• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hatta ek olarak,deneme yaptım..hiç alakası olmayan bişeyi denedim..hhiiçç kıpırtı olmadı..sonra istediğim 2 olay için tekrar tekrar denedim ve hep daha da kuvvetli heyecan kıpırtı oldu :) bunu daha öncede yaşamıştım ama büyüsü bozulmasın diye alatmaktan da çekiniyordum açıkcası :)

hatta ek olarak,deneme yaptım..hiç alakası olmayan bişeyi denedim..hhiiçç kıpırtı olmadı..sonra istediğim 2 olay için tekrar tekrar denedim ve hep daha da kuvvetli heyecan kıpırtı oldu :) bunu daha öncede yaşamıştım ama büyüsü bozulmasın diye alatmaktan da çekiniyordum açıkcası :)
Çok sevindim canım .ama şunu düşünmeyiniz büyüsü gitmez inanın:KK39:
Zaten bizlerin yaptığı neye inanırsan o olur düşüncesi:KK24:

hayır ben değil..etrafımdaki negatif düşünen şahıslar için diyorum :)
Kimler olduğunu bilemiyorum.Aileden değilse eğer
Sadece kısa süre için yanınızda olduklarını düşünün.Hatta Onları yok kabul ediniz
Nötr olun onlara.yakında ya :KK28:pozitif olacaklar ya:duduk: gidecekler buna inanın:KK45:

pofu pofu artik eminim canim,icimde heyecan yapiyorsa o zaten ben de olan bir sey.Istemem bile senin istemen Rabbim diyoruz ya,iste bu da dogrudan sinyali.Egodan degil kalpten geleni yani.
Bu arada daha dün birden bire uyandim,hemen haberlere baktim.Yoksa bir yerde patlamami oldu ne oldu diye,birden icim urperdi.O an bir sey yoktu,hemen dualarima basladim Rabbim korusun kotu olaylardan,serlerden diye ulkemi.Ertesinde diyarbakir patlamasi oldu,esimin uzaktan tanidigi bir arkadasi sehit olmus ve kuzenim de ordaymis.Artik coook daha uzun tutacagim dualarimi ve imajinasyonlarla destekleyecegim :(
Rabbimden diliyorum su mubarek cuma gününde tüm dünyayi,ülkemi,sevdiklerimi,sevenlerimi ve ailemi(gelecek nesiller dahil) baris,huzur,mutluluk icerisinde yasatsin Ya Vedud Ya Cami Ya Kadir Ya Basit Ya Rahman adiyla

pofu pofu artik eminim canim,icimde heyecan yapiyorsa o zaten ben de olan bir sey.Istemem bile senin istemen Rabbim diyoruz ya,iste bu da dogrudan sinyali.Egodan degil kalpten geleni yani.
Bu arada daha dün birden bire uyandim,hemen haberlere baktim.Yoksa bir yerde patlamami oldu ne oldu diye,birden icim urperdi.O an bir sey yoktu,hemen dualarima basladim Rabbim korusun kotu olaylardan,serlerden diye ulkemi.Ertesinde diyarbakir patlamasi oldu,esimin uzaktan tanidigi bir arkadasi sehit olmus ve kuzenim de ordaymis.Artik coook daha uzun tutacagim dualarimi ve imajinasyonlarla destekleyecegim :KK43:
Rabbimden diliyorum su mubarek cuma gününde tüm dünyayi,ülkemi,sevdiklerimi,sevenlerimi ve ailemi(gelecek nesiller dahil) baris,huzur,mutluluk icerisinde yasatsin Ya Vedud Ya Cami Ya Kadir Ya Basit Ya Rahman adiyla
Siz hissetmişsiniz.çok yoğun yaşıyorsunuz her şeyi.Mekanı cennet olsun.üzülmeyiniz öyle gerekiyormuş RABBİM her şeyi bilir.bunda da hayır vardır.
Duanız çok güzel hep beraber AMİN...

