Ben de o zaman Richard Bach'ın Martı Jonathan Livingston kitabını önereyim:)Bu arada arkadaslar , bana umutsuz oldugum zamanlarda yardim eden bir filmden bahsetmek istiyorum : Mr. Nobody
Hayatimiz farkli secimler isiginda ne kadar farklilasabilecegini anlatiyor . Keskelerimizi gosteriyor bize , secimlerizin her zaman iyi ve kotu taraflari oldugunu.
Kisacasi bu film mutluluk ve umut dolu .
Kesin izleyin derim .
Insanin enerjisini yukselten, mutlu eden kitap , dizi, muzik , film oneriniz varsa bu tarzda bana da soyleyin kizlar
Ben de o zaman Richard Bach'ın Martı Jonathan Livingston kitabını önereyim:)
Kendisini sınırlamaya çalışan ve bulundukları sahili asla terketmemesi gerektiğini söyleyen martı arkadaşlarına rağmen başka diyarları keşfetmenin hayalini kuran ve bu hayal için çalışan bir martının hikayesi.Gerçekten çok güzel bir öykü kitabıydı...
canım olumlama cumlelerini paylaşabilir misinDün olumlamalara basladim . " Kendini ve baskasini affetme olumlamasi " . Diger olumlamalarimizin ise yaramasi icin once gecmisimizi affetmemiz gerekiyormus .
2 gunde bile o kadar ise yaradi ki ! Cok rahatladim su an. Ustumden koca bir yuk kalkmis gibi !
21 gun boyunca ne yapacagim peki ? Bu olumlamalara devam edip iki tane esma okuyacagim . "Ya afuv "ve "ya nur".
Gelismeleri yazarim . Ayni zamandapofu ya tesekkurler . Bu konuyu actigi icin
Unutmayin kizlar . Mutlu olmak bizim elimizde
ben de meraklandım canım, en yakın zamanda haber verirsin inşallah.kesinlikle cnm
bu olay tam baya zaman sonra oldu..biraz daha bekliyorum tam emin olayım anlatıcam
canım benim hemen kargoyu araştırınız.nereye gittiğini ve hangi şubede olduğunu bulunuz.çünkü sanırım oraya yola çıktı.En iyisi kargo firmasıyla irtibat.kolay gelsin...Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum pek olumlamalarla alakalı değil ama:)
Bir siteden Rezonans Kanunu kitabını aldım.Sürekli siparişimi kontrol ediyorum "sevkedildi" diyor.Ama dün gece farkettim ki,adres bilgilerimde farkında olmadan ilçeyi yanlış seçmişim.Bize çok uzak bir ilçe.Hemen mail attım henüz bir dönüş yok.Telefonla da arıyorum sürekli meşgul.Belli ki bunlarla iletişim sağlayamayacağım.Sizce ne yapmalıyım?Acaba "kargoya verildi" diye güncellendiğinde kargoyu arayıp adres bilgilerimi mi düzeltsem?
evet kargo firmasıyla görüş canım, düzeltirler adresi.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum pek olumlamalarla alakalı değil ama:)
Bir siteden Rezonans Kanunu kitabını aldım.Sürekli siparişimi kontrol ediyorum "sevkedildi" diyor.Ama dün gece farkettim ki,adres bilgilerimde farkında olmadan ilçeyi yanlış seçmişim.Bize çok uzak bir ilçe.Hemen mail attım henüz bir dönüş yok.Telefonla da arıyorum sürekli meşgul.Belli ki bunlarla iletişim sağlayamayacağım.Sizce ne yapmalıyım?Acaba "kargoya verildi" diye güncellendiğinde kargoyu arayıp adres bilgilerimi mi düzeltsem?
