Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hatta ek olarak,deneme yaptım..hiç alakası olmayan bişeyi denedim..hhiiçç kıpırtı olmadı..sonra istediğim 2 olay için tekrar tekrar denedim ve hep daha da kuvvetli heyecan kıpırtı oldu :) bunu daha öncede yaşamıştım ama büyüsü bozulmasın diye alatmaktan da çekiniyordum açıkcası :)

Çok sevindim canım .ama şunu düşünmeyiniz büyüsü gitmez inanın
Zaten bizlerin yaptığı neye inanırsan o olur düşüncesi

hayır ben değil..etrafımdaki negatif düşünen şahıslar için diyorum :)
Kimler olduğunu bilemiyorum.Aileden değilse eğer
Sadece kısa süre için yanınızda olduklarını düşünün.Hatta Onları yok kabul ediniz
Nötr olun onlara.yakında ya pozitif olacaklar ya gidecekler buna inanın

pofu artik eminim canim,icimde heyecan yapiyorsa o zaten ben de olan bir sey.Istemem bile senin istemen Rabbim diyoruz ya,iste bu da dogrudan sinyali.Egodan degil kalpten geleni yani.
Bu arada daha dün birden bire uyandim,hemen haberlere baktim.Yoksa bir yerde patlamami oldu ne oldu diye,birden icim urperdi.O an bir sey yoktu,hemen dualarima basladim Rabbim korusun kotu olaylardan,serlerden diye ulkemi.Ertesinde diyarbakir patlamasi oldu,esimin uzaktan tanidigi bir arkadasi sehit olmus ve kuzenim de ordaymis.Artik coook daha uzun tutacagim dualarimi ve imajinasyonlarla destekleyecegim
Rabbimden diliyorum su mubarek cuma gününde tüm dünyayi,ülkemi,sevdiklerimi,sevenlerimi ve ailemi(gelecek nesiller dahil) baris,huzur,mutluluk icerisinde yasatsin Ya Vedud Ya Cami Ya Kadir Ya Basit Ya Rahman adiyla

Siz hissetmişsiniz.çok yoğun yaşıyorsunuz her şeyi.Mekanı cennet olsun.üzülmeyiniz öyle gerekiyormuş RABBİM her şeyi bilir.bunda da hayır vardır.
Duanız çok güzel hep beraber AMİN...

buttrfly , pofu , sizler maşallah bayağı ilerlemişsiniz ve hislerinizi tanıyıp yönlendirmeyi başarıyorsunuz.Ben daha çok yolun başındayım Ama bugün bir rüya gördüm.Rüyamda kendimi olumsuz bir durum içinde görüyorum.Kendimi kötü hissediyorum. Sonra şu anki yaptığım olumlamalarımı rüyamda tekrar ediyorum ve hemen ruh halim değişiyor ve çevremdeki insanların da bana karşı tavrı pozitif yönde değişiyor:) Bunu size şu sebeple anlattım, eğer ben düşündüğüm bir şeyi rüyamda görüyorsam o artık benim bilinçaltıma işlemiş demektir. Sabit fikirli bir yapım var.Bazi şeyler bende zor değişiyor. O sebeple bu rüyayı ciddi bir gelişme olarak kabul ediyorum:))

Sizde değişim çok hızlı gerçekleşiyor sanırım:) Ya Kahhar esmasını bırakmanız çok iyi olmuş. Halbuki önceki mesajlarınızı dikkate aldığımda bırakacağınıza dair en ufak bir ümidim yoktu:) İnşallah çok daha iyi olursunuz.

aynen cnm artık eminim
daha yakın zamanda istediğim bişey vardı,onu yaparken de bu kıpırtılar vardı ve sonuç : OLDU :)
bu arada Allah rahmet eylesin

kalbini dinle cnm benim o sana yön verecektir :)
bunu yapmayı bende çok olmadı öğreneli :) ama gerçekten yanıltmıyor

Bu korkulardan hangisinin beni daha çok engellediğini nasıl bulabilirim.
Doğru tamir yapmak için önce arızayı doğru tespit etmek lazım.

hepsini ayrı ayrı denemen lazım..kesin şöyle yap diyemem..hepsi için ayrı zmanlarda deneme yanılma uygulaman gerek

Kızlar bir şey diyeceğim.

Bu ara ben bu olumlamalari yaparken(gece ve sabah) içimde bir heyecan oluyor.
Kötü mü iyi mi olduğunu anlayamıyorum.

Mesela ben öğrenciyken bir sınav olacağı zaman heyecan yapar karnım kasılırdı. Ya da bir insanla kötü bir tartışma yaşadığımda yine karnımda bir şeyler oluyor.

Böyle kalbim, karnım pır pır ve bu epey rahatsız edici.
Hoş bu ara kötü bir tartışma yaşadım yine belki onun etkisi ama o olmadan da gece yatarken ve sabah kalkıp yaptığımda değişik hissediyorum.

Karışık hisler.
Ne oluyor sizce yaşayanınız var mi bu durumu

Bence tam kendine,ihtiyacina gore olumlama bulmussun :) Yani sahsen ben olsam oyle dusunurdum.Kalbinin pirpirina güvenmelisin.Devam et,kendini vererek.Bakalim kalbin nasil rezonans alani olusturuyor,neleri nasil cekecek :)

Öyle mi diyorsunuz :)
Tamam devam edeyim.

Sanki stres yaşıyor heyecanı gibi geldi bana :)

Bu rezonansi araştırayım ben.

Bence tam kendine,ihtiyacina gore olumlama bulmussun :) Yani sahsen ben olsam oyle dusunurdum.Kalbinin pirpirina güvenmelisin.Devam et,kendini vererek.Bakalim kalbin nasil rezonans alani olusturuyor,neleri nasil cekecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…