yaaa nasıll aynı şeylerrr artık şaşırmıyorum buna..:)
hani geçen yazmıştım yaa sinyallerini alıyorum artık diyeee tam da buydu dediğim..yani söylediğimde kalbimi kıpırdatıyor yaa tamam dedim olucak ama zamanını bekliyor süpersinnn canım yaaa aynı noktadan hedefe adım atmışız
buttrfly buttrfly , pofu pofu , sizler maşallah bayağı ilerlemişsiniz ve hislerinizi tanıyıp yönlendirmeyi başarıyorsunuz.Ben daha çok yolun başındayım:KK43: Ama bugün bir rüya gördüm.Rüyamda kendimi olumsuz bir durum içinde görüyorum.Kendimi kötü hissediyorum. Sonra şu anki yaptığım olumlamalarımı rüyamda tekrar ediyorum ve hemen ruh halim değişiyor ve çevremdeki insanların da bana karşı tavrı pozitif yönde değişiyor:) Bunu size şu sebeple anlattım, eğer ben düşündüğüm bir şeyi rüyamda görüyorsam o artık benim bilinçaltıma işlemiş demektir. Sabit fikirli bir yapım var.Bazi şeyler bende zor değişiyor. O sebeple bu rüyayı ciddi bir gelişme olarak kabul ediyorum:))

Korkular İçin Olumlamalar

Güvensizlik Korkusu için;

Yaşamın akışına güveniyorum.
Her ne oluyorsa benim için en güzel şekilde gerçekleşiyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben tüm insanlara güveniyorum.
Ben her halimle güvendeyim ve bunun için şükrediyorum.

Gelecek Korkusu için;

Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum
Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum
Geleceğimin sağlıklı,varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve bunun için şimdiden teşşekkür ediyorum.

Yetersizlik Korkusu için;

Ben her halimle her konuda yeterliyim.
Kendi iç gücüme inanıyor ve hayatımın her alanında yeterli olduğumu biliyorum.
Her halimle yeterli olduğum için teşekkür ediyorum özbenliğime ve evrene.

Çaresizlik Korkusu için;

Ben her zaman her şeyin çaresini bulurum,
Her şeyin bir çözümü vardır ve ben daima kolay çözümler bulurum
Benim zihnim herşeyim çaresini bulacak kadar güçlüdür.

Değersizlik Korkusu için;

Ben her halimle, olduğum gibi, tüm özelliklerimle değerliyim.
Ben biricik ve tekim benden başka bir ben daha yok bu evrende.
Ben her halimle özelim, her halimle güzelim ve çok değerliyim.
Kendi değerime sahip çıkıyorum ve bu yüzden kendimi takdir ediyorum.

Güçsüzlük Korkusu İçin;

Ben kendi gücüme güveniyorum ve sahip çıkıyorum.
Ben her halimle güçlüyüm ve bu yüzden kendimi takdir ediyorum.
Evrenin gücünü içimde hissediyorum
Ben ne zaman neyi istersem yapabilecek güce sahibim.

Hastalık Korkusu için;

Ben her halimle sağlıklıyım
Benim hücrelerim, organlarım, hormonlarım ve bedenim çok sağlıklı.
Aldığım her nefeste hücrelerim gençleşiyor ve sağlığım herzamankinden daha iyiye gidiyor.
Ben sağlıklı gıdalarla besleniyorum ve sağlıklı yaşıyorum.
Ben sağlıklı yaşamayı seçiyorum ve bedenime değer veriyorum.

Kaybetme Korkusu için;

Ben elimdekilerin değerini biliyorum ve şükrediyorum
Ben sahip olduklarımı özgürce seviyorum

Sevilmeme Korkusu için;

Ben sevmesini bilen ve sevgisini gösterebilen biriyim bu nedenle sevgilerin en güzelini hak ediyorum.
Ben kendimi seviyorum, ben tüm canlıları seviyorum bu nedenle hayat bana sevgisini armağan ediyor.
Tüm insanlar tarafından seviliyorum çünkü bunu hak ediyorum.

Parasız Kalma Korusu için;

Evren bolluk içinde, evrenin bollukğu bana akıyor, maddi,manevi zenginlik içerisindeyim, para bana çoğalarak geliyor.
Arzu ettiğim herşeye uygun olan en güzel zamanda sahip oluyorum.
Ben çok parayı ve varlıklı yaşamı hak ediyorum.

Selamlar canlarim ... Benim gitgide icim soguyor , onceden gelsin diye dualar ederdim. Suan ozur dilemesi bile umrumda degil gibi. Sanirim emeline ulasti ve istedigi gibi beni kendinden soguttu.

Ya kahhari biraktim bu arada. Onerdiginiz gibi ya vekil okuyorum aklima geldikce.
Sizde değişim çok hızlı gerçekleşiyor sanırım:) Ya Kahhar esmasını bırakmanız çok iyi olmuş. Halbuki önceki mesajlarınızı dikkate aldığımda bırakacağınıza dair en ufak bir ümidim yoktu:) İnşallah çok daha iyi olursunuz.

