- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Canım benim sizi o kadar iyi anlıyorum ki.tahmin edemezsiniz.İnşallah hepimizin hayatında güzellikler bizlerle olsun kızlar, Allah hepimize dualarını yaşamayı nasip etsin.
Bugüne kadar hep ben de ezildim, ezdirdim kendimi, ama artık dur diyorum bu gidişata, gerçekten şöyle bir geriye dönüp bakınca, tamam bişeyler başardım şu hayatta ama istediğim yerde değilim, kariyer anlamında. güvensizlik-korkulardı beni durduran, ama artık korkmuyorum, Allah a çok şükür kendi gücümün-değerimin farkına varıyorum ve bu yolda ilerlemeye niyet ediyorum. bu değişim de sayenizde oldu kızlar, kendi gücümün-değerimin farkına vardırdınız beni, tüm hepinize teşekkür ederim. umarım daha da güzel haberleri burdan vermek nasip olur, öyle de olacağına içtenlikle inanıyorum çünkü.
AMİN.CANIM BİZDE SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.İnşallah hepimizin hayatında güzellikler bizlerle olsun kızlar, Allah hepimize dualarını yaşamayı nasip etsin.
Bugüne kadar hep ben de ezildim, ezdirdim kendimi, ama artık dur diyorum bu gidişata, gerçekten şöyle bir geriye dönüp bakınca, tamam bişeyler başardım şu hayatta ama istediğim yerde değilim, kariyer anlamında. güvensizlik-korkulardı beni durduran, ama artık korkmuyorum, Allah a çok şükür kendi gücümün-değerimin farkına varıyorum ve bu yolda ilerlemeye niyet ediyorum. bu değişim de sayenizde oldu kızlar, kendi gücümün-değerimin farkına vardırdınız beni, tüm hepinize teşekkür ederim. umarım daha da güzel haberleri burdan vermek nasip olur, öyle de olacağına içtenlikle inanıyorum çünkü.
aynen canım, geriye dönüp bakınca hayatında, kendim için ne yaptım, yapmışım diyorsun ama hiçbirşey yok. inşallah kendi değerimizi bildiğimizi günleri yaşamayı nasip etsin Rabbim.Canım benim sizi o kadar iyi anlıyorum ki.tahmin edemezsiniz.
Hayatta başkalarına verilen öncelikler sizi geriye götürüyor ya da olduğunuz yerde sayıyorsunuz.Daima başkalarını mutlu etme çabası sizin önceliklerinizi arka plana atmaya sebep oluyor.Bencillik değil istenen ama önce kendi farkındalığınızı kazanıp sonra başkalarına yönelmek en iyisi...
aminnn canım, inşallah.AMİN.CANIM BİZDE SİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.
İYİ HABERLERİNİZİ BEKLERİZ.
HEPİMİZE DE İYİ HABERLER YAZMAK NASİP OLSUN.AMİN
Daha oncelerde de yazdim canim benim miladim 2012 nin sonu 2013 un basi oldu kalicilik acisindan.Ondan önce 2000 yili ve 2001 yilinda ciddi tohumlar ektim ama cevre kosullari(surekli maruz kaldigim insanlar ki o zamanlar 15 16 yasindayim) ve yasadigim aci olaylar beni pozitiflikten ve sakin yasamdan alikoydu ki cekim yasasini tam anlamiyla idrak edemiyordum.Ama simdi hayatimi kimsenin eline vermeye niyetim yok, negatif insanlari hayatimdan cikardim.Sonra gerisi geldi zaten cok sükür...Bilincalti hersey demek,cekim yasasinda,olumlu dusunmede.Düsünceden ibaretiz ve düsüncelerimiz bilincaltindaki kaliplardan geliyor.Iyiyse pozitif duygular,kotuyse negatifse duygular doguruyor.Sonra da basliyor olusumlar,duygunun siddetine gore :)Bazen zihnimizin gayet iyi bildiği doğruları kulaklarımızın da tekrar duymaya ihtiyacı oluyor.En mükemmel şekilde yaratıldığımız hepimizin malumu.Ama günlük telaşemizde bu doğruyu unutuyoruz. Sonra birileri çıkıyor ve diyor ki, "Sen mükemmelsin! Tüm güç senin elinde!" Evet doğru mükemmeliz ama bize söylenen şeyleri nasıl algılıyoruz işte problem orada.
Küçük yaşlarda kişisel gelişim kitapları okumaya başladım.Çook büyük hayallerim vardı.O okuduğum kitaplar sayesinde kendimi bir dev zannettim.Hani diyor ya Anthony Robbins, İçindeki Devi Uyandır" diye:) İşte benim içimdeki dev de uyanmıştı.Ama ne hayallerimi gerçekleştirebildim ne de kendimde rahatsız olduğum şeyleri değiştirebildim.O dönemler sadece bol bol kimseyi beğenmeyeye ve kendimi çok farklı görmeye başladım.Halbuki herkes kadar aynı ve sıradandım:)) Şimdi çok daha bilinçliyim, çok daha mantıklı yaklaşıyorum bu tip konulara.Ben Allah'ın bize verdiği değerin daha da farkında olduğum için "Kimsenin beni pohpohlamasina ihtiyacım yok" diyorum.
