Tabi ki, kişiden kişiye değişir.Ben mesela olumlama anlamında bana ait olmayan cümlelerden pek etkilemiyorum.Ama size faydası olmuş ne güzel:)Bunlar alaninda uzman kisilerin olusturdugu ve gerçekten de hosuma giden olumlama cumleleri. Birkacini arastirdim ve en begendigimi yazdim .
Bu iste yeniyim. Hata yapabilirim. Ve tum olumlamalarin basinin affetme olumlamalari oldugunu dusunuyorum.
Ama belki kendi cumelerimizin manevi etkisi daha fazla olur bilemem . Ama inanin bunlarin inanilmaz bir etkisi oldu bende :)
Şu benim olaylı,bir türlü elime geçemeyen kitabım:)))"Olumlamalar,isteklerimizin gerceklesmesi icin gerekli olan rezonans alanini en kisa sürede olusturmamizi sağlar,her yerde ve her an uygulanabilir olduklari icin beynimizi arzu ettigimiz sekilde yeniden programlamamiza yardimci olurlar"
Rezonans Kanunundan alintidir
Bu kitaba bayildimmmm bayoldimmm.DNA ma isletecegim bu kitabi,muazzam enerjiler,rezonanslar olusturuyor ben de yahuuu
Evet dogru aynen o kitap.Her seyin ozu rezonanslar aslinda,titresimlerimiz.Sonra da cekim basliyor zaten :)Şu benim olaylı,bir türlü elime geçemeyen kitabım:)))buttrfly inşallah aynı yazarın kitabını sipariş etmişimdir.Bahsettiğim kitabın yazarı Pierre Franch.Senin elindeki kitap da aynı yazarın kitabı mı?
Ahh o iptal etmeler yok mu!Bir de diyoruz ya istememiz bile Allahin istemesi.Kitapta da aynen soyle diyor,gerceklesmeyecek ve bizimle uyumlu olmayan hicbir sey icimizde his birakmaz.Eger icimizi bir hos yapan bir istek varsa onun gercek olduguna inanmaliyiz.Biz "yok yaaa nasil olsun,olmaz" diyerek ya da sabirsizlik yapip iptal etmedigimiz surece gerceklesiyor diyor.Hakli yani :)
Amin canim aminnn.Her zaman guzelliklerle hasir nesir olalim.Her dilegimiz kolaylikla ve guzellikle gercek olsun en hayirli sekilde.butterfly çok güzel açıklamalar yazmışsın canım, inşallah rabbim bizlere hayalini kurduğumuz herşeyi yaşamayı nasip etsin. okudukça daha da heyecanlanıyorum ve inanıyorum artık. daha güçlü bir ruh halinde dualar ediyorum.
dün Beynin Gizli Güçlerine başladım ben de. aşağı yukarı aynı şeyler belki de, herşey düşüncede, beyinde başlar diyor, ilk 26 sayfayı okudum şimdilik.
Sağ ol canım .en kısa zamanda almam lazım sayenizde"Olumlamalar,isteklerimizin gerceklesmesi icin gerekli olan rezonans alanini en kisa sürede olusturmamizi sağlar,her yerde ve her an uygulanabilir olduklari icin beynimizi arzu ettigimiz sekilde yeniden programlamamiza yardimci olurlar"
Rezonans Kanunundan alintidir
Bu kitaba bayildimmmm bayoldimmm.DNA ma isletecegim bu kitabi,muazzam enerjiler,rezonanslar olusturuyor ben de yahuuu
süperrr canım, Allah hepimizin iyi haberlerini burda paylaşmayı nasip etsin, öyle de oldu çok şükür.nasıl olumlama yapıyorum ama
AMİNsüperrr canım, Allah hepimizin iyi haberlerini burda paylaşmayı nasip etsin, öyle de oldu çok şükür.
Ve cook cooook farkli insanlardan duyuyorum,sanki birileri kulaklarina fisildiyor.Ve durduk yere,bir anda.Alakasiz konu icerisinde.Evren el ele verdi yine Rabbime sukurler olsun Es Sekur Ya Latif.Lutfen istemekten,imajinasyondan,olumlamalardab,şükürlerden ve "an" da kalmaktan vazgecmeyin.Daha onceleri imkansiz gibi görünen,varligina dair hicbir emare olmayan hayallerimi su an disaridan birileri tarafindan söyle yapsana böyle yapsana diye duymak o kadar keyifli ki.O zaman bir kere daha evrenden mesajimi aldim diyorum dogru yoldasin devaaaam :)Hak ettigimi dusunuyordum,olumlama yapiyordum ve kendime kartvizim olusturmustum hayali.Su an da onlari reelde duyuyorum,oyle guzel ki.Ilahi zamanlamaya sonsuz guven icinde huzurla coskuyla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?