadi sen bak ben uyuyorum diyemiyorum.Onlar orda uyanikken,uyanik olacagini bilirken uyuyamiyorum.
Enerjilerim eksilerde, ne yapacagimi bilmiyorum.Cikmazlardayim,pozitif dusunemiyorum.Allahim affetsin ama dualarim bile kapali sanki bu konuda :'((((((
ya üzüldüm bana yardımcı olmuştun.. en kısa zamanda inşallah kendini pozitif huzurlu hissedersin cnm

Bende bi kaç sayfa önce bi olumlama paylaşmıştım ...ona başladım....ama ben yazıldığı gibi dinliyorum yarım saat kadar uyumadan önce....3. Günüm bugün
enerjisel olarak daha iyim...yüzüm bile aydınlandı hemen bi netlik geldi :KK70:
yalnız şöyle bişey var herhangi bi niyette bulunmadım .olumlamanın akışına teslim ettim kendimi
olumlama bu
yarım saat boyunca aynı şeyi mi dinliyorsunuz?

Çok ihtiyacı vardı dualara.Dualar ihtiyacı olan herkese öncelik sırasıyla gitsin.
güzel yürekli arkadaşım benim, nasılsın?
Allah dualarını-dualarımızı kabul etsin

enerjisel olarak daha iyim...yüzüm bile aydınlandı hemen bi netlik geldi :KK70:
olumlama bu
Bazi kelimelerin enerjileri cok guzeldir,bize gecer o enerjiler.Olumlamadaki kelimer benim gunluk kullanmaya calistigim mantra niyetine yuksek enerjili kelimelerden.Niyete gerek yok gercekten :)

Allah razi olsun canim benim.Iyiki varsiniz,bu gece oglum da kizim da cok farkli degildi ama dualariniz enerjimi yükseltti.Hissettim resmen :) Rabbim hepimizin hayatini güzelliklerle ve mucizelerle doldursun.Ruhumuz gercek doyumlarla doysun,her birimiz gercek potansiyellerimizi yasayalim.Icimizde titreyen hayaller bir bir gercek olsun

Nasilsin, kendini nasil hissediyorsun.Ona karsi ne hissediyorsun demiyorum bak; cunku yonu kendimize cevirirsek digerleri bir hic olur biz hersey oluruz.Baskasi da bizi aynen kendimizi gordugumuz gibi gorur.Bazen cok genel yaziyorum,cunku yasadigimiz olaylari ve insanlari resmen enerjimize gore cekiyoruz.Ister inanalim,ister inanmayalim.
Daha 14gun var bildigim kadariyla,bu 14 gin oncekiler gibi degil.Tam tersi iyilestirme enerjileri var.Ama oncelikle buna ciddi anlamda niyetlenmemiz lazim
Su olumlamayi yapabiliriz elimdekilerin,sahip olduklarimin degerini biliyorum gidenlere ve sahip olamadiklarima ayiracak vaktim yok...gibisinde.Tabi bunu guclendirip detaylandirabiliriz.Aceleyle yaziyorum hep kusura bakmayin :)

Bir de aklima geldi taaa eskiler de bir uygulama yapmistim.Diyordu ki kelimelerin enerjileri vardir,yuksek enerjileri kullanirsaniz onlarin enerjilerini cekersiniz.Ben basladim bu kelimeleri kullanmaya ihtisam,gorkem,sahane,enfes,fevkalade,muazzam,muhtesem,mucize,sihirli,isiltili,...Aliskanlik haline getirdim kullanmaya,sonra baktim o frekanslari cekiyorum kendime : ))) Simdi benim minik kizim da guzel bir sey gorse anne ne kadar muzzammmm degil mi diyor; tabi simdilerde onlar brilliant,gorgeous,dazzling,miracle lere dönüyor dil ingilizceye dondugu icin :)
Lutfen sizler de yapin calisma.Cok cok cok etkili.Negatif bir insanin boyle kelimeler kullanabilecegini dusunuyor musunuz; aslaaaa tabiki.Bu kelimeler pozitif,olumlu,neseli insanlara aittir ve harika rezonanslar olustururlar :)
Su an bahsederken bile kendimi isil isil hissediyorum yahuu;ne duruyorsunuzzzz :)

Azaldı biraz uzuntum kendimi baska seylere veriyorum, olumlama yapıyorum bol bol okuyorum arkadaslarımla vakit geciriyorum ailemle...Oyle... Aklıma geliyor elbet mısal bugun epey kotuydum. Su buhran donemini atlatıp hayatıma duzgun bir insan almak istiyorum, inşallah Allah nasip eder.

Onerilerini dikkate alıcıgım : )))

ay ne güzel cnm darısı bekleyenlere ,paylaştığın için sağol
ne demek cnm :) bu benim yaptığım olumlamanın ve dualarımın karşılığıydı..paylaşmak da boynumun borcudur her zaman herkese yol gösterici olmak isterim..

Bazi kelimelerin enerjileri cok guzeldir,bize gecer o enerjiler.Olumlamadaki kelimer benim gunluk kullanmaya calistigim mantra niyetine yuksek enerjili kelimelerden.Niyete gerek yok gercekten :)
kesinliklee..her kelimenin enerjisi var..ama bazılarının enerjisi çok yüksek :)
her zaman dilime dolanan ''ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN''..bunu çok seviyorruumnmm :)

Azaldı biraz uzuntum kendimi baska seylere veriyorum, olumlama yapıyorum bol bol okuyorum arkadaslarımla vakit geciriyorum ailemle...Oyle... Aklıma geliyor elbet mısal bugun epey kotuydum. Su buhran donemini atlatıp hayatıma duzgun bir insan almak istiyorum, inşallah Allah nasip eder.

