Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Canım benim ya nasıl motive ediyorsunuz bizleri anlatamam.
Gerçekten de Eş Şekür ayrı kapılar açar.Herkes bunu bilsin.
RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN

Evet arkadaşlar,
olaylı kitabım Rezonans Kanunu uzun bir kargo gezisinden sonra nihayet bugün elime ulaştı:) Bakalım bu nazlı kitabın içinde neler var:))

İyi okumalar canım.Ben de alacağım yakında
Teşekkür ederim:)
Rezonans Kanunu kitabının henüz çok başındayım ama şunu söylemek isterim, kitabı okuyan herkes duanın, tevekkülün ve inanç gücünün bilimsel açıklamalarını öğrenecek.

Ara ara kitaptan bazı anekdotlar paylaşacağım inşallah. ..

Canım benim ya nasıl motive ediyorsunuz bizleri anlatamam.
Gerçekten de Eş Şekür ayrı kapılar açar.Herkes bunu bilsin.
RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN
Ne mutlu bana o zaman tatlim.
Her an her dakika mucizeler gerceklesiyor Rabbim nasip etsin her zaman iyilikleri guzellikleri en hayirli en kolay sekilde Ya Kuddus Ya Mucib Ya Latif adiyla.

Merhabalar. Eylül ayında olumlama yapmaya başlamıştım ama sürdüremedim. Sonra daha kararlı bir şekilde işimle ilgili yaptım çok düzenli olarak. Sabah kalktığımda ve gece yatarken uyguladım. Ayrıca el Vasi esmasini da dahil ettim bu olumlamalara. 2. hafta yeni bitti ve cuma günü yağmur gibi yağmaya başladı güzel haberler! O kadar mutlu oldum ki anlatamam! Yurtdışında bir eğitime basvurmustum, kabul edildi mesela. Buna benzer başka gelişmeler de oldu. Elhamdulillah. pofu seviyorum seni : )
Sevgiler

Ayyy çokkkk sevindimmm harikaaaa!!!!inanarak yapılınca işler nasıl da değişiyor değil miii :))) devamını dilerim canım

Çok sevindik.Darısı hepimizin başına .AMİN

Merhaba.Herşeyin üst üste geldiği bir dönemde karşıma çıktı bu başlık. Ilac kullanmayi düşünüyordum burayi okuduktan sonra olumlama yaptım ilk gece o kadar mutlu uyudum ki daha sonraki gece ayni inancla yapamadim. Bir kac gun oldu ve surekli yapamasam bile o kadar iyi hissettirdi ki...Tesekkur ederim hepinize

Tebrik ederim sizi.Harika gelismeler yasamissiniz.Rabbim devamini nasip etsin,hem olumlu dusuncelerinizi hem de tüm gelismeleriniz;hepimiz icin diliyorum tabi bu dilegimi :)
Her sey inancla...Pozitife pozitif negatife negatif...Neysek onu cekiyoruz.Guzellikler,mutluluklar,huzur,maddi manevi bolluk... bizimle olsun...

Bence insanların koskoca forumda bu konuyu kesfetmesi tesadüf değil. Demek ki düşünce gücümüzün potansiyeli yüksek :) Sadece azcık sabır ve tutarlılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…