nasıl yani ya, kitabın orda ise gidip alamaz mışmısın? panik yapma canım, 3 gün sonra da olsa sana gelecek, sanırım sen de benim gibi acelecisin, ben de öyleyimdir, hemen gelsin isterim. ama bunda da vardır bir hayır de, elinde başka kitap yok mu, hiç olmadı Beynin Gizli Güçleri kitabını indir, onu oku bari. illa ki elinde okunacak kitap vardır, olmadı git A101'e kitaplar oluyor orda, bulursun belki kafana göre bişeyler. canım benim, bunun için üzme kendini.BLUEGREENBLUE ftemiz ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.Kargo firmasını arayıp durumu izah ettim.Faturada o ilçe gözüktüğü için mecburen o ilçenin şubesine gidecekmiş.Ama sonra tekrar bizim ilçenin şubesine gelecekmiş.En geç üç gün içerisinde kitabın elime ulaşacağını söylediler.İşin komik tarafı, kitap aldığım sitenin binası benim evime yürüyerek on beş dakika mesafede.Şu an kitabımın bulunduğu kargo şubesi de bizim caddede ama gidip alamıyorum
Bu kitap bana gelmek istemiyor mu ne
canım benim, rica ederim, ne demek. geç olsun da, güç olmasın demişlerftemiz :)) Yok üzülmüyorum, işin esprisindeyim:))
Kargo firmasına söyledim, gelip alabilir miyim diye ama vermeleri mümkün değilmiş. Neyse vardır bunda da bir hayır.Elimde daha önceden okuduğum bir kitap var, onu okuyorum şu an.
Alakanız için çok teşekkür ederim, çok tatlısınız:)
ben de meraklandım canım, en yakın zamanda haber verirsin inşallah.
darısı bizlere inşallah canım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.kızlar kısaca şunu diyeyim ettiğim duaların karşılığını alıyorum :)
aminn canımm inşallahdarısı bizlere inşallah canım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Yani pofu, şu devlet sırrını ne zaman açıklayacaksın hepimiz merak ediyoruz:))kızlar kısaca şunu diyeyim ettiğim duaların karşılığını alıyorum :)
Yani pofu, şu devlet sırrını ne zaman açıklayacaksın hepimiz merak ediyoruz:))
canım olumlama cumlelerini paylaşabilir misin
Gayet güzel olumlama cümleleri ama, kendi cümlelerimizin olması daha verimli olmaz mı?Aslında olumlama cümlelerinde sadece belli bir örnek üzerinden gitmedim . Google 'a ,''Affetme Olumlamaları'' diye yazdım ve çıkan örnekler üzerinden hoşuma giden birisini yaptım . Ama bu olumlamaları yaparken dikkat etmeniz gereken şeyler var:
1. Yavaş ve hissederek yapmalısınız . Bu olumlamaları yüksek sesle söylemelisiniz.
2. Başkasını affetme olumlamasında karşınızda affetmek istediğiniz kişiyi , kendinizi affetme olumlamasında da karşınızda kendinizi hayal etmelisiniz. Aynı zamanda bu olumlamaları yaparken kendinizi veya başkasını neden affedemediğinizi
( yani kızgınlığınızın sebeplerini ) düşünmelisiniz. . Sonra ise bunları affetmelisiniz ;zaten aklınız size , ama onun (başkasını affetme olumlamasında) veya senin( kendini affetme olumlamasında) de şöyle sebeplerin vardı , diyecektir. Böylece affetme kolaylaşacak.
3. Affetmek , karşınızdaki kişinin hatalarını tamamen unutmak değildir. Sadece geçmişe sünger çekip, bunu kabullenmektir.
Şimdi en çok kullandığım olumlamaları paylaşayım :
-Kendini Affetme:
Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum.
Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım.
Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum.
Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor.
Ben kendimi onaylıyorum.
Ben kendimi seviyor beğeniyor ve onaylıyorum.
Yaşadığım her şey benim kendi seçimim.
Verdiğim her karar benim kendi seçimim.
Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum.
Ben kendimi onaylıyorum.
Ben kendimi affediyorum.
Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum.
Hayatı seviyorum.
Yaşamayı seviyorum.
- Başkasını Affetme :
Ben seni affetmeye niyet ettim.
Ben seni şu anda affetmeyi kabul ediyorum.
Seninle yaşadığım her şeyin benim yüce hayrıma olduğunu kabul ediyorum.
Bu dünyada oyun arkadaşım olduğunu kabul ediyorum.
Senin varlığına şükrediyorum.
Bu yolda sevgiyle seni serbest bırakıyorum.
Seni affediyorum.
Kendimi affediyorum.
Gayet güzel olumlama cümleleri ama, kendi cümlelerimizin olması daha verimli olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?