Sevgili @buttrfly tahminim seninle aynı dönemlerde kişisel gelişim kitapları okumaya başladık.Seninle aramızdaki fark şu, sen okuduklarını doğru analiz ettin, bilinçaltına başarıyla yerleştirdin ve meyvesini de istediklerine ulaşarak aldın.Ben ise, okudum, bilgi sahibi oldum, hayal kurdum ama yanlış analiz yaptım, bilinçaltıma dogru mesajları kodlayamadım. Tek kazancım ise, insan psikolojisinden bayağı anlar oldum.:))
Ben bu topicten daha doğrusu senin yorumlarını gördükten sonra okuduğum o eski kitapları tekrar okumaya başladım.Tabi bu sefer bambaşka bir gözle.Aslında kişisel gelişim kategorisine girer mi bilmiyorum ama şu an tek ilgilendiğim şey bilinçaltı.Bilinçaltını çözmeyi öğrenmeden her şey sadece kullanılmayan bir bilgi olarak kalıyor, en azından benim için öyle...
Ben de zaten bundan sonra bir şeylerin değişmesini istiyorum.İnşallah bu sefer başarılı olacağım..Daha oncelerde de yazdim canim benim miladim 2012 nin sonu 2013 un basi oldu kalicilik acisindan.Ondan önce 2000 yili ve 2001 yilinda ciddi tohumlar ektim ama cevre kosullari(surekli maruz kaldigim insanlar ki o zamanlar 15 16 yasindayim) ve yasadigim aci olaylar beni pozitiflikten ve sakin yasamdan alikoydu ki cekim yasasini tam anlamiyla idrak edemiyordum.Ama simdi hayatimi kimsenin eline vermeye niyetim yok, negatif insanlari hayatimdan cikardim.Sonra gerisi geldi zaten cok sükür...Bilincalti hersey demek,cekim yasasinda,olumlu dusunmede.Düsünceden ibaretiz ve düsüncelerimiz bilincaltindaki kaliplardan geliyor.Iyiyse pozitif duygular,kotuyse negatifse duygular doguruyor.Sonra da basliyor olusumlar,duygunun siddetine gore :)
Hicbir sey icin gec kalmis degiliz canim hayati her haliyle elimize alabiliriZ cok şükür
Evet güzel bir fikir.Hepimiz okuduklarımızı tavsiye edebiliriz.kızlar bu arada kitaplar için bir liste mi yapsak, hani herkes kendi okuduğu ve memnun olduğu kitapları yazsa. okumayanlar için de kaynak olmuş olur.
Hadi bakalım merakla bekliyoruz:))yakında yeni bi haberle geliyorum kızlarrrtam kesinleşsinnn hemen yazıcaaammm bekleyin beniii
gerçekten çok güzel bi olay :)Hadi bakalım merakla bekliyoruz:))
Eee ne zaman söyleyeceksingerçekten çok güzel bi olay :)
hani burda hep diyorlar ya yapıyorum yapıyorum olmuyor..bazen geç de olsa zamanı gelince oluyor :) yeterki inanın-istyeyin-dileyin :)
aslında şuanda da söyleyebilirm de emin değilim ama olay var evet sadece emin olmayı bekliyorum :)Eee ne zaman söyleyeceksin
senin adına çok sevindim cnm :)Dün olumlamalara basladim . " Kendini ve baskasini affetme olumlamasi " . Diger olumlamalarimizin ise yaramasi icin once gecmisimizi affetmemiz gerekiyormus .
2 gunde bile o kadar ise yaradi ki ! Cok rahatladim su an. Ustumden koca bir yuk kalkmis gibi !
21 gun boyunca ne yapacagim peki ? Bu olumlamalara devam edip iki tane esma okuyacagim . "Ya afuv "ve "ya nur".
Gelismeleri yazarim . Ayni zamandapofu ya tesekkurler . Bu konuyu actigi icin
Unutmayin kizlar . Mutlu olmak bizim elimizde
En guzel sekilde gerceklessin tatlim.Rabbim icin her sey o kadar kolay ki bir ol demesi yeter cok sükür.Istememiz bile onun istemesi.Biz sabirsiziz iste, olmuyor iste diyip birakiyoruz.Ilahi zamanlamaya güvenmeliyiz her zaman 1 saat sonra da olabilir 3 5 yıl sonra da :)gerçekten çok güzel bi olay :)
hani burda hep diyorlar ya yapıyorum yapıyorum olmuyor..bazen geç de olsa zamanı gelince oluyor :) yeterki inanın-istyeyin-dileyin :)
kesinlikle cnmEn guzel sekilde gerceklessin tatlim.Rabbim icin her sey o kadar kolay ki bir ol demesi yeter cok sükür.Istememiz bile onun istemesi.Biz sabirsiziz iste, olmuyor iste diyip birakiyoruz.Ilahi zamanlamaya güvenmeliyiz her zaman 1 saat sonra da olabilir 3 5 yıl sonra da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?