Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Canım benim sizi o kadar iyi anlıyorum ki.tahmin edemezsiniz.
Hayatta başkalarına verilen öncelikler sizi geriye götürüyor ya da olduğunuz yerde sayıyorsunuz.Daima başkalarını mutlu etme çabası sizin önceliklerinizi arka plana atmaya sebep oluyor.Bencillik değil istenen ama önce kendi farkındalığınızı kazanıp sonra başkalarına yönelmek en iyisi...

AMİN.CANIM BİZDE SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.
İYİ HABERLERİNİZİ BEKLERİZ.
HEPİMİZE DE İYİ HABERLER YAZMAK NASİP OLSUN.AMİN

aynen canım, geriye dönüp bakınca hayatında, kendim için ne yaptım, yapmışım diyorsun ama hiçbirşey yok. inşallah kendi değerimizi bildiğimizi günleri yaşamayı nasip etsin Rabbim.

Daha oncelerde de yazdim canim benim miladim 2012 nin sonu 2013 un basi oldu kalicilik acisindan.Ondan önce 2000 yili ve 2001 yilinda ciddi tohumlar ektim ama cevre kosullari(surekli maruz kaldigim insanlar ki o zamanlar 15 16 yasindayim) ve yasadigim aci olaylar beni pozitiflikten ve sakin yasamdan alikoydu ki cekim yasasini tam anlamiyla idrak edemiyordum.Ama simdi hayatimi kimsenin eline vermeye niyetim yok, negatif insanlari hayatimdan cikardim.Sonra gerisi geldi zaten cok sükür...Bilincalti hersey demek,cekim yasasinda,olumlu dusunmede.Düsünceden ibaretiz ve düsüncelerimiz bilincaltindaki kaliplardan geliyor.Iyiyse pozitif duygular,kotuyse negatifse duygular doguruyor.Sonra da basliyor olusumlar,duygunun siddetine gore :)
Hicbir sey icin gec kalmis degiliz canim hayati her haliyle elimize alabiliriZ cok şükür

Ben de zaten bundan sonra bir şeylerin değişmesini istiyorum.İnşallah bu sefer başarılı olacağım..

Bende kitaplar okuyodum pozitif dusunuyordum
Sukurki bebegim oldu saglikliyim saglikli ama kendime vakit ayiramaz olsm ve genelde evdeyim bu yuzden pozitif dusuncelerin yerini negatifleri aldi ve herseyi erteler oldum.
Nasil toparlanicam benn

gerçekten çok güzel bi olay :)
hani burda hep diyorlar ya yapıyorum yapıyorum olmuyor..bazen geç de olsa zamanı gelince oluyor :) yeterki inanın-istyeyin-dileyin :)
Eee ne zaman söyleyeceksin

Dün olumlamalara basladim . " Kendini ve baskasini affetme olumlamasi " . Diger olumlamalarimizin ise yaramasi icin once gecmisimizi affetmemiz gerekiyormus .

2 gunde bile o kadar ise yaradi ki ! Cok rahatladim su an. Ustumden koca bir yuk kalkmis gibi !

21 gun boyunca ne yapacagim peki ? Bu olumlamalara devam edip iki tane esma okuyacagim . "Ya afuv "ve "ya nur".

Gelismeleri yazarim . Ayni zamanda pofu ya tesekkurler . Bu konuyu actigi icin

Unutmayin kizlar . Mutlu olmak bizim elimizde

senin adına çok sevindim cnm :)
ayrıca rica ederim ..yararı dokunuyorsa ne mutlu bizlere :)

gerçekten çok güzel bi olay :)
hani burda hep diyorlar ya yapıyorum yapıyorum olmuyor..bazen geç de olsa zamanı gelince oluyor :) yeterki inanın-istyeyin-dileyin :)
En guzel sekilde gerceklessin tatlim.Rabbim icin her sey o kadar kolay ki bir ol demesi yeter cok sükür.Istememiz bile onun istemesi.Biz sabirsiziz iste, olmuyor iste diyip birakiyoruz.Ilahi zamanlamaya güvenmeliyiz her zaman 1 saat sonra da olabilir 3 5 yıl sonra da :)

buttrfly , tavsiye ettiğin filmlerden Interstallar filmini izledim. Biraz uzun olması dışında gerçekten çok ilginç bir filmdi.Buna benzer bir film var, Mesaj ismi.Yıllar önce izlemiştim.O da çok güzel bir filmdi. Başrolde Judie Foster vardı.Eğer izlemediysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim:)

kesinlikle cnm
bu olay tam baya zaman sonra oldu..biraz daha bekliyorum tam emin olayım anlatıcam

Bu arada arkadaslar , bana umutsuz oldugum zamanlarda yardim eden bir filmden bahsetmek istiyorum : Mr. Nobody

Hayatimiz farkli secimler isiginda ne kadar farklilasabilecegini anlatiyor . Keskelerimizi gosteriyor bize , secimlerizin her zaman iyi ve kotu taraflari oldugunu.

Kisacasi bu film mutluluk ve umut dolu .
Kesin izleyin derim .

Insanin enerjisini yukselten, mutlu eden kitap , dizi, muzik , film oneriniz varsa bu tarzda bana da soyleyin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…