Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bunlar alaninda uzman kisilerin olusturdugu ve gerçekten de hosuma giden olumlama cumleleri. Birkacini arastirdim ve en begendigimi yazdim .

Bu iste yeniyim. Hata yapabilirim. Ve tum olumlamalarin basinin affetme olumlamalari oldugunu dusunuyorum.

Ama belki kendi cumelerimizin manevi etkisi daha fazla olur bilemem . Ama inanin bunlarin inanilmaz bir etkisi oldu bende :)
Tabi ki, kişiden kişiye değişir.Ben mesela olumlama anlamında bana ait olmayan cümlelerden pek etkilemiyorum.Ama size faydası olmuş ne güzel:)

Affetme hususunda sizinle hemfikirim.

"Olumlamalar,isteklerimizin gerceklesmesi icin gerekli olan rezonans alanini en kisa sürede olusturmamizi sağlar,her yerde ve her an uygulanabilir olduklari icin beynimizi arzu ettigimiz sekilde yeniden programlamamiza yardimci olurlar"
Rezonans Kanunundan alintidir
Bu kitaba bayildimmmm bayoldimmm.DNA ma isletecegim bu kitabi,muazzam enerjiler,rezonanslar olusturuyor ben de yahuuu

"Olumlamalar,isteklerimizin gerceklesmesi icin gerekli olan rezonans alanini en kisa sürede olusturmamizi sağlar,her yerde ve her an uygulanabilir olduklari icin beynimizi arzu ettigimiz sekilde yeniden programlamamiza yardimci olurlar"
Bu kitaba bayildimmmm bayoldimmm.DNA ma isletecegim bu kitabi,muazzam enerjiler,rezonanslar olusturuyor ben de yahuuu
Şu benim olaylı,bir türlü elime geçemeyen kitabım:))) buttrfly buttrfly inşallah aynı yazarın kitabını sipariş etmişimdir.Bahsettiğim kitabın yazarı Pierre Franch.Senin elindeki kitap da aynı yazarın kitabı mı?

Şu benim olaylı,bir türlü elime geçemeyen kitabım:))) buttrfly buttrfly inşallah aynı yazarın kitabını sipariş etmişimdir.Bahsettiğim kitabın yazarı Pierre Franch.Senin elindeki kitap da aynı yazarın kitabı mı?
Evet dogru aynen o kitap.Her seyin ozu rezonanslar aslinda,titresimlerimiz.Sonra da cekim basliyor zaten :)

Bir de diyoruz ya istememiz bile Allahin istemesi.Kitapta da aynen soyle diyor,gerceklesmeyecek ve bizimle uyumlu olmayan hicbir sey icimizde his birakmaz.Eger icimizi bir hos yapan bir istek varsa onun gercek olduguna inanmaliyiz.Biz "yok yaaa nasil olsun,olmaz" diyerek ya da sabirsizlik yapip iptal etmedigimiz surece gerceklesiyor diyor.Hakli yani :)

Bir de diyoruz ya istememiz bile Allahin istemesi.Kitapta da aynen soyle diyor,gerceklesmeyecek ve bizimle uyumlu olmayan hicbir sey icimizde his birakmaz.Eger icimizi bir hos yapan bir istek varsa onun gercek olduguna inanmaliyiz.Biz "yok yaaa nasil olsun,olmaz" diyerek ya da sabirsizlik yapip iptal etmedigimiz surece gerceklesiyor diyor.Hakli yani :)
Ahh o iptal etmeler yok mu!

"Bir seye inandigimiz zaman kalbimiz,beynimizin enerjisinden 5 bin kez daha buyuk enerji yayar ve sebatla uygun bir rezonans alani olusturur.Ayni sekilde DNA'mizda kalbimizin derinliklerindeki inanclarimiz ile ilgili,cevredeki her seyle iletisim halindedir" alintidir...
Iste olumlamalarimizla önce yeni kaliplar olusturuyoruz.Inancimiz gucleniyor.Hak ettigimize ikna oldugumuz vakit rezonans alanimiz islemeye basliyor.Gelsin cekimler :)

"Eger eksiklikler ve yokluklarla mesgul olursak,eksikliklerin rezonans alanini;cokluk ve varlikla mesgul olursak daa varligin rezonans alanini olustururuz"

