Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Harika bir haber :) O zaman yazmadim ama simdi yazayim.Sen onu serbest birakip Allaha havale ettikce enerjisi dusecek; sana ve sen gibi davrandigi tüm insanlara yasattiklarini yasayacak.Isin guzel tarafi enerji dustukce sana yaklasasacak,ama sen zaten soguyor olacaksin.Karma,ilahi adalet... ne dersen iste.

Amin canim... Ben gene iyi olmaya emek vermeye devam edicem ama ona degil. Aldatan , ciddi seyler yapmaya adim atan bi insana bunlari yapan ne hali varsa gorsun.

Kızlar bir şey soracağım

Bir şehirden başka bir şehire taşınmak istiyorsunuz. Buna imkanımız da var ama erkek kişisi ikna olmuyor

Bunun olumlamasi nasıl yapılır?

İstedigimiz şehri söyleyip ben oradayım ve mutluyum. O şehirde bir evim var vs mi demek lazim.

Bunun cevabi acil lazım, kendime değil :)

drioli
buttrfly
BLUEGREENBLUE
pofu

Uzun süredir hep sizi okuyorum ama katılım pek yapmıyordum. Bende düşüncenin ve inancın hayatı değiştirdiğine bir örnek vermek istiyorum.
Müdürümle oldukça sıkıntılı bir durum içindeydim. Her gün istifa etmeliyim bugün düşüncesiyle uyanıyordum. Hatta tüm olumsuzlukların üstüne maddi manevi yaptığı yanlışlar iyice katlanılmaz olmuştu benim için.
Siteleri gezerken düşmanın helakı için fil suresi okuyun yazıyordu. Okuyacaktım sonra vicdanım izin vermedi vazgeçtim. Ama her sabah işe bugün suratını son görüşüm olacak diyordum. Bi yandan da tedirgindim onun suratını görmicem diye işsiz kalcam doğru düzgün dua etsene Nar diye
Ki derken ani bir şekilde merkezden yazı geldi ve 1 saat bile değil yarım saat içerisinde şubeyle ilişkisi son buldu. son görüşüm oldu.
Yeni müdürüm zaten sevdiğim bir iş arkadaşımdı. İş yerinde huzur gibisi yok.
Ki bu tamamiyle Allaha teslimiyet sayesinde oldu.
Artık düşüncelerime dikkat ediyorum. Çünkü Rabbim duyuyor biliyorum.

gözünüz aydın:) darısı başıma inşallah, benim de başımda bi müdür müsvettesi var defolup gider Allahım inşallah

Orda olsa neler yapar,neler hisseder,kimlerle sohbet eder mesela;bunlari imgeleme yapmali.Ozellikle duygular cok onemli.Ne kadar cok 5 duyu organ,his o kadar iyi olur.Tabi bunu ikna etmek istedigi kisiyi de ekleyeecek.Onun iyiki gelmisiz ya hakliymissin derkenki sesini duymali,hatta sarilsin filan ki dokunma hissi de harekete gecsin.Bir de yolda yururken gercekte sanki orda yuruyormus gibi hissedip ohh sükür filan desin,o hissi olmadan yasasin yani.Fazlasiyla kendine doner insallah şükür yasasiyla :)

Anladım :) bunu hayal etmek hissetmek zor olsa gerek.
İnsanin sahip olduğu zeka tipine göre biraz değişir. İşitsel hafızası varsa sesleri daha iyi hayal eder. Görsel hafızaya sahipse görüntüleri..
Umarım olur ya :)
Bunları hissederken ben x şehirdeyim, burada evimde eşimle mutluyum şeklinde cümleler kurmalı mı?

Soyle de yapabilir,hayali bir arkadasi olsun.Ona anlatsin,mektup da yazabilir.Su sehire geldim,sunlar var,bunlar oldu,cok harika hissediyorum... gibi seyler yazsin.Boylelikle kafasinda imajinasyon yapacagi seylerin cercevesi olusmus olur.Hem isteği icin calisma yapmis olmasi evrene ben bunu gercekten istiyorum ve hak ediyorum sinyallerinde gondermis oluyor :)

Artik kalbimin sesini dinliyorum.Soyle ki mesela aklimdan bir sey gecti,eger icimi soyle hafiften titretiyorsa pesinden gidiyorum devam ediyorum.Bazen de aklimdan bir sey geciyor aslinda cok guzel,olsa belki cok mutlu olacagim ama icinde hic kipirti yapmiyor,birakiyorum onu hemen.Ve icimde kipirti yapan seyden hemen isaretleri aliyorum;devam et devam der gibi.Rezonans kanunda bahsi gecen sey tan olarak sanirim bu :) Ise yariyor

Tamam çok teşekkür ederim cevabın için :) son olarak.
Olumlamaya niyetle başlayıp şükürle bitirin diye bir sey okudum.
İlk niyet nasıl olmalı içinden geldigi gibi mi yoksa belirli bir kalıbı var mi?

Tamam çok teşekkür ederim cevabın için :) son olarak.
Olumlamaya niyetle başlayıp şükürle bitirin diye bir sey okudum.
İlk niyet nasıl olmalı içinden geldigi gibi mi yoksa belirli bir kalıbı var mi?
Acikcasi direk icimden nasil gelirse oyle basliyorum, istiyorum demek bile aslinda niyet etmektir.Ama sukur cok onemli.Olacak olan seyin sizi mutlu hissettirmesi lazim bastan,onun icinde sukur hissi sart.Icimizde acelecilik,acaba olursa kotu mu olur ya da olmazsa kotu mu olur tarzi dusunceler barindirmamaliyiz.Hatta su asamaya gelinebilirse muthistir; hayali bizzat yasamis kadar haz alip,olmus gibi tat alip birakmak...hayali bile cok guzel o bile yeter kafasi iste bu...Tam bir şükür halini barindirir,iceride inanilmaz bir ic huzur ve güven vardir.Cunku bilirsiniz,coooktan gerceklesmistir bile bir yerde.Sadece zaman olgunlastiginda siz ona kolaylikla gecis yaparsiniz.Yani kuantum sicramasi yaparsiniz.

Ne demek bende sizin sayenizde bilmediğim fark edemediğim güzel şeyler öğrendim, sevgiler :)

yaaa nasıll aynı şeylerrr artık şaşırmıyorum buna..:)
hani geçen yazmıştım yaa sinyallerini alıyorum artık diyeee tam da buydu dediğim..yani söylediğimde kalbimi kıpırdatıyor yaa tamam dedim olucak ama zamanını bekliyor süpersinnn canım yaaa aynı noktadan hedefe adım atmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…