Onerilerini dikkate alıcıgım : )))

senin adına çok sevindim
o kötü enerjilerden kurtulmuşsun
inan ki çok kısa zamanda hayatın bambaşka güzelliklerle dolucak
yeterki inan :)

herşey çok güzell kızlarrr
hava bile harikaaa
olaylar yaşananlar herşey güzell
kötü dediğimiz şeyler aslında tamamen bizim sınavımız
ya başırıyoruz ya yok oluyoruz
emin olun ki sabredip direnip Allah'a sığınıp dualar eder,olumlu düşünür ve iyi olursanız sonucunu muhakkak alıyorsunuz :)

herşey çok güzell kızlarrr
hava bile harikaaa
olaylar yaşananlar herşey güzell
kötü dediğimiz şeyler aslında tamamen bizim sınavımız
ya başırıyoruz ya yok oluyoruz
emin olun ki sabredip direnip Allah'a sığınıp dualar eder,olumlu düşünür ve iyi olursanız sonucunu muhakkak alıyorsunuz :)
En acı aldığım yerlerden güclendigimi, hissediyorum ben.Biyografileri okuyorum misal aldıkları dersler onlari yapan,degerlerine deger katan,gelistiren yükselten.
Isık olsun,mucize olsun su an sicim gibi düşen yağmur damlaları.hayatımızı,yolumuzu,bizi aydınlatsın.Su an düsen yagmur damlalarinin sesiyle coskuyla atan kalbim tüm evrende muhtesem dalgalar,manyetik etkiler olusturduguna inaniyor ve buraya da kaydediyorum.Rabbim yollarimizi acik etsin her daim

güzel yürekli arkadaşım benim, nasılsın?
Allah dualarını-dualarımızı kabul etsin
Merhaba canım BEN ÇOK İYİYİM .:KK73::nazar::nazar::nazar:
Siz nasılsınız.Eskiden sizinle özelden yazışırken size BEN ESMALARA BAŞLADIM
diye yazmıştım.Hatta size de verecektim siz müsait olmamıştınız.
Ama inanın okumalar Gerçekten de işe yaradı.
Sebebi de hem kendime :dua:hem başkalarına da okudum...

Allah razi olsun canim benim.Iyiki varsiniz,bu gece oglum da kizim da cok farkli degildi ama dualariniz enerjimi yükseltti.Hissettim resmen :) Rabbim hepimizin hayatini güzelliklerle ve mucizelerle doldursun.Ruhumuz gercek doyumlarla doysun,her birimiz gercek potansiyellerimizi yasayalim.Icimizde titreyen hayaller bir bir gercek olsun
AMİN hep beraber olsun canım...

Merhaba canım BEN ÇOK İYİYİM .:KK73::nazar::nazar::nazar:
Siz nasılsınız.Eskiden sizinle özelden yazışırken size BEN ESMALARA BAŞLADIM
diye yazmıştım.Hatta size de verecektim siz müsait olmamıştınız.
Ama inanın okumalar Gerçekten de işe yaradı.
Sebebi de hem kendime :dua:hem başkalarına da okudum...
canım çok sevindim senin adına, Allah mutluluğunu daim etsin Hoppa

Ben iki gündür dinleyemiyorum olumlamamı
sızıp kalıyorum yorgunluktan
baştan mı başliyim 21 gün sayımına
napsam ?

canım çok sevindim senin adına, Allah mutluluğunu daim etsin Hoppa
AMİN Canım güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.ne güzel yazmışsınız.:KK19:
Darısı başınıza herkese hepimize AMİN...
(Bu arada itiraf edeyim
ihtiyacınız olabilir düşüncesiyle size de bir kaç defa olumlama yapıp bu sayfaya çekmek istemiştim .aslında siz yazınca da için için güldüm.)
Hayatıma bir şekilde giren herkes kim olursa olsun aklıma geldikçe dualarımda yer alır.
Dualar paylaşmak içindir,paylaşınca dua olur zaten.
Ben teşekküre ve özellikle de ALLAH RAZI OLSUN demeye çok önem veririm.
Ve bunu da her zaman yerine getiririm.
Burada her şey yazıyoruz ve paylaşıyoruz.
Lütfen sizde başlayın.Kendinize göre esmalar seçip okuyunuz.
Sizde de etkileri hemen olmaz vazgeçmeyiniz.ama zamanla olacak.
Sadece istikrarla devam edin.Ben 2 senedir yapıyorum.
Her şey emek istiyor...

Son düzenleme:
AMİN Canım güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.ne güzel yazmışsınız.:KK19:
Darısı başınıza herkese hepimize AMİN...
(Bu arada itiraf edeyim
ihtiyacınız olabilir düşüncesiyle size de bir kaç defa olumlama yapıp bu sayfaya çekmek istemiştim .aslında siz yazınca da için için güldüm.)
Hayatıma bir şekilde giren herkes kim olursa olsun aklıma geldikçe dualarımda yer alır.
Dualar paylaşmak içindir,paylaşınca dua olur zaten.
Ben teşekküre ve özellikle de ALLAH RAZI OLSUN demeye çok önem veririm.
Ve bunu da her zaman yerine getiririm.
Burada her şey yazıyoruz ve paylaşıyoruz.
Lütfen sizde başlayın.Kendinize göre esmalar seçip okuyunuz.
Sizde de etkileri hemen olmaz vazgeçmeyiniz.ama zamanla olacak.
Sadece istikrarla devam edin.Ben 2 senedir yapıyorum.
Her şey emek istiyor...
çoook teşekkür ederim güzel dileklerin için canım.

Back
X