"Arzu ettigin seylere kavusmadan once yasadigin mutluluk ne kadarnkuvvetliyese,yaydiginnenerji de o kadar kuvvetki olur"
"Olumlamalar,isteklerimizle devamli ayni titresimde kalmamizi saglayan cok onemli etkenlerdir."
"Olumlama yaparken enerji yayiyoruz.Biz vericiyiz.Tipki bir radyo verici merkezi gibi.Kalbimiz,DNA'miz ve beynimiz araciligiyla enerji yayiyoruz ve bu enerji kendisini almaya hazir olan herkese ulasacaktir.Istek cumlen seni ne kadar cok ifade ediyorsa ve sen kendini onunla ne kadar cok ozdeslestirebiliyorsan,yaydigin enerji de o kadar yogun ve belirgin olacaktir"
Alintidir.

butterfly çok güzel açıklamalar yazmışsın canım, inşallah rabbim bizlere hayalini kurduğumuz herşeyi yaşamayı nasip etsin. okudukça daha da heyecanlanıyorum ve inanıyorum artık. daha güçlü bir ruh halinde dualar ediyorum.
dün Beynin Gizli Güçlerine başladım ben de. aşağı yukarı aynı şeyler belki de, herşey düşüncede, beyinde başlar diyor, ilk 26 sayfayı okudum şimdilik.

butterfly çok güzel açıklamalar yazmışsın canım, inşallah rabbim bizlere hayalini kurduğumuz herşeyi yaşamayı nasip etsin. okudukça daha da heyecanlanıyorum ve inanıyorum artık. daha güçlü bir ruh halinde dualar ediyorum.
dün Beynin Gizli Güçlerine başladım ben de. aşağı yukarı aynı şeyler belki de, herşey düşüncede, beyinde başlar diyor, ilk 26 sayfayı okudum şimdilik.
Amin canim aminnn.Her zaman guzelliklerle hasir nesir olalim.Her dilegimiz kolaylikla ve guzellikle gercek olsun en hayirli sekilde.

Sağ ol canım .en kısa zamanda almam lazım sayenizde :super:kesinleşti

Daha onceleri imkansiz gibi görünen,varligina dair hicbir emare olmayan hayallerimi su an disaridan birileri tarafindan söyle yapsana böyle yapsana diye duymak o kadar keyifli ki.O zaman bir kere daha evrenden mesajimi aldim diyorum dogru yoldasin devaaaam :)Hak ettigimi dusunuyordum,olumlama yapiyordum ve kendime kartvizim olusturmustum hayali.Su an da onlari reelde duyuyorum,oyle guzel ki.Ilahi zamanlamaya sonsuz guven icinde huzurla coskuyla bekliyorum.

Daha onceleri imkansiz gibi görünen,varligina dair hicbir emare olmayan hayallerimi su an disaridan birileri tarafindan söyle yapsana böyle yapsana diye duymak o kadar keyifli ki.O zaman bir kere daha evrenden mesajimi aldim diyorum dogru yoldasin devaaaam :)Hak ettigimi dusunuyordum,olumlama yapiyordum ve kendime kartvizim olusturmustum hayali.Su an da onlari reelde duyuyorum,oyle guzel ki.Ilahi zamanlamaya sonsuz guven icinde huzurla coskuyla bekliyorum.
Ve cook cooook farkli insanlardan duyuyorum,sanki birileri kulaklarina fisildiyor.Ve durduk yere,bir anda.Alakasiz konu icerisinde.Evren el ele verdi yine Rabbime sukurler olsun Es Sekur Ya Latif.Lutfen istemekten,imajinasyondan,olumlamalardab,şükürlerden ve "an" da kalmaktan vazgecmeyin.

Cok ilginc bir sey yasadim biraz once hemen yazma istiyorum :)Cok begendigim bir cicek var,her sabah görurum.Bugun bu cicegin adi ne acaba dedim.Sonraa amann nasil ogrenebilirim filan dedim ustune dusmedim.Biraz once kizimla ingilizce hikaye okurken bir kelimenin kullanim sekline bakayim dedim.Sonra gorsellere girdim google in,baktigim sey de "cicek koparmak"ti.Bir anda karsimda o harika cicegi gordum,milyonlarca cicek cesidi icinde o vardi.Ismi de bird of paradise mis :) Ogrenmis olmakla kalmadim,evrenden her turlu desteklendigimi bilmek beni cok mutlu etti :KK66:

Back
X