Bu arada daha dün birden bire uyandim,hemen haberlere baktim.Yoksa bir yerde patlamami oldu ne oldu diye,birden icim urperdi.O an bir sey yoktu,hemen dualarima basladim Rabbim korusun kotu olaylardan,serlerden diye ulkemi.Ertesinde diyarbakir patlamasi oldu,esimin uzaktan tanidigi bir arkadasi sehit olmus ve kuzenim de ordaymis.Artik coook daha uzun tutacagim dualarimi ve imajinasyonlarla destekleyecegim :KK43:

aynen cnm artık eminim
daha yakın zamanda istediğim bişey vardı,onu yaparken de bu kıpırtılar vardı ve sonuç : OLDU :)
bu arada Allah rahmet eylesin :(

buttrfly buttrfly , pofu pofu , sizler maşallah bayağı ilerlemişsiniz ve hislerinizi tanıyıp yönlendirmeyi başarıyorsunuz.Ben daha çok yolun başındayım:KK43: Ama bugün bir rüya gördüm.Rüyamda kendimi olumsuz bir durum içinde görüyorum.Kendimi kötü hissediyorum. Sonra şu anki yaptığım olumlamalarımı rüyamda tekrar ediyorum ve hemen ruh halim değişiyor ve çevremdeki insanların da bana karşı tavrı pozitif yönde değişiyor:) Bunu size şu sebeple anlattım, eğer ben düşündüğüm bir şeyi rüyamda görüyorsam o artık benim bilinçaltıma işlemiş demektir. Sabit fikirli bir yapım var.Bazi şeyler bende zor değişiyor. O sebeple bu rüyayı ciddi bir gelişme olarak kabul ediyorum:))

kalbini dinle cnm benim o sana yön verecektir :)
bunu yapmayı bende çok olmadı öğreneli :) ama gerçekten yanıltmıyor

Bu korkulardan hangisinin beni daha çok engellediğini nasıl bulabilirim.
Doğru tamir yapmak için önce arızayı doğru tespit etmek lazım.

hepsini ayrı ayrı denemen lazım..kesin şöyle yap diyemem..hepsi için ayrı zmanlarda deneme yanılma uygulaman gerek

Kızlar bir şey diyeceğim.

Bu ara ben bu olumlamalari yaparken(gece ve sabah) içimde bir heyecan oluyor.
Kötü mü iyi mi olduğunu anlayamıyorum.

Mesela ben öğrenciyken bir sınav olacağı zaman heyecan yapar karnım kasılırdı. Ya da bir insanla kötü bir tartışma yaşadığımda yine karnımda bir şeyler oluyor.

Böyle kalbim, karnım pır pır ve bu epey rahatsız edici.
Hoş bu ara kötü bir tartışma yaşadım yine belki onun etkisi ama o olmadan da gece yatarken ve sabah kalkıp yaptığımda değişik hissediyorum.

Karışık hisler.
Ne oluyor sizce yaşayanınız var mi bu durumu :KK64:

Kızlar bir şey diyeceğim.

Bu ara ben bu olumlamalari yaparken(gece ve sabah) içimde bir heyecan oluyor.
Kötü mü iyi mi olduğunu anlayamıyorum.

Mesela ben öğrenciyken bir sınav olacağı zaman heyecan yapar karnım kasılırdı. Ya da bir insanla kötü bir tartışma yaşadığımda yine karnımda bir şeyler oluyor.

Böyle kalbim, karnım pır pır ve bu epey rahatsız edici.
Hoş bu ara kötü bir tartışma yaşadım yine belki onun etkisi ama o olmadan da gece yatarken ve sabah kalkıp yaptığımda değişik hissediyorum.

Karışık hisler.
Ne oluyor sizce yaşayanınız var mi bu durumu :KK64:
Bence tam kendine,ihtiyacina gore olumlama bulmussun :) Yani sahsen ben olsam oyle dusunurdum.Kalbinin pirpirina güvenmelisin.Devam et,kendini vererek.Bakalim kalbin nasil rezonans alani olusturuyor,neleri nasil cekecek :)

Öyle mi diyorsunuz :)
Tamam devam edeyim.

Sanki stres yaşıyor heyecanı gibi geldi bana :)

Bu rezonansi araştırayım ben.
:KK36:

Bence tam kendine,ihtiyacina gore olumlama bulmussun :) Yani sahsen ben olsam oyle dusunurdum.Kalbinin pirpirina güvenmelisin.Devam et,kendini vererek.Bakalim kalbin nasil rezonans alani olusturuyor,neleri nasil cekecek :)

Back
X